Code: Select all
http://--- no links ---/uncategorized/neviden-napad-katolike-francuskoj-policija-vjernike-grubo-izbacila-usred-mise-fotovideo-944014sekularisti udaraju prangijama
Code: Select all
http://--- no links ---/uncategorized/neviden-napad-katolike-francuskoj-policija-vjernike-grubo-izbacila-usred-mise-fotovideo-944014nakon provjere informacijaBlack swan wrote:državni terorizamCode: Select all
http://--- no links ---/uncategorized/neviden-napad-katolike-francuskoj-policija-vjernike-grubo-izbacila-usred-mise-fotovideo-944014
sekularisti udaraju prangijama
Naravno, dio francuskih muslimana odgovorio mirno i stalozeno kako i prilici vjernicima religije mirakakavdanakneiskustvu wrote:http://www.021.rs/story/Info/Svet/14236 ... -ebdo.html

to ti znas da ce biti ponovo razloga za setnju drzavnika?GeeTnT wrote:Hoce li se opet drzavnici drzati za ruke i setati Parizom ili ce jednostavno ugasiti tu glupu redakciju, a novinarima zabraniti rad?
strahovito glupa uspredba, tipicna relativizacija zvjerstva kojeg su pocinili islamisti...da ti objasnim, ako ovi iz talijanskog gradica upadnu u redakciju i pobiju novinare drzavnici ce se drzati za ruke. ali to se nece desiti, sve ce ostati na verbalnim protestima kako i treba da bude, ubijanje i bacanje bombi na novinare je dzihadisticki fah. ukratko, mozes nazvati novinare koji su objavili ovu naslovnicu majmunima, debilima, itd.. ali nikako nemas pravo da ih ubijesGeeTnT wrote:Hoce li se opet drzavnici drzati za ruke i setati Parizom ili ce jednostavno ugasiti tu glupu redakciju, a novinarima zabraniti rad?
Nemam pojma sta ce da se desi, samo smatram da praviti satiricne karikature na racun nastradalih je bolesno, a koliko je to bolesno najbolje znaju oni koji su izgubili svoje u zemljotresu... Velis, vidis da je na redu "vriska, kuka i motika", ne..ne prijeatelju, ja vidim samo jos jednu stetu nacinjenu danas Italijanima, a sutra ko zna...uglavnomja wrote:to ti znas da ce biti ponovo razloga za setnju drzavnika?GeeTnT wrote:Hoce li se opet drzavnici drzati za ruke i setati Parizom ili ce jednostavno ugasiti tu glupu redakciju, a novinarima zabraniti rad?![]()
(ja mislim da nece, a razloga je vise, koji pocivaju na naciji koja je u pitanju, stepenu civilizacije i sposobnosti prihvacanja i ignorancije tudje gluposti i shvatanju da nista nece vratiti nastradale)
i gdje je sad demokratija vrlih forumasa? kad treba braniti "demokratska" prava ekstremno male manjine francuskih drzavljana - vriska, kuka i motika ... ali kad treba prihvatiti da neciiji mentalni sklop radi drugacije - haj'mo ih zatvorit
Nije strahovito ne znati citati, koliko je beskrajno strasno umetnuti zvjerstva i islamofobiju tamo gdje je je nema...Niti sam pomenuo zvjerstvo pocinjeno u Parizu, niti predvidjam bilo kakav napad, bombe i dzihad... Znaci nista od toga, a ti si ipak vidio ekstremistu.deer_hunter wrote:strahovito glupa uspredba, tipicna relativizacija zvjerstva kojeg su pocinili islamisti...da ti objasnim, ako ovi iz talijanskog gradica upadnu u redakciju i pobiju novinare drzavnici ce se drzati za ruke. ali to se nece desiti, sve ce ostati na verbalnim protestima kako i treba da bude, ubijanje i bacanje bombi na novinare je dzihadisticki fah. ukratko, mozes nazvati novinare koji su objavili ovu naslovnicu majmunima, debilima, itd.. ali nikako nemas pravo da ih ubijesGeeTnT wrote:Hoce li se opet drzavnici drzati za ruke i setati Parizom ili ce jednostavno ugasiti tu glupu redakciju, a novinarima zabraniti rad?
GeeTnT wrote: Velis, vidis da je na redu "vriska, kuka i motika", ne..ne prijeatelju, ja vidim samo jos jednu stetu nacinjenu danas Italijanima, a sutra ko zna...
..
STETU vidim samim time sto se javio italijanski ministar koji nije izrazavao zaljenje, nego je rekao da "olovku" sebi zabodu znas vec gdje...Sama cinjenica da se radi o visokorangiranom politicaru, to mi daje za pravo da razmisljam o STETI, a kako ti rece samo "diot" ne vidi da ce se iza toga dosta stvari prelomiti preko ekonomije..uglavnomja wrote:GeeTnT wrote: Velis, vidis da je na redu "vriska, kuka i motika", ne..ne prijeatelju, ja vidim samo jos jednu stetu nacinjenu danas Italijanima, a sutra ko zna...
..
ima jedna tema na ovom podforumu u kojoj su u naslovu ljudska prava, demokratija i vjersko-modni detalj (isto u francuskoj, sa kojom 99,99% forumasa nema nikakv veze)... i tu se digla kuka i motika da brani prava ljudi sa francuskim pasosem na sve moguce slobode izrazavanja, pri tome da anuliraju odluke demokratski izabrane vlade (pozivajuci se na demokratiju)
razlika je izmedju shvatanja pojma steta, nekome je uvreda samo ruzna rijec, koja vise govori o idiotu koji je napisao ili rekao, a nekome je razlog za masovni pokolj (i) nevinih ...
Pa ovo je u sustini potpuna i jedina istina.insomnia78 wrote:Ima jos jedna
Nije vam CH pravio kuce, pravila ih je mafija
kazes OPET...zar su NEKAD PRIJE setali Parizom i drzali se za ruke zbog karikatura???? ne, setali su i drzali se za ruke zbog ljudi koji su stradali jer su izrazili svoje misljenje o islamu ( na sto apsolutno imaju pravo, jer je i religija kao i sve ostale stvari u zivotu podlozna kritici). Tvoja recenica implicira da ce zbog karikatura Italijani pokrenuti val teroristickih napada sto je narvano nemoguce, jer su Italijani veci civilizacijski nivo od majmuna koji se samoraznose, jer misle da ih na ahiretu cekaju 72 djevice.GeeTnT wrote:Hoce li se opet drzavnici drzati za ruke i setati Parizom ili ce jednostavno ugasiti tu glupu redakciju, a novinarima zabraniti rad?
razlika izmedju stete i "stete" je u ovome boldiranom, ovaj napisao, ovaj rekao ...GeeTnT wrote:STETU vidim samim time sto se javio italijanski ministar koji nije izrazavao zaljenje, nego je rekao da "olovku" sebi zabodu znas vec gdje...Sama cinjenica da se radi o visokorangiranom politicaru, to mi daje za pravo da razmisljam o STETI, a kako ti rece samo "diot" ne vidi da ce se iza toga dosta stvari prelomiti preko ekonomije..uglavnomja wrote:GeeTnT wrote: Velis, vidis da je na redu "vriska, kuka i motika", ne..ne prijeatelju, ja vidim samo jos jednu stetu nacinjenu danas Italijanima, a sutra ko zna...
..
ima jedna tema na ovom podforumu u kojoj su u naslovu ljudska prava, demokratija i vjersko-modni detalj (isto u francuskoj, sa kojom 99,99% forumasa nema nikakv veze)... i tu se digla kuka i motika da brani prava ljudi sa francuskim pasosem na sve moguce slobode izrazavanja, pri tome da anuliraju odluke demokratski izabrane vlade (pozivajuci se na demokratiju)
razlika je izmedju shvatanja pojma steta, nekome je uvreda samo ruzna rijec, koja vise govori o idiotu koji je napisao ili rekao, a nekome je razlog za masovni pokolj (i) nevinih ...
Kakve bolan sankcije? Jeli ti palo na pamet da zbog ovoga mnogi Italijani nece svoj turisticki angazman praviti u Francuskoj...a sacekacemo sudar prvaka Italije i Francuske, pa cemo uzivati u porukama zabara sa trebina...ne sumnjam da ce biti dobro oslikani.insomnia78 wrote:Pa ti si stvarno naivan. Cuj prelomiti preko ekonomije. Da nece uvesti sankcije Francuskoj?