Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/12/2025 08:03
Sinoc kod BCC bar 10 auta na travi
Šta god krenem da napišem - izbrišem.
Nevjerovatno.
Doduše, apsolutno je kriv i vlasnik prostora što je dozvolio da se na tom parkingu dešava to što se dešava.
Opći kaos, pičvajz, najbolji pokazatelj našeg propalog društva
Nevjerovatno.
Doduše, apsolutno je kriv i vlasnik prostora što je dozvolio da se na tom parkingu dešava to što se dešava.
To je ta sveopća kurcobolja svih. Vlasnika objekta, vozača, policije, sistema, komplet nacije.
Za bolje definitivno nismo i sasvim sigurno smo puno sretniji no što zaista zaslužujemo. Mentalitet na nivou srednjoafričkih plemena u najboljem slučaju.
Nevjerovatno.
Ja jucer morao ici paketica da kupim, prvi parking sa ulaza poslije onih invalidskih mjesta. Kontam prosetacu 30m da ne ulazim u guzvu. 10m dalje slobodno mjesto. Haman dosao do ulaza kod onih parkinga za punjenje slobodno mjesto
Bio i prije desetak dana ujutro. Pa jedno 1/3 parkinga prazna ali ona cesta sto kraj ulaza ide puna auta.
Ondje trebaju cetiri redara sa sipkama i da biju narod
Optimist wrote: ↑26/12/2025 08:49
Kazne se ne pisu na ulicama koje su blokirane, a da se neko bavi kaznjavanjem na privatnom parkingu.
Hajte molim vas.
Jednom je neko parkirao na moje privatno garazno mjesto u stambenoj zgradi, a iz policije kazu da u tom slucaju ne mogu nista, vec da rijesavam situaciju kako znam na drugi nacin
Haris.ba wrote: ↑26/12/2025 09:25
Nemojte da mi dirate taj Bingo. Neka tamo naroda, nek se guzva. Na drugim mjestima meni lakse kupovati.
Na stupu ni 5% manje guzve.
Ima drugih trznih centara mimo Binga.
Dok sam bio dole Viza mi je bila glavna destinacija. Jos kako su rampu na parking stavili ljepota.
Ja isao u dexyco u merkatoru vise ne radi. Moras opet medju guzvu, na market sam samo bacio pogled ko da se besplatno djeli koliko naroda
Na stupu sam mislio da ce biti manje naroda ali waikiki i sportvision mi sjebase koncepciju
Kazne se ne pisu na ulicama koje su blokirane, a da se neko bavi kaznjavanjem na privatnom parkingu.
Hajte molim vas.
Jednom je neko parkirao na moje privatno garazno mjesto u stambenoj zgradi, a iz policije kazu da u tom slucaju ne mogu nista, vec da rijesavam situaciju kako znam na drugi nacin
Ne mogu ili ne zele
Ja bi im rekao imacete paljevinu automobila za 15 min pa ce se morati svakako izaci na uvidjaj
Hajte molim vas.
Znaci, neko ti uzurpira tvoju privatnu imovinu - nekretninu i policija nista "ne moze" i jos kazu da rjesavas kako znas. Trebao si im samo reci da li to znaci da na svojoj imovini mogu da radim sta hocu cak i da razlupam ili zapalim auto. Pa jbt to je isto kao da ti neko neovlasteno udje u kucu i ti ga zateknes.
Qler wrote: ↑26/12/2025 18:55
Vanjski parking kod BCC je za izučavanja. Ono je katastrofa koja je količina debila I seljaka koncentrisana na jednom mjestu. Užas...
Hajte molim vas.
Cim nema rampe ili blokade nazalost privatno nije, e sada da je doticni(a) parkirao(la) ispred istoga e tada dolaze nasi organi do izrazaja