nije ni sad
niti ce
Moderators: Charuga, Tomahawk11
hary wrote:Radi normala.
Radi normalno , jedino sto adsl nesto zeza zadnja dva tri satamahalaš wrote:hary wrote:Radi normala.
ne radi, prije da je hosting istekao, nego da je hakovana
kod mene je HS, i radila je do prije 15 min...aj valjda ce je popraviti sto prijesaabsa wrote:Radi normalno , jedino sto adsl nesto zeza zadnja dva tri satamahalaš wrote:hary wrote:Radi normala.
Mozda je kod nekih do konekcije. Kod mene cijeli dan moze.mahalaš wrote:hary wrote:Radi normala.
doci ce i do tebe ;D meni je radila jos sat nakon sto je on sliku onu postavioburek_in_space wrote:Kod mene bez problema fercera, kablovski internet.
S obzirom da smo dobili ogranicen broj ulaznica (1000), prodaja istih ce biti vrsena posredstvom UNFKS.
Uplate se mogu izvrsiti danas 06.08.2010 i sutra 07.08.2010 u prostorijama UNFKS u periodu izmedju 17.00 i 21.00h. Cijena ulaznice je 7 KM i po uplati dobit cete priznanicu, a kartu dobijate kada dodju u Udruzenje.
Dalje...
-Policija RS će napraviti 4 kontrolne tačke
-Niko bez ulaznice neće moći preći ni prvu kontrolu, samim time ni ući na područje RS, a pogotovo ne na utakmicu
-Neće biti dozvoljen izlazak i ulazak sa tribine na poluvremenu
-Prodato je već 500 karata, pa požurite sa prijavama
-Niko neće moći preuzeti kartu bez dokaza o uplati (uplatnica iz UNFKS)
-Napominjemo za zabranu konzumiranja alkohola i prisustva u alkoholiziranom stanju, i zabranu unošenja suvišnih ključeva i duplih mobitela
-Odlazak i dolazak na utakmicu iz pravca grada se planira tramvajem
-Korteo kreće sa Dobrinje V, okupljanje od 15-16h
-Preostali dio ulaznica će se moći rezervisati u prostorijama UNFKS sutra od 13h do 21h

E jesi baksuzecstase wrote:doci ce i do tebe ;D meni je radila jos sat nakon sto je on sliku onu postavioburek_in_space wrote:Kod mene bez problema fercera, kablovski internet.
samo_ovaj_put wrote:elSaik,radi li tebi fksinfo?
samo_ovaj_put wrote:elSaik,radi li tebi fksinfo?
et bar vidis kako je lijepa ta cura na naslovnojburek_in_space wrote:E jesi baksuzecstase wrote:doci ce i do tebe ;D meni je radila jos sat nakon sto je on sliku onu postavioburek_in_space wrote:Kod mene bez problema fercera, kablovski internet.