Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
zemo_online

#4926 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zemo_online »

zateznistub wrote:
plain vanilla wrote:
zateznistub wrote:Meni licno je Zeljko nakon njegove izjave jos drazi!
jedva cekas pusku da iskopas?

nije mi drago da iko spominje rat , pa taman da je mati moja
koji klinac se qrce preko ledja naroda

hajde bgt, Dodik koliko vec prica o referendumu, pa gdje je taj referendum?
nego prebacuju lopticu, kupe poene pred izbore

Dodik kaze nema bosanskog jezika-u RS svrsavaju
Komsic ne da Bosnu, ratovat cemo -ovdje aplauz

ko ce ratovati? imal vec dobrovoljaca? ili cemo ko Bakir Bosnu braniti

de ba
Ne ne cekam jedva da pusku iskopam, meni je i proslog rata preko glave koji sam na svojoj kozi osjetio, ali mi je isto tako preko glave konsantnog pljuvanja po bosni i svega bosanskog a od strane dodika i isto tako sutnje ostalih pedercina/politicara koji samo gledaju kako da se sto bolje uhljebe.

i meni je sto im je komso smjestio,samo ce sad to ponavlja i emisije o tome kako bi dodiku jos vise skocila popularnost,jer kako drugo da si digne popularnost?
o ekonomiji skoro da i ne pricaju na rtrs.
HM 2011

#4927 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

Vrijeme čini svoje, to je potpuno prirodno :evil: - normalno - :evil:
- vidiš da ne ide :evil:
- bolje ti je bez njih :evil:
- zar misliš da ti opet isto zlo ne bi počinili :evil:
- to je u tvom najboljem interesu :mrgreen: - i u najboljem interesu Europe :evil:,
- rat proizvodi samo štetu :mrgreen: ,
- raziđimo se mirno jer jedna strana ne želi da ima ništa sa Vama :evil:
- Vi ste genetski otpad :evil:
- Srbi ne mogu živjeti sa vama jer prije neki dan je cuko u vlasništvu bošnjaka prošao pored zemljišta u državnom vlasništvu Republike i popiškio se na drvo (neki primjer nemogućnosti suživota - karikiram) :evil:
- Vi nas ugrožavate jer Vas niko ne voli i niko ne podržava jer ste muslimani :evil:
- Mi samo želimo da se zaštitimo odvajajući se od Vas jer Vi ste meta, strano tijelo u Europi :evil:
- Mi smo sekularni a Vi imate vehabije i vezu sa Islamistima - ma Vi ste Islamisti - vi ste muslimani i to je dovoljno da ne živimo sa Vama :evil:
- Mi bi željeli da se promjenimo, da ne budemo više korumpirani ali nam sada Vi predstavljate problem i balast u svemu tome i onda počne da iznosi probleme :evil: :mrgreen:
- Rat bi Vas radikalizovao i napravio bi Vama najveće probleme :evil:
- Nakon rata biste postali još veće prijetnja Europi :evil:
- Mi ne možemo držati pod kontrolom napade na povratnike jer mi se ne podnosimo i radi mira na balkanu moramo da se odcjepimo :evil:

Ili primjera radi podjeli se Srpska na istočnu i zapadnu srpsku i istočna srpska želi nezavisnost od BiH i potpunu samostalnost :evil:
i još kažu mi ćemo se braniti ne želimo vas napadati - mi nemamo ništa sa zapadnim srbima - trenutno - a imamo i njihovu podršku u našim nastojanjima :evil: .....

Kombinacija je bezbroj - Ko kaže da ne može bez rata....
Sarajevo11

#4928 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Sarajevo11 »

OVA DRŽAVA PRIPADA SVIMA I ZA SVE IMA MJESTA , SAMO MORAMO SHVATITI DA ĆE NAM ŽIVOTI PROĆI U GLUPOSTI , A TAJKUNI KOJI PREDSTAVLJAJU NARODE SVE SU BOGATIJI I SUROVIJI PREMA SVOJIM GLASAČIMA . MOLIM SE DRAGOM BOGU DA VAM PODARI VIŠE PAMETI I LJUBAVI . POZDRAV .
HM 2011

#4929 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

Sarajevo11 wrote:OVA DRŽAVA PRIPADA SVIMA I ZA SVE IMA MJESTA , SAMO MORAMO SHVATITI DA ĆE NAM ŽIVOTI PROĆI U GLUPOSTI , A TAJKUNI KOJI PREDSTAVLJAJU NARODE SVE SU BOGATIJI I SUROVIJI PREMA SVOJIM GLASAČIMA . MOLIM SE DRAGOM BOGU DA VAM PODARI VIŠE PAMETI I LJUBAVI . POZDRAV .
I BITI ĆE BOGATIJI JOŠ VIŠE !

I KOMŠIĆ PREDSTAVLJA NAROD I BITI ĆE SVE BOGATIJI !

I TAJ NAROD JE MALO JE REĆI GLUP PA NI NE ZASLUŽUJE BOLJE !
Last edited by HM 2011 on 18/08/2013 00:11, edited 1 time in total.
megaman4

#4930 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by megaman4 »

što se narod lijepi na izjave kao muha na g.ovno...predizborna godina, i već počele da sijevaju otrovne strijelice...šta nas čeka na proljeće boga pitaj...oni se preko kamera mrze, a kada se iste ugase, da mogu lizali bi jedan drugome g.uzicu...svi oni udaraju u isto tj. ko će više dobiti kolača...
It_is_a_Leclerc

#4931 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Željko Komšić je u pravu. I zato se cijela ova fama i stvorila. Amin, Titova tačka !
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4932 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

zemo_online wrote:
plain vanilla wrote: jedva cekas pusku da iskopas?

nije mi drago da iko spominje rat , pa taman da je mati moja
koji klinac se qrce preko ledja naroda

hajde bgt, Dodik koliko vec prica o referendumu, pa gdje je taj referendum?
nego prebacuju lopticu, kupe poene pred izbore

Dodik kaze nema bosanskog jezika-u RS svrsavaju
Komsic ne da Bosnu, ratovat cemo -ovdje aplauz

ko ce ratovati? imal vec dobrovoljaca? ili cemo ko Bakir Bosnu braniti

de ba

a dokad ces ti moc u ovoj drzavi bih da opstanes? ko ce ti davat platu ili penziju u ovakvoj drzavi bona?
zar smatras da ovako moze da traje,a da ne budemo ko u africi?
ko ce mi davat platu?
meni platu niko ne daje, ja svoju platu lijepo zaradim
zaradim i za ove pliticare sto se hebu preko nasih ledja, i za budzetlije..za sve njih ja moram zaraditi platu

i sto neko spomenu Bakira da i je i on ovako govorio..jeste, govorio je, ali ako je Zeljko spao na nivo Bakira, onda aferim
kox

#4933 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

It_is_a_Leclerc wrote:Željko Komšić je u pravu. I zato se cijela ova fama i stvorila. Amin, Titova tačka !
Upravo tako.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#4934 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by antimobbing »

http://www.balkandzije.net/index.php/ma ... branim-bih

ŽELJKO KOMŠIĆ: Ako se Dodik pokuša otcjepiti, lično ću uzeti oružje da branim BiH!

Svako kome je stalo do Bosne i Hercegovine uzet će oružje i braniti državu ukoliko bi se Republika Srpska pokušala od nje otcjepiti, izjavio je predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić u intervjuu kojeg je u subotu objavilo sarajevsko "Oslobođenje".

Odgovarajući na direktno pitanje šta će se dogoditi ukoliko sadašnji predsjednik RS Milorad Dodik doista pokuša realizirati svoje prijetnje o otcjepljenju tog entiteta, Komšić je kazao kako će u tom slučaju državu braniti ne samo Bošnjaci nego i mnogi drugi, uključujući i njega lično.

"Budala je onaj tko misli da tako neće biti ako se pokuša otcjepiti dio zemlje", kazao je Komšić ističući kako se nije zaboravilo što se u BiH zbivalo od 1992. do 1995. godine.

"Cijepati zemlju sigurno vodi u rat. Zato je to glupa politika. Sve može, o svemu možemo razgovarati ali o tome ostaje li BiH cijela ne možemo nikako", kazao je Komšić.

Ukupno stanje u zemlji Komšić je ocijenio zabrinjavajućim no dodao je kako se iz njega može izaći, prenosi Hina.
Evo, kako tupavi Željko poput blesavog Harisa svojom glupošću doprinosi radikalizaciji i izolaciji Srpskog naroda i daje podršku Dodiku u daljnjoj beskrupuloznoj pljački vlastitog naroda.

Tupavi Željko umjesto da iskoristi svoju poziciju i iznese ekonomske pokazatelje i činjenice vezano za kriminal Dodika i Vladajuće Oligarhije i na taj način izolira ovaj psiho-patogeni ljudski resurs od podrške vlastitog naroda on lupeta gluposti.

Dodik će ovu izjavu iskoristiti maksimalno na isti način kao što je koristio onu budaletinu Harisa da dodatno izolira Srpski narod i da nastavi sa daljom pljačkom vlastitog naroda i nesmetanim rušenjem institucija države BiH.
zateznistub

#4935 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zateznistub »

antimobbing wrote:
http://www.balkandzije.net/index.php/ma ... branim-bih

ŽELJKO KOMŠIĆ: Ako se Dodik pokuša otcjepiti, lično ću uzeti oružje da branim BiH!

Svako kome je stalo do Bosne i Hercegovine uzet će oružje i braniti državu ukoliko bi se Republika Srpska pokušala od nje otcjepiti, izjavio je predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić u intervjuu kojeg je u subotu objavilo sarajevsko "Oslobođenje".

Odgovarajući na direktno pitanje šta će se dogoditi ukoliko sadašnji predsjednik RS Milorad Dodik doista pokuša realizirati svoje prijetnje o otcjepljenju tog entiteta, Komšić je kazao kako će u tom slučaju državu braniti ne samo Bošnjaci nego i mnogi drugi, uključujući i njega lično.

"Budala je onaj tko misli da tako neće biti ako se pokuša otcjepiti dio zemlje", kazao je Komšić ističući kako se nije zaboravilo što se u BiH zbivalo od 1992. do 1995. godine.

"Cijepati zemlju sigurno vodi u rat. Zato je to glupa politika. Sve može, o svemu možemo razgovarati ali o tome ostaje li BiH cijela ne možemo nikako", kazao je Komšić.

Ukupno stanje u zemlji Komšić je ocijenio zabrinjavajućim no dodao je kako se iz njega može izaći, prenosi Hina.
Evo, kako tupavi Željko poput blesavog Harisa svojom glupošću doprinosi radikalizaciji i izolaciji Srpskog naroda i daje podršku Dodiku u daljnjoj beskrupuloznoj pljački vlastitog naroda.

Tupavi Željko umjesto da iskoristi svoju poziciju i iznese ekonomske pokazatelje i činjenice vezano za kriminal Dodika i Vladajuće Oligarhije i na taj način izolira ovaj psiho-patogeni ljudski resurs od podrške vlastitog naroda on lupeta gluposti.

Dodik će ovu izjavu iskoristiti maksimalno na isti način kao što je koristio onu budaletinu Harisa da dodatno izolira Srpski narod i da nastavi sa daljom pljačkom vlastitog naroda.
Zar ima neko ko nije upoznat sa tim cinjenicama? I?
Da li je iko ista poduzeo po tom pitanju? Nije i nece...
Dodik konstantno pljuje po svemu sto je bosansko i 3.14čke sute ko zalivene i jos ga kojekakvi "nasi" biznismeni galjanju da ga ljube i grle...
Nisam za rat jer sam ga sit, ali je cinjenica da takvim moras pokazati zube!
moke33-sa

#4936 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by moke33-sa »

ne mogu da vjerujem..pa neka mi samo jedna osoba na ovom forumu koja diskutuje vezano za gospodina zeljku komsica kaze sta je doticni uradio za bosnu i hercegovinu osim i to naglasavam da postujem sto je bio u armiji bih.i sto je par puta rekao kako ce nekome ruke otkinuti ako dirne u bih.za to svaka cast ali to su prazne price..sta je drugo doticni uradio..nisam clan ni jedne stranke da se razumijemo,ovo samo kazem iz onoga sto sam vidio i cuo o gospodinu zeljki komsicu ..prema tome ovaj covjek ce uzeti samo glasove od ljudi koji su za njega galsali dok je bio u sdp-u,i moja laicka procjena da ce na sledecim izborima osvojiti 4% glasova.. :thumbup:
nosara

#4937 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

Ako nekim cudom uzme svoje glasove to ce bit malo vise od 4%...

Kad bismo vagali po ucinku, NIJEDAN od raspolozivih "politicara" u ovoj napacenoj zemlji, brojem svojih glasaca ne bi dobacio dalje od broja clanova svoje porodice...

Volio bih vidjet Komsica pobjednika, samo da otklonim sve nedoumice... Ovo do sad je mlaka kamilica, ali to vec znamo...
Hafis

#4938 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

I 4% glasova ako osvoji je žali bože.
Ne znam kakav će to program imati ta njegova stranka? Kakvu će to predizbornu kampanju voditi?
Pjevati borbene pjesme i nosati vjence po spomenicima iz NOB-a...a da, i lupati po prstima.
Stvarno svašta ova država godinama hrani.
zateznistub

#4939 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zateznistub »

Hafis wrote:I 4% glasova ako osvoji je žali bože.
Ne znam kakav će to program imati ta njegova stranka? Kakvu će to predizbornu kampanju voditi?
Pjevati borbene pjesme i nosati vjence po spomenicima iz NOB-a...a da, i lupati po prstima.
Stvarno svašta ova država godinama hrani.
Jedino ovaj dio posta ti je vrijedan citanja! :wink:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#4940 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by antimobbing »

Hafis wrote: Ne znam kakav će to program imati ta njegova stranka? Kakvu će to predizbornu kampanju voditi?
Pjevati borbene pjesme i nosati vjence po spomenicima iz NOB-a
:lol: :thumbup:
Last edited by antimobbing on 18/08/2013 10:49, edited 1 time in total.
homar

#4941 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by homar »

Demokratska fronta ODPADCI OSTALIH STRANAKA-SDA, SDP.

Željko Komšić 17 godina u vlasti, a njegov učinak je ravan DUPLO GOLO.
Basvod

#4942 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

nosara wrote:Ako nekim cudom uzme svoje glasove to ce bit malo vise od 4%...

Kad bismo vagali po ucinku, NIJEDAN od raspolozivih "politicara" u ovoj napacenoj zemlji, brojem svojih glasaca ne bi dobacio dalje od broja clanova svoje porodice...

Volio bih vidjet Komsica pobjednika, samo da otklonim sve nedoumice... Ovo do sad je mlaka kamilica, ali to vec znamo...
Pobjednika? Cega.
Nema pobjednika u BiH. Mogu biti tri pobjednika. A ko ce biti njih trojica, manje vise je svejedno.
nosara

#4943 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

homar wrote:Demokratska fronta ODPADCI OSTALIH STRANAKA-SDA, SDP.

Pobrojane stranke, naprotiv, imaju ucinak koji je devastirao ovu zemlju... Prejebeno... Ako se napnu samo jos malo, dohvatice famoznu trecinu BiH, san snova svakog retardiranog kleronacionaliste na ovim prostorima... :D
nosara

#4944 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

Basvod wrote:
nosara wrote:Ako nekim cudom uzme svoje glasove to ce bit malo vise od 4%...

Pobjednika? Cega.
Nema pobjednika u BiH. Mogu biti tri pobjednika. A ko ce biti njih trojica, manje vise je svejedno.
mile laktas je, recimo, pobjednik... Neprikosnovena civija na 49% drzave... Moze i radi sta mu je kurcu cejf... Da zna kako, mogao bi napravit cuda...

Dakle, moze se bit pobjednikom... Ali sta s tim, to je vec drugo pitanje...
antimobbing

#4945 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by antimobbing »

-
Last edited by antimobbing on 19/08/2013 08:11, edited 1 time in total.
Basvod

#4946 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

Jedan od pobjednika.
Covic je isto pobjednik. Zlaja takodje. Tri naroda, tri pobjednika.
Sta sa tim, nista. Dogovaranje.
Last edited by Basvod on 18/08/2013 11:01, edited 1 time in total.
DoZeN

#4947 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by DoZeN »

Komsic ce dobro proci,jer ce mnoge Bosnje glasati za njega i njegovu stranku, a kada doce na vlast ili kada dobije "veci kolac" vlasti od sadasnjeg,onda ce morati da razgovara sa svima i omeksati ce.
zateznistub

#4948 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zateznistub »

Sreca je pa NAROD ZNA da je DRZAVA ZA CO'JEKA... :lol: :wink: i svi normalni znaju taj ucinak.
nosara

#4949 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

Basvod wrote:Jedan od pobjednika.
Covic je isto pobjednik. Zlaja takodje. Tri naroda, tri pobjednika.
Sta sa tim, nista. Dogovaranje.
Teoretski, multietnicka stranka, apsolutni pobjednik na nivou federacije, ne bi morala previse da se nateze sa kojekakvim luzerima... Dakle, moguce je...

Za drzavni nivo, za pocetak, dovoljno bi bilo institucije drzat na aparatima neko vrijeme... Uz dogovor, naravno...
shiljak

#4950 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

misliš da su samovoljno iz SDP-a odlazili odpadci?
Post Reply