Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
ILVIIR

#4926 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by ILVIIR »

Kat wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
Kat wrote:
Ja ne znam je li ovo tvoja nepismenost ili nesto drugo, ali ti precesto ovo koristis.
nepismenost nije :) tipicne typo greske :)
Neko ovdje lagi.Samo dvije stranice unazad.
ne kuzis, danas postoje: bosanjacka politika, hrvatak politka i sprskapolitika,a ne bosanska politka ;-)
Bosanjacka politika nema cilj za pozitivan razvoj cijele drzave BiH.Cekaj malo: vi,Bosanjci,se oslanjate na "vrijeme" da radi za vas :D :lol:
danasnje podrazumjeva sutrasnje :)
vi Bosanjci nemate ni danas,a ni sutra planove za jedinstvenu BiH :lol:
pa da Bosanjcke iz Federacije uopste nije briga za ugorzenom manjinom Bosanjaka u RS :D to nije drzavni problem :D
Popis nece poboljsati zivot Bosanjaka u BiH. Danas,
Pa niko da vas Bosanjaka nije konkretno objasnio kako ce rezultat doticnog popisa pomoci Bosanjcima u BiH. :D
ovo je fakat smijesno.. i nije ti bilo mrsko sve ba jedno mjesto prikupit :thumbup:
Danguba

#4927 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Danguba »

House wrote:generale, kako rade aparati? :D
nestalo hAparata pa se trazi karta vise... :lol:
General War

#4928 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote: Jel ti moglo bit po kanistera da obidjes sve slobodne teritorije da im kazes da si vecina :D ?
Jel ti to meni porucujes da drzis odredjene teritorije pod okupacijom?
Jok ovi kazu, vekovne i tisucljetne sve lijepo potpisano od ovijeh nadpolovicnih :D
General War

#4929 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

House wrote:manjinama ne polažem račune :D :bih:
Tako je, skola ista...skoro da ne razumijem jezik :lol:
Connaisseur Karlin

#4931 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Connaisseur Karlin »

ILVIIR wrote:
Kat wrote: Neko ovdje lagi.Samo dvije stranice unazad.
ne kuzis, danas postoje: bosanjacka politika, hrvatak politka i sprskapolitika,a ne bosanska politka ;-)
Bosanjacka politika nema cilj za pozitivan razvoj cijele drzave BiH.Cekaj malo: vi,Bosanjci,se oslanjate na "vrijeme" da radi za vas :D :lol:
danasnje podrazumjeva sutrasnje :)
vi Bosanjci nemate ni danas,a ni sutra planove za jedinstvenu BiH :lol:
pa da Bosanjcke iz Federacije uopste nije briga za ugorzenom manjinom Bosanjaka u RS :D to nije drzavni problem :D
Popis nece poboljsati zivot Bosanjaka u BiH. Danas,
Pa niko da vas Bosanjaka nije konkretno objasnio kako ce rezultat doticnog popisa pomoci Bosanjcima u BiH. :D
ovo je fakat smijesno.. i nije ti bilo mrsko sve ba jedno mjesto prikupit :thumbup:
Odlicno je sumirao sve problme,pitanja i zakljucke vezane za danasnje bosnjastvo :D hvala Kat :-D
Connaisseur Karlin

#4932 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

House wrote:manjinama ne polažem račune :D :bih:
tako i Srbi kazu Bosnjacima danas u RS :D
Fudo387

#4933 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
General War wrote: Jel ti moglo bit po kanistera da obidjes sve slobodne teritorije da im kazes da si vecina :D ?
Jel ti to meni porucujes da drzis odredjene teritorije pod okupacijom?
Jok ovi kazu, vekovne i tisucljetne sve lijepo potpisano od ovijeh nadpolovicnih :D
Kad stisnes muda i odlucis povaliti balvan na cestu, javi pa da te k'o coJeka zgazim skupocjenim SUV-iom. :D
Ovo me madner naucio, bahatost prije svega. :D
General War

#4934 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Kad stisnes muda i odlucis povaliti balvan na cestu, javi pa da te k'o coJeka zgazim skupocjenim SUV-iom. :D
:lol:
Kad stisnes muda da pronosas i zastavu svojim skupocjenim SUV-om van dozvoljene zone djelovanja ide mandatna makar :D
Vidi pod Sejfu :lol:
Sto u jednom vicu rece papagaj hasi, znas li das letis? Ne znam. Po sto se kurcis onda!? :lol:
Fudo387

#4935 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
Kad stisnes muda da pronosas i zastavu svojim skupocjenim SUV-om van dozvoljene zone djelovanja ide mandatna makar :D
Sto u jednom vicu rece papagaj hasi, znas li das letis? Ne znam. Po sto se kurcis onda!? :lol:
Zastava visi na retrovizoru, na mp3 se vrte ilahije i kaside, koje inace ne slusam sem kad provociram lokalne luzere. :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4936 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by japin_mutapi »

bolje 50,11% nego karađićevih(toleriranih) 5%
ima još jedan razlog veselja i radosti ... 50 je bliže 100 nego 45 ili 30, da ne govorim o ovih 5% toleriranih
General War

#4937 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:
Fudo387 wrote:
Zastava visi na retrovizoru, na mp3 se vrte ilahije i kaside, koje inace ne slusam sem kad provociram lokalne luzere. :D
Bravo, sve si hin sistemski zeznuo :lol:
Connaisseur Karlin

#4938 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

japin_mutapi wrote:bolje 50,11% nego karađićevih(toleriranih) 5%
ima još jedan razlog veselja i radosti ... 50 je bliže 100 nego 45 ili 30, da ne govorim o ovih 5% toleriranih
50,11% sa bosnjackom djasporom :D
japin_mutapi

#4939 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by japin_mutapi »

evo jedna prigodna -

155_mm

#4940 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by 155_mm »

kamberovica polje wrote:
House wrote:uhvatili se jebenog sda ko pijan plota :-)
Nisam troll, islamofob, bošnjakofob, peta kolona, ustaša, četnik, Bosanac, mason ili iluminati neću odgovarat na dječije pizdarije tipa: "kme", "aparati", gif i jpg...Postavljam ozbiljno pitanje. Uzmimo u obzir da je SDA predstavnik bošnjačke politike i najjača bošnjačka stranka koja je u vlasti zadnjih 20 godina (i više) a kako stvari stoje biti će idućih 20 zanima me koji im je plan s obzirom da ste sad postigli tih 50%? Je li to dječije likovanje, glasanje za iste i održavanje pacijenta na životu tek toliko da se na njemu parazitira (što je i dalje bolje od hr. i srp. politike u BiH) ili će doći do nekog vidljivog napretka kojeg eto slučajno nije bilo zadnjih 20 godina jer vas je bilo manje od 50%. Ne razumijem jednostavno toliku razinu sreće vezano za ovaj popis, ko da smo u najmanju ruku primljeni u EU i ko da su nam dali 20 milijardi na ruke...ne razumijem.
pa sama izjava da je ovih 50.11 % dio nekog plana (zavera breeeee) te diskvalificira nekog ozbiljnog diskutanta. vidis da i ti kao i vecina predstasvnika 30% manjine slavis svetog kmecoja na ovoj temi.

a da pokusas da razumijes ove sto kukaju i kmece zbog ovih 50.11%? mozda ti to bude lakse za skontat.
General War

#4941 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Jeste ali u mikro kosmosu, ali kad vidis ko su ti dusmani i koliko ih ima...ni 100% je relativno malo kad se gleda okruzenje...jebi ga sve se igra na kvarno ovdje a vi to cesto zaboravljate...ili u fudbalskom zargonu; klupa im je mnogo jaca a i malada selekcija.
japin_mutapi

#4942 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by japin_mutapi »

Connaisseur Karlin wrote:
50,11% sa bosnjackom djasporom :D
bolje sa dijasporom 50% nego 5% bez dijaspore
Fudo387

#4943 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Fudo387 »

Sveti Kmecoje :lol:
Dobra fora :thumbup:
Bradafilozof

#4944 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Bradafilozof »

General War wrote:
Jeste ali u mikro kosmosu, ali kad vidis ko su ti dusmani i koliko ih ima...ni 100% je relativno malo kad se gleda okruzenje...jebi ga sve se igra na kvarno ovdje a vi to cesto zaboravljate...ili u fudbalskom zargonu; klupa im je mnogo jaca a i malada selekcija.
Pa sto onda zijanise onako u prvom polyvremenu?
Kinesko prkno

#4945 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Kinesko prkno »

Kad malo bolje razmislim,jasno mi je sto bosanaca nema vise od 2%,biti bosanac je sistem vrijednosti utkan u karakter ljudi ,biti bosanac znaci biti vitez,kad ti nije zao poginuti za druga,pobiti se sam pijan sa petoricom,dati zadnju marku tudjem djetetu da kupi cokoladu,udariti se sakom u glavu kad ti dodje zuta minuta,postovati starije,ne ciniti drugom sto ne bi zelio da ti drugi ucini, tako da mi se cak i ova brojka od 2% izgleda prenapuhano .
kamberovica polje

#4946 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by kamberovica polje »

155_mm wrote:
kamberovica polje wrote:
House wrote:uhvatili se jebenog sda ko pijan plota :-)
Nisam troll, islamofob, bošnjakofob, peta kolona, ustaša, četnik, Bosanac, mason ili iluminati neću odgovarat na dječije pizdarije tipa: "kme", "aparati", gif i jpg...Postavljam ozbiljno pitanje. Uzmimo u obzir da je SDA predstavnik bošnjačke politike i najjača bošnjačka stranka koja je u vlasti zadnjih 20 godina (i više) a kako stvari stoje biti će idućih 20 zanima me koji im je plan s obzirom da ste sad postigli tih 50%? Je li to dječije likovanje, glasanje za iste i održavanje pacijenta na životu tek toliko da se na njemu parazitira (što je i dalje bolje od hr. i srp. politike u BiH) ili će doći do nekog vidljivog napretka kojeg eto slučajno nije bilo zadnjih 20 godina jer vas je bilo manje od 50%. Ne razumijem jednostavno toliku razinu sreće vezano za ovaj popis, ko da smo u najmanju ruku primljeni u EU i ko da su nam dali 20 milijardi na ruke...ne razumijem.
pa sama izjava da je ovih 50.11 % dio nekog plana (zavera breeeee) te diskvalificira nekog ozbiljnog diskutanta. vidis da i ti kao i vecina predstasvnika 30% manjine slavis svetog kmecoja na ovoj temi.

a da pokusas da razumijes ove sto kukaju i kmece zbog ovih 50.11%? mozda ti to bude lakse za skontat.
Nisam mislio na nikakvu zavjeru, preptostavljam da će nam sad zahvaljujući tih 50,11% med i mlijeko teći s obzirom na količinu radosti iskazane na ovom forumu? Planovi o kojima ja govorim nisu zavjere i slične pičke materine nego konkertni koraci koji će ovu zemlju učiniti boljom. S obzirom da ste vi Bošnjaci u proteklih 20 godina većinom glasali za SDA i s obzirom an situaciju zadnjih 20 godina to mi govori da ovih 50,11% kurca na znači kada je u pitanju boljitak BiH u budućnosti. Ako hoćeš raspravljat ko odrasla osoba može ali ti pubertetski fazoni tebe diskvalificiraju od ozbiljne rasprave tako da ne znam ni što ti odgovaram.
cyprus

#4947 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

Nuff said :)
madridist

#4948 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by madridist »

Svaka prednost u brojcanom smislu na stranu probosanske opcije je dobrodosla.
Nije im uspjelo kad je kvota na nas bila 19 nece uspjeti ni danas kad je otprilike 3.
General War

#4949 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Bradafilozof wrote:
General War wrote:
Pa sto onda zijanise onako u prvom polyvremenu?
:lol: drze 75% drzave i lik kaze zijanili :lol:
HAVANA

#4950 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by HAVANA »

Ovo pravo duhovita tema,bas ono... :lol: :roll: Mozda jeste nekome ko je mladji,ko nije osjetio sta je kad te pogodi,kad pogodis,kad izgubis,kad otplaces...Zivis citav zivot sa tim sjecanjima i ranama.A bio si mlad,glup,oruzje u tudjim rukama.Iskoristen uz parole jedinstvene,zajednicke,nedjeljive,svih bosanaca i hercegovaca...Tad u pocetku vjera nije ni bila nesto posebno isticana,tad im je trebo i hamo,tarik,jan,dinko,dragan,zoka,marinko...da imaju s cim mahat i sta pokazivat svijetu.Poginu ih dosta,dosta ih sakato,raselilo se,neki ostali,neki na gudri,alkoholu,u muriji,neki rade,uspjeli...svi se bore na svoj nacin sa kurcevom prosloscu.Citam duhovite opaske kme,ble,zali se,postotak jadni...Kontam mozda ovo i dijete mog zoke cita,za koji qrac osta bez tate,mozda janova mama,ako je i ziva,brat,neko...Koji vam je ba qrac,imate li postovanja mrvu za ljude i njihovu zrtvu?Kome se ismijavate,jeste li vi normalni?Da nas je pet ima nas bosanaca i hercegovaca,nabijem vas na qrac sve redom konstitutivne.Budale jedne,sram vas bilo. Uzivajte u ovom sto ste stvorili,guzite se medjusobno,masite brojevima i nasladjujte se postotcima...Neobrazovani,mali,jadni,cekajuci sadaku i kakav polovan tramvaj...pusite srpsi,hrvatski i bosnjacki qrac onim sto sve imaju a vama ako daju sta dobro i jest.Nek vam dodik pjeva i zamajava vas glupostima dok knjizi imovinu,bake supljira i dijeli s ahbabima,dragan lopata, cekajte hizislav u sreci i veselju...A moglo je drugacije.Zato sam kivan,znao sam odakle puca i gdje da pucam, a roknuse me s ledja.Eto vas,uzivajte.Jadna ova djeca.Ovde su vazda jadna djeca.Ima nesta u zraku,ovolika kolicina kretena i budalastina se rijetko srece.U ovako lijepoj zemlji. :(
Locked