Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GandalfSivi wrote: ↑28/02/2022 19:30
Samo za ove koji ne bi mjesali sport i politiku. Znaci, u redu je da se unisti ekonomija zemlje, da je narod gladan, ali nemojte im ukidati fudbal?
Sto se mene tice, ja sam i za jedno i za drugo, nema ni hljeba ni igara, pa se rjesavajte idiota na vlasti...
Ja bi im zabranila sve mimo granica.
Sva moguca predstavljanja javne nastupe totalno ih odsjekli od svijeta kao da ne postoje.
Trebalo bi to isto uraditi BiH, sve dok blesavi narod ne skine nacijonaliste.
Berdyansk and Donetsk fronts connected sieging Mariupol from land, according to US state department Russian troops are occupying major roads and bypassing off road terrains and major town, do not color landmasses surrounding captured settlements unless stated by references
Ja bi im zabranila sve mimo granica.
Sva moguca predstavljanja javne nastupe totalno ih odsjekli od svijeta kao da ne postoje.
Trebalo bi to isto uraditi BiH, sve dok blesavi narod ne skine nacijonaliste.
Slazem se
Meni nikada nece biti jasno toliko PTSP-ovaca da ni jedan nikada nije se zaletio na pojedine.
Bar bi bio narodni heroj ovako dignu ruku na sebe i oznaceni su kao kukavice
Last edited by Tea lana on 28/02/2022 20:09, edited 1 time in total.
Ovo je agresija Rusije na Ukrajinu. Ah zaboravio sam, ko nas bre zavadi.
Laz, laz, laz, laz, laz, laz i opet nece postati istina.
Sjetih se mog druga (pravoslavca) koji se ispalio iz Sarajeva početkom maja 1992. g., vojnim letom za Bg, te mi se javio poslije rata iz Doboja sa pričom da su za sve krivi Amerika i svi naši političari..
Mojne, stare ti..
Kako javlja Telegraph, Kadirov je izrazio uvjerenje da je ruska invazija prespora, te rekao da je dio svojih trupa koje je već poslao u Ukrajinu savjetovao da budu odlučniji i agresivniji. Putina je zatražio dozvolu da svim specijalnim snagama izda zapovijed "kako bi dokrajčili naciste i teroriste u Ukrajini".
Sto puta ponovljena laz nece postati istina, koliko god ti nebulaznio o drzavnim udarima...
suplja ti prica, standardno, imaju presretnuti razbovori Viktorije Nuland koja je vodila operaciju
al znas ti to bolje od mene, jel tako
Kad je Nulandova dijelila kolače po Kijevu ali je još jače kada je došla delegacija EU i kada je ovaj fini Predsjednik Njemačke Frank-Walter Steinmeier prijetio tadašnjim vlastima Ukrajine "potpišite ili ste mrtvi" ...
Zanimljivo teško se na internetu išta može naći iz tog perioda, što teksta što slika, kao da je povijest Ukrajine krenula neki dan.
Last edited by tandmand on 28/02/2022 20:12, edited 1 time in total.
fijesta7 wrote: ↑28/02/2022 20:09
Kako javlja Telegraph, Kadirov je izrazio uvjerenje da je ruska invazija prespora, te rekao da je dio svojih trupa koje je već poslao u Ukrajinu savjetovao da budu odlučniji i agresivniji. Putina je zatražio dozvolu da svim specijalnim snagama izda zapovijed "kako bi dokrajčili naciste i teroriste u Ukrajini".
fijesta7 wrote: ↑28/02/2022 20:09