spreca wrote: jao....Grobar kao da je prepariran za Lovacke sobe![]()
![]()

spreca wrote: jao....Grobar kao da je prepariran za Lovacke sobe![]()
![]()

on je davno oladio.....ali mozakmegaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
Ni prvi ni posljednji koji pogrešno procjenjuje da će preveliki zalogaj moći ispljunuti ukoliko ga ne mogne progutati...megaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
To je to ustaljeno mišljenje kod pojedinaca.... valjda nesvjesni realnosti, neko mrzi, neko bježi.... Jbt 21. vijek, a neki još na ovakav način polarizuju.ljevoruki wrote:Ja mislim da moze ali nece se to desiti silom.Ripicipi wrote: Ti si jos jedan koji misli da Srbe moze protjerati preko Drine
Stvarno, u kojem vi paralelnom svijetu zivite...
Prije ce biti da ce Srbi sami otici iz zemlje koju ne priznaju i mrze.
Tu nema opstanka, kadli-tadli ce im dodijati i otici.
Nije to naucilo zivjeti sa drugim osim ako ne koriste represivne mjere i vode ratove da ih istrijebe.
dobro bi bilo da neko konačno smiri Dodika, a to jedino mogu Ameri ako im bude po volji.L u c i f e r wrote:Ni prvi ni posljednji koji pogrešno procjenjuje da će preveliki zalogaj moći ispljunuti ukoliko ga ne mogne progutati...megaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
L u c i f e r wrote:Ni prvi ni posljednji koji pogrešno procjenjuje da će preveliki zalogaj moći ispljunuti ukoliko ga ne mogne progutati...megaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
Ničija nije do zore gorjela...megaman4 wrote:dobro bi bilo da neko konačno smiri Dodika, a to jedino mogu Ameri ako im bude po volji.L u c i f e r wrote:Ni prvi ni posljednji koji pogrešno procjenjuje da će preveliki zalogaj moći ispljunuti ukoliko ga ne mogne progutati...megaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
Misljenje pojedinaca...hmmm sjecas li se ove izjave:ze kalanga wrote:To je to ustaljeno mišljenje kod pojedinaca.... valjda nesvjesni realnosti, neko mrzi, neko bježi.... Jbt 21. vijek, a neki još na ovakav način polarizuju.ljevoruki wrote:Ja mislim da moze ali nece se to desiti silom.Ripicipi wrote: Ti si jos jedan koji misli da Srbe moze protjerati preko Drine
Stvarno, u kojem vi paralelnom svijetu zivite...
Prije ce biti da ce Srbi sami otici iz zemlje koju ne priznaju i mrze.
Tu nema opstanka, kadli-tadli ce im dodijati i otici.
Nije to naucilo zivjeti sa drugim osim ako ne koriste represivne mjere i vode ratove da ih istrijebe.
jesi li ti uopste procitao izjavu ruskog ambasadora?Lug wrote:L u c i f e r wrote:Ni prvi ni posljednji koji pogrešno procjenjuje da će preveliki zalogaj moći ispljunuti ukoliko ga ne mogne progutati...megaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
ima instrukcije Rusije kako da se ponasa.
I ti si poprilicno bolestan.GeeTnT wrote:
Misljenje pojedinaca...hmmm sjecas li se ove izjave:
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„.
(Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, The European:, 10. jun 1993)
Pogledaj scene sa Guce, Parove, Farmu...rat da ne spominjemo...procitaj naslove u Kuriru i sto je najjvaznije procitaj komentare na klixu i vidjeces da je Justinov bio u pravu...
jok ba.....da ga napoji preko mašica.....spreca wrote:ma pozvo ga probaju novi kazan brljeDanguba wrote:Nakon zvaničnog stava PIC-a Nikolić pozvao Vučića večeras na sastanak![]()
Ripicipi wrote:jesi li ti uopste procitao izjavu ruskog ambasadora?
Zapadu je glavni interes da BiH bude "na dobrom putu", tacnije da izgleda kao da je dobrom putu, samo da ne bi morali priznati da vec 20 godina ne znaju sta da rade sa BiH.megaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
Svi smo mi bolesni, ali samo neki od nas znaju koliko i od cega...Ripicipi wrote:I ti si poprilicno bolestan.GeeTnT wrote:
Misljenje pojedinaca...hmmm sjecas li se ove izjave:
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„.
(Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, The European:, 10. jun 1993)
Pogledaj scene sa Guce, Parove, Farmu...rat da ne spominjemo...procitaj naslove u Kuriru i sto je najjvaznije procitaj komentare na klixu i vidjeces da je Justinov bio u pravu...
bole1st wrote:Zapadu je glavni interes da BiH bude "na dobrom putu", tacnije da izgleda kao da je dobrom putu, samo da ne bi morali priznati da vec 20 godina ne znaju sta da rade sa BiH.
Zato ne zele da rizikuju sukob sa Dodikom koji bi BiH skrenuo sa tog imaginarnog "dobrog puta" ka evroatlanskim integracijama.
Misljenje pojedinaca...hmmm sjecas li se ove izjave:GeeTnT wrote:
To je to ustaljeno mišljenje kod pojedinaca.... valjda nesvjesni realnosti, neko mrzi, neko bježi.... Jbt 21. vijek, a neki još na ovakav način polarizuju.
Nema to nikakve veze sa silom.Lug wrote:
cuj Zapad ne zeli da rizikuje sukob sa Dodikom, takvom silom
Poslije ovoga slijedi slijedece *ranje od doticnog pa opet, pa opet...sve dok ga ne maknu a on iz bezbjedne udaljenosti sa debelim kontom smije se u facu prije svega Srbima i svojim glasacima, svima onima koji su ga svo vrijeme kriminalnih rabota podrzavali pa na kraju i nama.megaman4 wrote:Meni je u svemu ovome zanimljiva jedna stvar a to je hladnokrvnost Dodika koji se uopšte ne boji rekacije MZ-e i PIC-a, kao da ih Bog uopšte nije dao. To je najopasnija stvar u svemu ovome što mnogi zaboravljaju. Ako znamo da idu opštinski izbori, šta nas tek čeka 2018 godine?
OK...Kako gledas na organizovanu posjetu Cecine (Arkanove) kuce u svrhu ekskurzije djece u Srbiji? Jeli to civilizacijski zaostatak? Da ne spominjem odvajanje djece u Kamenici u dva skolska autobusa od kojih je jedan ekskluzivno za srpsku djecu.... Da li je to bolest, fasizam ili sta drugo?ze kalanga wrote:
Ne gledam to , kako mnogi ističu, smeće od rijaliti programa, ali nije da nisam čuo. Kao što sam i čitao na ovom forumu, uglavnom Bošnjaci pobjeđuju i glasaju... pa ne mogu reći da se radi o civilizacijskom zaostatku... jer bi to bilo krajnje generalizatorski i u neku ruku fašistički... Tako i izjave pojedinaca ne treba doživljavati kao nekakvu egzaktnost... .štaviše...