meni je ok, ne puca gotovo nikadadrugi profil wrote:Zašto vikendom redovno puca konekcija? Skoro svaki, ako ne svaki, vikend moram zvati 1444 i naravno ništa se ne može odmah završiti. Naprave oni to nešto u toku noći, ali jebo više to kad ja ne mogu računati na stabilnu konekciju bez da prvo probam, pa nazovem, pa se nadam da će tokom večeri napraviti taj neki reset ili šta već rade...
Evo večeras nemam sreće, patim se da pošaljem ovaj post.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
quarterback
#49101 Re: BHTelecom All About
- BarbaDue
#49102 Re: BHTelecom All About
Meni se neki dan takođe desilo da sam izgubio kompletnu uslugu Moja TV osim mobilnog, istina rijetko mi se događa, bar meni.
-
j66o
#49103 Re: BHTelecom All About
Meni samo ne ide u glavu kako oni iz bh telecoma ne vide da ih telemach jede uveliko...pa nisu osvjezili programske seme ima pola godine osim live kamera..pa boze dragi ako u ponudi nmg imati makar (b92,prva,happy,lov ribolov,jugoton i jos neki regionalni kanala) kako da ocekujemo sportklub,cinestar premiere,novu ili nesto vrijednije...ja imam ugovora jos godinu i nesto i cekat cu jos mjesec-dva ne bude li promjene caooo telecom jbg nije do mene
Jos nesto skoro mi zamjenili dodatni stb,ostavili mi neki zte pa to je ne moguce koje smece od resivera (sporo,steka,blokira) zvao sam ih alu uzalud cekam evo dva mjesece a njihov odgovor je zamislite "nemamo na stanju"
Jos nesto skoro mi zamjenili dodatni stb,ostavili mi neki zte pa to je ne moguce koje smece od resivera (sporo,steka,blokira) zvao sam ih alu uzalud cekam evo dva mjesece a njihov odgovor je zamislite "nemamo na stanju"
-
zutipatak
#49104 Re: BHTelecom All About
Jel se dešava još nekome da ne radi kompletna moja tv usluga na području koji gravitira centrali na Alipašinom Polju (AP, Dobrinja, Vojničko Polje, Nedžarići, Stupsko Brdo,...)
-
zutipatak
#49105 Re: BHTelecom All About
Samo neka ubace NG HD, H2 HD, Dicovery HD,...j66o wrote:Meni samo ne ide u glavu kako oni iz bh telecoma ne vide da ih telemach jede uveliko...pa nisu osvjezili programske seme ima pola godine osim live kamera..pa boze dragi ako u ponudi nmg imati makar (b92,prva,happy,lov ribolov,jugoton i jos neki regionalni kanala) kako da ocekujemo sportklub,cinestar premiere,novu ili nesto vrijednije...ja imam ugovora jos godinu i nesto i cekat cu jos mjesec-dva ne bude li promjene caooo telecom jbg nije do mene![]()
-
j66o
#49106 Re: BHTelecom All About
Pa makar sta bilo da uvrste novo,jer ovo trenutno je ocajno sa ovim ovolikim repriznim pinkovima i live kamerama,to da ukinu opet bi telemach analogna bila jacazutipatak wrote:Samo neka ubace NG HD, H2 HD, Dicovery HD,...j66o wrote:Meni samo ne ide u glavu kako oni iz bh telecoma ne vide da ih telemach jede uveliko...pa nisu osvjezili programske seme ima pola godine osim live kamera..pa boze dragi ako u ponudi nmg imati makar (b92,prva,happy,lov ribolov,jugoton i jos neki regionalni kanala) kako da ocekujemo sportklub,cinestar premiere,novu ili nesto vrijednije...ja imam ugovora jos godinu i nesto i cekat cu jos mjesec-dva ne bude li promjene caooo telecom jbg nije do mene![]()
-
bumerangss
#49107 Re: BHTelecom All About
moja tetka wrote:Prijatno iznenadjena. Imam moja tv i vrtim kanale slučajno na programu web kamera kad ono dodali su nam obavijesti o kvaliteti zraka............ svaka vam čast. Prije izlaska iz stana odete na wb kam i informirate se.
NIJE DUGO TRAJALO
-
zutipatak
#49108 Re: BHTelecom All About
HD kanala je kriminalno malo i to se sigurno mora prvo poboljšati.
-
j66o
#49109 Re: BHTelecom All About
Gledaam ponude HD kanala na drugim platformama,min po 30-40 kanala u paketu dok na moja tv ima negdje 10-15 i to kakvi (bjeda ziva osim arena sport)....stvarno zao ce mi biti ako se nista ne desi za mjesec-dva sto se tice novih kanala...imat ce manje 50 i nesto marčica...npr total tv nudi osnovni paket 17 km u koji je ukljucen kompletan HD paket (sportklub hd i eurosport hd) s tim da imas Hbo HD+cinestar HD po 6 km...znaci za 29 km svemirska ponuda..koju cu vjerovatno uzeti!!
- zateznistub
#49110 Re: BHTelecom All About
Dobrinja 2 fercerazutipatak wrote:Jel se dešava još nekome da ne radi kompletna moja tv usluga na području koji gravitira centrali na Alipašinom Polju (AP, Dobrinja, Vojničko Polje, Nedžarići, Stupsko Brdo,...)
- BarbaDue
#49111 Re: BHTelecom All About
Takođe mislim da je siromasna ponuda HD kanala.zutipatak wrote:HD kanala je kriminalno malo i to se sigurno mora prvo poboljšati.
- Maharadza
#49112 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Ako premijer kifla kaže da je zrak čist, onda je to tako, nema se tu šta mjeriti i nauka pitati, poltroni znaju.bumerangss wrote:moja tetka wrote:Prijatno iznenadjena. Imam moja tv i vrtim kanale slučajno na programu web kamera kad ono dodali su nam obavijesti o kvaliteti zraka............ svaka vam čast. Prije izlaska iz stana odete na wb kam i informirate se.
NIJE DUGO TRAJALOukinuli su tu informacij o zagadjenosti i temperaturi nažalost
- escobar__
#49113 Re: BHTelecom All About
Mi trebamo bit zadovoljni kad ništa ne čačkaju, sugrađanine!irac300 wrote:Vala baš, usirila im se ova ponuda kanala, ništa novo kvalitetnije da dodaju. Ja sanjam kanale iz Viasat produkcije, al' šipak. Ne kontam zašto ne uvedu bar History 2 kanal, za razliku od originala koji se pretvorio u realiti sranje, na ovom ima finih dokumentaraca na temu historije.
-
j66o
#49114 Re: BHTelecom All About
NG HD,Wild HD,DiscoveryHD,Viasat Nature,Eurosport HD,Cinestar action,Cinestar fantazy,b92,prva plus (filmski),Happy,Nova tv,JUGOTON.....ja msm sta god da uvrste od ovih kanala da bi zadrzali ili dobili dosta korisnika,ovako kako su krenuli ne dajem im puno vremena da ce postat najslabiji operater !!!
- irac300
#49115 Re: BHTelecom All About
I to sto kazes.escobar__ wrote:Mi trebamo bit zadovoljni kad ništa ne čačkaju, sugrađanine!irac300 wrote:Vala baš, usirila im se ova ponuda kanala, ništa novo kvalitetnije da dodaju. Ja sanjam kanale iz Viasat produkcije, al' šipak. Ne kontam zašto ne uvedu bar History 2 kanal, za razliku od originala koji se pretvorio u realiti sranje, na ovom ima finih dokumentaraca na temu historije.![]()
- irac300
#49116 Re: BHTelecom All About
Eto k'o da sam znao da ću ureć'. Večeras se neki pametnjaković našao da čačka oko mog modema i smanji mi brzinu koju mi je @mirza napravio. Sa 11 Mb sa upaljenim STB uređajom, smanje na 6,5 Mb. Jedino što su još promijenili ovaj ANNEX_A, prije mi je bio ANNEX_M

- Del_Boy1
#49117 Re: BHTelecom All About
Kod tebe tu nešto nije uredu, tako dobra parica a SNR Margin tako loš, provjeri ti malo spojeve kod sebe, pogledaj kod mene situacije, a imam veću brzinu nego ti sa 2 upaljena STB-a.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Sent from my E2303 using Tapatalk
- irac300
#49118 Re: BHTelecom All About
Jutros me dočekalo ovakvo stanje.

A evo upravo sada se vratilo na staro. I ponovo mi je ANNEX_M.

- escobar__
#49119 Re: BHTelecom All About
Rekoh ja jučer ne čačkaj mečku.irac300 wrote:Jutros me dočekalo ovakvo stanje.
- irac300
#49120 Re: BHTelecom All About
Šuti, ne prisjedaj na muku. 
- escobar__
#49121 Re: BHTelecom All About
Nekad kontam kako u tuzlanskoj direkciji čisto šege radi ponekad sjednu, zapiju se, a onda u čitavom tom cirkusu skontaju neki genijalan plan... Pa bude u fazonu 'haj'mo sad sjebat ovu grupu usera', a onda svi popadaju od silnog alkohola i spavaju narednih pet dana.irac300 wrote:Šuti, ne prisjedaj na muku.
- irac300
#49122 Re: BHTelecom All About
Ono u fazonu, jedan đilkoš predloži, haj'mo ih malo 'ebavat u mozak.escobar__ wrote:Nekad kontam kako u tuzlanskoj direkciji čisto šege radi ponekad sjednu, zapiju se, a onda u čitavom tom cirkusu skontaju neki genijalan plan... Pa bude u fazonu 'haj'mo sad sjebat ovu grupu usera', a onda svi popadaju od silnog alkohola i spavaju narednih pet dana.irac300 wrote:Šuti, ne prisjedaj na muku.
-
blues.a
#49123 Re: BHTelecom All About
Da li je slučajno neko imao sljedeću situaciju: korisnik Midi 30 paketa u aprilu 2015. kupi uredjaj i potpiše ugovor na 24 mjeseca. Na računu za decembar 2016. na računu je iskazan iznos interneta od 64KM (utrošeno 539mb po 12kpf). Radi se o tome da smo mislili da je po novim paketima u ovaj paket uključeno 3gb interneta po punoj brzini, a ostalo po smanjenoj brzini, bez dodatnih naknada. Međutim, kako su nam objasnili putem call centra BH Telecoma, s obzirom da prethodni ugovor nije istekao, oni nisu automatski prebacili pakete, te vrše obračun po starim cijenama kada je u paket bilo uključeno 200mb interneta, a ostatak išao uz doplatu (mada se može paket promijeniti na njihovom šalteru uz nastavak otplate uređaja). Ne mogu da nađem obavještenje prilikom promjene paketa da promjena ne važi za sve korisnike. Da li se može išta učiniti po ovom slučaju?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
ing-ecc
#49124 Re: BHTelecom All About
Za pocetak dovoljno je da pojasnis da li koristis Midi 30 ili Moj Midi 30?blues.a wrote:Da li je slučajno neko imao sljedeću situaciju: korisnik Midi 30 paketa u aprilu 2015. kupi uredjaj i potpiše ugovor na 24 mjeseca. Na računu za decembar 2016. na računu je iskazan iznos interneta od 64KM (utrošeno 539mb po 12kpf). Radi se o tome da smo mislili da je po novim paketima u ovaj paket uključeno 3gb interneta po punoj brzini, a ostalo po smanjenoj brzini, bez dodatnih naknada. Međutim, kako su nam objasnili putem call centra BH Telecoma, s obzirom da prethodni ugovor nije istekao, oni nisu automatski prebacili pakete, te vrše obračun po starim cijenama kada je u paket bilo uključeno 200mb interneta, a ostatak išao uz doplatu (mada se može paket promijeniti na njihovom šalteru uz nastavak otplate uređaja). Ne mogu da nađem obavještenje prilikom promjene paketa da promjena ne važi za sve korisnike. Da li se može išta učiniti po ovom slučaju?
- Del_Boy1
#49125 Re: BHTelecom All About
blues.a wrote:Da li je slučajno neko imao sljedeću situaciju: korisnik Midi 30 paketa u aprilu 2015. kupi uredjaj i potpiše ugovor na 24 mjeseca. Na računu za decembar 2016. na računu je iskazan iznos interneta od 64KM (utrošeno 539mb po 12kpf). Radi se o tome da smo mislili da je po novim paketima u ovaj paket uključeno 3gb interneta po punoj brzini, a ostalo po smanjenoj brzini, bez dodatnih naknada. Međutim, kako su nam objasnili putem call centra BH Telecoma, s obzirom da prethodni ugovor nije istekao, oni nisu automatski prebacili pakete, te vrše obračun po starim cijenama kada je u paket bilo uključeno 200mb interneta, a ostatak išao uz doplatu (mada se može paket promijeniti na njihovom šalteru uz nastavak otplate uređaja). Ne mogu da nađem obavještenje prilikom promjene paketa da promjena ne važi za sve korisnike. Da li se može išta učiniti po ovom slučaju?
Bilo je obavještenje uz račune a evo i na ovom linku piše.
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M59568b8e103.html