Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bjelave
#49201 Re: Premijer liga BiH
E cuj mi njih kopiramo a prave B ekipu i Cenan najavljuje da će biti konkurencija Dinamu.
Samo nasi kad su valjali te gluposti mi smo barem bili u stanju uzeti titulu a hadumi s Grbavice ne mogu ni to, godinama vec.
Ali zato svaki prelazni rok razvlače pamet dezorjentiranim navijačkim masama pricama o tituli, Dinamu, grupnim fazama i sličnim sarenim lazama.
Obećanje ludom radovanje
Samo nasi kad su valjali te gluposti mi smo barem bili u stanju uzeti titulu a hadumi s Grbavice ne mogu ni to, godinama vec.
Ali zato svaki prelazni rok razvlače pamet dezorjentiranim navijačkim masama pricama o tituli, Dinamu, grupnim fazama i sličnim sarenim lazama.
Obećanje ludom radovanje
-
north
#49202 Re: Premijer liga BiH
Nagazi Bekrija fino Slavkeca....Trener sa autoritetom, sa najjačim treninzima, trčanje po stepenicama goe-dole, ekipe mu pucaju od snage, nema labavo....po ekipe ga handri i zajeba za titulu kad je najviše trebalo...
-
bjelave
#49203 Re: Premijer liga BiH
A maznuse nam Samprasa ispred nosa 
- Point.
#49204 Re: Premijer liga BiH
I onda kad krenu sa pricom daj ovog iz Zelje u repku daj onog iz Sarajeva. Sami krem de la krem evropskog fudbala.
Željo je u grupi 5 i potencijalni rivali su Zeta (Crna Gora), Tre Penne (San Marino), UE Santa Coloma (Andora), Floriana (Malta), St. Joseph's (Gibraltar).
Potencijalni protivnici Sarajeva su Lincoln (Gibraltar), Progres Niederkorn (Luksemburg), Zaria Balti (Moldavija), Folgore (San Marino) i Sant Julia (Andora).
Last edited by Point. on 19/06/2017 10:16, edited 1 time in total.
- emigrazione
#49205 Re: Premijer liga BiH
Bekrić: Trpio sam poniženja, Slavko Petrović je neznalica i čovjek bez karaktera
Last edited by emigrazione on 19/06/2017 10:16, edited 1 time in total.
-
Sarlo Akrobata
#49206 Re: Premijer liga BiH
Point. wrote:I onda kad krenu sa pricom daj ovog iz Zelje u repku daj onog iz Sarajeva.
Željo je u grupi 5 i potencijalni rivali su Zeta (Crna Gora), Tre Penne (San Marino), UE Santa Coloma (Andora), Floriana (Malta), St. Joseph's (Gibraltar).
Potencijalni protivnici Sarajeva su Lincoln (Gibraltar), Progres Niederkorn (Luksemburg), Zaria Balti (Moldavija), Folgore (San Marino) i Sant Julia (Andora).
Kakve veze ima grupa sa tvojom izjavom
- Logovan
#49207 Re: Premijer liga BiH
A inače eto ako su nam ekipe u prvom pretkolu, onda su svi igrači tarabe.Point. wrote:I onda kad krenu sa pricom daj ovog iz Zelje u repku daj onog iz Sarajeva. Sami krem de la krem evropskog fudbala.Željo je u grupi 5 i potencijalni rivali su Zeta (Crna Gora), Tre Penne (San Marino), UE Santa Coloma (Andora), Floriana (Malta), St. Joseph's (Gibraltar).
- ultima_palabra
#49208 Re: Premijer liga BiH
Još kad dođu Valentinovi kapitalci, prošetat će se do titule kao i inačelendric wrote:U Želji rasulo, loša atmosfera, debilni igrači. Sarajevo sad ako ne osvoji titulu ne znam kad će
-
Sarlo Akrobata
#49209 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:A inače eto ako su nam ekipe u prvom pretkolu, onda su svi igrači tarabe.Point. wrote:I onda kad krenu sa pricom daj ovog iz Zelje u repku daj onog iz Sarajeva. Sami krem de la krem evropskog fudbala.Željo je u grupi 5 i potencijalni rivali su Zeta (Crna Gora), Tre Penne (San Marino), UE Santa Coloma (Andora), Floriana (Malta), St. Joseph's (Gibraltar).
Prica smrdi na "Udruzene navijaca Barce Tuzla"
- emigrazione
#49210 Re: Premijer liga BiH
Realno ovakav stav igraca prema treneru, koga podrzava uprava, je nevidjen...nezadovoljstvo je OK toga ima vazda, ali ovo je ispod dnalendric wrote:U Želji rasulo, loša atmosfera, debilni igrači. Sarajevo sad ako ne osvoji titulu ne znam kad će
-
bjelave
#49211 Re: Premijer liga BiH
Nego Lendric je također najavio da će prosuti kantu sa prljavim vesom ali valjda cekam da se ispali pa ce onda.emigrazione wrote:Bekrić: Trpio sam poniženja, Slavko Petrović je neznalica i čovjek bez karakteraau burazeru, celavom dajem fore dva kola, ako ga prije toga ne izbace maltezani ili ovi iz Andore....
Upropasti ih ova zamalo uzeta titula koju su posteno kupili.
- avetinja
#49212 Re: Premijer liga BiH
Sve je Bekrić u pravu. Nad Bekrićem i Boccaccinijem se trenirala strogoća, a Bogićeviću i Kerli se sve praštalo. Na stranu što Bekrić nije onaj stari, što ne može biti dobar na terenu duže od 30 minuta. Lendrić mu napuštao treninge i još neki igrači, a on vazi o disciplini. Kažu da smo najspremnija ekipa, a nikoga trkački nismo nadigrali osim Krupe i Radnika u kupu na Grbavici. U zadnjim kolima smo nestajali zadnjih 20 minuta. Slavko se nikako ne uklapa u tim Želje, jer je previše defanzivan trener. Protiv Zrinje imaš rezultat na poluvremenu i izlaziš da se braniš 45+ minuta. Nemamo mi odbranu i kontru da igramo tu vrstu fudbala. I onda ide čuvana izjava da ima knjigu sa hiljadama igrača. Tu priču neka prodaje nekome drugom. Slavko jedino što zna je kako kupiti široke narodne mase. Kaže kako je Željo posrnuli velikan, pa kako smo AC Milan iz najbolje sezone, pa nakon utakmice kaže da ga je to podsjetilo na i sada kaže neka dva tima za koja je malo ko čuo i da je to bila šahovska partija. Totalno je pogbio konce u svlačionici, igrači ga ne mirišu i teško da će ovo izaći na dobro. Ja sam mu dao rok do 8. kola. Sa Gotalom će sigurno biti problema, jer je on mentalitet Lendrića, još žešći. Ne bi me čudilo da su igrači igrali onako loše samo da njemu napakoste.emigrazione wrote:Bekrić: Trpio sam poniženja, Slavko Petrović je neznalica i čovjek bez karakteraau burazeru, celavom dajem fore dva kola, ako ga prije toga ne izbace maltezani ili ovi iz Andore....
-
mirza_15
#49213 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Sve je Bekrić u pravu. Nad Bekrićem i Boccaccinijem se trenirala strogoća, a Bogićeviću i Kerli se sve praštalo. Na stranu što Bekrić nije onaj stari, što ne može biti dobar na terenu duže od 30 minuta. Lendrić mu napuštao treninge i još neki igrači, a on vazi o disciplini. Kažu da smo najspremnija ekipa, a nikoga trkački nismo nadigrali osim Krupe i Radnika u kupu na Grbavici. U zadnjim kolima smo nestajali zadnjih 20 minuta. Slavko se nikako ne uklapa u tim Želje, jer je previše defanzivan trener. Protiv Zrinje imaš rezultat na poluvremenu i izlaziš da se braniš 45+ minuta. Nemamo mi odbranu i kontru da igramo tu vrstu fudbala. I onda ide čuvana izjava da ima knjigu sa hiljadama igrača. Tu priču neka prodaje nekome drugom. Slavko jedino što zna je kako kupiti široke narodne mase. Kaže kako je Željo posrnuli velikan, pa kako smo AC Milan iz najbolje sezone, pa nakon utakmice kaže da ga je to podsjetilo na i sada kaže neka dva tima za koja je malo ko čuo i da je to bila šahovska partija. Totalno je pogbio konce u svlačionici, igrači ga ne mirišu i teško da će ovo izaći na dobro. Ja sam mu dao rok do 8. kola. Sa Gotalom će sigurno biti problema, jer je on mentalitet Lendrića, još žešći. Ne bi me čudilo da su igrači igrali onako loše samo da njemu napakoste.emigrazione wrote:Bekrić: Trpio sam poniženja, Slavko Petrović je neznalica i čovjek bez karakteraau burazeru, celavom dajem fore dva kola, ako ga prije toga ne izbace maltezani ili ovi iz Andore....
Spaski i Fischer?
- avetinja
#49214 Re: Premijer liga BiH
Nisam siguran, ali mislim da je još neke spominjao, ali i za te klubove nije čulo mnogo ljudi na tribinama.mirza_15 wrote:Spaski i Fischer?
- ultima_palabra
#49215 Re: Premijer liga BiH
Fisher United-Dinamo Spaski, kup sajamskih gradova 1972.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#49216 Re: Premijer liga BiH
E ti ti kluboviultima_palabra wrote:Fisher United-Dinamo Spaski, kup sajamskih gradova 1972.
-
mirza_15
#49217 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Nisam siguran, ali mislim da je još neke spominjao, ali i za te klubove nije čulo mnogo ljudi na tribinama.mirza_15 wrote:Spaski i Fischer?
Nisu to klubovi. To si sahovski velemajstori koji su odigrali jedan od najpoznatijih meceva (preko 20 partija) za sahovskog prvaka cini mi se sedamdesetih (mrsko mi guglati).
Last edited by mirza_15 on 19/06/2017 10:38, edited 1 time in total.
- Logovan
#49218 Re: Premijer liga BiH
Lazio kolega, Lazio.Sarlo Akrobata wrote: Prica smrdi na "Udruzene navijaca Barce Tuzla"
- Point.
#49219 Re: Premijer liga BiH
Pa da nam je kvalitet lige na nivou gore navedenih drzavica.Sarlo Akrobata wrote:Point. wrote:I onda kad krenu sa pricom daj ovog iz Zelje u repku daj onog iz Sarajeva.
Potencijalni protivnici Sarajeva su Lincoln (Gibraltar), Progres Niederkorn (Luksemburg), Zaria Balti (Moldavija), Folgore (San Marino) i Sant Julia (Andora).![]()
![]()
![]()
![]()
Kakve veze ima grupa sa tvojom izjavom![]()
![]()
- avetinja
#49220 Re: Premijer liga BiH
Moja greška, ali talijanski klubovi, čini mi se, ali manje poznati, Seria B, valjda, prije nego nas nazva Rossonerima.mirza_15 wrote:avetinja wrote:Nisam siguran, ali mislim da je još neke spominjao, ali i za te klubove nije čulo mnogo ljudi na tribinama.mirza_15 wrote:Spaski i Fischer?
Nisu to klubovi. To si sahovski velemajstori koji su odigrali jedan od najpoznatijih meceva (preko 20 partija) za sahovskog prvaka cini mi se sedamdesetih (mrsko mi google-ti).
- cyprus
#49221 Re: Premijer liga BiH
WTF???Point. wrote:Pa da nam je kvalitet lige na nivou gore navedenih drzavica.
- Logovan
#49222 Re: Premijer liga BiH
Ma lupa frajer.cyprus wrote:WTF???Point. wrote:Pa da nam je kvalitet lige na nivou gore navedenih drzavica.
- alberto_tomba
#49223 Re: Premijer liga BiH
Nakon hvalospjeva na zvanicnoj, Bekric se momacki popisao po Petrovicu. Kakav autogol strebera...
-
Sarlo Akrobata
#49224 Re: Premijer liga BiH
cyprus wrote:WTF???Point. wrote:Pa da nam je kvalitet lige na nivou gore navedenih drzavica.

- decko_sa_kovaca
#49225 Re: Premijer liga BiH
E vala lazio sa ti je