Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HB_BHF wrote:Ajoj gotiva na sve strane...
Možemo se mi zajebavati koliko hoćemo, ali nogomet je preplaćen sport. Majku im, dobijaju desetine hiljada eura zato što gledaju utakmice. A ti radi dva mjeseca za 500 KM.
Nadji im sta za Barsu B. Tamo traze svega i kupuju svasta
Ako bar jedan debituje za prvi tim, na "budzetu" si do krakja zivota
omar little wrote:
ma jah, tebe bi odma za skauta barce uzeli. a ne bi gulio guzove po drndavim putevima supaka planete trazeci igrace, sjedio po takmicenjima i stadionima razine nase lige, pregovarao sa primitivcima gladnim para, bez ikakvog sistema, poslovao sa varijacijama cece raznjatovic i tako to. imas godine staza na forumu plus na menadzeru sto si skupio, nije sala, fakat barcelono sta cekas.
Ma daj bolan pa ne idu golfom dvojkom po drndavim putevima i nećeš ga ti kupovati, pregovaraš sa parama od kluba. Pogotovo u tako tim vukojebinama kad čuju da dolazi skaut, to ti je ko Obama da dolazi. Jedino je što te mogu šuknuti i pokušati uvaliti "nekog svog", ali imaš oči majka mu stara, gledaš malog kako igra .
Kao što rekoh, spreman sam preuzeti sve rizike ovog mukotrpnog posla... Ne mora to biti Barca, ko što p206 reče može i Terek . Ne može skaut imati talent. Svako ko iole prati fudbal intenzvnije može procijeniti hoće li biti nešto od malog ili neće
Možemo se mi zajebavati koliko hoćemo, ali nogomet je preplaćen sport. Majku im, dobijaju desetine hiljada eura zato što gledaju utakmice. A ti radi dva mjeseca za 500 KM.
i onda karte da nam iskemijava za tekme svima ovdje.
Saian wrote:bude tu i janjetine i domaceg kajmaka ziher
Auuuu Sajo...pa nije ti to bolan sjedaljka na Buni uz Kemala Malovcica, to ti je ozbiljan pos'o sa renomeom i pedigreom. Dobro je pa nisi rek'o da bude tu i glavuse za copat' uz domacu lozu, mislim stvarno nema smisla.
skenderija04 wrote:
Ništa, idem okupiti ovu djecu iz mahale da analiziram situaciju. Valja prvo krenuti iz svog dvorišta . Ako uspijem, svi sa stranice 1968 će dobiti dresove i sezonske karte
Auuuu Sajo...pa nije ti to bolan sjedaljka na Buni uz Kemala Malovcica, to ti je ozbiljan pos'o sa renomeom i pedigreom. Dobro je pa nisi rek'o da bude tu i glavuse za copat' uz domacu lozu, mislim stvarno nema smisla.
sto ne bi bilo, zavisi dze te posalju da iZskautiras, bude sofra kakva poslije skautOvanja sigurno, ogladni se gledajuci, ne moze to bez micanja onih mishica sto oko rolaju lijevo desno i fokusiraju (imaju i ime, koje sam ja i znao, al necu da googlam da se prodajem pametniji nego jesam), ha ja, i sta fali vushigla, sjoooooo kad se chopne od obraza auuuuuuuuuuuu
Ajoj gotiva na sve strane...
/quote
_______________________________________________________________________________________________________________________________
I koji dres
onda bi mog'o sredit' i glavushu (ne znam kako HB_BHF izgleda, da ne bude zabune)
sto ne bi bilo, zavisi dze te posalju da iZskautiras, bude sofra kakva poslije skautOvanja sigurno, ogladni se gledajuci, ne moze to bez micanja onih mishica sto oko rolaju lijevo desno i fokusiraju (imaju i ime, koje sam ja i znao, al necu da googlam da se prodajem pametniji nego jesam), ha ja, i sta fali vushigla, sjoooooo kad se chopne od obraza auuuuuuuuuuuu
Haj to kod nas moze proc' i nekako, al' stas' ako te posalju u Vietnam pa tamo pred tebe stave ciniju tigrovih muda za veceru? Nemeres onda rec' "dajte mi glavusu da copkam uz dobru krusku dok mi iz zvucnika tresti "Ozeni Me Babo Moj", nego valja bit' maher pa im gledat' u oci dok jedes muda i na kraju polizat' prste. Fakat valja uspostavit' dominaciju zbog pregovora, a za to moras bit' na sve spreman.
Sigurno da je to u pravu, samo mi nesto tesko povjerovati da nece biti bar nekih iskri. Ostalo je tu nekog kremena u upaljacima
Kacio se Mou i sa ostalima po Engleskom, stari prijatelj Guardiola tesko da ce biti iznimka.
A ko zna, on je u United silno zelio, jos dok je odlazio iz Madrida to mu je bila primarna destinacija, ali sila prilika i neodoljivi Abramovic (dobro, i razvoj situacije u Unitedu) su sve to odlozile do ovog momenta. Moguce da se suzdrzi od kavge kako sa Guardiolom, tako i sa ostalim trenerima.