UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
groove

#4926 Re: UEFA Champions League

Post by groove »

Logovan wrote:MESUT OZIL! :thumbup: :thumbup: Kakva majstorija, frajer je igračina. Šteta što igra u onom klubu gdje neće nikako vidjeti poštenog trofeja.

Barcina odbrana šuplja k'o švicarski sir. Luis ako misli šta god osvojiti, odbranu mora riješiti.
a sto je i izabrao ekipu protiv koje ce pokazati svoju svjetsku klasu.
googleu treba 3 minute da nesto pronadje o ovom bugarskom klubu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4927 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Sjoo....zato u knock out fazi, oTaj rad, uzivo iz Manchestera, Liverpoola, Londona...

Image
Logovan

#4928 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

animals wrote: i kakav da je , Pep je tata za Enrikea...
Pa logično, normalno da je bolji.

@groove Ima on majstorija i protiv velikih ekipa.
ljevoruki

#4929 Re: UEFA Champions League

Post by ljevoruki »

Pepova pobjeda, primjenio je plan B za drugo poluvrijeme i oder'o Barci guzove.
Jos mu cist penal nije onaj madzarski ublehas sviro kod 0:0.
Juce je opravdao svoju platu, napravice on tim po svom tabijatu i onda moze napasti ozbiljno LP.
Ove godine tesko, ima tu jos kloceva koliko hoces.
one hundred eyes

#4930 Re: UEFA Champions League

Post by one hundred eyes »

Ozil je majstor i to je dokazao milion puta, ko god tvrdi suprotno ili je trol ili ne prati dovoljno. Ono sinoc je uradio protiv ekipe koja igra u Ligi Prvaka tako da nema mjesta skepticizmu tipa 'lako je protiv ovih hajd nek protiv onih'.
seln

#4931 Re: UEFA Champions League

Post by seln »

Aguero spriječio veći incident: Messi se želio obračunati sa jednim igračem Cityja nakon meča

Najbolji igrač Barcelone Lionel Messi, koji je postigao vodeći gol za vodstvo Barce, bio je vidno nervozan nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, prenose britanski mediji.

Messi je, navodno, poslije meča krenuo u svlačionicu Građana kako bi se obračunao sa jednim igračem domaće ekipe koji ga je vrijeđao tokom utakmice.

"Imbecilu glupi, izađi!", vikao je Messi pred svlačionicom Cityja, a veći incident spriječio je njegov najbolji prijatelj Sergio Aguero.

"Vidio sam da se Messi nije osjećao dobro. Kada sam čuo da se dere pomislio sam da se obraća meni, ali nije. Prišao sam mu i pričali smo o stvarima nevezanim za fudbal. Nije mu bilo do priče oko utakmice što je razumljivo jer je izgubio. Niko ne voli gubiti", rekao je Aguero britanskim novinarima.

Iz Manchester Cityja su demantovali da se bilo kakav incident desio nakon meča.
Ako bi skocio iz zaleta, mogao bi protivnika udariti u donji trbuh :shock:
Point.

#4932 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

LSD wrote: :facepalm:

Ne brukaj se sa tim svojim hejtanjem Barce, Alba nije uopšte sinoc igrao :lol:
Ne govorim za sinoc, govorim uopste. Frajer pada vise od djeteta koje je tek naucilo hodati.
LSD

#4933 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Point. wrote:

Ne govorim za sinoc, govorim uopste. Frajer pada vise od djeteta koje je tek naucilo hodati.
Mi ovdje pricamo o LP i sinošnjim utakmicama, a ti pricas o Albi koji uopšte nije ni igrao....da ne pominjem tvoje redovne eskapade i ispade na časnoj temi Barce....sjeti se kad si skakao od srece nakon što je onaj Zuniga polomio Neymara na SP :facepalm:
Logican zakljucak: Barca te toliko napatila i iskompleksirala da ne znaš više ni šta pišeš.
Point.

#4934 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

LSD wrote:
Point. wrote:

Mi ovdje pricamo o LP i sinošnjim utakmicama, a ti pricas o Albi koji uopšte nije ni igrao....da ne pominjem tvoje redovne eskapade i ispade na časnoj temi Barce....sjeti se kad si skakao od srece nakon što je onaj Zuniga polomio Neymara na SP :facepalm:
Logican zakljucak: Barca te toliko napatila i iskompleksirala da ne znaš više ni šta pišeš.
Odrasto covjek a navija za Barcelonu. 8-)

Naravno da mi je drago bilo kad su polomili padavicara zasluzio je bio da ga kakav latinski krkan polomi nakon silnih pirueta i skakanja na suho.

Volim nekad vako upasti, tacno znam ko ce se upallit' :)

Viva España!
groove

#4935 Re: UEFA Champions League

Post by groove »

Point. wrote:
za barcu, real i bayern navijaju samo naivne curice i muskarci bez samopouzdanja
dinty2

#4936 Re: UEFA Champions League

Post by dinty2 »

seln wrote:
Aguero spriječio veći incident: Messi se želio obračunati sa jednim igračem Cityja nakon meča

Najbolji igrač Barcelone Lionel Messi, koji je postigao vodeći gol za vodstvo Barce, bio je vidno nervozan nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, prenose britanski mediji.

Messi je, navodno, poslije meča krenuo u svlačionicu Građana kako bi se obračunao sa jednim igračem domaće ekipe koji ga je vrijeđao tokom utakmice.

"Imbecilu glupi, izađi!", vikao je Messi pred svlačionicom Cityja, a veći incident spriječio je njegov najbolji prijatelj Sergio Aguero.

"Vidio sam da se Messi nije osjećao dobro. Kada sam čuo da se dere pomislio sam da se obraća meni, ali nije. Prišao sam mu i pričali smo o stvarima nevezanim za fudbal. Nije mu bilo do priče oko utakmice što je razumljivo jer je izgubio. Niko ne voli gubiti", rekao je Aguero britanskim novinarima.

Iz Manchester Cityja su demantovali da se bilo kakav incident desio nakon meča.
Ako bi skocio iz zaleta, mogao bi protivnika udariti u donji trbuh :shock:
http://www.gifbin.com/bin/042009/124085 ... -trick.gif
missko

#4937 Re: RE: Re: UEFA Champions League

Post by missko »

groove wrote:
Point. wrote:
za barcu, real i bayern navijaju samo naivne curice i muskarci bez samopouzdanja
Ima istine.
Meni frajer od 60 god prica ima zenu bomba 20 god mladja od njega. Kaze on samo pogleda ponekad Barcu Reala i Bayerna. Pa reko dta imas tu gledat dve izvijesne tekme nema drazi ni neizvjesnosti.
Kaze on pa bas zato [emoji1]

EMS-om
LSD

#4938 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

groove wrote:
Point. wrote:
Za Werder, Lazio i slicne ojebine od klubova navijaju samo isfrustriani paćenici koji foliraju sami sebe da su fudbalski hipsteri.
leškarenje

#4939 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

:lol:
agnostic_front

#4940 Re: UEFA Champions League

Post by agnostic_front »

:lol: :lol:

Konstruktivna rasprava nadasve
Rockefeller

#4941 Re: UEFA Champions League

Post by Rockefeller »

Ja poznajem, ustvari, poznavao sam momka koji je navijao za Lacio ali se ubio :roll:
AmiĐa_Idriz

#4942 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

stalaktit wrote:Svaki put kad upalim gledati Barcelonu se sjetim zašto odmah ugasim - na stranu nedosuđen penal, sudačke greške se događaju, ali brate ovo valjanje, prenemaganje i mahanje ručicama svaki put kad sudac dosudi očigledan njihov faul - nepodnošljivo. Trebalo bi im dati svima žuti karton svaki put kad tako u grupi mašu ručicama oko suca. Bljuv.
Ma nije to samo do Barce, općenito Španski igrači su takvi, pogledaj špance u nekim drugim Europskim klubovima, isto je to sve. Zato ih ne volim, ali im fudbalsko znanje ne mogu uskratiti.
SkyLimit

#4943 Re: UEFA Champions League

Post by SkyLimit »

Ja shvatam da svi napadači promašuju, ali od svih napadača koji su važili kao vrhunski nikad ni jedan nije promašio u karijeri koliko Higuain. Ovo maloprije što je zapucao preko gola mi se čini kao 150. takva situacija koju sam vidio od njega.
Šibicar

#4944 Re: UEFA Champions League

Post by Šibicar »

Gledam ovaj Dinamo protiv Sevilje i kontam nedo bog da neki naš klub udje u grupnu fazu lige prvaka kad Dinamo(koji je za sve naše klubove sf)izgleda k'o amaterska ekipa,dva pasa ne mogu spojiti.
missko

#4945 Re: RE: Re: UEFA Champions League

Post by missko »

Šibicar wrote:Gledam ovaj Dinamo protiv Sevilje i kontam nedo bog da neki naš klub udje u grupnu fazu lige prvaka kad Dinamo(koji je za sve naše klubove sf)izgleda k'o amaterska ekipa,dva pasa ne mogu spojiti.
To te ne treba plasit. Ja sam misljenja da mi to za naseg zivota necemo docekati

EMS-om
AmiĐa_Idriz

#4946 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

:lol: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4947 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

SkyLimit wrote:Ja shvatam da svi napadači promašuju, ali od svih napadača koji su važili kao vrhunski nikad ni jedan nije promašio u karijeri koliko Higuain. Ovo maloprije što je zapucao preko gola mi se čini kao 150. takva situacija koju sam vidio od njega.
Baš.
Logovan

#4948 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Jao Reala bruke i sramote. Em primiše dva gola od Legiee, em konstantno primaju golove. Eto koliko su ove sezone odigrali utakmica, a samo na dvije ili tri nisu primili gol.
golman

#4949 Re: UEFA Champions League

Post by golman »

Logovan wrote:Jao Reala bruke i sramote. Em primiše dva gola od Legiee, em konstantno primaju golove. Eto koliko su ove sezone odigrali utakmica, a samo na dvije ili tri nisu primili gol.

I to im frajer iz Rogatice dao 2 gola..jedan u Madridu i jedan sad. :-D
insaneinthebrain

#4950 Re: UEFA Champions League

Post by insaneinthebrain »

legija :izet:
Post Reply