Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lakilaka wrote:slagao si da je uprava napravila mahalski klub, kao prvo. a drugo da neko ko voli klub i koji navija za njega , pa onda pise ove nebuloze , to moze samo pitar tako da pise, pogotovo na ovoj temi. ako imas nesto pisi na temi kluba a ne na plbih.
Zašto sam slagao da je uprava napravila mahalski klub? Je li želja navijača bila da se komšijama da 5%? Jeste. Jesu li pod pritiskom juga dali Vedranu kapitensku traku (zaslužio je, ali pitanje je da li bi bez one parole postupili kako već jesu) i na djeci promovisali dresove? Jesu. Je li nam želja bio Kostić, pa su zbog toga zakuhali sa Slobodom samo da ga dovedu? Jeste. Je li previše osluškuju forume i društvene mreže? Da, spominju ga i na sjednici/konferenciji ili šta je već bilo. Jesu li dozvolili da navijači drže predavanja igračima u Plavom salonu? Jesu. Jesu li dozvolili navijačima da poskidaju dresove igračima? Jesu. I sada ti meni reci da nismo mahalski klub.
lakilaka wrote:slagao si da je uprava napravila mahalski klub, kao prvo. a drugo da neko ko voli klub i koji navija za njega , pa onda pise ove nebuloze , to moze samo pitar tako da pise, pogotovo na ovoj temi. ako imas nesto pisi na temi kluba a ne na plbih.
Zašto sam slagao da je uprava napravila mahalski klub? Je li želja navijača bila da se komšijama da 5%? Jeste. Jesu li pod pritiskom juga dali Vedranu kapitensku traku (zaslužio je, ali pitanje je da li bi bez one parole postupili kako već jesu) i na djeci promovisali dresove? Jesu. Je li nam želja bio Kostić, pa su zbog toga zakuhali sa Slobodom samo da ga dovedu? Jeste. Je li previše osluškuju forume i društvene mreže? Da, spominju ga i na sjednici/konferenciji ili šta je već bilo. Jesu li dozvolili da navijači drže predavanja igračima u Plavom salonu? Jesu. Jesu li dozvolili navijačima da poskidaju dresove igračima? Jesu. I sada ti meni reci da nismo mahalski klub.
Ja govorim istinu ma kakva bila.
ovako moze pisati o zelji samo jedan pitar. napisao si puno neistine u ovom postu, ali sa pitarom ne zelim o tome diskutovati. najgori je trojanski konj.
Ja govorim istinu ma kakva bila.
ovako moze pisati o zelji samo jedan pitar. napisao si puno neistine u ovom postu, ali sa pitarom ne zelim o tome diskutovati. najgori je trojanski konj.
Kada nemaš odgovora na sve ovo što se dešava u i oko kluba, onda se izvlačiš jeftinim floskulama.
Opet pompezne najave iz radnickog kluba, bh Dinamo u nastanku. Nakon svih dosadanjih, od Gibraltara, preko Kostica, Nikolica i Samprasa, jednostavno nemamo razloga da sumnjamo u ovu najnoviju izjavu od strane Pitara Cenana. Svezite ga ugovorom na 10ak godina, da vam ga ne mazne Mamic, ipak su ovakvi sportski radnici rijetkost na ovim prostorima.
lakilaka wrote:
Opusti se laki, pusti avetinju, ko ga još uzima za ozbiljno
hvala plavi druze, opusten sam ja, samo mu skrecem da zna da je provaljen i da si ti to davno otkrio.
alberto_tomba wrote:Opet pompezne najave iz radnickog kluba, bh Dinamo u nastanku. Nakon svih dosadanjih, od Gibraltara, preko Kostica, Nikolica i Samprasa, jednostavno nemamo razloga da sumnjamo u ovu najnoviju izjavu od strane Pitara Cenana. Svezite ga ugovorom na 10ak godina, da vam ga ne mazne Mamic, ipak su ovakvi sportski radnici rijetkost na ovim prostorima.