Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tvrtko II Kotromanić

#4926 Re: Liverpool FC

Post by Tvrtko II Kotromanić »

dzaba, kad ne ide, ne ide
PrtiBeeGee

#4927 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Zalosno :(
Gandalf

#4928 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

naravno da ne ide, Suarez nije svemoguć, fali napadača, a nemamo čak ni vrhunsko krilo/polušpica, jedini prilično dobar je ozljeđen i jednodimenzionalnost se ispolji čak i protiv ovakvih odrona od ekipa kao wba
snaga_znanja

#4929 Re: Liverpool FC

Post by snaga_znanja »

Gandalf wrote:naravno da ne ide, Suarez nije svemoguć, fali napadača, a nemamo čak ni vrhunsko krilo/polušpica, jedini prilično dobar je ozljeđen i jednodimenzionalnost se ispolji čak i protiv ovakvih odrona od ekipa kao wba
Hrabra izjava s tim da Vas uzimaju 5:0 u dvije utakmice ukupno...
bosanska senzacija

#4930 Re: Liverpool FC

Post by bosanska senzacija »

Opuca WBA 2 puta po golu i odnese bodove.

Liverpoolu treba napadač koji će rasteretiti Suareza i ove mnogobrojne prilike pretvarati u golove, čak mislim da bi im i nesretni Andy Caroll večeras dobro došao.
Mustang1

#4931 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

U svakom slucaju dobro je vidjeti da se ljudi vise raduju porazu tima koji MRZE nego pobjedi tima koji fol vole :D
Gandalf

#4932 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

snaga_znanja wrote:
Gandalf wrote:naravno da ne ide, Suarez nije svemoguć, fali napadača, a nemamo čak ni vrhunsko krilo/polušpica, jedini prilično dobar je ozljeđen i jednodimenzionalnost se ispolji čak i protiv ovakvih odrona od ekipa kao wba
pa vas je Norwich pobijedio, što automatski znači da je Norwich bolji
PrtiBeeGee

#4933 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

snaga_znanja wrote:
Hajde ne smaraj vise na ovom forumu, idi odakle si i dosao....
horion_bosona

#4934 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Steve Clarke osveti Dalglisha... :oops:

jalovo... prosle sezone su promasili 4-5 penala...

a sad je na redu Zenit, uzimajuci u obzir Liverpoolovu nekonzistentnost, mogli bi ih i dobiti...
alijagoro

#4935 Re: Liverpool FC

Post by alijagoro »

Sta se desilo sa tim Rodgers-ovim stilom,visoki posjed lopte,gledam vec par utakmica Liverpoola ove sezone i nigdje tog stila novog trenera.Meni kao neutralnom igraju isto kao prosle sezone,samo nisu ni blizu discplinovani kao prosle sezone.
belafonte

#4936 Re: Liverpool FC

Post by belafonte »

To je to, Clark odlično postavio ekipu...

http://soccernet.espn.go.com/blog/_/nam ... 31?cc=5739
Edin H.

#4937 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

horion_bosona wrote:Steve Clarke osveti Dalglisha... :oops:

jalovo... prosle sezone su promasili 4-5 penala...

a sad je na redu Zenit, uzimajuci u obzir Liverpoolovu nekonzistentnost, mogli bi ih i dobiti...
Daglish :D

Jeste da je Liverpool ima 19 udaraca na gol prije nego je West Bromwich dao gol iz drugoga :-)
Kontra__

#4938 Re: Liverpool FC

Post by Kontra__ »

Ma pusti ba vise i tu suplju "ne ide, nema se srece" itd.., evo vec trecu godinu zaredom se ponavljaju iste stvari. Protiv ž ekipa se kiksa, protiv jacih se maksimalno nalozi i taman kontas to je to, kad ono protiv nekog levata se vratis u realnost.
ROdgersu treba dati sansu, fali konstantnosti na klupi, ali ovakve jalove igre se ne smiju desavati. Pa nije termin pa da ocekujes da ces imati 18 100% sansi, nego 2-3 i ili daj gol ili idi kuci, trece nema. Koliko samo bezze prosutih bodova ove, kao i svake prosle, sezone.

Fali jos jedan spic, kvalitetan veznjak jer je ovo sad u timu vecinom pometina a SteveiG nema vise toliko kuveta, te DOOOOOBRO odbranu poboljsati. Evo zadnjih 5 godina se milion nakvih veznjak, krila, spiceva dovelo a nijedan kvalitetan igrac zadnje linije sem donekle Glen Jonhson, mada ni on po meni nije top class.

To je ono sto odavno spominjem, umjesto sto se dovodilo 100 igraca po 15-20 miliona, bolje da su se 2-3 dovela, ali kakva Bog zapovijeda, a ne tipa Carroll pa iskesas za njega 35-40 mil. Brate moglo se finih pravo igraca dovesti, ali kad mazlumi ne znaju!
MyTao

#4939 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

jbt kako mi dan sjebase opet...

Ovom timu ne fale igraci, vec pobjednicki mentalitet... igraju nesto ko fol, stvaraju sanse al sve je to bezveze... iako su dominirali cijelu utakmici svi su znali sta ce se desiti...
MyTao

#4940 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Kontra__ wrote:A koji si ti da me tjeras sa teme kluba koji simpatisem? :lol: :oops:

Sta se primas kojeg...
Kad se neko valja po terenu dvije minute, i onda skoci da se zali kao da mu nije nista bilo onda je to simulacija... pa da je Babo moj a ne Dzeko. Gerrard je potpuno u pravu bio...
Kontra__

#4941 Re: Liverpool FC

Post by Kontra__ »

Nisam mislio na StevieG-a, vec na Aldridgea.
MyTao

#4942 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

I Gerrard je rekao da je Dzeko simulirao...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4943 Re: Liverpool FC

Post by Velkoski »

MyTao wrote:I Gerrard je rekao da je Dzeko simulirao...
e ako je on rek'o onda je istina
MyTao

#4944 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

leet wrote:
Samo objasnjavam covjeku zasto sam mislio da se radi o Gerrardu... a istina jeste, valjao se po terenu dvije minute, i onda skace da se nesto zali :-) :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4945 Re: Liverpool FC

Post by Velkoski »

MyTao wrote:
leet wrote:
Samo objasnjavam covjeku zasto sam mislio da se radi o Gerrardu... a istina jeste, valjao se po terenu dvije minute, i onda skace da se nesto zali :-) :-)
Sramotno je da ti blatiš dijamanta lijepe zemljice naše da bi odbranio i na kraju krajeva stao na stranu ovog malog i nesimptopatitičnog tima iz najveće zabiti zvane Merseyside koja je štaviše i najružnije mjesto u sjevernom dijelu Engleske, tebi na dušu pašice.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4946 Re: Liverpool FC

Post by Velkoski »

Zaboravih da napišem da nema većeg licemjera od ovog polučovjeka koji se odaziva na prezime Gerrard a Boga mi ima i ime koje je tako ružno da tastatura neće da ga prevali preko tipki.

Muhamed Đakmić

#4947 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

leet wrote:Zaboravih da napišem da nema većeg licemjera od ovog polučovjeka koji se odaziva na prezime Gerrard a Boga mi ima i ime koje je tako ružno da tastatura neće da ga prevali preko tipki.
Štiven, ko kakvo štivo. Liverpool bi mi bio najgotivniji njihov klub da nije toliki licemjer, ono simuliranje protiv Milana 2005. mu nikad neću halaliti.

Edit: prekuca me leetoni s klipom, brišem.
Kontra__

#4948 Re: Liverpool FC

Post by Kontra__ »

Daj ba i vas dvojica sad pretjerujete. Covjek je institucija, svidjelo se to nekome ili ne. Sto se padanja tice, smio bih se zakleti da ga nema na dunjaluku koji profesionalno ganja loptu a da nekad nije "zaplivao", a svi su oni menje vise u intervjuima protiv toga, pa i Gerrard!
Muhamed Đakmić

#4949 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Kontra__ wrote:Daj ba i vas dvojica sad pretjerujete. Covjek je institucija, svidjelo se to nekome ili ne. Sto se padanja tice, smio bih se zakleti da ga nema na dunjaluku koji profesionalno ganja loptu a da nekad nije "zaplivao", a svi su oni menje vise u intervjuima protiv toga, pa i Gerrard!
Meni je mrzak radi licemjerja, ne kažem da nije legenda Liverpoola. Ali nema šta srati po Džeki, gledaj ovih padova ba. Ligu prvaka im je donio simulacijom. A žiku ovo protiv jadne Andorre u dresu Engleske, je l' stvarno potrebno simulirati protiv Andorre?

I sa aspekta navijača Liverpoola je sasvim normalno da uradi to što je uradio protiv konkretno Milana, ali recimo, ako ne navijam za Liverpool, to mi je fuj :D
Riddle

#4950 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Nadam se da je primijeceno kako su mu gotovo sve te izjave bile na 1. april.
Post Reply