honky tonk wrote:AZ -.- wrote:Da li neko zna gdje bi se u Sarajevu moglo izraditi one gumene/silikonske narukvice sa licnim natpisom/logom?
da dodam, gdje ima kupit isti tih narukvica, sto su nekad furane...? hvala

Ocigledno ljudima nisu vise interesantne

Ja sam se slomio na netu trazeci gdje se ima izraditi i nadjem samo po jedan sajt iz Zagreba te iz Beograda. Ovaj Zagreb trazi narudzbu od 1000 komada (pa ne pravim gradsku manifestaciju), dok ovi iz Beograda rade narudzbe od 100 komada ali cijena je malo veca za tako mali broj narukvica, cak 2,1€ + PDV, necu ih prodavati po cenera prijateljima...
Razmisljam da pitam neke organizatore, tipa Giro di Sarajevo, preko maila gdje su oni radili svoje. Problem mi moze samo biti sto su oni radili sigurno preko 1000-1500 narukvica, ali sta imam izgubiti
_Reds_ wrote:AZ -.- wrote:Da li neko zna gdje bi se u Sarajevu moglo izraditi one gumene/silikonske narukvice sa licnim natpisom/logom?
Narucis od Kineza

Da je za licnu potrebu, mozda bi pokusao i raspitao se, mislim sve mi zavisi od kvaliteta jer stvarno mora biti profesionalno, a i sumnjam da bi radio svega nekih 50-100 narukvica. Jos mi treba da mi pogrijese, pa da mi evo kao banalan primjer pise Bayern München, a tamo grb Barcelone