Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
PRINCba
#4901 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ja definitivno vise necu posjecivati ovu temu dok ne prodju izbori, svjestan sam da se mogu promovirati i lobirati za glasove za Opcinsko Vijece, al ovo prelazi svaku mjeru normalnog i civilizovanog i keres i memic i svi ostali...pa ljudi dokle, Vala FP ti kad ga pretjeras bas ga pretjeras..
Htio bih da napomnem da iza 7 Oktobra, 7 Rujna kako bi rekli ovi Bicakcicevci, ima i 8 i 9 i 10 Oktobar i zivot se nastavlja iza tog 7..
'ko prezivi pricat ce!!!!
Htio bih da napomnem da iza 7 Oktobra, 7 Rujna kako bi rekli ovi Bicakcicevci, ima i 8 i 9 i 10 Oktobar i zivot se nastavlja iza tog 7..
'ko prezivi pricat ce!!!!
-
samoTEgledam
#4902 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Znači nikome nije stalo za 10+ glasova?
Ovaj Kereš definitivno otpada zbog izuzetno agresivnog i neargumentovanog forsiranja istog od strane FP-a
Edit: Link na spisak svih likova za poziciju načelnika i ov Ilidža?
Ovaj Kereš definitivno otpada zbog izuzetno agresivnog i neargumentovanog forsiranja istog od strane FP-a
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#4903 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
.: Velika aleja-treba nekad i prošetati ....
"Atraktivno šetalište od banjsko - turističkog naselja Ilidža do Vrela Bosne, zasađeno stablima platana i kestena u dužini od 3,5 km, predstavlja najljepši drvored u BiH. Aleju sačinjavaju 726 stabla javorolisnog platana, sađenih u 2 reda 1892. godine, te desetine stabala divljeg kestena koji su sađeni 1888. godine. Ovaj zeleni "tunel" oduvijek je predstavljao pravu turističku atrakciju i svojevrstan spomenik prirode. "
"Atraktivno šetalište od banjsko - turističkog naselja Ilidža do Vrela Bosne, zasađeno stablima platana i kestena u dužini od 3,5 km, predstavlja najljepši drvored u BiH. Aleju sačinjavaju 726 stabla javorolisnog platana, sađenih u 2 reda 1892. godine, te desetine stabala divljeg kestena koji su sađeni 1888. godine. Ovaj zeleni "tunel" oduvijek je predstavljao pravu turističku atrakciju i svojevrstan spomenik prirode. "
- FOČANSKI PROPISI
#4904 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Samo ti svoju brigu vodi!samoTEgledam wrote:Znači nikome nije stalo za 10+ glasova?
I još nešto:
Mi nemamo novaca za ,silne, džambo plakate.
Ovo je jedini prostor za našu reklamu.
- FOČANSKI PROPISI
#4905 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FOČANSKI PROPISI wrote:Znaš li ti šta je Sena(h)id Memić uradio sa novcem od prodatih pušaka '92.godine?THINK PINK wrote:Ma znaju ljudi ko buce i rice bezveze , nema karaktera , a ko ima. Zato ce Senaid Memić pomest sve na izborima jer narod ne voli prelivode i ljude koji nemaju svoj stav , tako da Senaid Memić ima da rasturi a sva ovi mali zlonamjerni komentari ili clanci u sustini kad pogledate sadrzaj znate da su bezveze.
- FOČANSKI PROPISI
#4906 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FOČANSKI PROPISI wrote:Do prije mjesec dana,moje pisnje je imalo snagu,smisao,poruku...
Otkako su se pojavili ovi "skorojevići",primjećujem da se i ja pretvaram u Frankenštajna i ne znam ima li smisla više se pojavljivati na ovoj temi.
Istina,još uvijek mislim da je KEREŠ JASMIR (Mlad,obrazovan,pošten...) bio najbolje rješenje na Ilidži,međutim ne znam da li uopšte ,više to želim svom velikom prijatelju,
Ilidža je,ipak, jedan spcifikum koji je nekad imao smisao,a danas niko,pa ni sam Nasrudin Hodža (pravio vodenicu na vrh brda) ne zna kuda i kamo.
Zato sam mišljnja da narod Ilidže ne zaslužuje, ništa, bolje Od Sena(h)ida Memića.Njega je odbacila,rođena stranka,ali ljudi i dalje vjeruju raznim tinkijima,ljubavnicima tipa volim,ne volim i inim dupelizcima .
Nek nam je bog na pomoći i nek još dugo živi pukovnik Višnjič!
- _Reds_
#4907 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Iz do sada svega vidjenog, sutra kad bi bili izbori, glasao bi za Godinjaka i za SDP ( neke ljude sa liste, mlade ).
Ali do izbora ima jos pa cemo da vidimo.
Ali do izbora ima jos pa cemo da vidimo.
- raskopusa
#4908 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
mogu li malo veca slova-slabo se vidi.THINK PINK wrote:
- DELEGACIJA
#4909 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
a ni boja vala nije neštoraskopusa wrote:mogu li malo veca slova-slabo se vidi.THINK PINK wrote:
- FOČANSKI PROPISI
#4910 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A i rukopis ne liči ninašta.DELEGACIJA wrote:a ni boja vala nije neštoraskopusa wrote:mogu li malo veca slova-slabo se vidi.THINK PINK wrote:![]()
![]()
![]()
-
THINK PINK
#4911 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Je li gosp.Memic kriv zato sto je vasa SBiH izgubila i potonula na svim nivoima vlasti u BiH.Krivite ga i zato pa to je narod prepoznao.Jeli Memic kriv zato sto g.Husein mjenja stranke svako godinu dana ne bi li se domogao Opcinskog novca i tako sacuvao od popunog kraha?Je li g.Memic kriv za rasulo u SDP-u -odlazak Komsica i drugih,anti-islam.politika,Keljmendi-Mesihovic-Radoncic...Gospodo draga,Ilidza ce sa g.Memicem ostati na trasi razvoja Univerzitet,saobracaja,privrede.....
Ovo je citat.... hehe .... Senaid MEMIĆ pobjeđuje !
- FOČANSKI PROPISI
#4912 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
I ja ću glasati za Memića ako u narednih nekoliko dana posjeti odjeljenje 5THINK PINK wrote:Je li gosp.Memic kriv zato sto je vasa SBiH izgubila i potonula na svim nivoima vlasti u BiH.Krivite ga i zato pa to je narod prepoznao.Jeli Memic kriv zato sto g.Husein mjenja stranke svako godinu dana ne bi li se domogao Opcinskog novca i tako sacuvao od popunog kraha?Je li g.Memic kriv za rasulo u SDP-u -odlazak Komsica i drugih,anti-islam.politika,Keljmendi-Mesihovic-Radoncic...Gospodo draga,Ilidza ce sa g.Memicem ostati na trasi razvoja Univerzitet,saobracaja,privrede.....
-
THINK PINK
#4913 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nije problem moze te Senaid posjetit na odjeljenu 5 , sto u nekoliko dana gdje te to premjestaju?FOČANSKI PROPISI wrote:I ja ću glasati za Memića ako u narednih nekoliko dana posjeti odjeljenje 5THINK PINK wrote:Je li gosp.Memic kriv zato sto je vasa SBiH izgubila i potonula na svim nivoima vlasti u BiH.Krivite ga i zato pa to je narod prepoznao.Jeli Memic kriv zato sto g.Husein mjenja stranke svako godinu dana ne bi li se domogao Opcinskog novca i tako sacuvao od popunog kraha?Je li g.Memic kriv za rasulo u SDP-u -odlazak Komsica i drugih,anti-islam.politika,Keljmendi-Mesihovic-Radoncic...Gospodo draga,Ilidza ce sa g.Memicem ostati na trasi razvoja Univerzitet,saobracaja,privrede.....
-
bjelokapic
#4914 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Senaida Memica moze podrzavati samo onaj nas hodza Berilo i niko vise.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4915 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ništa čudno da će Memić Senaid pobijediti. Kako da naručim onaj automobil da dođe u moju ulicu i da pušta decibele SDA himne, govoranciju neku Senaidovu? Parole? Ja bih mogao ono slušati vascijeli dan i još duboko do u noć.THINK PINK wrote: Memić Senaid će pobijediti , ostali nemaju nikakve šanse , a i najbolje je da on pobjedi jer radi 300 % za Ilidžu i narod , ima ogromnu energiju iskustvo i znanje, ovo što ovdje kakite može bit samo iz dva razloga , prvi je kao i prošle izbore što ste članovi stranaka pa vam u cilju da prznite , a drugo što možda ne poznajete Senaida Memića , al narod zna da je on najbolji načelnik i bit će do 2020 načelnik Ilidže najmanje , a u buduće ako bude htio ...
- DELEGACIJA
#4916 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
je li ti šta ovaj Fočakov bjelokapić, ovaj Kereš što je kandidat za načelnika?bjelokapic wrote:Senaida Memica moze podrzavati samo onaj nas hodza Berilo i niko vise.
Imaš li kakvih informacija?
-
bjelokapic
#4917 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma za tog njegovog ce glasati njegova zena, i ne znam imal oca i majku, i to je sve. Mislim ne znam ga licno, ali kad ga ni ovi nasi ne znaju, kako ce ga znat neko drugi. Njemu sve najbolje, ali bezveze se kandidovao, i time vise sansi daje Memicu.DELEGACIJA wrote:je li ti šta ovaj Fočakov bjelokapić, ovaj Kereš što je kandidat za načelnika?bjelokapic wrote:Senaida Memica moze podrzavati samo onaj nas hodza Berilo i niko vise.
Imaš li kakvih informacija?
-
THINK PINK
#4918 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FOČANSKI PROPISI wrote:I ja ću glasati za Memića ako u narednih nekoliko dana posjeti odjeljenje 5THINK PINK wrote:Je li gosp.Memic kriv zato sto je vasa SBiH izgubila i potonula na svim nivoima vlasti u BiH.Krivite ga i zato pa to je narod prepoznao.Jeli Memic kriv zato sto g.Husein mjenja stranke svako godinu dana ne bi li se domogao Opcinskog novca i tako sacuvao od popunog kraha?Je li g.Memic kriv za rasulo u SDP-u -odlazak Komsica i drugih,anti-islam.politika,Keljmendi-Mesihovic-Radoncic...Gospodo draga,Ilidza ce sa g.Memicem ostati na trasi razvoja Univerzitet,saobracaja,privrede.....
jesil jos na 5 odjeljenu hoce nacelnik da te posjeti ? sto samo par dana gdje te to premjestaju ? jel napredujes il nazadujes .. hehe
Eto zato ljudi nece da glasaju za vas i vase stranke,nego upravo za gosp. Senaida Memica.Vas odnos prema nacelniku,vas monolog,vasa mrznja koju iznosite prema covjeku koji je u biti bio v.d.nacelnik tek godinu dana je ustvari odraz stanja vas i vasih partija kojima pripadate i ne sluzi vam na cast.Pokusavate da podmetnete nesto covjeku koji ustvari i nikada nije samostalno obnasao funkciju nacelnika a s druge strane ne nudeci svoj program..
-
marknof
#4919 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Gospodo zelim da svi koji na ovom forumu diskutuju i zastupaju SVOJE ILI NEČIJE stavove razmisle razumno o cemu pisu i prvo treba da raspolazu istinitim i stvarnim podacima i informacijama a ne da na forumu pisu sa ciljem da nekog uvrijede izmisljenim navodima i neprovjerenim podacima a većim dijelom se pise sa ciljem da se prvenstveno u ovom slučaju KANDIDATI ZA NAČELNIKE ismiju.
Žao mi je da gospoda koja se ovdje javljaju uopšte imaju pravo glasa jer ovakve forumase ne treba ILIDŽA NITI BILO TKO jer ovakvi ne misle dobro ILIDŽI kako navode nego se nadaju ponekoj bačenoj koski svojih nalogodavaca ali barem trebaju to da rade na dostojanstven i civilizovan način a sve ovo kažem iz razloga što ću objasniti neke stvari koje neko ili ZNA ILI NEZNA ali neka ipak razmisle o ovom sto cu dalje navesti.
Počeću od kandidata za načelnika gosp. Godinjak Senaida ispred Stranke za BIH KOJI JE ZA REKORDNO VRIJEME promjenio tri stranke a vjerovatno su čovjeka ubijedili da ima kvalitete za načelnika prvestveno gosp.PREVLJAK FIKRET sa ciljem da nervira trnutnog načelnika a i sam nije u to vjerovao pa kad čovjek nije prošao kandidaturu a obzirom da je čovjek od ideala i odanosti svojoj ideji odmah sam sebe ubijedio da je kvalitet otisao u propalu stranku da ga kandiduje i samim gestom pokazao kako treba sve zanemariti i ideje i politicko opredjeljenje da zadovoljis svoju sujetu.Ovakav kadar sigurno netreba nikom kojeg drugi ubjedjuju da vrijedi pa se onda i on sjetio jadan čovjek kako je zapostavljen i da po svaku cijenu treba da se pokaze svijetu da ponudi nesto vjerovatno nesto sto bi mu opet servirali Prevljak i istomisljenici. Čovjeka su izgleda probudili iz sna pa neumiven i bez opranih zuba krenuo zaboravio i cipele zasnjirati zapinje i pada na svakom koraku. Eto Vam kandidata
Kandidat gosp. Mahmutovic Husein slicno kao i Godinjak trazi stranku koja ce postici Bingo,al ocito mu ne idu igre na srecu pa je otvorio vlastitu kladionicu.Čovjek bio na vlasti 12 godina kad je otišao ostavio rahmetli Ameru Čenanovicu dug od 6 miliona koji je ovaj cijeli prvi mandat vraćao,a sve to postigao vanbudjetskim trosenjem i koristenjem firmi kojima nije plaćao račune godinama a iste ucjenjujuci da nece radit za opcinu ako sudski potrazuju sredstva.Jadni Amer je sve to platio a nije mogao u to vrijeme zbog Stranke da objelodani Mahmutoviceve mahinacije .Čovjeka su u to vrijeme njegovi pratioci ,neki su i sad uz njega ubjedili da je izuzetan da kazem ljubavnik da ne kazem nesto vulgarnije pa covjek skakao na zensko bice mladje mu i od kcerke a ova strana njegove licnosti ce kasnije biti detaljno objasnjena.
Dok se zanimao ljubavnim avanturizmom njegovi pomocnici Nazim Mahmutovic,Sead Arslanagic,Hodžic Rise,Djapo Senad,Vahid Muharemovic,Sefkija Duranovic ,Nazif Babaic,Ibrahim Čenanović su krčmili opštinsku imovinu gradili privatne kuce i poslovne prostore,dijelili lokacije i dozvole zavisno koliko ko plati davajuci dio kolaca i Husi koji je ovo usput uzimao ,novac se prao preko spiskova Civilne zastite,zaposljavani su ljudi koji nisu imali skolsku spremu koji i danas rade inace 95 posto sastava opcine je ON zaposlio i normalno je da su mu zahvalni,jadne zene su zaplatile bilo ih je i na abortusu a svi ovi navodi su vidljivi na terenu svaki gradjanin ih vidi,bice jos detalja.
I ovo je jedan od kandidata za nacelnika pa izaberite
U iducem javlljanju cu Vam gosp. Memica pribliziti i gosp. Sinanovica jer puno je u jednom javljanju
Žao mi je da gospoda koja se ovdje javljaju uopšte imaju pravo glasa jer ovakve forumase ne treba ILIDŽA NITI BILO TKO jer ovakvi ne misle dobro ILIDŽI kako navode nego se nadaju ponekoj bačenoj koski svojih nalogodavaca ali barem trebaju to da rade na dostojanstven i civilizovan način a sve ovo kažem iz razloga što ću objasniti neke stvari koje neko ili ZNA ILI NEZNA ali neka ipak razmisle o ovom sto cu dalje navesti.
Počeću od kandidata za načelnika gosp. Godinjak Senaida ispred Stranke za BIH KOJI JE ZA REKORDNO VRIJEME promjenio tri stranke a vjerovatno su čovjeka ubijedili da ima kvalitete za načelnika prvestveno gosp.PREVLJAK FIKRET sa ciljem da nervira trnutnog načelnika a i sam nije u to vjerovao pa kad čovjek nije prošao kandidaturu a obzirom da je čovjek od ideala i odanosti svojoj ideji odmah sam sebe ubijedio da je kvalitet otisao u propalu stranku da ga kandiduje i samim gestom pokazao kako treba sve zanemariti i ideje i politicko opredjeljenje da zadovoljis svoju sujetu.Ovakav kadar sigurno netreba nikom kojeg drugi ubjedjuju da vrijedi pa se onda i on sjetio jadan čovjek kako je zapostavljen i da po svaku cijenu treba da se pokaze svijetu da ponudi nesto vjerovatno nesto sto bi mu opet servirali Prevljak i istomisljenici. Čovjeka su izgleda probudili iz sna pa neumiven i bez opranih zuba krenuo zaboravio i cipele zasnjirati zapinje i pada na svakom koraku. Eto Vam kandidata
Kandidat gosp. Mahmutovic Husein slicno kao i Godinjak trazi stranku koja ce postici Bingo,al ocito mu ne idu igre na srecu pa je otvorio vlastitu kladionicu.Čovjek bio na vlasti 12 godina kad je otišao ostavio rahmetli Ameru Čenanovicu dug od 6 miliona koji je ovaj cijeli prvi mandat vraćao,a sve to postigao vanbudjetskim trosenjem i koristenjem firmi kojima nije plaćao račune godinama a iste ucjenjujuci da nece radit za opcinu ako sudski potrazuju sredstva.Jadni Amer je sve to platio a nije mogao u to vrijeme zbog Stranke da objelodani Mahmutoviceve mahinacije .Čovjeka su u to vrijeme njegovi pratioci ,neki su i sad uz njega ubjedili da je izuzetan da kazem ljubavnik da ne kazem nesto vulgarnije pa covjek skakao na zensko bice mladje mu i od kcerke a ova strana njegove licnosti ce kasnije biti detaljno objasnjena.
Dok se zanimao ljubavnim avanturizmom njegovi pomocnici Nazim Mahmutovic,Sead Arslanagic,Hodžic Rise,Djapo Senad,Vahid Muharemovic,Sefkija Duranovic ,Nazif Babaic,Ibrahim Čenanović su krčmili opštinsku imovinu gradili privatne kuce i poslovne prostore,dijelili lokacije i dozvole zavisno koliko ko plati davajuci dio kolaca i Husi koji je ovo usput uzimao ,novac se prao preko spiskova Civilne zastite,zaposljavani su ljudi koji nisu imali skolsku spremu koji i danas rade inace 95 posto sastava opcine je ON zaposlio i normalno je da su mu zahvalni,jadne zene su zaplatile bilo ih je i na abortusu a svi ovi navodi su vidljivi na terenu svaki gradjanin ih vidi,bice jos detalja.
I ovo je jedan od kandidata za nacelnika pa izaberite
U iducem javlljanju cu Vam gosp. Memica pribliziti i gosp. Sinanovica jer puno je u jednom javljanju
Last edited by marknof on 17/09/2012 23:05, edited 1 time in total.
-
jedanjedini
#4920 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Bravo Musrafa. Na debati je covjek najspremniji. Poslije ovoga veceras on je kandidat za nacelnika broj jedan!!
-
Innovation
#4921 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Definitivno, ovaj Sinanovic je nekulturan, neparlamentaran, a posebno neznalica. Nema pojma koje su ingerencije lokalne zajednice.
Jedina opcija , a dobri su bili u debati Memic i Godinjak.
Lakota, pokusavajuci da prikrije naglasak,previse zamuckuje i takodje ne zna ingerencije lokalne zajednice.
Jedina opcija , a dobri su bili u debati Memic i Godinjak.
Lakota, pokusavajuci da prikrije naglasak,previse zamuckuje i takodje ne zna ingerencije lokalne zajednice.
-
THINK PINK
#4922 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Innovation wrote:Definitivno, ovaj Sinanovic je nekulturan, neparlamentaran, a posebno neznalica. Nema pojma koje su ingerencije lokalne zajednice.![]()
Jedina opcija , a dobri su bili u debati Memic i Godinjak.![]()
SINANOVIC je sam sebe ukopo ... nekulturni papak.... Komsija moj iz Rakovice, eto kad ja za njega kazem da ne valja .... Znao sam da ce biti agresivan i ljakse.... Jedini gospodin koji barata informacijama i zna posao je Senaid Memić , načelnik naš još dugo godina ako Bog da.... Godinjak je isto bio kulturan slažem se , al on se pravi fin , on je mučak tute mute..... Lakota moze u bezbjednosne agencije da bude drot.... Il nek ga Senaid postavi za šefa garaže u Općini... hehe....
Senaid Memić --- Vaš načelnik
-
VreloBosne
#4923 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Svaka cast gosp. Sinanovic vidi se ko barata informacijama. Pa treba neko i memu postaviti u podredjen polozaj i spustit ga na zemlju.
Citiram Memica : "ZA MENE ZAKONE NE VAZI " !!! pa glasajte gospodo.
MUSTAFA SINANOVIC --- DO POBJEDE PROTIV KRIMINALACA
Citiram Memica : "ZA MENE ZAKONE NE VAZI " !!! pa glasajte gospodo.
MUSTAFA SINANOVIC --- DO POBJEDE PROTIV KRIMINALACA
Last edited by VreloBosne on 17/09/2012 22:30, edited 1 time in total.
- jon_jovi
#4924 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Može neki youtube
-
THINK PINK
#4925 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
THINK PINK wrote:Innovation wrote:Definitivno, ovaj Sinanovic je nekulturan, neparlamentaran, a posebno neznalica. Nema pojma koje su ingerencije lokalne zajednice.![]()
Jedina opcija , a dobri su bili u debati Memic i Godinjak.![]()
SINANOVIC je sam sebe ukopo ... nekulturni papak.... Komsija moj iz Rakovice, eto kad ja za njega kazem da ne valja .... Znao sam da ce biti agresivan i ljakse.... Jedini gospodin koji barata informacijama i zna posao je Senaid Memić , načelnik naš još dugo godina ako Bog da.... Godinjak je isto bio kulturan slažem se , al on se pravi fin , on je mučak tute mute..... Lakota moze u bezbjednosne agencije da bude drot.... Il nek ga Senaid postavi za šefa garaže u Općini... hehe....
Senaid Memić --- Vaš načelnik
Sinanic prava provala , gosp. statistika bez pojma o nadleznostima i a bas se podrzava privatni sektor na Ilidzi imaju 3 privatna obdanista .....