Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tvrtko II Kotromanić
#4926 Re: Liverpool FC
dzaba, kad ne ide, ne ide
- PrtiBeeGee
#4927 Re: Liverpool FC
Zalosno 
- Gandalf
#4928 Re: Liverpool FC
naravno da ne ide, Suarez nije svemoguć, fali napadača, a nemamo čak ni vrhunsko krilo/polušpica, jedini prilično dobar je ozljeđen i jednodimenzionalnost se ispolji čak i protiv ovakvih odrona od ekipa kao wba
- snaga_znanja
#4929 Re: Liverpool FC
Hrabra izjava s tim da Vas uzimaju 5:0 u dvije utakmice ukupno...Gandalf wrote:naravno da ne ide, Suarez nije svemoguć, fali napadača, a nemamo čak ni vrhunsko krilo/polušpica, jedini prilično dobar je ozljeđen i jednodimenzionalnost se ispolji čak i protiv ovakvih odrona od ekipa kao wba
-
bosanska senzacija
#4930 Re: Liverpool FC
Opuca WBA 2 puta po golu i odnese bodove.
Liverpoolu treba napadač koji će rasteretiti Suareza i ove mnogobrojne prilike pretvarati u golove, čak mislim da bi im i nesretni Andy Caroll večeras dobro došao.
Liverpoolu treba napadač koji će rasteretiti Suareza i ove mnogobrojne prilike pretvarati u golove, čak mislim da bi im i nesretni Andy Caroll večeras dobro došao.
-
Mustang1
#4931 Re: Liverpool FC
U svakom slucaju dobro je vidjeti da se ljudi vise raduju porazu tima koji MRZE nego pobjedi tima koji fol vole 
- Gandalf
#4932 Re: Liverpool FC
pa vas je Norwich pobijedio, što automatski znači da je Norwich boljisnaga_znanja wrote:Hrabra izjava s tim da Vas uzimaju 5:0 u dvije utakmice ukupno...Gandalf wrote:naravno da ne ide, Suarez nije svemoguć, fali napadača, a nemamo čak ni vrhunsko krilo/polušpica, jedini prilično dobar je ozljeđen i jednodimenzionalnost se ispolji čak i protiv ovakvih odrona od ekipa kao wba
- PrtiBeeGee
#4933 Re: Liverpool FC
Hajde ne smaraj vise na ovom forumu, idi odakle si i dosao....snaga_znanja wrote:Hrabra izjava s tim da Vas uzimaju 5:0 u dvije utakmice ukupno...Gandalf wrote:naravno da ne ide, Suarez nije svemoguć, fali napadača, a nemamo čak ni vrhunsko krilo/polušpica, jedini prilično dobar je ozljeđen i jednodimenzionalnost se ispolji čak i protiv ovakvih odrona od ekipa kao wba
- horion_bosona
#4934 Re: Liverpool FC
Steve Clarke osveti Dalglisha...
jalovo... prosle sezone su promasili 4-5 penala...
a sad je na redu Zenit, uzimajuci u obzir Liverpoolovu nekonzistentnost, mogli bi ih i dobiti...
a sad je na redu Zenit, uzimajuci u obzir Liverpoolovu nekonzistentnost, mogli bi ih i dobiti...
- alijagoro
#4935 Re: Liverpool FC
Sta se desilo sa tim Rodgers-ovim stilom,visoki posjed lopte,gledam vec par utakmica Liverpoola ove sezone i nigdje tog stila novog trenera.Meni kao neutralnom igraju isto kao prosle sezone,samo nisu ni blizu discplinovani kao prosle sezone.
- belafonte
- Edin H.
#4937 Re: Liverpool FC
Daglishhorion_bosona wrote:Steve Clarke osveti Dalglisha...![]()
Jeste da je Liverpool ima 19 udaraca na gol prije nego je West Bromwich dao gol iz drugoga
-
Kontra__
#4938 Re: Liverpool FC
Ma pusti ba vise i tu suplju "ne ide, nema se srece" itd.., evo vec trecu godinu zaredom se ponavljaju iste stvari. Protiv ž ekipa se kiksa, protiv jacih se maksimalno nalozi i taman kontas to je to, kad ono protiv nekog levata se vratis u realnost.
ROdgersu treba dati sansu, fali konstantnosti na klupi, ali ovakve jalove igre se ne smiju desavati. Pa nije termin pa da ocekujes da ces imati 18 100% sansi, nego 2-3 i ili daj gol ili idi kuci, trece nema. Koliko samo bezze prosutih bodova ove, kao i svake prosle, sezone.
Fali jos jedan spic, kvalitetan veznjak jer je ovo sad u timu vecinom pometina a SteveiG nema vise toliko kuveta, te DOOOOOBRO odbranu poboljsati. Evo zadnjih 5 godina se milion nakvih veznjak, krila, spiceva dovelo a nijedan kvalitetan igrac zadnje linije sem donekle Glen Jonhson, mada ni on po meni nije top class.
To je ono sto odavno spominjem, umjesto sto se dovodilo 100 igraca po 15-20 miliona, bolje da su se 2-3 dovela, ali kakva Bog zapovijeda, a ne tipa Carroll pa iskesas za njega 35-40 mil. Brate moglo se finih pravo igraca dovesti, ali kad mazlumi ne znaju!
ROdgersu treba dati sansu, fali konstantnosti na klupi, ali ovakve jalove igre se ne smiju desavati. Pa nije termin pa da ocekujes da ces imati 18 100% sansi, nego 2-3 i ili daj gol ili idi kuci, trece nema. Koliko samo bezze prosutih bodova ove, kao i svake prosle, sezone.
Fali jos jedan spic, kvalitetan veznjak jer je ovo sad u timu vecinom pometina a SteveiG nema vise toliko kuveta, te DOOOOOBRO odbranu poboljsati. Evo zadnjih 5 godina se milion nakvih veznjak, krila, spiceva dovelo a nijedan kvalitetan igrac zadnje linije sem donekle Glen Jonhson, mada ni on po meni nije top class.
To je ono sto odavno spominjem, umjesto sto se dovodilo 100 igraca po 15-20 miliona, bolje da su se 2-3 dovela, ali kakva Bog zapovijeda, a ne tipa Carroll pa iskesas za njega 35-40 mil. Brate moglo se finih pravo igraca dovesti, ali kad mazlumi ne znaju!
- MyTao
#4939 Re: Liverpool FC
jbt kako mi dan sjebase opet...
Ovom timu ne fale igraci, vec pobjednicki mentalitet... igraju nesto ko fol, stvaraju sanse al sve je to bezveze... iako su dominirali cijelu utakmici svi su znali sta ce se desiti...
Ovom timu ne fale igraci, vec pobjednicki mentalitet... igraju nesto ko fol, stvaraju sanse al sve je to bezveze... iako su dominirali cijelu utakmici svi su znali sta ce se desiti...
- MyTao
#4940 Re: Liverpool FC
Kad se neko valja po terenu dvije minute, i onda skoci da se zali kao da mu nije nista bilo onda je to simulacija... pa da je Babo moj a ne Dzeko. Gerrard je potpuno u pravu bio...Kontra__ wrote:A koji si ti da me tjeras sa teme kluba koji simpatisem?![]()
![]()
Sta se primas kojeg...
-
Kontra__
#4941 Re: Liverpool FC
Nisam mislio na StevieG-a, vec na Aldridgea.
- MyTao
#4942 Re: Liverpool FC
I Gerrard je rekao da je Dzeko simulirao...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4943 Re: Liverpool FC
e ako je on rek'o onda je istinaMyTao wrote:I Gerrard je rekao da je Dzeko simulirao...
- MyTao
#4944 Re: Liverpool FC
Samo objasnjavam covjeku zasto sam mislio da se radi o Gerrardu... a istina jeste, valjao se po terenu dvije minute, i onda skace da se nesto zalileet wrote:e ako je on rek'o onda je istinaMyTao wrote:I Gerrard je rekao da je Dzeko simulirao...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4945 Re: Liverpool FC
Sramotno je da ti blatiš dijamanta lijepe zemljice naše da bi odbranio i na kraju krajeva stao na stranu ovog malog i nesimptopatitičnog tima iz najveće zabiti zvane Merseyside koja je štaviše i najružnije mjesto u sjevernom dijelu Engleske, tebi na dušu pašice.MyTao wrote:Samo objasnjavam covjeku zasto sam mislio da se radi o Gerrardu... a istina jeste, valjao se po terenu dvije minute, i onda skace da se nesto zalileet wrote:e ako je on rek'o onda je istinaMyTao wrote:I Gerrard je rekao da je Dzeko simulirao...![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4946 Re: Liverpool FC
Zaboravih da napišem da nema većeg licemjera od ovog polučovjeka koji se odaziva na prezime Gerrard a Boga mi ima i ime koje je tako ružno da tastatura neće da ga prevali preko tipki.
- Muhamed Đakmić
#4947 Re: Liverpool FC
Štiven, ko kakvo štivo. Liverpool bi mi bio najgotivniji njihov klub da nije toliki licemjer, ono simuliranje protiv Milana 2005. mu nikad neću halaliti.leet wrote:Zaboravih da napišem da nema većeg licemjera od ovog polučovjeka koji se odaziva na prezime Gerrard a Boga mi ima i ime koje je tako ružno da tastatura neće da ga prevali preko tipki.
Edit: prekuca me leetoni s klipom, brišem.
-
Kontra__
#4948 Re: Liverpool FC
Daj ba i vas dvojica sad pretjerujete. Covjek je institucija, svidjelo se to nekome ili ne. Sto se padanja tice, smio bih se zakleti da ga nema na dunjaluku koji profesionalno ganja loptu a da nekad nije "zaplivao", a svi su oni menje vise u intervjuima protiv toga, pa i Gerrard!
- Muhamed Đakmić
#4949 Re: Liverpool FC
Meni je mrzak radi licemjerja, ne kažem da nije legenda Liverpoola. Ali nema šta srati po Džeki, gledaj ovih padova ba. Ligu prvaka im je donio simulacijom. A žiku ovo protiv jadne Andorre u dresu Engleske, je l' stvarno potrebno simulirati protiv Andorre?Kontra__ wrote:Daj ba i vas dvojica sad pretjerujete. Covjek je institucija, svidjelo se to nekome ili ne. Sto se padanja tice, smio bih se zakleti da ga nema na dunjaluku koji profesionalno ganja loptu a da nekad nije "zaplivao", a svi su oni menje vise u intervjuima protiv toga, pa i Gerrard!
I sa aspekta navijača Liverpoola je sasvim normalno da uradi to što je uradio protiv konkretno Milana, ali recimo, ako ne navijam za Liverpool, to mi je fuj
- Riddle
#4950 Re: Liverpool FC
Nadam se da je primijeceno kako su mu gotovo sve te izjave bile na 1. april.