Moderators: _BataZiv_0809, anex

Morala sam proguglati, u cijelo auto ubacuju ovaj noise reduction materijal,ima u specifikacijama koliko decibela ugusikravamuzara wrote: ↑31/10/2023 15:51 Vecina buke u kabini je iz tog predjela, zato se i rade naknadno ovakve stvari:
![]()
Ima i tanja verzija 3,42kg za 6mmkravamuzara wrote: ↑31/10/2023 16:268 kila po kvadratu, nije malo.
Ovo se i isplati na teslama raditi jer su relativno gole a imaju momenta na pretek pa masa ne igra toliku ulogu.
100 kila izolacije na nekog 2.0 dizela bi bilo katastrofa.
Ima li se kod nas kupiti??
Ima u zagrebu trgovina koja se bavi sa tim, kod nas nisam vidio.konektovan wrote: ↑31/10/2023 17:57Ima li se kod nas kupiti??
Najbrza kompenzacija su lakse felge
marvo123 wrote: ↑20/10/2023 10:03 Golf 5 2.0 2005
Pocelo mi se desavat prije 15ak dana kad sam ulazio u raskrsnicu ubrzao sam na 3-4k obrtaja u tom trenutku lampica akumulatira zatreperila nekoliko puta.
Nakon tog par dana kad god ubrzavam, na oko 2000 zatreperi lampica akumulatora.
Da bi prije par dana na brdu pri voznji pocelo auto pistat stao volan, upalila se lampica volana, sve lampice zatreperile, radio zatreperio i stade auto. Ugasim upalim, par sekundi ponovo isto. Ugasim sve potrosace, ponovo pokrenem auto i onda krene sve ok.
Nakon tog proslo par dana sve ok, da bi opet u voznji, pri ubrzavanju na ravnom samo sve zatreperi, zapista na 2 sekunde, ja pusti malo gas i nastavi normalno, nije se ugasilo.
Sta bi mogao bit problem?
desilo ti se isto kao i prije "popravke altetnatora"marvo123 wrote: ↑31/10/2023 19:11marvo123 wrote: ↑20/10/2023 10:03 Golf 5 2.0 2005
Pocelo mi se desavat prije 15ak dana kad sam ulazio u raskrsnicu ubrzao sam na 3-4k obrtaja u tom trenutku lampica akumulatira zatreperila nekoliko puta.
Nakon tog par dana kad god ubrzavam, na oko 2000 zatreperi lampica akumulatora.
Da bi prije par dana na brdu pri voznji pocelo auto pistat stao volan, upalila se lampica volana, sve lampice zatreperile, radio zatreperio i stade auto. Ugasim upalim, par sekundi ponovo isto. Ugasim sve potrosace, ponovo pokrenem auto i onda krene sve ok.
Nakon tog proslo par dana sve ok, da bi opet u voznji, pri ubrzavanju na ravnom samo sve zatreperi, zapista na 2 sekunde, ja pusti malo gas i nastavi normalno, nije se ugasilo.
Sta bi mogao bit problem?
Majstor prepakovo alternator kaze do alternatora bilo, i radilo sve ok. Nije vise palio lampicu akumulatora pri ubrzanju, nije gasio itd.
Medjutim upravo sad mi se desilo, vozim u drugoj, pritisnu kvacilo da prebacim, kako pritisnu, auto zapista i na sekundu se ugasise svjetla, upali lampicu volana (volan nije postao tvrd, bar nisam ja primjetio), auto se nije ugasilo, moglo se vozit, stanem, ugasim auto, upalim i onda opet sve normalno.