Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Kolega iz tabora ti je pokrenuo tu pricu. Ja mu kazem da je to mahalastinja, on i dalje nastavio.
O cemu sljedecem pricamo, Saidovoj tetki?
Znam ja ko je pokrenuo, nebitno je totalno. On krenuo, neko se primio i ode priča do lažnih diploma i problema oko obrazovanja.
P.S. Niti imam tabor, niti su mi svi koji navijaju za Želju kolege ...
Jebote i opet dupli arsini. Svoje se brani ( pa i ako je protuzakonito ) a recimo napada nesto napisano pogresno, sto nema nikakve veze sa krsenjem zakona. Za to smo i svi mi u qurtzu, pa i ova nasa PLBiH.
Nadam se da ce nova sezona 2017/2018 u PLBiH biti leprsava, puna dobrih poteza, odlicnih sudija, jos vise ferpleja i da navijaci budu jos nivo visi. Da ce se igraci iz susjednih nam zemalja utrkivati ko ce prije potpisati za neki nas klub, da ce u reprezentaciji biti barem vise od pola igraca iz PLBiH, da ce se popraviti tereni i da portali nece prenositi neistine i nece biti navijacki orjentisani samo prema odredjenom klubu. Takodjer se nadam da ce ovdje na ovom forumu biti sto manje svadje i djecijih postova. Amin.
Tomahawk11 wrote:Kolega iz tabora ti je pokrenuo tu pricu. Ja mu kazem da je to mahalastinja, on i dalje nastavio.
O cemu sljedecem pricamo, Saidovoj tetki?
Znam ja ko je pokrenuo, nebitno je totalno. On krenuo, neko se primio i ode priča do lažnih diploma i problema oko obrazovanja.
P.S. Niti imam tabor, niti su mi svi koji navijaju za Želju kolege ...
Sve super....ima i drugih nacina da kaze da mu se svidja djevojka
U slučaju da se stadion u Gabeli adekvatno ne uredi do utakmice prvog kola, domaće utakmice GOŠK će, makar u početku, igrati na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru koji je prijavljen kao zamjenski.
aldin cenan - svaka cast, svaka mu je zlatna ka u njegosa, sto bi rekli istocni susjedi. sto rece jedan kolega - dosao covjek tobe, bolje ikad no nikad. aldin cenan - jedan od nas.
"Okruženi smo raznim “stručnjacima” i “fergusonima”, koji uzimaju sebi za pravo da kritikuju čim se jednom okliznemo."
Čovjek deset godina nije pratio našu ligu, dovode se polovnjaci, izgubi se titula gdje tri kola prije kraja gdje imaš +4 i čistu siituaciju, a ti prozivaš navijače.
To što je uprava od Želje napravila mahalski klub kojem navijači komanduju, postrojavaju, uzimaju pare je drugi par opanaka.
Sve je ovaj sa novim zubima u pravu, apsolutno treba mlade uvoditi i treba strpljenje, ali svake godine ne samo kada si kokuz...ne mozes jebiga jedne godine najavljivati grupne faze LŠ, a druge se kleti u juniore i kadete, pa opet naredne rastjerati svu djecu i kurciti se, nuditi hiljade za Duljevica, pa opet naredne vracati tu istu djecu i traziti strpljenje, nidje veze...Dinamo se sa ovim u putu nije sreo, bas me cudi da se sad fura na njih...
nismo ni mi puno bolji da se razumijemo
Juniorima se daje prilika postepeno. Daš mu 10 minuta, pa 20, gledaš kakav je, a ne odmah u vatru kada se potroše pare. Opet kažem, klub već nekoliko godina ne zna šta hoće. Prvo je bila priča idemo sa juniorima. Onda se vidi da nam to neće donijeti trofej, pa daj pojačanja. Pojačanja dođu, ubode sa svakim desetim, onda opet daj juniore, i tako u nedogled. Klub je postao pravi mahalski klub. Misimović na govoru spomenu forumaše. Dok god budu slušali svaku riječ navijača, neće biti dobro. Amar Osim je u intervjuu lijepo rekao da se previše sluša riječ navijača. A navijači su krivi i za 5%.
"Okruženi smo raznim “stručnjacima” i “fergusonima”, koji uzimaju sebi za pravo da kritikuju čim se jednom okliznemo."
Čovjek deset godina nije pratio našu ligu, dovode se polovnjaci, izgubi se titula gdje tri kola prije kraja gdje imaš +4 i čistu siituaciju, a ti prozivaš navijače.
To što je uprava od Želje napravila mahalski klub kojem navijači komanduju, postrojavaju, uzimaju pare je drugi par opanaka.
dobro je neko ranije rekao da je ovaj avetinja skriveni pitar, sto dokazuje i svojim pisanjem i tezama. mislim da je to bio ovaj lendric. u pravu si lendricu. avetinja provaljen si.
Last edited by lakilaka on 15/06/2017 23:29, edited 1 time in total.
dobro je neko ranije rekao da je ovaj avetinja skriveni pitar, sto dokazuje i svojim pisanjem i tezama. mislim da je to bio ovaj lendric. u pravu si lendricu.
dobro je neko ranije rekao da je ovaj avetinja skriveni pitar, sto dokazuje i svojim pisanjem i tezama. mislim da je to bio ovaj lendric. u pravu si lendricu.
Šta je, smeta kada kažem istinu?
Šta sam slagao u komentaru?
slagao si da je uprava napravila mahalski klub, kao prvo. a drugo da neko ko voli klub i koji navija za njega , pa onda pise ove nebuloze , to moze samo pitar tako da pise, pogotovo na ovoj temi. ako imas nesto pisi na temi kluba a ne na plbih.