terra_incognita wrote:Ko jos vozi Mercedes i ugrađuje plin ????
obidji malo portale sa oglasima i ukucaj da trazis mercedes sa ugrađenim linom i vidices rezultate...
terra_incognita wrote:Ko jos vozi Mercedes i ugrađuje plin ????
jeko almira? i kako pretukao ako je neko nekoga jednom udariodebeljko20 wrote:izgleda da se lijepa almirica bacila u promet...
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 43403.html
almira ti je jedna kako bih rekao... dobraBodkin wrote:jeko almira? i kako pretukao ako je neko nekoga jednom udariodebeljko20 wrote:izgleda da se lijepa almirica bacila u promet...
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 43403.html

debeljko20 wrote: almira ti je jedna kako bih rekao... dobra p..ka.![]()
jedno vrijeme je vodila dnevnik, po meni jedna od najljepših i najzgodnijih žena u sarajevu.
ne znam ko joj je taj zagondzija F.J., vjerovatno ćemo saznati kad se avaz prihvati da ispita slučaj.
Ko kaze da oni nista ne rade? Pa vidite da znaju da auta krade 6 dobro organizovanih kriminalnihU Kantonu Sarajevo u prvim mjesecima ove godine povećan je broj krađa motornih vozila za 25 posto u odnosu na prethodnu godinu. Prema saznanjima Ministarstva unutrašnjih poslova KS, članovi šest dobro organiziranih kriminalnih grupa građanima otimaju i kradu skupocjena vozila, ne birajući ni mjesto i vrijeme.
- Samo u prva tri mjeseca ukradeno je 95 vozila, i to najviše na području Starog Grada, Novog Sarajeva i Novog Grada. Vlasnicima je vraćeno 36 ukradenih vozila. Zbog krađa su protiv 19 osoba nadležnom tužilaštvu podneseni službeni izvještaji. Za iznuđivanje novca tereti se jedna osoba - stoji u informaciji MUP-a KS predočenoj na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.
Prema informacijama policije, maloljetnici su od januara do kraja marta napravili 59 krivičnih djela, a najčešće je riječ o krađama i razbojništvima.
- Najveći broj kradljivaca ima tek 17 godina, dok su njih 23 povratnici u krivičnim djelima. Prošle godine 239 maloljetnika počinilo je 490 krivičnih djela. Od toga se 12 maloljetnika tereti za čak 247 djela. Policija reagira i preda službeni izvještaj Tužilaštvu KS, ali nemamo povratnu informaciju kakve sankcije i kazne oni dobiju - kažu u MUP-u.
Od januara do marta registrirano je 1.859 saobraćajnih nezgoda, od čega 1.746 s materijalnom štetom. Najviše je udesa bilo u Centru - 592, a najmanje u Starom Gradu - 227.
RIJESENJE-stroga normala wrote:Maloprije idem kroz grad i katastrofa sta se radi sa motorima, sto je najgore gust saobracaj a s motoriam divljaju li divljaju... Sezona letova s motora samo sto nije.
Ma svakako ce zavrsiti kao "lezeci policajci" kako voze, sta se tu ima rjesavati.Josko Domorocki wrote:RIJESENJE-stroga normala wrote:Maloprije idem kroz grad i katastrofa sta se radi sa motorima, sto je najgore gust saobracaj a s motoriam divljaju li divljaju... Sezona letova s motora samo sto nije.
svaki semafor lezeci policajac.. montazni .. kome zao kome nije..
Štaćemo između semafora?Josko Domorocki wrote:RIJESENJE-stroga normala wrote:Maloprije idem kroz grad i katastrofa sta se radi sa motorima, sto je najgore gust saobracaj a s motoriam divljaju li divljaju... Sezona letova s motora samo sto nije.
svaki semafor lezeci policajac.. montazni .. kome zao kome nije..
taman da se pored situacija koje ugrozavaju zivot ja brinem oko idiotluka koji igraju oni kojima je dosadno i likovi koji se nadaju da ce na ovaj nacin nesto postici u zivotu, racunajuci da ce dati 3KM (ako me sjecanje ne vara) na pravi listicDon Zivconi wrote:http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=99882
mislim da je i ovaj vise milionski kriminal federacije i lutrije bih za ove teme
nije stvar u lotu klocu jedan nego u prevari ne igram ni ja ali ima ko igra i vjeruje u postenu igru a ovo radi lutrija bih u sprezi za ftv i federacijomcigara wrote:taman da se pored situacija koje ugrozavaju zivot ja brinem oko idiotluka koji igraju oni kojima je dosadno i likovi koji se nadaju da ce na ovaj nacin nesto postici u zivotu, racunajuci da ce dati 3KM (ako me sjecanje ne vara) na pravi listicDon Zivconi wrote:http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=99882
mislim da je i ovaj vise milionski kriminal federacije i lutrije bih za ove teme
ovo je gore nego igrati sportsku kladionicu, tamo bar mozes racunati neke stvari
znas kolko me zaboli za loto
Kod nas da je nešto nepošteno. Aaaah kakav šok, ne mogu da vjerujem.Don Zivconi wrote:nije stvar u lotu klocu jedan nego u prevari ne igram ni ja ali ima ko igra i vjeruje u postenu igru a ovo radi lutrija bih u sprezi za ftv i federacijomcigara wrote:taman da se pored situacija koje ugrozavaju zivot ja brinem oko idiotluka koji igraju oni kojima je dosadno i likovi koji se nadaju da ce na ovaj nacin nesto postici u zivotu, racunajuci da ce dati 3KM (ako me sjecanje ne vara) na pravi listicDon Zivconi wrote:http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=99882
ovo je gore nego igrati sportsku kladionicu, tamo bar mozes racunati neke stvari
pa hajmo se Boga ti zabrinuti oko lota, hajmo i oko coca cola nagradnih igara, i avazovih, i fruktalovih itd... posto "nista" od toga nije namjestenoDon Zivconi wrote:nije stvar u lotu klocu jedan nego u prevari ne igram ni ja ali ima ko igra i vjeruje u postenu igru a ovo radi lutrija bih u sprezi za ftv i federacijomcigara wrote:taman da se pored situacija koje ugrozavaju zivot ja brinem oko idiotluka koji igraju oni kojima je dosadno i likovi koji se nadaju da ce na ovaj nacin nesto postici u zivotu, racunajuci da ce dati 3KM (ako me sjecanje ne vara) na pravi listicDon Zivconi wrote:http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=99882
nisi realan. ja u zivotu par puta uplatio loto i ponekad odigram greb cisto da vidim hocu dobiti 5km. kladionicu nikad. znaci apsolutno ne igram da dobijem 100k ali razumijem ljude koji igraju. kombinacija ovisnosti i mogucnosti rjesavanja problema preko noci, ili bar dobijanja dodatnih para da pripomognu, su karakteristicni za siromasne zemlje. kad zaradjujes 500km mjesecno, sve sto mozes je igrati lotocigara wrote:pa hajmo se Boga ti zabrinuti oko lota, hajmo i oko coca cola nagradnih igara, i avazovih, i fruktalovih itd... posto "nista" od toga nije namjestenoDon Zivconi wrote:
nije stvar u lotu klocu jedan nego u prevari ne igram ni ja ali ima ko igra i vjeruje u postenu igru a ovo radi lutrija bih u sprezi za ftv i federacijom
ovom apsolutno nije mjesto na crnoj hronici
stojim iza toga da je idiot ko god igra ovaj loto non stop, to sam rekao i starcima i nani, reci cu i anonimusu koji mi nije niko i nista
bacanje para na 5-6 listica... kad mi dodje kaze "mala plata, mala penzija, skupo sve, tesko je, ne moze se" i onda ode igrat ovo nabio bih ga nogom posred face, da se bar 2 dana ne moze zaliti na pare