Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
van Basten

#4901 Re: Edin Džeko...

Post by van Basten »

ja da sam na mjestu šeika (eh da sammmmmmm.... :D ) poslije izmjene napadač - karatista kod 0:2 u 55. minuti nazvao bih ga mobitelom u 56. minuti i rekao da više nije trener ekipe. Koji miš, da čovjek ne povjeruje :-)
todd_smith

#4902 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

kako nije opravdana izmjena?

Edin nije trener, Mancini je trener, kakav je trener to je druga prica...njegov stil igre je onaj talijanski, odbrana itd., Dzeka izbacio za De Jonga da pomaze odbrani, Aguero je igrao losije od Dzeke ali zabija vise i zato je ostao na terenu, jednostavno..

Realno, Edin ne igra dobro vec 2-3 utakmice tj. na njegovom onom nivou

Protiv Wigana, ne serite, nije igrao zato sto je prije toga odigrao 3 utakmice u 10-12 dana, zato ga je odmarao

Ovo veceras mu nije trebalo, jer je uvijek bio pristojan sto se tice odnosa sa trenerima/navijacima/suigracima

mada je ovaj link ispod vecinom za Teveza, spominje Mancini i Dzeku...razumije da je bio razocaran i mislim da je sve rekao u onoj recenini kada su ga pitali za Edinovu reakciju @ 5:30 pa do 7:21

kod 6:33 vidi se da je bas,bas ljut na Edinovu reakciju, ali pred kraj sam Mancini cisto kaze "Edin is different, but this is the last time a player shakes his head"

znaci, i sam ga Mancini drzi na jednom nivou, i zna sam covjek da ovo nije tipicno njegovo ponasanje

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/15085701.stm
Edin H.

#4903 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Kaze Manchini da je ovo zadnji put da Dzeko napravi ovako nesto. znaci zuti karton :-)

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/15085701.stm

Previse je Dzeko sklon incidentima, sa onim djetetom u Zenici, u Wolfsburgu poslije utakmice...morace se smiriti ili mu se lose pise u Premiershipu.
Edin H.

#4904 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

van Basten wrote:ja da sam na mjestu šeika (eh da sammmmmmm.... :D ) poslije izmjene napadač - karatista kod 0:2 u 55. minuti nazvao bih ga mobitelom u 56. minuti i rekao da više nije trener ekipe. Koji miš, da čovjek ne povjeruje :-)
Ja mislim da Seik Mansour nije ni znao da igraju veceras utakmicu :D
campa_xxx

#4905 Re: Edin Džeko...

Post by campa_xxx »

Po ovome sto sam ja cuo, Mancini i nije nesto pretjerano ljut na Edina, kazao je nesto u stilu "Dzeko je bio razocaran, jer je igrao lose, igrao je on i bolje, u slijedecim utakmicama ako bude igrao dobro ostat ce 90 minuta na terenu, igramo svakih 3 dana i nije moguce da igra uvjek dobro"
Mozda nisam dobro preveo, pojma nemam :mrgreen:
02:25
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/15085701.stm

A Tevez sto je igrao igrao je :mrgreen:
DeNiro

#4906 Re: Edin Džeko...

Post by DeNiro »

van Basten wrote:ja da sam na mjestu šeika (eh da sammmmmmm.... :D ) poslije izmjene napadač - karatista kod 0:2 u 55. minuti nazvao bih ga mobitelom u 56. minuti i rekao da više nije trener ekipe. Koji miš, da čovjek ne povjeruje :-)
:thumbup:

A ostavi Aguera (metar i zilet) da se bori sa onim dzinovima iz Bajerna.
drmadzija

#4907 Re: Edin Džeko...

Post by drmadzija »

campa_xxx wrote:Po ovome sto sam ja cuo, Mancini i nije nesto pretjerano ljut na Edina, kazao je nesto u stilu "Dzeko je bio razocaran, jer je igrao lose, igrao je on i bolje, u slijedecim utakmicama ako bude igrao dobro ostat ce 90 minuta na terenu, igramo svakih 3 dana i nije moguce da igra uvjek dobro"
Eto isp'o Mancini dzentlmen.
Fakat, nije Dzekino da se petlja u izmjene i taktiku, kakva god ona bila. Njegovo je da igra i suti. Uvijek mi je bio drag jer mi se cinio kao strpljiv i odmjeren covjek. Medjutim, ovo danas mu nikako nije trebalo. Edine, ohladi malo. Ako mislis da je nepravda pocinjena nad tobom, onda pokazi igrom i golovima kako trener nije u pravu. Mani se kafanskog ponasanja... nece te to nigdje odvest'.
Koshpa

#4908 Re: Edin Džeko...

Post by Koshpa »

fino covjek kaze, nije Dzeko ljut sto je izaso nego sam ja ljut ( Mancini za reakciju i igru ) i jos dodaje sljedecu utakmicu ce ostati na klupi sa mnom
Edin H.

#4909 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

drmadzija wrote:
campa_xxx wrote:Po ovome sto sam ja cuo, Mancini i nije nesto pretjerano ljut na Edina, kazao je nesto u stilu "Dzeko je bio razocaran, jer je igrao lose, igrao je on i bolje, u slijedecim utakmicama ako bude igrao dobro ostat ce 90 minuta na terenu, igramo svakih 3 dana i nije moguce da igra uvjek dobro"
Eto isp'o Mancini dzentlmen.
Fakat, nije Dzekino da se petlja u izmjene i taktiku, kakva god ona bila. Njegovo je da igra i suti. Uvijek mi je bio drag jer mi se cinio kao strpljiv i odmjeren covjek. Medjutim, ovo danas mu nikako nije trebalo. Edine, ohladi malo. Ako mislis da je nepravda pocinjena nad tobom, onda pokazi igrom i golovima kako trener nije u pravu. Mani se kafanskog ponasanja... nece te to nigdje odvest'.
Nego, das gol kao Miske u odlucujucem momentu i onda psujes trenera :D
luckylaka

#4910 Re: Edin Džeko...

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:Kaze Manchini da je ovo zadnji put da Dzeko napravi ovako nesto. znaci zuti karton :-)

Previse je Dzeko sklon incidentima, sa onim djetetom u Zenici, u Wolfsburgu poslije utakmice...morace se smiriti ili mu se lose pise u Premiershipu.
:lol: Dzeko sklon incidentima smijesan si a vi lose Dzeki pisete vec odavno ali nista od toga.Cuj lose mu se pise u Engleskoj.Uozbilji se.
Pasha.car.aga

#4911 Re: Edin Džeko...

Post by Pasha.car.aga »

Ma daj ba budite pametni, pa jebe ga od kako je dosao u Man City, jedini je kojeg mijenja svake druge utakmice, ko nije igrao fudbal i ne zna sta to znaci za igraca, iako sam stalozen i miran ali u onom momentu bi reagovao i burnije od samog Dzeke... Opradvadavam ga, nemoj se Dzeko nikome izvinjavat, nek mu se izvinjava Balo i Tevez jebo mu oni sve njegovo glupo italijansko... :x
todd_smith

#4912 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

Izvinut` ce se Edin, i treba jer je tako odgojen

Ne mora se on slagati sa Mancinijevom taktikom, ali shvati da ga je bas taj isti Mancini i doveo u Man. City...jednostavno se izvine i sve je ok, ovaj ce vidjeti kakav je kao osoba/igrac tim gestom...
klixober

#4913 Re: Edin Džeko...

Post by klixober »

I treba se izvinuti, ponajviše radi navijača.Na stranu to, Mancini je idiot. Večeras bi Branimir Tulić bolje postavio taktiku protiv Bayerna, razvalili su ih kao da je u pitanju amaterski, a ne jedan od najskupljih timova na svijetu kada se gleda pojedinalna vrijednost igrača. Njegovo je da on te igrače uklopi. Do sada me sekunde nije uvjerio da je sposoban od sjajnih pojedinaca napraviti tim.
Edin H.

#4914 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:
Edin H. wrote:Kaze Manchini da je ovo zadnji put da Dzeko napravi ovako nesto. znaci zuti karton :-)

:lol: Dzeko sklon incidentima smijesan si a vi lose Dzeki pisete vec odavno ali nista od toga.Cuj lose mu se pise u Engleskoj.Uozbilji se.
Smijesan si ti sa svojim polupismenim, zbrda - zdola, bez zareza, pa ne znas ni gdje je pocetak, niti gdje je kraj, postovima :oops:

A sto se Dzeke tice on je dobio ozbiljnu opomenu od Manchinija, neka ovo jos jednom ponovi pa cemo vidjeti da li ce ga iko kupiti u Premiershipu.
sladak_ko_med

#4915 Re: Edin Džeko...

Post by sladak_ko_med »

Dzeko je kralj, ali izgleda da Baloteli lose utice na njega, izgleda da Baloteli prenosi svoj stil ponasanja na sve u Sitiju sto nije mogao da prenosi u Interu, i sto prije se Dzeko skloni od tog mazluma, tim bolje
Rauber

#4916 Re: Edin Džeko...

Post by Rauber »

E jbg sad, vazda drugi krivi :roll:
Pa nije Dzeko dijete od 13 godina pa da onaj mahnitov moze tako da utice na njega :run:
samo_ti

#4917 Re: Edin Džeko...

Post by samo_ti »

Dzeko je njega zabio, pa vi gledajte :D ( ajde da se nasalimo malo )

Image
Atticus Finch

#4918 Re: Edin Džeko...

Post by Atticus Finch »

sladak_ko_med wrote:Dzeko je kralj, ali izgleda da Baloteli lose utice na njega, izgleda da Baloteli prenosi svoj stil ponasanja na sve u Sitiju sto nije mogao da prenosi u Interu, i sto prije se Dzeko skloni od tog mazluma, tim bolje
Ma daj, jebote, ko da je ne znam šta napravio. Pa Robben je slično reagovo kad ga je Van Gaal izveo prošle/pretprošle (nisam siguran) sezone u ligi prvaka i takvih primjera ima jako puno. Ne pretjerujte, živi bili, već sutra će to njih dvojica riješit, Edin je pametan dečko, svjestan da je pogrešio, a ko ne griješi, zar ne!
BHF_Manijak

#4919 Re: Edin Džeko...

Post by BHF_Manijak »

A pogledajte fakat izraze lice, Dzeko se napeo sav, a Lahm se hudnjak skvrcio, u gutu se savio, nije mu lahko! :lol: :mrgreen: :run:
vinnie_jones

#4920 Re: Edin Džeko...

Post by vinnie_jones »

ocm poder'o je ovog švrću, što bi čika Sale stari pervertit rek'o: "iii zabio ga je Đekson" :lol: :skoljka:
quasar

#4921 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Ma igrac nezadovolajn zbog izmjene, u timu koji gubi.
Svaki mjesec ako ne i sedmica ima bar jedan primjer. To je znak da je igracu stalo. Da je frustriran jer ne ide ni njemu ni timu. Nije bacao flase i scene pravio. Sutra hladne glave, pa onda odluke donositi. Teska noc za City, ali iz ovoga se moze izaci bolji i jaci ako se pravilne pouke izvuku. Eh, sad... :-)
luckylaka

#4922 Re: Edin Džeko...

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:

Smijesan si ti sa svojim polupismenim, zbrda - zdola, bez zareza, pa ne znas ni gdje je pocetak, niti gdje je kraj, postovima :oops:

A sto se Dzeke tice on je dobio ozbiljnu opomenu od Manchinija, neka ovo jos jednom ponovi pa cemo vidjeti da li ce ga iko kupiti u Premiershipu.
Ako nemas pametniji odgovor nemoj mi boga ti bar ti drzati predavanje iz gramatike.A Dzeko se eto prepao opomene od Manchinija da se sav ukakio od straha ko i Tavez,Baloteli... :lol: P.S. Vidim da slabo pratis Premiership a da pratis vidio bi kakve sve ispade prave profi fudbaleri.Poz i tebi.
saramara

#4923 Re: Edin Džeko...

Post by saramara »

Ni prvi ni zadnji koji je loše podnio izmjenu krenulo ga je bilo kao iz snova sada malo stalo a igrača na klupi hvala Bogu koliko hoćeš. Sve skupa stvara nervozu i pritisak i to se riješi za par dana sve skupa ništa abnormalno.
Jack Be Nimble

#4924 Re: Edin Džeko...

Post by Jack Be Nimble »

Ja mislim da je Mancini dobro uradio, uradio je ono sto je trebao uraditi protiv Fulhama kada su zijanili 2 gola razlike. Izvukao Dzeku, ubacio malo odbrane i onda Tevez...eh sada sto Tevez nije htjeo uci to drugi padez.
Dialer

#4925 Re: Edin Džeko...

Post by Dialer »

Ne znam, sinoc je bio pravo los. Aguero je uso jer ima bolju tehniku, jaci sut i brzi je. Tevez nije htio, moro je De jonga. Ne trebamu neko ufurano ponasanje, gradsko djete, nije papak. Il je mozda posto snob nazor.
Post Reply