Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:E vala sve ovo sto imam cuvam na Chelsea kod kuce protiv ekipa tipa Burnly, neka dobijem 10 nazad ima 10 utakmica do kraja sezone takvih znaci sve skupim pa opet na to, ima vala da nakupim do kraja sezone hahaha
Good luck dude
Ne udlucio sam da kupim par dionica ebo kadaru vise
trebo si kupiti dionice od premiera tako bi svaki dan dobijao na kladionici
ako ima u ponudi sanai do 5,5 idi preko, tej preko 3,5 i nekog od hrvata strlek, cupic ili duvnjak u over a mozes i banoura preko 5,5 uzima dosta suteva i mislim da ce proci i on
Daryl Dixon wrote:Ne možeš dobiti da si Reisov mali efendum !!!! Stid me onih uposlenika kladionica svaki dan uplaćujem keš na račun a sa računa šipak dižem hahahha !!!
Ista sudbina me zadesila... Samo me izvlaci tenis..
Sve sto izgubim na kosarci i fudbalu vratim na tenisu...
ja mjenjam poslovnice....2-3 dana uplacujem u jednoj poslovnici pa onda 2-3 dana u drugoj---pa 2-3 dana u trecoj pa onda nesto uleti i onda odes dignes u onoj prvoj ---- uplatis u cetvrtoj i tako kombinujes...
vrijeme je za hladjenje od kladionice jedno 2-3 mjeseca----ponude nece nestati...a ionako sam zadnjih dana decembra i ovo u janauaru uglavnom u minusu...elem