Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
al-em
#49076 Re: Kladionica - vol. 2
Zvezda zadar- aba liga
Domacini u losoj formi, mislim da ce u ovoj utakmici razbiti protivnika i zavrsiti sa serijom slabih rezultata.
Najsigurniji tip ove utakmice, zvezda dobija vise od 14 razlike.
Prvi centar zadra sobin ne igra, tako da je ekipa na samo jednom centru koji je tanak ko papir.
Marjanovic ce igrati nekih 15-20 minuta, sta god baci prema kosu uci ce, a obicno vecinu prikuca.
Granica nikad manja na njega 10.5, tako da je lijepa sansa da predje ovo
Posto nema sobina, ivanov koji u prosjeku ima skoro najvise minuta ce uzeti jos vise minuta i suteva, stim da i inace ima fin broj pokusaja i ubacaja.Suta i trojke i ima nekoliko bacanja po utakmici a igra poziciju 4. A danas vjerovatno malo i na 5. Ma njega isto mala granica 10.,5 trebao bi proci.
Plus zvezda je najtanja u odbrani na poziciji 4.
Ne bi nas trebali makedonci dobiti vise od 4 razlike u rukometu, tako da je kontrahendikep na nas fina opcija.
Domacini u losoj formi, mislim da ce u ovoj utakmici razbiti protivnika i zavrsiti sa serijom slabih rezultata.
Prvi centar zadra sobin ne igra, tako da je ekipa na samo jednom centru koji je tanak ko papir.
Marjanovic ce igrati nekih 15-20 minuta, sta god baci prema kosu uci ce, a obicno vecinu prikuca.
Posto nema sobina, ivanov koji u prosjeku ima skoro najvise minuta ce uzeti jos vise minuta i suteva, stim da i inace ima fin broj pokusaja i ubacaja.Suta i trojke i ima nekoliko bacanja po utakmici a igra poziciju 4. A danas vjerovatno malo i na 5. Ma njega isto mala granica 10.,5 trebao bi proci.
Ne bi nas trebali makedonci dobiti vise od 4 razlike u rukometu, tako da je kontrahendikep na nas fina opcija.
Last edited by al-em on 19/01/2015 16:36, edited 1 time in total.
- relax11
-
Tirkiz
#49078 Re: Kladionica - vol. 2
jel to igra za barcelonu...nemozze to valjat nikako....rutenka konju jedan
-
SSemir
#49080 Re: Kladionica - vol. 2
jebo me ovaj plusSSemir wrote:ja idemo obavezno danas na manje od 52 na nase i makedonce. mi smo navikli igrati dobru odbranu,a i makendonci isto ne igraju puno na kontre, tako da bi to trebalo proci.
razmisljam jos i na ovog kirila manje od 7,5. ali to nisam jos siguran
+ bjelorus rutenka over
- aCme
#49081 Re: Kladionica - vol. 2
Hajmo popravni NBA. Imal' neko da postavi 3 sigurna igrača za večeras?

-
todd_smith
#49082 Re: Kladionica - vol. 2
joj nadjoh kvotu za Everton 2.75 
- Reuf-Refko
#49083 Re: Kladionica - vol. 2

upload gif
ove granice su u premieru malo bolje nego u drugim kladama...znaci ako nista value bet!!
jos mi se svidja
b. night 18+
d. rose 19+
evans 18+
- mO k3
#49084 Re: Kladionica - vol. 2
Danas Everton i svedska 1... Nadji uljezatodd_smith wrote:joj nadjoh kvotu za Everton 2.75
- hodža
#49085 Re: Kladionica - vol. 2
Kakav danak neiskustvu
Uvijek igram rukomet i kosarku sa dvoznakom, i danas cisti kec na Austriju

Uvijek igram rukomet i kosarku sa dvoznakom, i danas cisti kec na Austriju
-
todd_smith
#49086 Re: Kladionica - vol. 2
E moj moke, NIKADA prijateljske ne igrasmO k3 wrote:Danas Everton i svedska 1... Nadji uljezatodd_smith wrote:joj nadjoh kvotu za Everton 2.75
Vidjoh jutros Iran prodje, jedva u 90-nekoj minuti, ali eto prodjose opet
-
Vokativ
#49087 Re: Kladionica - vol. 2
Proslo lagano... Hvala za info...al-em wrote:Zvezda zadar- aba liga
- decko_sa_kovaca
#49088 Re: Kladionica - vol. 2
Daryl Dixon wrote:Imal ko racun na wwin-u? Interesuje me ovo live kladjenje vidim da mrtvi Premijer to nece jos zadugo uvoditi a BHplay kako sam skonto nema isto a pare koje dobijes na racunu tj dobitak ne mozes koristiti za dalje kladjenje nego moras podici ulog i staviti opet na racun kesa... Kako se pare podizu na wwinu i gdje u Sa na prostoru opcine Centar i Stari Grad imaju njihove poslovnice? Hvala.
Imam ja drug, prvo moras otvorit racun na wwin-ovoj stranici uplacujes u poslovnice williams kladionice ili preko svoje kreditne kartice,imas jednu preko puta taksi standa na carsiji tu ja uplacujem jer mi je najbliza, pare podizes tako sto odes na opciju isplati ,ukucas iznos koji zelis da isplatis i dobijes sifru ,tu sifru samo izdikdiras u poslovnici i podignes pare al moras sacekat ja msm 12 sati ili isplacujes na svoju kreditnu karticu
- Zeljoooo
#49089 Re: Kladionica - vol. 2
Everton mamu vam jebem a tebi Mirallas sve zensko u familiji.
- LoveIsGone
#49090 Re: Kladionica - vol. 2
na jednom Čelica, na drugom Stephenson 2-9 šut, na trećem Everton promašen penal 
- Daryl Dixon
#49091 Re: Kladionica - vol. 2
Super tebra, hvala ti. Znaci mogu ja sada odmah napraviti racun na web stranici ili mi oni tamo moraju u poslovnici dati username i pass?decko_sa_kovaca wrote:Daryl Dixon wrote:Imal ko racun na wwin-u? Interesuje me ovo live kladjenje vidim da mrtvi Premijer to nece jos zadugo uvoditi a BHplay kako sam skonto nema isto a pare koje dobijes na racunu tj dobitak ne mozes koristiti za dalje kladjenje nego moras podici ulog i staviti opet na racun kesa... Kako se pare podizu na wwinu i gdje u Sa na prostoru opcine Centar i Stari Grad imaju njihove poslovnice? Hvala.
Imam ja drug, prvo moras otvorit racun na wwin-ovoj stranici uplacujes u poslovnice williams kladionice ili preko svoje kreditne kartice,imas jednu preko puta taksi standa na carsiji tu ja uplacujem jer mi je najbliza, pare podizes tako sto odes na opciju isplati ,ukucas iznos koji zelis da isplatis i dobijes sifru ,tu sifru samo izdikdiras u poslovnici i podignes pare al moras sacekat ja msm 12 sati ili isplacujes na svoju kreditnu karticu
- decko_sa_kovaca
#49092 Re: Kladionica - vol. 2
Mozes odma napraviti na njihovoj straniciDaryl Dixon wrote:Super tebra, hvala ti. Znaci mogu ja sada odmah napraviti racun na web stranici ili mi oni tamo moraju u poslovnici dati username i pass?decko_sa_kovaca wrote:Daryl Dixon wrote:Imal ko racun na wwin-u? Interesuje me ovo live kladjenje vidim da mrtvi Premijer to nece jos zadugo uvoditi a BHplay kako sam skonto nema isto a pare koje dobijes na racunu tj dobitak ne mozes koristiti za dalje kladjenje nego moras podici ulog i staviti opet na racun kesa... Kako se pare podizu na wwinu i gdje u Sa na prostoru opcine Centar i Stari Grad imaju njihove poslovnice? Hvala.
btw nema na cemu
- Daryl Dixon
#49093 Re: Kladionica - vol. 2
U pravu si. Ma reko da pokušam ovo malo pa da vidim kako ce ici, 2 max 3 tekme odigrati neke prelaze, golove i slicno koji mjesec pa onda suma sumarumTomahawk11 wrote:Iz licnog iskustva - bolje je ne imati u kuci uzivo kladjenje. Jos kad se moze uplatiti u 04:00 ujutro s racuna....neka, hvala. Zato sam ja sve odjavio, ostavio samo Premier. Uplatis, odigras i cekas.
Uzivo brzo dobijas - ali jos brze gubis.
- Daryl Dixon
#49094 Re: Kladionica - vol. 2
Da razbijemo maler ovaj više!

-
Tirkiz
#49095 Re: Kladionica - vol. 2
jeste li se raspitali za ovaj bonus u wwin....koji su uslovi
koliko se puta mora obrnuti bonus i koja kvota je uslov
koliko se puta mora obrnuti bonus i koja kvota je uslov
- Daryl Dixon
#49096 Re: Kladionica - vol. 2
Ja nisam još ništa, konto sam ovih dana otići pa to sve lijepo ispitati kako šta.. 
- hodža
#49097 Re: Kladionica - vol. 2
https://wwin.com/
evo na coveru ima "oglas"
u pravilima stoji ovo :
samo što kod ovog bonusa ništa nije naznačeno od ovog što je boldirano
poslao sam im mejl pa ćemo vidjeti šta kažu 
a možda nam duminjo ranije javi, pošto će on kod plavke u šoping sutra ujutro
evo na coveru ima "oglas"
10 € Bonus
Uvjeti bonusa :
min uplata 10 KM xBonom
korisnik registrovan prije 19.01.2015.
Akcija traje od 19-25.01.2015
Bonus dodjeljujemo 26.01.2015 u 10:00
u pravilima stoji ovo :
Promotivni iznosi za klađenje, bonusi.
Dobiveni besplatni iznosi za klađenja, bonusi, mogu se koristiti samo kao ulozi u igrama i ne mogu se doznačiti ili isplatiti dok se ne ispune uvjeti određenog broja ulaganja dobivenog bonusa .
Bonusi, dobiveni od strane priređivača, moraju se iskoristiti najkasnije u roku od dva mjeseca od primitka na račun i u cijelosti uložiti na način i u količini koliko je propisano u uvjetima prilikom dobivanja bonusa. U protivnom slučaju priređivač će date bonuse stornirati.
Bonus ne postaje manipulativan (nije moguće njegovo povlačenje, već samo ulaganje u igru ili oklade), sve dok ga korisnik nije uložio onoliko puta i na one koeficijente koliko je prilikom davanja bonusa bilo najavljeno.
Ukoliko Korisnik prije ispunjenja ovog uvjeta zatraži isplatu, izgubit će dobiveni bonus.
Klađenje na obadva moguća ishoda nekih mečeva, kao i slični ulozi u igrama ili Casinu (ulog na "1" i "2" u teniskim mečevima, ulog na crno/crveno ili par/nepar u casinu i sl.) za koje je očigledno kako služe samo za postizanje uvjeta za ispunjenje bonusa, ne ulaze u broj oklada potreban za ispunjenje uvjeta bonusa.
Nije dopušteno otvaranje više računa u svrhu dobivanja dodatnih bonusa. U slučaju primijećenih zloupotreba bonusi će biti stornirani, a računi zatvoreni. Jedan korisnik ne može koristiti istovremeno više bonusa (ukoliko priređivač ne odredi drukčije).
Priređivač pridržava pravo marketinške akcije okončati prijevremeno.
samo što kod ovog bonusa ništa nije naznačeno od ovog što je boldirano
a možda nam duminjo ranije javi, pošto će on kod plavke u šoping sutra ujutro
- vejza00
#49098 Re: Kladionica - vol. 2
nakon sto sam pao na 5 listica odigram i popravni na kojem ulozim malo vise i vec vidim kako cu pasti mrtvi m gasol ne moze meda 
- Narkoman
#49099 Re: Kladionica - vol. 2
zašto curry i lawson još uvijek igraju a GSW vodi 30+ razlike, gdje je sad BO poserem vam se u usta?

- Daryl Dixon
#49100 Re: Kladionica - vol. 2
Ovom prilikom je.bem Sulingeru nanu dragu za ova 2/2 slobodna bacanja i pola koša što su ga u zadnjim sekundama utakmice odvela u over.