Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znači da su poštovali procedure, za 15 dana bi bili na vlasti, a ovako su napravili neviđen cirkus i ko zna kad će se sve ovo završiti, plus što su sebi zabili autogol koji će ih debelo koštati na narednim izborima.
RunnerX wrote: ↑16/01/2020 12:18
Znači da su poštovali procedure, za 15 dana bi bili na vlasti, a ovako su napravili neviđen cirkus i ko zna kad će se sve ovo završiti, plus što su sebi zabili autogol koji će ih debelo koštati na narednim izborima.
kluz franjo wrote: ↑16/01/2020 12:06
Interesantno je da osim Devića, Čelika, Kerle, Marića i Pecikoze ne postoji niko ko će javno izjaviti da je SDA u pravu.
...
Zaboravio si Bilsenu Šahman. Slikar sa Prokletija joj priležnika unaprijedio u svog šefa kabineta iako nema dozvolu za pristup tajnim podacima. A Mario Nenadić... Tu tek ima svašta
Naveo sam samo one koji su se javno i pred kamerama "kleli" da je ova SDA-ova priča legalna i u skladu sa ustavom i procedurama.
Bilsenu nisam primjetio da se JAVNO izjašnjavala, a za Nenadića u međuvremenu sumnjam da uopšte postoji.
Propao čovjek u zemlju.
made_in_sarajevo wrote: ↑16/01/2020 12:15
ako raja popuse pricu da su SDA spasioci, konakovic rusi vladu, neda plate onda fakat jebo ti nas. njima je jedino ovo i preostalo jer inace ih nema na izborima. daju im ljudi sve, dodji, usvoji, mirza ide u rukovodstvo ali ne moze biti on glavi samo jer ste vi tako rekli, nek se dogovore pa ce bit. jok ili je on glavni ili se mi necemo igrati, ali ste vi sve krivi
jebem im opet dan kad su nastali i onog ko ih izmisli
Na tu karu SDA i igra. Prva moja stara, koja radi u prosveti, pocela je pricati kako je Konakovic najgori i kako radi pecata nece dobiti plate.
Moram sam se neki dan na rucku zakaciti sa njom da joj pojasnim kako stvari zaista stoje i ko je pravi krivac.
jaooooooo sta je ovo, pa nemrem bilivit da se ovako sporazumi pisu... bice budjet i Danijela ce predsjedavat al onda po nasem ide kako mi kazemo i hocemo.Devicu jel ti ovo seka emajlom prosljedila... posto je tegla meda
Ulazim u vlast jer hoću da Mario Nenadić, Hrvat iz Sarajeva može biti premijer Kantona Sarajevo. Nenadić je pošten, čestit i nije naivan i digao bih ruku za svakog čestitog čovjeka bez obzira u kojoj je stranci - kazao je Komšić.
ako raja popuse pricu da su SDA spasioci, konakovic rusi vladu, neda plate onda fakat jebo ti nas. njima je jedino ovo i preostalo jer inace ih nema na izborima. daju im ljudi sve, dodji, usvoji, mirza ide u rukovodstvo ali ne moze biti on glavi samo jer ste vi tako rekli, nek se dogovore pa ce bit. jok ili je on glavni ili se mi necemo igrati, ali ste vi sve krivi
jebem im opet dan kad su nastali i onog ko ih izmisli
Na tu karu SDA i igra. Prva moja stara, koja radi u prosveti, pocela je pricati kako je Konakovic najgori i kako radi pecata nece dobiti plate.
Moram sam se neki dan na rucku zakaciti sa njom da joj pojasnim kako stvari zaista stoje i ko je pravi krivac.
RunnerX wrote: ↑16/01/2020 12:08
Ljudi moji pa je li realno da će ove spodobe preuzeti vlast u Kantonu Sarajevo.
ako raja popuse pricu da su SDA spasioci, konakovic rusi vladu, neda plate onda fakat jebo ti nas. njima je jedino ovo i preostalo jer inace ih nema na izborima.
RunnerX wrote: ↑16/01/2020 12:18
plus što su sebi zabili autogol koji će ih debelo koštati na narednim izborima.
Ubacimo u ovu priču malo realnosti.
Ovo neće promijeniti ništa.
Osim manjeg broja naivčina i hard-code nacionalista, većina glasača je svjesna šta je i ko je SDA. Oni dobijaju glasove većinom zbog zahvalnosti za namještenje u državnom aparatu. Izbori nisu ništa drugo nego provjera koliko je ljudi SDA zaposlila preko veze, a koji su im još uvijek lojalni. Bez obzira šta da se desi vezano za ovaj slučaj, većina njih neće gristi ruku koja ih hrani, naravno sve dok ih još uvijek hrani.
U sporazumu su napisali da sjednicom predsjedava Danijela Kristić, ali da ni na to nisu pristali. Nova većina poručila je da neće dozvoliti da manjina bira mandatara.
Sjednica na kojoj će biti donesena odluka o privremenom finansiranju bit će održana krajem mjeseca. S današnje konferencije poručeno je da građani nemaju razloga za zabrinutost i paniku.