Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hodža wrote:po rezultatima se vidi da nisam ništa igrao ovaj vikend
sve glat prošlo...real, atletiko, barsa, psg, celzi, united, juve itd, itd....
sta velis, ne valja zicere igrat
Ja sam imao danas vise nego prefektne listice ,ali znao sam negdje je uljez i bio je jebeni citiy 2 listica na oba sam stavio citi 2,5+ na drugi stavio da citi uzima
Pa i ja sam ih kontao ubaciti i srecom sam vidio da Yaya nece igrati, to me spasilo jedino, jer su bez njega druga ekipa.
Daryl Dixon wrote:Dao kloc 16pts a granica 18, 500 tehničkih je napravio
Mogao je hladno preci, i pored BO. Al magare naslo kad ce sve zivo fulati (sut 7/19) I onda poceo praviti faulove ko blesav i mrs na klupu. I to je to.
Jedan od gorih vikenda je iza mene mislim da na ovoliko listica na jednom paru nisam nikad pao u 3-4 dana. Ali nadati se dugi poslije kise isto ko da je neko sjedio i gledao moje listice i zajebavao me
PriNc_ba wrote:Jedan od gorih vikenda je iza mene mislim da na ovoliko listica na jednom paru nisam nikad pao u 3-4 dana. Ali nadati se dugi poslije kise isto ko da je neko sjedio i gledao moje listice i zajebavao me
Bio sam odmorio par dana i evo nesto je proslo jucer, medjutim gospoda iz premiera nije jos obracunala kvotu jedan i ja im ne dam ovih 13 maraka iz principa, a nude mi prijevremenu, tako da cu sacekat.
Samo da se prokurcim odličnim tenisom sinoć. Oko 30 parova na 6 tiketa i samo jedan par promašen i jedan kvota1 a proso bi da penzioner Robredo nije predo. Ceko se bolelli do maloprije izbjego sve zamke (žene) osim Alison Riske.
duminjo wrote:Samo da se prokurcim odličnim tenisom sinoć. Oko 30 parova na 6 tiketa i samo jedan par promašen i jedan kvota1 a proso bi da penzioner Robredo nije predo. Ceko se bolelli do maloprije izbjego sve zamke (žene) osim Alison Riske.
Ugodan vam dam
ja ako ubodem 1 par iz sporta koji nije fudbal, pa makar ih bilo 100 na tiketu koje fulim, to je meni izuzetno uspjesan dan
Ma žene u tenisu su čudo. Il Razvale il izgube od sto puta lošije od sebe. Od onoliko žena sinoć, odigrao sam samo četiri i jednu fulio. Samo mudonje igro.
ja idemo obavezno danas na manje od 52 na nase i makedonce. mi smo navikli igrati dobru odbranu,a i makendonci isto ne igraju puno na kontre, tako da bi to trebalo proci.
razmisljam jos i na ovog kirila manje od 7,5. ali to nisam jos siguran
mozda dodam i nas, imam neku suhvu da cemo iznenadit ,a mozda je to samo navijacki
Dva puta sam oplako na nasim. Prvi put hendikep 5,5, oni dobili 5, drugi put da ce dati vise od 26,5. Izbise 3 glave. E, pa dosta Od sad samo navijam, ne idu vise na listic.