Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#49126 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

lendrić i avetinja nemaju veze jedan sa drugim.
Charuga
Globalni moderator

#49127 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Logovan

#49128 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Meni vazda ove nove sezone prerano počinju. :-)

Skratiše zimsku pauzu. :thumbup:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#49129 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Malo su ubrzali zbog SP iduce godine.
Opet finale kupa prije kraja prvenstva :lol:
Opet cemo znati dali 4 mjesto vodi ili ne u evropu prije zadnjeg kola :D
emigrazione

#49130 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Najgluplja tema na klixu i to debelo ostavlja iza sebe sve ostale...
jeza u ledja

#49131 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

emigrazione wrote:Najgluplja tema na klixu i to debelo ostavlja iza sebe sve ostale...
Tacno.
Isti likovi ponavljaju iste gluposti iz dana u dan, mjesecima.
vicious

#49132 Re: Premijer liga BiH

Post by vicious »

Logovan wrote:
Meni vazda ove nove sezone prerano počinju. :-)

Skratiše zimsku pauzu. :thumbup:
Biće veselo igrati na 40 stepeni u julu i augustu :lol:
A u februaru snijeg do koljena.
lakilaka

#49133 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

zajebat ovaj husic, kaze za mujkanovica da ja "kao hadzira u turskoj". moze li onaj sumir da objasni ovaj izraz. i nema ovaj azmir dlake na jeziku i ne cvika ni od koga. ni punac mu nije mogao nista a ni oni koji su ga htjeli tuziti. ali jedan je azmir husic i da je bogdom vise takvih u plbih. bilo bi vise golova sa polovine terena, kako rece ovaj vrli gospar i ljudina, bre.
bjelave

#49134 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Amaru plivate 700 000 milja samo on nema papire. Miske sigurno nije napravio istu gresku. Tu gornja cifra ni kamatu ne može pokriti.
Vukotić najavljuje ulazak novog investitora. Carsija spekulira da je riječ o Tibri.
Puno riječi a nista sto zveci. Plata jos nema.
leškarenje

#49135 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Nije tema,ali svakako je zanimljivo :izet: valjda bude valjo koji :D

https://www.fokus.ba/sport/fudbal/klub- ... bu/764785/
alberto_tomba

#49136 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Sampras za vicesampionsku titulu kasirao 50 milja. Koliko li je tek Pitar Cenan nakupio za silne trofeje prelaznih rokova?

Miske ne stedi lovu za kvalitetne sportske radnike :thumbup:
lakilaka

#49137 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

lendric wrote:Miske bog i batina
on poslije brke im je najveci trn u oku. vidis da pjene i pisu samo o plavima. i kazu onda lendric ovo, lendric ono. e kolega plavi, nije im lako. vlasnik kluba negdje u maleziji danas sprema iftar za svoje poslovne patrnere. dabogda mu se primio kod svevisnjeg. cudo samo nije pozvao ovog bjelavea. zasluzio je on to. itekako. a da bi napravio balans, mogao je pozvati i avetinju.
sada ide jug, pa onda kategorija 3 za evropske utakmice, a uskoro i kategorija grbavice 4 da i repka moze tu igrati. kada uredis odnose u svome na svome, onda moze i slijediti taj iskorak. miske svaka ti cast, a kada jos tu se vrati ( a nikad nije ni odlazio ) brko velikan, pocece da pucaju cirevi ljubomornim, a svi posteni i dobri ce pozdraviti taj iskorak.
i amaru brki velicanstvenom zeljo ne pliva tih pisljivih 7 stoja, nego se radi o visemilionskim ciframa. ali brko ce zbog ljubavi prema svojoj porodici to da halali u svetom mjesecu ramazana.
avetinja

#49138 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

lakilaka wrote:on poslije brke im je najveci trn u oku. vidis da pjene i pisu samo o plavima. i kazu onda lendric ovo, lendric ono. e kolega plavi, nije im lako. vlasnik kluba negdje u maleziji danas sprema iftar za svoje poslovne patrnere. dabogda mu se primio kod svevisnjeg. cudo samo nije pozvao ovog bjelavea. zasluzio je on to. itekako. a da bi napravio balans, mogao je pozvati i avetinju.
sada ide jug, pa onda kategorija 3 za evropske utakmice, a uskoro i kategorija grbavice 4 da i repka moze tu igrati. kada uredis odnose u svome na svome, onda moze i slijediti taj iskorak. miske svaka ti cast, a kada jos tu se vrati ( a nikad nije ni odlazio ) brko velikan, pocece da pucaju cirevi ljubomornim, a svi posteni i dobri ce pozdraviti taj iskorak.
i amaru brki velicanstvenom zeljo ne pliva tih pisljivih 7 stoja, nego se radi o visemilionskim ciframa. ali brko ce zbog ljubavi prema svojoj porodici to da halali u svetom mjesecu ramazana.
Gdje je preko 8 hiljada maraka?
Logovan

#49139 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Nije tema,ali svakako je zanimljivo :izet: valjda bude valjo koji :D

https://www.fokus.ba/sport/fudbal/klub- ... bu/764785/
Ako smo pametni, otišli bi tamo i uzeli bi dvojicu, trojicu najboljih. :D
cvrčak_na_hedonizmu

#49140 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

leškarenje wrote:Ti radi sa njom šta hoćeš :D ali da sjedemo malo....

A dobio sam drugog strumfa na opkladi taman da tebi proslijedim :izet:
Dogovoreno, sjedilo se i sjedice se :D

Ne bježiš, poštujem :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#49141 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:Amaru plivate 700 000 milja samo on nema papire. Miske sigurno nije napravio istu gresku. Tu gornja cifra ni kamatu ne može pokriti.
Vukotić najavljuje ulazak novog investitora. Carsija spekulira da je riječ o Tibri.
Vidis kako ti sve znas o svom Zelji....ti si ovdje najveci Manijak!!
bjelave

#49142 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

A možda da streberi podnesu zahtjev da se reprogramira Bekicev gol za neko buduce vrijeme. Ako isposluju da se penal ponovi mozda fuli u sljedećem pokušaju.
Kaze Vukotić da je taj gol dosta nepovoljno uticao na ukupnu finsijsko materijalnu situaciju u ovom kritičnom momentu.
bjelave

#49143 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

hrasno38 wrote:
bjelave wrote:Amaru plivate 700 000 milja samo on nema papire. Miske sigurno nije napravio istu gresku. Tu gornja cifra ni kamatu ne može pokriti.
Ciča 'Rasno de mi jos jednom rastumači kako ce deset milja manijaka slaviti titulu na Kosevu jer vam moramo dati cijeli jug prema pravilima Saveza a da ce vam Tan svakako dati jos pola zapada.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#49144 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:
hrasno38 wrote:
Ciča 'Rasno de mi jos jednom rastumači kako ce deset milja manijaka slaviti titulu na Kosevu jer vam moramo dati cijeli jug prema pravilima Saveza a da ce vam Tan svakako dati jos pola zapada.
Ja sam samo napisao sta kaze pravilnik nadajuci se da cete zaista imati muda i reci ne moze ali posto ste vi bezmudi 100% u zadnji tren ste poceli pricu sa wc-ima pa vas je popisao i vlasnik stadiona i obraz je otisao u pizdu lijepu materinu. Tako da bez obzira na zasluzen poraz ja sam uzivao u tome kako ste postali bezmudi mali i nebitni sarajevski klub u vecinskom vlasnistvu covjeka koji vas ne jebe ni 2%. A koliko ste bitini pokazuje i prelazni rok u kojem evo niko bitan nije blizu Koseva i sve sto valja u BiH ode u Zelju. Na kraju krajeva kakvi ste evo pokazuje to sto nigdje vise avatara Tana ni za lijeka jedino je @dr.kuca ostao dosljedan!!! Uzgred cuo sam iz nekih izvora da hoce da vas Tan pretvori u polo klub.......kaze konji manje trose od upravnih garnitura FK Sarajevo!!!
Sarlo Akrobata

#49145 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarlo Akrobata »

Ono kad Hrasno prica o obrazu :roll:
bjelave

#49146 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

:lol: :lol: :lol: Ciča 'Rasno
leškarenje

#49147 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:

:D

Da sumiramo utiske nakon ispadanja u prvom pretkolu :thumbup:
lakilaka

#49148 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

hrasno38 wrote: Ja sam samo napisao sta kaze pravilnik nadajuci se da cete zaista imati muda i reci ne moze ali posto ste vi bezmudi 100% u zadnji tren ste poceli pricu sa wc-ima pa vas je popisao i vlasnik stadiona i obraz je otisao u pizdu lijepu materinu. Tako da bez obzira na zasluzen poraz ja sam uzivao u tome kako ste postali bezmudi mali i nebitni sarajevski klub u vecinskom vlasnistvu covjeka koji vas ne jebe ni 2%. A koliko ste bitini pokazuje i prelazni rok u kojem evo niko bitan nije blizu Koseva i sve sto valja u BiH ode u Zelju. Na kraju krajeva kakvi ste evo pokazuje to sto nigdje vise avatara Tana ni za lijeka jedino je @dr.kuca ostao dosljedan!!! Uzgred cuo sam iz nekih izvora da hoce da vas Tan pretvori u polo klub.......kaze konji manje trose od upravnih garnitura FK Sarajevo!!!
ti ko miske, ne vadis. pa sta im radis u ovom svetom mjesecu. misli malo i na njihove duse. ipak su nase komsije, pa makar i bili takvi. mada su pojedini, a najvise belave, to i zasluzili. mislim da je on latentni plavi. samo sto jos on ne konta to. zar ne lendra, plavi brate. tako je bre.
Kinaski

#49149 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Uf ovaj Borac ce da napadne titulu izgleda u prvoj sezonu
Last edited by Kinaski on 17/06/2017 15:33, edited 1 time in total.
cvrčak_na_hedonizmu

#49150 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

leškarenje wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:

:D

Da sumiramo utiske nakon ispadanja u prvom pretkolu :thumbup:
Pa dobro, moguće je proći u drugo pretkolo ako igraš protiv ekipa iz Andore, San Marina i Gibraltara, a što je najgore ekipe iz Luxemburga i sa Malte već počinju da budu problemi, ako ne u ovoj sezoni onda u nekoliko narednih.

:run:
Locked