minjonja wrote:ovaj werner... jel to covjek iz hrvatske, mislim splita, koji je bio nestao pa su bili poljepljeni plakati po gradu gdje je porodica kumila za neke informacije? ili je to neki drugi nestali?
ne znam za te plakate ali procitaj onaj prvi link sto sam postavio, mozda je ovaj tolic u pitanju.
Hajrudin Memović je uhićen u policijskoj zasjedi, u središtu Sarajeva, dok je od članova obitelji Marija Tolića pokušao iznuditi 75.000 eura, nudeći im informacije o nestalom rođaku koje su bile poznate samo užem krugu ljudi dobro upućenih u istragu. Pritisnut čvrstim policijskim dokazima sitni kriminalac Memović je vrlo brzo pristao na suradnju, tražeći da mu se zauzvrat osigura status svjedoka pokajnika. Iskaz Hajrudina Memovića, do čijih je dijelova došla i Slobodna Bosna, zaprepastio je čak i najiskusnije policijske inspektore!
ovaj clanak je iz jula, a inace prvi put o slucaju je pisala slobodna bosna jos u aprilu, pa je zijad ganjao avdica po gradu. neke su stvari izgleda i gore nego se cine na prvi pogled. komotno moze filmska prava prodati ovaj turkovic.