Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:Veca je sansa da je lendric drugi account Charuge nego da je avetinja drugi account nekog pitara.
jeza u ledja wrote:Inace tek u zadnjih par godina sam skonto koliko je forum pun cudnih likova sa drustvenim poremecajima koji na njemu dolaze do izrazaja. Neki lijece svoje frustracije, izmisljaju neki svoj paralelni svijet, a neki jebiga samo eksperimentisu zajebavajuci se. Imam osjecaj da su neki skroz ok likovi u stvanom zivotu, ali forum shvataju kao poligon za eksperimentisanje.
ha. ma bilo bi fino fakat mislim da malac ima kvalitet za lige petice. nije da cemo mi imati ista od toga ali eto cisto radi reklame volio bih da uspije. al ce ma kraju u kakav spor...
Pobrisao sam, redom, više od tri strane sranja i postova koji nemaju veze sa temom. Sve se to desilo oko ponoći, jer sam tada prihajao kući. Neko je iskoristio to sa više sranja, a neko sa manje, ali na kraju je sve u kanti.
P.S. Predložit ću administraciji da ubaci nekoga umjesto Libera, a da je navijač Sarajeva. Da se zadovolji forma, i da prestanete misliti o ugroženosti.
Charuga wrote:Pobrisao sam, redom, više od tri strane sranja i postova koji nemaju veze sa temom. Sve se to desilo oko ponoći, jer sam tada prihajao kući. Neko je iskoristio to sa više sranja, a neko sa manje, ali na kraju je sve u kanti.
P.S. Predložit ću administraciji da ubaci nekoga umjesto Libera, a da je navijač Sarajeva. Da se zadovolji forma, i da prestanete misliti o ugroženosti.
De ba,kako moj post nije imao veze sa temom svega ti....u istom je pisalo da nam je raspad sistema,niko ne dolazi,svi odose,konkurenti se pojacavaju i da sam apsolutno zabrinut ?
Gledam taj dokumentarac o DK, vidim svi navijaci ponosno pricaju o toj utakmici sa Goskom kad im je trebala pobjeda. Niko ni da spomene kako su ih pokrali zajedno sa sudijama, znaci epska namjestaljka kakva nije vidjena dugo u bh fudbalu. Jadno je kad je covjek ponosan na tako nesto, a da pri tom se to potpuno maskira i cenzurise. FUJ
Sarlo Akrobata wrote:Pa evo Hrasno je sinoc svojim postovima potencirao da je Bjelave homoseksualac, jos mu kaze da ce mu bit lakse kad prizna. Bila su 3 ili 4 posta, svaki sam prijavio. I evo Hrasno jutros pise, kao da nista nista nije bilo.
Jel to znaci da je oo, da kazem naprimjer Hrasno je pedercina? Jer po meni nije bitna formulacija, nego znacenje napisanog.
Pa kad mi Bjelave kaze da me je karao Bekic sta je drugo nego homoseksualac ili gay ili naski peder. Rekao sam da je vasa dvolicnost odvratna i to cu samo jos jednom ponoviti. Spominjes ovdje forumasa koji pise najodvratnije postove u oba tabora pocevsi od izrazavanja pa nadalje....
Charuga wrote:Pobrisao sam, redom, više od tri strane sranja i postova koji nemaju veze sa temom. Sve se to desilo oko ponoći, jer sam tada prihajao kući. Neko je iskoristio to sa više sranja, a neko sa manje, ali na kraju je sve u kanti.
De ba,kako moj post nije imao veze sa temom svega ti....u istom je pisalo da nam je raspad sistema,niko ne dolazi,svi odose,konkurenti se pojacavaju i da sam apsolutno zabrinut ?
znaci ova prica nema veze sa temom ?
Samo kolateralna šteta, jer sam izbrisao SVE postove redom, bez biranja. Toliko sranja je bilo da se morao potrefiti jedan normalan post koji je zaplatio.
Mogao si ga ponovo napisati, umjesto što si ispisao 2-3 posta na tersanje ...
I opet isto. Ne filozofirajte, nego se vratite temi. Nije su to žalopoljke i kuknjava, prijave i ko je šta pisao i radio. Tema je PLBiH.
Ako nemate ništa o tome, radije nemojte nikako.
hrasno38 wrote:
Pa kad mi Bjelave kaze da me je karao Bekic
Netacno. Ja to nisam tako formulirao,. Potpuna laz i falsifikat.
S druge strane ja gajim duboki respekt prema tvojim intimnim, dubokim osjećajima i ako se ti osjećaš naguženim to treba respektirati i pruziti ti svaku pomoć i podršku. Moja duboka sucut.
Ne samo tebi već i svim žrtvama bezdušnog nasilja.
Bekicu katile jedan, kako uopće spavao nakon svog zuluma kojeg si pocinio.
Last edited by bjelave on 18/06/2017 23:07, edited 2 times in total.
lakilaka wrote:zubane sta si uradio ovome belaveu. sto nisi profulio gol. vidis sta si uradio od njega, gdje ce ti dusa u ovom svetom mjesecu.
Može li se kako ograničiti "historija" ovdje na nešto iz OVOGA STOLJEĆA?!
Moze na dvostruko samaranje u predprosloj sezoni kada smo misli da je @bjelave preselio jer ga nisi mogao vidjeti na forumu sve da si mu cenera ponudio da moze kupiti cokoladu.
Charuga wrote:Jedan prelazni rok se vezao za Želju, ne znam da li je i za Sarajevo. Bio je potencijal, mada su u BL uvijek bila podijeljena mišljenja oko njega.