FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skenderija04

#49151 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:Ajoj gotiva na sve strane...
Možemo se mi zajebavati koliko hoćemo, ali nogomet je preplaćen sport. Majku im, dobijaju desetine hiljada eura zato što gledaju utakmice. A ti radi dva mjeseca za 500 KM. :D
Nadji im sta za Barsu B. Tamo traze svega i kupuju svasta :D

Ako bar jedan debituje za prvi tim, na "budzetu" si do krakja zivota :D
omar little

#49152 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

HB_BHF wrote:
omar little wrote:
ma jah, tebe bi odma za skauta barce uzeli. :D a ne bi gulio guzove po drndavim putevima supaka planete trazeci igrace, sjedio po takmicenjima i stadionima razine nase lige, pregovarao sa primitivcima gladnim para, bez ikakvog sistema, poslovao sa varijacijama cece raznjatovic i tako to. imas godine staza na forumu plus na menadzeru sto si skupio, nije sala, fakat barcelono sta cekas. :D :D
Ma daj bolan pa ne idu golfom dvojkom po drndavim putevima i nećeš ga ti kupovati, pregovaraš sa parama od kluba. Pogotovo u tako tim vukojebinama kad čuju da dolazi skaut, to ti je ko Obama da dolazi. Jedino je što te mogu šuknuti i pokušati uvaliti "nekog svog", ali imaš oči majka mu stara, gledaš malog kako igra :D.
Kao što rekoh, spreman sam preuzeti sve rizike ovog mukotrpnog posla... Ne mora to biti Barca, ko što p206 reče može i Terek :D. Ne može skaut imati talent. Svako ko iole prati fudbal intenzvnije može procijeniti hoće li biti nešto od malog ili neće :D
jes, jes :D

http://www.youtube.com/watch?v=V2X1Gnkt ... be&t=3m41s
omar little

#49153 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

skenderija04 wrote:
Možemo se mi zajebavati koliko hoćemo, ali nogomet je preplaćen sport. Majku im, dobijaju desetine hiljada eura zato što gledaju utakmice. A ti radi dva mjeseca za 500 KM. :D

i onda karte da nam iskemijava za tekme svima ovdje. :D
skenderija04

#49154 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

omar little wrote:
skenderija04 wrote:

I koji dres :D :D :D
Tito_i_Partija

#49155 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Saian wrote:bude tu i janjetine i domaceg kajmaka ziher
Auuuu Sajo...pa nije ti to bolan sjedaljka na Buni uz Kemala Malovcica, to ti je ozbiljan pos'o sa renomeom i pedigreom. Dobro je pa nisi rek'o da bude tu i glavuse za copat' uz domacu lozu, mislim stvarno nema smisla. :D
HB_BHF

#49156 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

skenderija04 wrote: Nadji im sta za Barsu B. Tamo traze svega i kupuju svasta :D

Ništa, idem okupiti ovu djecu iz mahale da analiziram situaciju. Valja prvo krenuti iz svog dvorišta :D. Ako uspijem, svi sa stranice 1968 će dobiti dresove i sezonske karte :-D
Saian

#49157 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Tito_i_Partija wrote:
Auuuu Sajo...pa nije ti to bolan sjedaljka na Buni uz Kemala Malovcica, to ti je ozbiljan pos'o sa renomeom i pedigreom. Dobro je pa nisi rek'o da bude tu i glavuse za copat' uz domacu lozu, mislim stvarno nema smisla. :D
sto ne bi bilo, zavisi dze te posalju da iZskautiras, bude sofra kakva poslije skautOvanja sigurno, ogladni se gledajuci, ne moze to bez micanja onih mishica sto oko rolaju lijevo desno i fokusiraju (imaju i ime, koje sam ja i znao, al necu da googlam da se prodajem pametniji nego jesam), ha ja, i sta fali vushigla, sjoooooo kad se chopne od obraza auuuuuuuuuuuu :oops:
Saian

#49158 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

skenderija04 wrote:
omar little wrote:
skenderija04 wrote: _______________________________________________________________________________________________________________________________
quote="HB_BHF"

Ajoj gotiva na sve strane...

/quote

_______________________________________________________________________________________________________________________________

I koji dres :D :D :D
onda bi mog'o sredit' i glavushu (ne znam kako HB_BHF izgleda, da ne bude zabune)
skenderija04

#49159 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... lones.html

Evo, pa ko hoce da se nada :D :D :D

38 miliona do 15.07.2016

Kao, on bi u Barsu :D :D :D
Tito_i_Partija

#49160 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Saian wrote:
Tito_i_Partija wrote:
sto ne bi bilo, zavisi dze te posalju da iZskautiras, bude sofra kakva poslije skautOvanja sigurno, ogladni se gledajuci, ne moze to bez micanja onih mishica sto oko rolaju lijevo desno i fokusiraju (imaju i ime, koje sam ja i znao, al necu da googlam da se prodajem pametniji nego jesam), ha ja, i sta fali vushigla, sjoooooo kad se chopne od obraza auuuuuuuuuuuu :oops:
Haj to kod nas moze proc' i nekako, al' stas' ako te posalju u Vietnam pa tamo pred tebe stave ciniju tigrovih muda za veceru? Nemeres onda rec' "dajte mi glavusu da copkam uz dobru krusku dok mi iz zvucnika tresti "Ozeni Me Babo Moj", nego valja bit' maher pa im gledat' u oci dok jedes muda i na kraju polizat' prste. Fakat valja uspostavit' dominaciju zbog pregovora, a za to moras bit' na sve spreman. :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#49161 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Kakav ba Vijetnam, otkud tamo fudbaleri :-) :mrgreen:
Slabo to skautiranje :lol: :lol:
Saian

#49162 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

http://en.wikipedia.org/wiki/Pho

joj da znas kako je ovo dobro kad te boli metar oko glave, kad smo kod vijetnama i hrane :D
Pho is listed at number 28 on "World's 50 most delicious foods" compiled by CNN Go in 2011
skenderija04

#49163 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Image

Ovo ste mogli procitati na forumu prije sedam dana :D :D :D :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#49164 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Da Mourinho nece ratove sa Guardiolom?
skenderija04

#49165 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:Da Mourinho nece ratove sa Guardiolom?
:D :D :D :D

Blind
Tomahawk11
Globalni moderator

#49166 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:

Blind
:thumbup:
Nego procitah u cosku :D :D
skenderija04

#49167 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:
skenderija04 wrote:

Blind
:thumbup:
Nego procitah u cosku :D :D
Ima Mou pravo. Kaze da Engleska nije Spanija i dok bi se on i Pep kacili, treci bi to iskoristili.
Tomahawk11
Globalni moderator

#49168 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Sigurno da je to u pravu, samo mi nesto tesko povjerovati da nece biti bar nekih iskri. Ostalo je tu nekog kremena u upaljacima :D
Kacio se Mou i sa ostalima po Engleskom, stari prijatelj Guardiola tesko da ce biti iznimka.
A ko zna, on je u United silno zelio, jos dok je odlazio iz Madrida to mu je bila primarna destinacija, ali sila prilika i neodoljivi Abramovic (dobro, i razvoj situacije u Unitedu) su sve to odlozile do ovog momenta. Moguce da se suzdrzi od kavge kako sa Guardiolom, tako i sa ostalim trenerima.
p206

#49169 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Blind more za klupe, da krpi gdje treba.. on je ko OShea svugdje dobar al nigdje na visokom nivou

ako fule i ovaj rok ko prošli možemo se poselamiti sa titulama, moraju se izmisliti bar 3 prava igrača
Tito_i_Partija

#49170 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Saian wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Pho

joj da znas kako je ovo dobro kad te boli metar oko glave, kad smo kod vijetnama i hrane :D
Pho is listed at number 28 on "World's 50 most delicious foods" compiled by CNN Go in 2011
E jebiga Sajo, ti sa janjetine i glavuse predje na corbu. Da si na pocetku rek'o "Begova i kajmak" nekako bi i moglo, al' 'vako brate nikako. :D
HB_BHF

#49171 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Pogledah sad na Al Jazeeri dokumentarac, odmah sam se sjetio ove priče o skautingu ovdje na forumu :D. Halalite za off..
Distortion

#49172 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Vidim EMD pise da je onaj poljak iz Seville jedno od mogucih pojacanja. Navodno kosta 25 mil eura :!:

Blind iz Uniteda nije za Barcelonu. Ako ce ga skupo placat da grije klupu Albi, neka hvala.

Usutili su se po pitanju sponzora ba dresu. Jedno vrijeme je bilo price o Pepsiju. Bartomeu mudro ceka a vec od Nijea izvuko veliku lovu.
Crvena Tifoza

#49173 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Pa zar će biti dodatni sponzor na dresu? Ja sam shvatio da su klepili ogromne pare od Nike, i to je to. Bez sponzora na prsima.
vicious

#49174 Re: FC Barcelona

Post by vicious »

Navodno Dortmund zainteresovan za Bartru??

Priča je da Leverkusen neće da pusti Topraka u BVB tj. kamče više para nego što su ovi spremni platiti, pa se sad pokušava nešto s Bartrom...
skenderija04

#49175 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

vicious wrote:Navodno Dortmund zainteresovan za Bartru??

Priča je da Leverkusen neće da pusti Topraka u BVB tj. kamče više para nego što su ovi spremni platiti, pa se sad pokušava nešto s Bartrom...
Bartra...8 miliona , cijena sitnica. Liverpool je u igri. Ici ce gdje on bude htio. Sanse da ostane u Barceloni su male .

Ako treba izlaz sa loptom, anticipacija, brzina, tu je odlican. Duel i skok igra kao i cvrstina su njegov veliki problem.
Post Reply