Sodom1 wrote:Daryl Dixon wrote:šajpi ga.. prate ga sve velike svjetske MMA organizacije da ga mi obični smrtnici ne pratimo.. neka usputna informacija nije na odmet.. da tema ne prdi bezveze prazna...

Sta ima od toga kad njih dvojica prde samo , u jednoj recenici 100 psovki . Kome je to zanimljivo? To su opasni pogledi ,spike , folovi golovi.Obicni turbo folk
Pa bolje je pogledati jednog Venuma u Belatoru nego sve njihove borbe zajedno.
Kao oni promovisu borbu,konefernecije , suceljavanje itd itd , i to raja gleda

ma ja brate iskreno pratim sve, od nasih boraca, boraca iz regiona pa nadalje.. imamo i mi nada samo sto se malo zna o njima jer smo mizerija od drzave i niko nas ne jebe 2%.. ova dvojica klauna su strasni enterteineri i zato su mi gotivni, iskreno gotivniji mi je brat Diaz.. ma skontali su oni da te psovke povecavaju gledanost i popularnost, nije ni cudo sto su karte za njihove borbe uvijek rasprodane.. kada nekoga pratim duze vremena, kao recimo Alda, onda mu gledam sve treninge, pres konferencije, borbe, post konferencije, emisije pa cak i filmove ako snime

zato brate pisi, stavljaj najave za evente niko ti nece nista ruzno reci, a o ovim "klaunima" se pise samo uoci predstojecih evenata