Chmoljo wrote: ↑02/09/2024 07:01
Tito_i_Partija wrote: ↑02/09/2024 03:26
House wrote: ↑01/09/2024 22:25
bježi, ba. jedva završio DS1
ornstein and smough.

dok sam skontao kako se popeti uz crkvu....

neću da spoilam.
Meni su ova dvojica bila najbolji bossfight u cijeloj igri, možda im je jedino mog'o Taurus Demon parirat' jer mi je bio prvi pa ostavio ogroman utisak.
Ne znam, meni je se baš svidio DS1 i jedva čekam da igram drugi, samo što mi ne pada na pamet da nagrađujem pohlepu Bandai-Namco, nego ću je vjerovatno nekad skinut' sa torrenta. Imam doduše kamaru soulslikes na Gamepass, posle Lies of P ide Lords of the Fallen.
@Chmoljo prob'o sam ja No Man's Sky, red je sad na tebe da probaš Dark Souls.
I jesam probo, ali sam odustao nakon Asylum Demona.

reko nije ovo za mene, nekome bi mater mogla biti jebana.
Vjeruj mi, bio sam u istom fazonu k'o i ti. Igr'o prvi put, šta je ba ovo nešto mračno, prljavo, ofucano, ni našta ne liči. Niđe priče ni nekog jasnog pravca. Doš'o do Asylum demona i rek'o jeb'o ovo, uninstall i zaboravio nekoliko mjeseci. Šta ću ja ba sa ovim, star sam ja za ove lude zajebancije, daj mi ba štagod da uživam k'o uz roštilj i polovku rakije za vikend.
Al' jebiga, nakon nekog vremena skont'o koliki uticaj je imala igra, nemoguće da je ostavila toliko ogroman utisak na milione ljudi i da je ispirisala toliko kopija a da je karina, još i Fero fanboy na forumu malo-malo pa je pohvali k'o mene punica kad donesem poklone iz Kanade, haj reko da joj baš dam šansu. Uzmem najlakšu klasu (Sorcerer) da mi bude što lakši combat, pred sebe stavim IGN-ov guide da ne bi lut'o okolo mjesecima, i udri. Malo-pomalo počne mi se igra pravo sviđat', i ubrzo sam se baš navuk'o, i nisam se okanio dok je nisam završio + DLC.
Igra je fakat' nešto dotad neviđeno u RPG žanru, gdje kroz svaki gubitak i smrt, pa onda konačnu pobjedu, svjesno *osjetiš* da postaješ sve bolji i bolji u igri. Takav lični napredak nisam vidio ni ujednom RPGu dosad, a to je baš nešto posebno.