Pa on je to izjavio nisam ja:)kudrilo wrote:Ako je iko pedagog od svih naših selektora u svim sportovima to je PandžaTako da se ne brinem oko hemije
http://sportsport.ba/bh_kosarka/pandza- ... nje/217210
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa on je to izjavio nisam ja:)kudrilo wrote:Ako je iko pedagog od svih naših selektora u svim sportovima to je PandžaTako da se ne brinem oko hemije
ja mislim da je u pitanju situaacija kad se je campara raspucao + kontra napad poslije... cini mi se da je zapisnicki sto zaspao i nije upisao par nassih poenahrasno38 wrote:ja mislim da jeste pred kraj Musi umjesto trice upisana dvica ali nisam 100% siguran!Murat Sabanovic wrote:jeste li vi imali osjecaj da nam je zapisnicki sto ukrao 2-3 poena???
ima snimak moze se pregledatiMurat Sabanovic wrote:ja mislim da je u pitanju situaacija kad se je campara raspucao + kontra napad poslije... cini mi se da je zapisnicki sto zaspao i nije upisao par nassih poenahrasno38 wrote:ja mislim da jeste pred kraj Musi umjesto trice upisana dvica ali nisam 100% siguran!Murat Sabanovic wrote:jeste li vi imali osjecaj da nam je zapisnicki sto ukrao 2-3 poena???
by the way, kakav je sistem takmičenja, je li troje ide iz svake grupe pa se onda formiraju neke nove grupe ili je neka druga varijanta ?hrasno38 wrote:Ako prodjemo grupnu fazu ukrstamo se po meni sa vrlo jebenom grupom D gdje su : Francuska, Rusija, Srbija i Slovenija i mi kakve smo kurate srece dobit cemo Francuze koji su nas glat klapili na SP 20-tak razlike.
da to je toinsaneinthebrain wrote:po dvije prve iz sve cetri grupe ide dalje, pa onda prvi sa drugim-drugi sa prvim iz a i b grupe, tako i iz c i d
Iz Evrope na SP ide 5 reprezentacija i moje misljenje je da mozemo biti medju tih 5. Danas sam gledao Litva-Litvanija i na osnovu nase utakmice mislim da su obje reprezentacije losije od Izraela. Moramo igrati kako znamo i umijemo da budemo prvi u grupi i onda bi trebali da preskocimo francusku i da idemo vjerovatno na Srbiju ili na Rusiju. Srbija jeste zajebana jer ima dva vanserijska igraca ali mislim da bi nam bolje legli nego Francuzi...Rusi su od ove tri reprezentacije po meni najlosiji mada ko zna sta se sve moze iztumbati u sljedeca dva kola. Da je Sloveniji dosao Doncic bili bi vjerovatno prvi favoriti turnira. Bit ce u svakom slucaju vrlo vrlo interesantno prvenstvo koje ce nam nadam se donjeti pored nastupa na SP sljedece godine U19 i neku od tri medalje!!! Nista ovo su samo navijacke zeljemega_mashcine wrote:nisam gledao danas utakmicu, pa sam sada pogledao snimak.. Bas je nekako milina gledati kako nasi gube 20 razlike, a znati da ce na kraju dobiti.![]()
Svaka cast momcima na zalaganju i zasluzenoj pobjedi. Inace smo mi ti koji prospemo ogromnu prednost, a evo docekasmo da i nasi momci sustignu 20 poena zaostatka.
Sad zapeti protiv Litve i Latvije, i probati ostvariti barem jos jednu pobjedu, da prodjemo grupu.
Volio bih kad bi momci izborili nastup na SP, ali nesto nisam toliko optimistican, bojim se da nemamo bas toliki kvalitet, ali nadati se da ce nas i sreca malo posluziti, bas kao sto je i danas.
Aha, ja sve spuštam kvalitet, kontam do mene...bingov buraz wrote:Stopa li jos nekom link?
aha i ja bas htio da pitam!!! nije do tebe:)bingov buraz wrote:Stopa li jos nekom link?
Evo izgleda da je 19:15 za nas!!!hrasno38 wrote:hahahaha ovdje niko ne zna koliki je rezultat na tri mjesta tri razlicita rezultata
Sad ce im jebat majku....ganjeta wrote:Vraća se majstor