MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Sodom1

#4901 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Daryl Dixon wrote:šajpi ga.. prate ga sve velike svjetske MMA organizacije da ga mi obični smrtnici ne pratimo.. neka usputna informacija nije na odmet.. da tema ne prdi bezveze prazna... 8)
Sta ima od toga kad njih dvojica prde samo , u jednoj recenici 100 psovki . Kome je to zanimljivo? To su opasni pogledi ,spike , folovi golovi.Obicni turbo folk :D
Pa bolje je pogledati jednog Venuma u Belatoru nego sve njihove borbe zajedno.
Kao oni promovisu borbu,konefernecije , suceljavanje itd itd , i to raja gleda :-)
nema me tamo

#4902 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

To je u vecini slucajeva zanimljivije od same borbe, al' dobro svako ima svoje mišljenje..
samo nas je jedno 90 posto pa ti vidi..
Sodom1

#4903 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Znaci 90 % gleda pres konferencije , i one su zanimljivije od borbi?
Interersantno :D
Daryl Dixon

#4904 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Sodom1 wrote:
Daryl Dixon wrote:šajpi ga.. prate ga sve velike svjetske MMA organizacije da ga mi obični smrtnici ne pratimo.. neka usputna informacija nije na odmet.. da tema ne prdi bezveze prazna... 8)
Sta ima od toga kad njih dvojica prde samo , u jednoj recenici 100 psovki . Kome je to zanimljivo? To su opasni pogledi ,spike , folovi golovi.Obicni turbo folk :D
Pa bolje je pogledati jednog Venuma u Belatoru nego sve njihove borbe zajedno.
Kao oni promovisu borbu,konefernecije , suceljavanje itd itd , i to raja gleda :-)
ma ja brate iskreno pratim sve, od nasih boraca, boraca iz regiona pa nadalje.. imamo i mi nada samo sto se malo zna o njima jer smo mizerija od drzave i niko nas ne jebe 2%.. ova dvojica klauna su strasni enterteineri i zato su mi gotivni, iskreno gotivniji mi je brat Diaz.. ma skontali su oni da te psovke povecavaju gledanost i popularnost, nije ni cudo sto su karte za njihove borbe uvijek rasprodane.. kada nekoga pratim duze vremena, kao recimo Alda, onda mu gledam sve treninge, pres konferencije, borbe, post konferencije, emisije pa cak i filmove ako snime :izet: zato brate pisi, stavljaj najave za evente niko ti nece nista ruzno reci, a o ovim "klaunima" se pise samo uoci predstojecih evenata :thumbup: :bih:
Kombat

#4908 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kombat »

ama neka ide vise sve u tri pichke jebene materine...koji je kurac tim ljudima?!?

http://uk.ufc.com/news/UFC-Statement-on ... nar-071516

Code: Select all

The UFC organization was notified today that the U.S. Anti-Doping Agency (USADA) has informed Brock Lesnar of a potential Anti-Doping Policy violation stemming from an out-of-competition sample collection on June 28, 2016. USADA received the testing results from the June 28, 2016 sample collection from the WADA-accredited UCLA Olympic Analytical Laboratory on the evening of July 14, 2016.

"USADA, the independent administrator of the UFC Anti-Doping Policy, will handle the results management and appropriate adjudication of this case. It is important to note that, under the UFC Anti-Doping Policy, there is a full fair legal review process that is afforded to all athletes before any sanctions are imposed. The Nevada State Athletic Commission also retains jurisdiction over this matter as the sample collection was performed in close proximity to Lesnar’s bout at UFC 200 in Las Vegas. 

"Consistent with all previous potential anti-doping violations, additional information will be provided at the appropriate time as the process moves forward."
Kombat

#4909 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kombat »

Hunt trazi pola para placenih Brocku ili raskid ugovora...

:run:

http://www.thescore.com/mma/news/106001 ... um=twitter
Daryl Dixon

#4910 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

da, da.. Nate je u par navrata uživo govorio da nema borca koji ne koristi steroide.. ono muk nastane kad ovaj to kaže..
spider, belfort, jones, reem, big foot, chael sonnen, cris cyborg, hector lombard...

http://www.cagepotato.com/mma-steroid-b ... -timeline/
http://www.cagepotato.com/mma-steroid-b ... imeline/2/
Daryl Dixon

#4911 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

preporuka film Born to fight - film o životu Jose Aldo Junir-a, izašao prije par mjeseci :thumbup:
cassius

#4912 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Daryl Dixon wrote:preporuka film Born to fight - film o životu Jose Aldo Junir-a, izašao prije par mjeseci :thumbup:
EVo i preporuka za seriju :D

http://www.imdb.com/title/tt3673794/
zigson

#4913 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zigson »

Joj al je pukla lobanja Cyborgu, fuj fuj:
http://fightsite.hr/rubrike/ostale-vije ... agea-foto/
Daryl Dixon

#4914 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

cassius wrote:
Daryl Dixon wrote:preporuka film Born to fight - film o životu Jose Aldo Junior-a, izašao prije par mjeseci :thumbup:
EVo i preporuka za seriju :D

http://www.imdb.com/title/tt3673794/
može može, poslije PB-a laganini :izet: :thumbup: :bih:
Daryl Dixon

#4916 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Još uvijek nemaš poraza u karijeri? U jednom intervjuu da su tebe proglasili kao novu veliku nadu UFC-a. Nazvali su te mlađom verzijom Georgea St. Pierrea? Koliko ti znači čuti tako nešto posebno kad se zna ko je St. Pierre?

- Ko je St. Pierre? Jel on zna ko je Mirsad Bektić iz Srebrenice? Za mene postoji samo Muhamed Ali, a poslije njega Mirsad Bektić. Svi ostali su samo moji konkurenti koje hoću i moram pobijediti.
Po tvom mišljenju, generalno sada gledajući, ko je najbolji borac na svijetu? Da li je to prvak Stipe Miočić, Cain Velasquez, JDS, Alistair Overeem ili Fabricio Verdum?

- Kratko i jasno: Mirsad Bektić.
joj Mirse legende :lol: :thumbup: :bih:
Sodom1

#4917 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Venum po obicaju nije razocarao. Milina gledati ,najatraktivniji borac
cassius

#4918 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Sodom1 wrote:Venum po obicaju nije razocarao. Milina gledati ,najatraktivniji borac
Naravno dok mu daju ovakve borce. Vidicemo kad bude protiv kvalitetnijih.
Sodom1

#4919 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

cassius wrote:
Sodom1 wrote:Venum po obicaju nije razocarao. Milina gledati ,najatraktivniji borac
Naravno dok mu daju ovakve borce. Vidicemo kad bude protiv kvalitetnijih.
Necu ulaziti u to ko je jaci slabiji ovakav onakav. Meni je njega milina gledati u kavezu
cassius

#4921 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

USADA announced today that UFC athlete Chad Mendes, of Sacramento, Calif., has received a two-year sanction for an anti-doping policy violation after testing positive for a prohibited substance.
:-)
nema me tamo

#4922 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Zna Nate sve. :thumbup:
Kombat

#4923 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kombat »

cassius wrote:
USADA announced today that UFC athlete Chad Mendes, of Sacramento, Calif., has received a two-year sanction for an anti-doping policy violation after testing positive for a prohibited substance.
:-)
da fak...CHAD?!?! :evil: :run:
Kombat

#4924 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kombat »

Auu....koja bi satisfakcija bila da Nate opet razbuca zutog pichkopachenika iz Irske i da nakon toga isti popusi suspenziju zbog dopinga... :D :) :)
Daryl Dixon

#4925 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

samo je jebenu protivnicu dobila Holly Holm, Valentina Ševčenko :izet:
Post Reply