BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MOSALJOZE

#49051 Re: BHTelecom All About

Post by MOSALJOZE »

Ako može pojašnjenje,kako se na tvu aktivira moja tv multiscreen?
Radar71

#49052 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

MOSALJOZE wrote:Ako može pojašnjenje,kako se na tvu aktivira moja tv multiscreen?
MOSALJOZE

#49053 Re: BHTelecom All About

Post by MOSALJOZE »

Radar71 wrote:
MOSALJOZE wrote:Ako može pojašnjenje,kako se na tvu aktivira moja tv multiscreen?
Hvalaa :thumbup:
escobar__

#49054 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

febo_acm wrote:
undefined007 wrote:Je li istina da kad uradiš update sa 5.0.1 na 6.0.1 gubiš garanciju? :D

Da to dileja nije rekao? :D
Šta rekao, lik ima konverter Android 5.0 to 7.0.
Ali_G

#49055 Re: BHTelecom All About

Post by Ali_G »

Da li je moguce mob koji je uzet na rate uz ugovor od 2god otplatiti odjednom da bi uzeo novi na rate[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk
kakaljin

#49056 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Ali_G wrote:Da li je moguce mob koji je uzet na rate uz ugovor od 2god otplatiti odjednom da bi uzeo novi na rate[emoji4]

Ako ti je ostala 1/4 rata, tj 3 na 12 mjeseci ili 6 na 24 mjeseca.
Ali_G

#49057 Re: BHTelecom All About

Post by Ali_G »

Hehehe, a ja tek 6 otplatio[emoji4] ma cit'o sam na njihovoj stranici da se nesto otplate rate + neki popust i pdv pa mi nije bilo bas najjasnije

undefined007

#49058 Re: BHTelecom All About

Post by undefined007 »

zateznistub wrote:
undefined007 wrote:Je li istina da kad uradiš update sa 5.0.1 na 6.0.1 gubiš garanciju? :D
Ako je oficijelna i ako nisi radio root telefona ne gubiš garanciju
Nisam radio root, uradio sam preko PC-a tu "nadgradnju" izbacilo mi tu opciju software update. :mrgreen:
zateznistub

#49059 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

undefined007 wrote:
zateznistub wrote:
Ako je oficijelna i ako nisi radio root telefona ne gubiš garanciju
Nisam radio root, uradio sam preko PC-a tu "nadgradnju" izbacilo mi tu opciju software update. :mrgreen:
Onda si miran glede garancije
undefined007

#49060 Re: BHTelecom All About

Post by undefined007 »

Zahvaljujem. :thumbup:
arnes_king

#49061 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

Ali_G wrote:Hehehe, a ja tek 6 otplatio[emoji4] ma cit'o sam na njihovoj stranici da se nesto otplate rate + neki popust i pdv pa mi nije bilo bas najjasnije

Ja sam tako prije nekoliko godina htio da otplatim od jednom i nisu mi dali. Mislim jesu ali sa uslovom da sve popuste koje sam imao na cijenu gubim i moram doplatit tu razliku, iako nisam htio da prekidam ugovor. Mislim da im je to jako bezveze i velika mana a ne vidim ni logiku iza toga...
studiorum_tuzlaensis

#49062 Re: BHTelecom All About

Post by studiorum_tuzlaensis »

arnes_king wrote:
Ali_G wrote:Hehehe, a ja tek 6 otplatio[emoji4] ma cit'o sam na njihovoj stranici da se nesto otplate rate + neki popust i pdv pa mi nije bilo bas najjasnije

Ja sam tako prije nekoliko godina htio da otplatim od jednom i nisu mi dali. Mislim jesu ali sa uslovom da sve popuste koje sam imao na cijenu gubim i moram doplatit tu razliku, iako nisam htio da prekidam ugovor. Mislim da im je to jako bezveze i velika mana a ne vidim ni logiku iza toga...
Ne vidiš logiku, ali logike itekako ima, i to ekonomske u prvom planu.

Dobio si popust na telefon, iz razloga što određeni period se obavezuješ da koristiš njihove usluge.
doff

#49063 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

studiorum_tuzlaensis wrote: Ne vidiš logiku, ali logike itekako ima, i to ekonomske u prvom planu.

Dobio si popust na telefon, iz razloga što određeni period se obavezuješ da koristiš njihove usluge.
Hmmm, a jel vidiš da je napisao da je samo htio otplatit uređaj bez raskidanja ugovora...
arnes_king

#49064 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

studiorum_tuzlaensis wrote:
arnes_king wrote:

Ne vidiš logiku, ali logike itekako ima, i to ekonomske u prvom planu.

Pa naveo sam da ja ne bih prekidao ugovor, i dalje bih koristio iste usluge na isto vrijeme tako da mi zbog toga nema smisla. Da sam ja dosao i rekao hocu da prekinem ugovor to bi bila druga prica.
Laertes

#49065 Re: BHTelecom All About

Post by Laertes »

Imam 2 postpaida i 3 prepaida u MojaTV moj izbor. Da li mogu jedan prepaid prebaciti na postpaid, a da ostane u grupi?
Del_Boy1

#49066 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

Ne može, maksimalno 2 postpaida i 3 ultre mogu biti članovi moja tv moj izbor grupe.

Sent from my E2303 using Tapatalk
ing-ecc

#49067 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

arnes_king wrote: Ja sam tako prije nekoliko godina htio da otplatim od jednom i nisu mi dali. Mislim jesu ali sa uslovom da sve popuste koje sam imao na cijenu gubim i moram doplatit tu razliku, iako nisam htio da prekidam ugovor. Mislim da im je to jako bezveze i velika mana a ne vidim ni logiku iza toga...
doff wrote:
studiorum_tuzlaensis wrote: Ne vidiš logiku, ali logike itekako ima, i to ekonomske u prvom planu.

Hmmm, a jel vidiš da je napisao da je samo htio otplatit uređaj bez raskidanja ugovora...
Ovo (otplatu uredjaja) ti niko ne moze zabraniti. :D Uzmes uplatnicu i uplatis sta i koliko hoces, navedes i svrhu uplate.
Mislim da ne postoji pravni subjekt koji ne zeli uplatu bilo kakvih sredstava na ZR a prije nekih DPO datuma.
MOSALJOZE

#49068 Re: BHTelecom All About

Post by MOSALJOZE »

Danas sam aktivirao multiscreen,dobro fercera.
arelinho

#49069 Re: BHTelecom All About

Post by arelinho »

Radar71 wrote:
Kod mene je onaj stari paket moja tv phone+. Znači nemam njihov internet samo moju tv + fiksni. Da li ja imam opciju da koristim moja tv multiscreen?
mirsek

#49070 Re: BHTelecom All About

Post by mirsek »

arnes_king wrote:
Pa naveo sam da ja ne bih prekidao ugovor, i dalje bih koristio iste usluge na isto vrijeme tako da mi zbog toga nema smisla. Da sam ja dosao i rekao hocu da prekinem ugovor to bi bila druga prica.
Pa ne moze na isto vrijeme jer si mobitel platio jeftinije sa popustom zbog 2 godine obavezne preplate .Svaki naredni mobitel donosi NOVE 2 godine obaveze na postojece 2 godine od proslog ugovora. Ili ako hoces da se godine na sabiraju moras platiti punu cijenu novog mobitela bez popusta ili punu cijenu starog mobitela bez popusta.
Ne bi telekom imao nista protiv da ti mobitele otplacujes ranije ALI da ti se dodaju 2 godine obaveze na svaki naredni mobitel pa tako ako otplatis 3 mobitela ranije da si na kraju obavezan ukupno 2+2+2=6 godina biti njihov pretplatnik jer si na taj period koristenja njihovih usluga dobio i ukupni popust na ta 3 telefona.
Radar71

#49071 Re: RE: Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

arelinho wrote:
Radar71 wrote:
Kod mene je onaj stari paket moja tv phone+. Znači nemam njihov internet samo moju tv + fiksni. Da li ja imam opciju da koristim moja tv multiscreen?
Ako imaš Internet valjda možeš
Zux

#49072 Re: BHTelecom All About

Post by Zux »

Sta je ovo ovako očajna ponuda telefona, ništa nemaju u ponudi, a još manje na stanju :?: LG skoro ništa, Samsung ništa. Zna li neko da li će uskoro dolaziti šta novo? Gledam ove telefone neke srednje cijene, kakva su iskustva sa Alcatelom (Idol 4), Coolpad MAX, ili bilo šta slične cjenovne kategorije od 3-4 stoje (top tim). Čitao sam reviewe, ali opet bolje je čuti iz prve ruke ako neko ima iskustva ili preporuke.
Cossack

#49073 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Zux wrote:Sta je ovo ovako očajna ponuda telefona, ništa nemaju u ponudi, a još manje na stanju :?: LG skoro ništa, Samsung ništa. Zna li neko da li će uskoro dolaziti šta novo? Gledam ove telefone neke srednje cijene, kakva su iskustva sa Alcatelom (Idol 4), Coolpad MAX, ili bilo šta slične cjenovne kategorije od 3-4 stoje (top tim). Čitao sam reviewe, ali opet bolje je čuti iz prve ruke ako neko ima iskustva ili preporuke.
Idol 4 hvale. Za ovaj Coolpad nisam ništa čuo :mrgreen:
moja tetka

#49074 Re: BHTelecom All About

Post by moja tetka »

Prijatno iznenadjena. Imam moja tv i vrtim kanale slučajno na programu web kamera kad ono dodali su nam obavijesti o kvaliteti zraka............ svaka vam čast. Prije izlaska iz stana odete na wb kam i informirate se.
dinao

#49075 Re: BHTelecom All About

Post by dinao »

Zna li se kad ce doci iPhone 7 ponovo u ponudu?
Locked