FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#49101 Re: FC Barcelona
Pa nisam ni rekao da je neka krampa ili da ga treba šutnuti, pobogu
ali je ocito kikser, nije mu ovo prvi put da prima komicne golove....sjeti se protiv Amerike bruke
...bruka se u selekciji Njemačke jbg
- skenderija04
#49102 Re: FC Barcelona
Neka, i treba. Golman Barse ne moze biti voljen ako bar jednom ne primi gol sa centra, doda protivniku loptu da zabije gol, istrci u prazno na 35 metara.....Mi ne vjerujemo perfektim golmanimaLSD wrote:Pa nisam ni rekao da je neka krampa ili da ga treba šutnuti, poboguali je ocito kikser, nije mu ovo prvi put da prima komicne golove....sjeti se protiv Amerike bruke
Samo naprijed ter Stegen , na pravom si putu!!!!!!!!!!!
-
Crvena Tifoza
#49103 Re: FC Barcelona
Gledam Brazil - Panama, prijateljska. Kakve bombe Dani Alves puca iz slobodnjaka.
Šteta što nije ušlo u gol.
- MOSALJOZE
#49104 Re: FC Barcelona
Sto mi to poznato.Kao da ste imali jednog takvogskenderija04 wrote: Neka, i treba. Golman Barse ne moze biti voljen ako bar jednom ne primi gol sa centra, doda protivniku loptu da zabije gol, istrci u prazno na 35 metara.....Mi ne vjerujemo perfektim golmanima![]()
![]()
![]()
-
solo2
#49105 Re: FC Barcelona
Ako Barca proda Brava - izgubit ce golmana kakvog nije imala odavno i btw Stegen je primio go s centra protiv Rome tako da je into ispucao 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49106 Re: FC Barcelona
sizifinho wrote:pa polahko, šta forsirate lika. On je još dijete i neiskusan, treba vremena da sazri. Koliko kvalitetnijih godina njemačka reprezentacija ima, njegovih godina? Kolio uopšte ima na svijetu kvalitetnijih golmana njegovih godina?
Jasta je. Sizife, dijete je sa 18 godina, a on vec ima finog staza i ovakvi golovi su bruka za golmana njemacke reprezentacije i Barcelone. Realno.age 24
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49107 Re: FC Barcelona
Ter Stegen je to vec ovjerio u prosloj sezoni....i to dva puta, cini mi seskenderija04 wrote:Neka, i treba. Golman Barse ne moze biti voljen ako bar jednom ne primi gol sa centra, doda protivniku loptu da zabije gol, istrci u prazno na 35 metara.....Mi ne vjerujemo perfektim golmanimaLSD wrote:Pa nisam ni rekao da je neka krampa ili da ga treba šutnuti, poboguali je ocito kikser, nije mu ovo prvi put da prima komicne golove....sjeti se protiv Amerike bruke
![]()
![]()
![]()
-
sizifinho
#49108 Re: FC Barcelona
Nemoj biti bukvalac, dijete je za golmana. Problem je što danas svi hoće da su igrači u top formi sa 21-25 godina. Ne znam zašto, ali eto, danas ako do 22 nisi ništa uradio, nemoj ni očekivat da ćeš nešto uradit. Mislim nepotrebno.Tomahawk11 wrote:sizifinho wrote:pa polahko, šta forsirate lika. On je još dijete i neiskusan, treba vremena da sazri. Koliko kvalitetnijih godina njemačka reprezentacija ima, njegovih godina? Kolio uopšte ima na svijetu kvalitetnijih golmana njegovih godina?Jasta je. Sizife, dijete je sa 18 godina, a on vec ima finog staza i ovakvi golovi su bruka za golmana njemacke reprezentacije i Barcelone. Realno.age 24
Za mene je ter stegen mlad i neiskusan golman i to je to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49109 Re: FC Barcelona
Nisam bukvalac, ali mu se previse kredita daje. Pogledaj i druge golmane koji su tu negdje s njim po godinama. Dobar je, ali zna kiksati i to ne moze niko osporiti.sizifinho wrote: Nemoj biti bukvalac, dijete je za golmana. Problem je što danas svi hoće da su igrači u top formi sa 21-25 godina. Ne znam zašto, ali eto, danas ako do 22 nisi ništa uradio, nemoj ni očekivat da ćeš nešto uradit. Mislim nepotrebno.
Znam ja da golmani dugo traju, samo nije ovo prvi put pa da se mu se progleda kroz prste.
-
sizifinho
#49110 Re: FC Barcelona
čuj da mu se gleda kroz prste? Nekako mi previše bijasno pišeš a nisam navikao na to od tebe.Tomahawk11 wrote:Nisam bukvalac, ali mu se previse kredita daje. Pogledaj i druge golmane koji su tu negdje s njim po godinama. Dobar je, ali zna kiksati i to ne moze niko osporiti.sizifinho wrote: Nemoj biti bukvalac, dijete je za golmana. Problem je što danas svi hoće da su igrači u top formi sa 21-25 godina. Ne znam zašto, ali eto, danas ako do 22 nisi ništa uradio, nemoj ni očekivat da ćeš nešto uradit. Mislim nepotrebno.
Znam ja da golmani dugo traju, samo nije ovo prvi put pa da se mu se progleda kroz prste.
Šta treba uraditi onda? Mislim, očito je da bi ga ti ili sankcionisao ili prodao, ne razumijem.
Znam ja za golmane koji su tu negdje s njim po godinama, ali šta sad... neće Barca ići u Manu i tražiti De Geu ili Kurtoa. Možda da pitamo Atletico da nam Oblaka proda?
Mislim, pogledaj ti golmane koji su tu negdje s njim po godinama i nisu mu ni do koljena. Samo zato što imaju 3-4 bolja golmana u njegovim godinama ne znači da je on loš golman, geez louise...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49111 Re: FC Barcelona
Ma kakvi bijesno, moj sizife. Tebe pogadja sto ja pisem o kiksevima Ter Stegena, a to sto pise LSD, nikom nistasizifinho wrote: čuj da mu se gleda kroz prste? Nekako mi previše bijasno pišeš a nisam navikao na to od tebe.
Šta treba uraditi onda? Mislim, očito je da bi ga ti ili sankcionisao ili prodao, ne razumijem.
Znam ja za golmane koji su tu negdje s njim po godinama, ali šta sad... neće Barca ići u Manu i tražiti De Geu ili Kurtoa. Možda da pitamo Atletico da nam Oblaka proda?
Mislim, pogledaj ti golmane koji su tu negdje s njim po godinama i nisu mu ni do koljena. Samo zato što imaju 3-4 bolja golmana u njegovim godinama ne znači da je on loš golman, geez louise...
Pa treba raditi s njim, definitivno. Ko je trener golmana u Barci? Mora neke bubice istjerati s njim, jer ovakve stvari znaju dobro poljuljati golmanovo samopouzdanje i onda poslije imas stalnog kiksera.
Sto se tice same Njemacke, tu svakako ima jaku konkurenciju i ovakve stvari ga mogu udaljiti i od rezervnog golmana. A to bi se svakako osjetilo i na klupskom planu.
Naravno da ga Barca nece prodati. Zasto bi? Imaju jednog iskusnog golmana, a Ter Stegen je njegov prirodni nasljednik. Nemaju boljeg i nema ga na trzistu pa da ovog tek tako prodas nekom drugom. Nisam to ni mislio, nego sam se osvrnuo na to da je onaj gol na golu njemacke reprezentacije bas kiks. Ponavljam, to ne bi znacilo da ga treba izbicevati ili prodati nekom, nego raditi s njim da podigne samopouzdanje i rijesi se kiks situacija sto je vise moguce.
-
sumirprimus
#49112 Re: FC Barcelona
na stranu godine,bravo je sigurniji trenutno...
-
condy
#49113 Re: FC Barcelona
Kažeš vama da prodasizifinho wrote:čuj da mu se gleda kroz prste? Nekako mi previše bijasno pišeš a nisam navikao na to od tebe.Tomahawk11 wrote:Nisam bukvalac, ali mu se previse kredita daje. Pogledaj i druge golmane koji su tu negdje s njim po godinama. Dobar je, ali zna kiksati i to ne moze niko osporiti.sizifinho wrote: Nemoj biti bukvalac, dijete je za golmana. Problem je što danas svi hoće da su igrači u top formi sa 21-25 godina. Ne znam zašto, ali eto, danas ako do 22 nisi ništa uradio, nemoj ni očekivat da ćeš nešto uradit. Mislim nepotrebno.
Jbt, po čemu se to vi smatrate navijačima i identifikujete sa tim klubom, koji pretpostavljam nikad uživo niste pogledali, osjetili tu draž i istinsku emociju njegovih navijača....okey je biti simpatizer, ali to " da nam " je obično sranje, uozbiljite se
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#49114 Re: FC Barcelona
Da necu osjecati emocije po čmarskim površinama ove jad lige kod nas?
- NK33
#49115 Re: FC Barcelona
Kao sto se neko zaljubi u neko auto (ili marku auta) pa se pronadje u tome tako se neko drugi zaljubi u fudbalski klub pa se pronadje u njemu. Analogija nije 100% ista jer neko auto mozes posjedovati (ako je neko egzoticno ne mozes ni to), ali recimo neko je zaljubljenik u Alfa Romeo i zelio bi posjedovati neku iz serije 105 ali ne moze. Ono sto moze je otici negdje pa mozda platiti da je bar jednom provozacondy wrote: Kažeš vama da proda![]()
Jbt, po čemu se to vi smatrate navijačima i identifikujete sa tim klubom, koji pretpostavljam nikad uživo niste pogledali, osjetili tu draž i istinsku emociju njegovih navijača....
S tim se slazem, nema mi previse smisla govoriti 'da nam proda', 'mi pobjedili' i slicnocondy wrote:okey je biti simpatizer, ali to " da nam " je obično sranje, uozbiljite se
- Tito_i_Partija
#49116 Re: FC Barcelona
http://www.klix.ba/sport/nogomet/messi- ... /160530085
Koja komedija jbt. Nista cuo, nista vidio...nesto sam potpis'o, nemam pojma sta. Konto samo 'nako provjerim, da vidim ima li para na njemu.
Koja komedija jbt. Nista cuo, nista vidio...nesto sam potpis'o, nemam pojma sta. Konto samo 'nako provjerim, da vidim ima li para na njemu.
- Logovan
#49117 Re: FC Barcelona
Tito_i_Partija wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/messi- ... /160530085
Podsjetio me je na ove naše političare.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49118 Re: FC Barcelona
Al uvali starog kvalitetnoTito_i_Partija wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/messi- ... /160530085
Messi Adidas, Barca Nike....hm.
- skenderija04
#49119 Re: FC Barcelona
Treba prvo znati zasto se sudi, kako je tekao proces, pa bi se lakse shvatila izjava.
-
lakilaka
#49120 Re: FC Barcelona
moze li malo pojasnjenje toga. hvala.skenderija04 wrote:Treba prvo znati zasto se sudi, kako je tekao proces, pa bi se lakse shvatila izjava.
- skenderija04
#49121 Re: FC Barcelona
Naravno. Vise puta napisano na temi. Javno tuzilastvo je oslobodilo Messi Lionela iz kompletnog slucaja, pripisavsi svu odgovornost Messi Jorge Horaciu, ocu Lionela koji je u svim ugovorima bio legalni zastupnik firme koja je sklapala ugovore. Sudija je odlucio da zeli da nastavi proces , jer zeli da mu " Lionel Messi obrazlozi licno i u prisustvu da nema nikakvog udjela u sklapanju ugovora"lakilaka wrote:moze li malo pojasnjenje toga. hvala.skenderija04 wrote:Treba prvo znati zasto se sudi, kako je tekao proces, pa bi se lakse shvatila izjava.
Najlogicnija moguca izjava kada ga je vec javno tuzilastvo kao stranka u procesu, oslobodilo svih optuzbi.
-
sizifinho
#49122 Re: FC Barcelona
samo te molim da me ne spustas na nivo bijasnog navijaca-forumasa i pripisujes mi te ad hominem argumentacije. Nikakve veze, a ni boli, nema u tom sto si ti komentarisao TSG, kad vec spominjes LSD, njrgov komentar na golmana i moje "nespominjanje" toga - pogledaj bolje jer sam mu na prosloj str repliciraoTomahawk11 wrote:Ma kakvi bijesno, moj sizife. Tebe pogadja sto ja pisem o kiksevima Ter Stegena, a to sto pise LSD, nikom nistasizifinho wrote: čuj da mu se gleda kroz prste? Nekako mi previše bijasno pišeš a nisam navikao na to od tebe.
Mislim, pogledaj ti golmane koji su tu negdje s njim po godinama i nisu mu ni do koljena. Samo zato što imaju 3-4 bolja golmana u njegovim godinama ne znači da je on loš golman, geez louise...![]()
Pa treba raditi s njim, definitivno. Ko je trener golmana u Barci? Mora neke bubice istjerati s njim, jer ovakve stvari znaju dobro poljuljati golmanovo samopouzdanje i onda poslije imas stalnog kiksera.
Sto se tice same Njemacke, tu svakako ima jaku konkurenciju i ovakve stvari ga mogu udaljiti i od rezervnog golmana. A to bi se svakako osjetilo i na klupskom planu.
Naravno da ga Barca nece prodati. Zasto bi? Imaju jednog iskusnog golmana, a Ter Stegen je njegov prirodni nasljednik. Nemaju boljeg i nema ga na trzistu pa da ovog tek tako prodas nekom drugom. Nisam to ni mislio, nego sam se osvrnuo na to da je onaj gol na golu njemacke reprezentacije bas kiks. Ponavljam, to ne bi znacilo da ga treba izbicevati ili prodati nekom, nego raditi s njim da podigne samopouzdanje i rijesi se kiks situacija sto je vise moguce.
vidis li da ne razdvajam tebe i druge.pa polahko, šta forsirate lika. On je još dijete i neiskusan, treba vremena da sazri. Koliko kvalitetnijih godina njemačka reprezentacija ima, njegovih godina? Kolio uopšte ima na svijetu kvalitetnijih golmana njegovih godina?
- Tito_i_Partija
#49123 Re: FC Barcelona
Ma ne znam vala Skendo, tipu ce sad 30 godina, citav covjek sa zenom i djetetom, i odgovara na pitanja sudije ko da i dan danas zivi pod babinim krovom. Samo sto jos nije rek'o i da ga babo vozi na trening i da ide na roditeljski sastanak.skenderija04 wrote:Naravno. Vise puta napisano na temi. Javno tuzilastvo je oslobodilo Messi Lionela iz kompletnog slucaja, pripisavsi svu odgovornost Messi Jorge Horaciu, ocu Lionela koji je u svim ugovorima bio legalni zastupnik firme koja je sklapala ugovore. Sudija je odlucio da zeli da nastavi proces , jer zeli da mu " Lionel Messi obrazlozi licno i u prisustvu da nema nikakvog udjela u sklapanju ugovora"lakilaka wrote:moze li malo pojasnjenje toga. hvala.skenderija04 wrote:Treba prvo znati zasto se sudi, kako je tekao proces, pa bi se lakse shvatila izjava.
Najlogicnija moguca izjava kada ga je vec javno tuzilastvo kao stranka u procesu, oslobodilo svih optuzbi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49124 Re: FC Barcelona
@sizife, nije bas isto kad napises to sto si napisao LSD-u i kad meni krenes da bijesno pisem.
Nisam, Dzanele mi
Ozbiljno, nisam. Prokomentarisao sam gol, nacin na koji je primio i u skladu s tim dao kritiku za koju mislim da je opravdana. Ko sto i sam rece forumski kolega LSD (ili je neko drugi, da ne trazim), nije mu ovo prvi kiks u dresu njemacke reprezentacije, a imao je i u Barci (ove godine dva gola s pola terena), pa to ispadne vec puno aferima i neko treba da reaguje (pozitivno, ne nekim restrikcijama, prodajama, suspenzijama). Slazem se ja da je mlad golman i da se desava, ali to je ono sto razdvaja dobrog od odlicnog golmana. Bilo je zaista dobrih golmana koji su bili veliki kikseri i odlicnih golmana kojima su se takve situacije desavale rijetko, zaista rijetko. Dobije li Ter Stegen tu etiketu kiksera, itekako ce se odraziti na psihu, a mislim da je za odlicnog golmana ona najbitnija.
I jos za kraj, znas da ne dolazim na temu da provociram, mozda nekad da zezam umjereno, ali najcesce da vodim neku normalnu diskusiju. Sto se tice Ter Stegena, zaista nista zlonamjerno ili trolerski
Nisam, Dzanele mi
Ozbiljno, nisam. Prokomentarisao sam gol, nacin na koji je primio i u skladu s tim dao kritiku za koju mislim da je opravdana. Ko sto i sam rece forumski kolega LSD (ili je neko drugi, da ne trazim), nije mu ovo prvi kiks u dresu njemacke reprezentacije, a imao je i u Barci (ove godine dva gola s pola terena), pa to ispadne vec puno aferima i neko treba da reaguje (pozitivno, ne nekim restrikcijama, prodajama, suspenzijama). Slazem se ja da je mlad golman i da se desava, ali to je ono sto razdvaja dobrog od odlicnog golmana. Bilo je zaista dobrih golmana koji su bili veliki kikseri i odlicnih golmana kojima su se takve situacije desavale rijetko, zaista rijetko. Dobije li Ter Stegen tu etiketu kiksera, itekako ce se odraziti na psihu, a mislim da je za odlicnog golmana ona najbitnija.
I jos za kraj, znas da ne dolazim na temu da provociram, mozda nekad da zezam umjereno, ali najcesce da vodim neku normalnu diskusiju. Sto se tice Ter Stegena, zaista nista zlonamjerno ili trolerski
- skenderija04
#49125 Re: FC Barcelona
Stani, govorimo o ugovorima iz perioda od 2005. U nekima je cak i bio maloljetan,ili mladji punoljetnik kako definise zakonTito_i_Partija wrote:
Ma ne znam vala Skendo, tipu ce sad 30 godina, citav covjek sa zenom i djetetom, i odgovara na pitanja sudije ko da i dan danas zivi pod babinim krovom. Samo sto jos nije rek'o i da ga babo vozi na trening i da ide na roditeljski sastanak.
A izjava se daje kako advokati kazu da je najbolje.