tramvajtrojka wrote: ↑19/12/2023 20:30
cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/12/2023 19:17
BadBoy wrote: ↑19/12/2023 18:34
piso sam puno puta ovo je sve zbog trulog, kurvarskog zapada jer krizari ne zele cistu i mirisljavu muslimansku drzavu u srcu evrope mi se peremo i cistimo i ne moze biti ovoliko zagadenje kod nas ovo je sve kurva evropa i cionisti namjestili nama velike brojeve kako je uvijek samo kod ovoliko i samo kod nas a nema nista u krizarskoj evropi, plus su nas sve zagadili onim vakcinama od bil gejtsa
sve je ovo agenda i ko ne vidi slijep je pored ociju
pametnom dosta
To sto se pravis mutav i corav ne znaci da se nista ne desava oko tebe nego samo odbijas realnost i lazes sebe da je sve u redu, kognitivna disonanca at its finest
jesi hin razotkrio ne zna sta ih je snaslo

, i onda neko kaze sto smo po svim mjerenjima obrazovanja na samome dnu, a ako nas svakodnevni primjeri toga
ono vjeruje da ga neko oprasuje iz putnickih aviona
Gledaj, mi smo generalno goveda koja nit" sta gledaju, nit sta provjeravaju shodno tome nismo mjerodavni za bilo sta. Zato mozemo uzeti za primjer ove tvoje, Hrvate, obrazovanije

Fizicar, Bozidar Kemic i njegova skvadra

osnovala "Institut za Bio i Tehnosferu", neces mi vjerovati radili i rade mjerenja u Lipoj Nasoj. Zeljezo, Stroncijum, Barium, Aluminium, teski metali. Teska zagadjenja na relaciji Zagreb - Sarajevo i tako te gluposti.
Uostalom, bujrum, sam procitaj.
https://ibt.hr/dokumenti/
Usput, u ratu su svi zivi lozili sve zivo, doslovno, pa ni blizu nije bilo ovoga, ni blizu. Ja to znam jer sam bio ovdje, ti nisi, ko zna sa koje planine si se skotrljao
Usput, radio sam pri aerodromu 13 godina, masne mrlje i tragovi koji ostaju satima na nebu ne ostaju iza putnickih aviona
Dnevna doza obrazovanja i citanja