Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Riddle

#4901 Re: Real Madrid C.F.

Post by Riddle »

Vjerovatno tacno, ali vec sam rekao da je kompletna situacija oko ova dva tima bolesna. Dosta menadzera koristi ovu strategiju (siege mentality), mada ipak ne na ovako ekstreman nacin.
LSD

#4902 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Riddle wrote:Vjerovatno tacno, ali vec sam rekao da je kompletna situacija oko ova dva tima bolesna. Dosta menadzera koristi ovu strategiju (siege mentality), mada ipak ne na ovako ekstreman nacin.
Ja ne znam kakva je ovo taktika i strategija:

http://www.youtube.com/watch?v=kPGx2hkh ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=olelvRKS ... r_embedded

Sad ce neki reci, to je Mourinho, specialac one, woooww jest cool....ma ko je - da je :!: - seljakluk je neviđeni , to je poenta...nešto nisam vidio da su Lippi, Hidink, Hizfeld, Ferguson,Guardiola,Wenger i ostali gestikulisali drugim igracima da smrde ili gurali prst u oko drugim trenerima...i otprije on provocira Guardiolu i Barcu, nije to ništa novo.

Siege mentality, malo morgen...nazovimo stvari pravim imenom : primitivizam i krkanluk.
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#4903 Re: Real Madrid C.F.

Post by anthraxQ »

Mourinho je meni legenda. Što sam se ismijao sinoć, to dugo nisam. :lol: :lol: ...

Još kad je trpao prst u oko onome... pa se na kraju i smije...hahaha... :lol:

legenda!
ganjeta

#4904 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

Ma ovdje je potreban komitet za normalizaciju. :D
Riddle

#4905 Re: Real Madrid C.F.

Post by Riddle »

LSD wrote:Ja ne znam kakva je ovo taktika i strategija:

http://www.youtube.com/watch?v=kPGx2hkh ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=olelvRKS ... r_embedded

Sad ce neki reci, to je Mourinho, specialac one, woooww jest cool....ma ko je - da je :!: - seljakluk je neviđeni , to je poenta...nešto nisam vidio da su Lippi, Hidink, Hizfeld, Ferguson,Guardiola,Wenger i ostali gestikulisali drugim igracima da smrde ili gurali prst u oko drugim trenerima...i otprije on provocira Guardiolu i Barcu, nije to ništa novo.

Siege mentality, malo morgen...nazovimo stvari pravim imenom : primitivizam i krkanluk.
Naravno da jeste ta strategija, jer tako stvara zajednistvo, ali kao sto rekoh, to radi na nesto ekstremniji nacin. U svojim postupcima pretjeruje i ponekad se izgubi (ili to nama tako izgleda), ali ipak nikad se nije susreo s protivnikom kakva je Barcelona. Jedino se prema njima tako ponasa, jer ga nikad niko nije tako gurnuo do krajnjih granica. Sad ce sve uciniti da pobijedi. Ovo me podsjeca na Ali vs Fraizer. :lol: Neki ce ga zbog toga voljeti, drugi ce ga se gnusati. To ne mozes promijeniti.
ruud

#4906 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

ne morate ga voljeti, ali zasluzuje totalni respekt
José Mário dos Santos Félix Mourinho wrote:

Honours

Managerial
In eight seasons of club management, including an eight month sabbatical in 2007–08, Mourinho has led his club to win its domestic league six times, the UEFA Cup once and the UEFA Champions League twice. Since 2002, Mourinho has not gone a full season or a calendar year without winning at least one trophy.

Porto (2002–2004)
Primeira Liga (2)
2002–03, 2003–04
Supertaça Cândido de Oliveira (1)
2003
Taça de Portugal (1)
2002–03
UEFA Cup (1)
2002–03
UEFA Champions League (1)
2003–04
Chelsea (2004–2007)
FA Premier League (2)
2004–05, 2005–06
FA Community Shield (1)
2005
Football League Cup (2)
2004–05, 2006–07
FA Cup (1)
2006–07
Internazionale (2008–2010)
Serie A (2)
2008–09, 2009–10
Supercoppa Italiana (1)
2008
Coppa Italia (1)
2009–10
UEFA Champions League (1)
2009–10
Real Madrid (2010–present)
Copa del Rey (1)
2010–11

Individual
Primeira Liga Manager of the Year (2): 2002–03, 2003–04
Premier League Manager of the Year (2): 2004–05, 2005–06
Premier League Manager of the Month (3): November 2004, January 2005, March 2007
Serie A Manager of the Year (2): 2009, 2010
Albo Panchina d'Oro Coach of the Year (1): 2010–2011
UEFA Manager of the Year (2): 2002–03, 2003–04
UEFA Team of the Year Coach of the Year (4): 2003, 2004, 2005, 2010
BBC Sports Personality of the Year Coach Award (1): 2005
La Gazzetta dello Sport Man of the Year (1): 2010 [75]
Onze d'Or Best Coach (1): 2005
FIFA Ballon d'Or Best Coach (1): 2010
IFFHS World's Best Club Coach of the Year (3): 2004, 2005, 2010
World Soccer Magazine World Manager of the Year (3): 2004, 2005, 2010
International Sports Press Association Best Manager in the World (1): 2010 [76]
CNID Best Portuguese Manager in Foreign Countries (2): 2008–09, 2009–10
Special awards
Honoris causa – degree by the Technical University of Lisbon for his accomplishments in football[77]
Football Extravaganza's League of Legends (2011)[78]
ocigledno je da ima vise trofeja i licnih priznanja, nego sto bi ih pojedini treneri, gore navedeni, znali nabrojati!
LSD

#4907 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Ta lista individualnih priznanja mu ne daju za pravo da se ponaša ko najveci čoban.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4908 Re: Real Madrid C.F.

Post by -LIBERO- »

Ljudi,ja razumijem navijacke strasti privrzenost nekom klubu i slicnu pricu..ali ono ubadanje prstom u oko.... :shock: :-)
Ono nema opravdanja,e sada ako ga UEFA,ili neko disciplinsko tijelo spanske lige, ne kazne...neka se "samoubiju" :run:
BHF_Manijak

#4909 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

tzipiripi wrote:Jope' ista priča nadrealista. Gluma. Ahaaaa! Zaboravili još i sudiju pomenut'.
Ovoj "ekipi" fali jedino golman tipa Tony Schumachera da budu All-Stars butchers.
Razlika između Barce i Hale što pravi majstri ne plaču nakon poraza i sudijskih odluka. Marcel trebao je'no dva crvena i jedan žuti popit, komotno. Pepe le Pew morao tri crvena i koji žuti. Vrijeme mu je za jednu psihijatrijsku ustanovu, izolovano odjeljenje. Ramos, Khedira ... Da dovedu Ghandia i ovaj bi nakon 10 minuta igre gledao da kome ošarafi nogu, glavu, oko...
Cristina dala neregularan gol a jedan na jedan totalna 0.Ošino jednom kako treba i kapak.
A pravi majstori odgovaraju na najbolji način. Zabijanjem kad je najslađe, pred sami kraj. Messke, noga ti se pozlatila. Prve dvije službene tekme, tri gola i asistencija i po. I to omiljenoj "ekipi" i omiljenom "treneru".

Barcelona-Inter, prskalice nakve ovo ono... :zzzz: :oops:
hau jes no

#4910 Re: Real Madrid C.F.

Post by hau jes no »

anthraxQ wrote:Mourinho je meni legenda. Što sam se ismijao sinoć, to dugo nisam. :lol: :lol: ...

legenda!
jos mu i poljupce salje na kraju :lol: :D
veljaca

#4911 Re: Real Madrid C.F.

Post by veljaca »

Dialer wrote:Dok je ove seljacine na klupi reala ovako ce biti. Papak mrtvi!
:thumbup:

I to ogromni seljak ..... Cuj prema pomocniku trenera Barce onako postupiti. Volio bih da je to uradio Guardioli da ovaj sa njim pomete teren .....

Zao mi Casillasa :thumbup: , uz ovakve igrace i uz kretena od trenera - jadnik poceo da prica sam sa sobom - kao da je pukao .... A stvarno je fin momak ....
romanovero

#4912 Re: Real Madrid C.F.

Post by romanovero »

LSD wrote:Ta lista individualnih priznanja mu ne daju za pravo da se ponaša ko najveci čoban.
ti ko da si u versaju rodjen, pa djelis lekcije ko je coban ,a ko nije
LSD

#4913 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

romanovero wrote:
LSD wrote:Ta lista individualnih priznanja mu ne daju za pravo da se ponaša ko najveci čoban.
ti ko da si u versaju rodjen, pa djelis lekcije ko je coban ,a ko nije
Ma iživcirao me sinoc sa onim svojim bahatim ponašanjem...i ja sam budala što se primam na to :oops: , kad imaju nadležni koji ce ga kazniti.
ruud

#4914 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Pinto je igrac sa najvise crvenih kartona dobivenih van igre u historiji fudbala ;-)

o tom, po tom ko je coban a ko nije..
baklava2

#4915 Re: Real Madrid C.F.

Post by baklava2 »

nemogu da vjerujem da je marcelo onako startovao. inače je miran i staložen a protiv barce i dezorijentisan. :lol:
garant su sihri :run:
ruud

#4916 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

baklava2 wrote:nemogu da vjerujem da je marcelo onako startovao. inače je miran i staložen a protiv barce i dezorijentisan. :lol:
garant su sihri :run:

ne branim njegov potez al' ocigledno da je Marcelo bio isfrustriran, jer je bio jedini tamnoputi igrac na terenu kojem je stadion (ne cijeli, ali se culo) hukao ( majmunsko hukanje - rasizam) kada je imao loptu.
Toliko o gospodi i glumcima Barselone.
ek0

#4917 Re: Real Madrid C.F.

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 13:40, edited 2 times in total.
skafiskafsnjak

#4918 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

E koji su smradovi ovi Madridjani ... Da je obrnuta situacija, da je ovo radio Guardiola (sto je nemoguce, one je gospodin coek) pljuvali bi na njega ... Koji peder !
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#4919 Re: Real Madrid C.F.

Post by anthraxQ »

hau jes no wrote:
anthraxQ wrote:Mourinho je meni legenda. Što sam se ismijao sinoć, to dugo nisam. :lol: :lol: ...

legenda!
jos mu i poljupce salje na kraju :lol: :D

:lol: :lol: :lol: ... ma neka je. Ne mogu ja ove uvijek uglađene, fine... neka Mourinho.

a prst u oko...pa bolje i to nego prst u uho! :lol:
Last edited by anthraxQ on 18/08/2011 14:56, edited 1 time in total.
Zmijuga loma

#4920 Re: Real Madrid C.F.

Post by Zmijuga loma »

BHF_Manijak wrote:
tzipiripi wrote:Jope' ista priča nadrealista. Gluma. Ahaaaa! Zaboravili još i sudiju pomenut'.
Ovoj "ekipi" fali jedino golman tipa Tony Schumachera da budu All-Stars butchers.
Razlika između Barce i Hale što pravi majstri ne plaču nakon poraza i sudijskih odluka. Marcel trebao je'no dva crvena i jedan žuti popit, komotno. Pepe le Pew morao tri crvena i koji žuti. Vrijeme mu je za jednu psihijatrijsku ustanovu, izolovano odjeljenje. Ramos, Khedira ... Da dovedu Ghandia i ovaj bi nakon 10 minuta igre gledao da kome ošarafi nogu, glavu, oko...
Cristina dala neregularan gol a jedan na jedan totalna 0.Ošino jednom kako treba i kapak.
A pravi majstori odgovaraju na najbolji način. Zabijanjem kad je najslađe, pred sami kraj. Messke, noga ti se pozlatila. Prve dvije službene tekme, tri gola i asistencija i po. I to omiljenoj "ekipi" i omiljenom "treneru".

Barcelona-Inter, prskalice nakve ovo ono... :zzzz: :oops:
Xavi: "It's sad Madrid players didn't stay at the end to watch us lift the trophy. We did it at the Copa. You should be graceful in defeat." :)
baklava2

#4921 Re: Real Madrid C.F.

Post by baklava2 »

je li ovo veliki trener :lol:

Iako je veliki trener, Mourinho se tako ne ponaša. U jednom trenutku na utakmici, dok je se Messi spremao na izvođenje auta, a Dani Alves bio kraj njega Mourinho je stajao iza njih i gestom pokazivao da nešto smrdi... Sukobio se i s pomoćnikom Guardiole Titu do kojeg se došetao i ničim izazvan mu gurao prst u oko. Poznavajući Mourinha, vjerojatno će reći da ga je napalo Titovo oko.

http://youtu.be/kPGx2hkhnhw
anthraxQ

#4922 Re: Real Madrid C.F.

Post by anthraxQ »

pa dajte to je Mourinho. Svi znamo kakav je. Ali je drugačiji od svih, samo svoj. Svi se možemo sjetiti nekih legendarnih utakmica u kojima je pokazao ko je. Meni je ovo više smiješno nego ružno... Lik se za!ebaje ako niste primjetili :D .
LSD

#4923 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

anthraxQ wrote:pa dajte to je Mourinho. Svi znamo kakav je. Ali je drugačiji od svih, samo svoj. Svi se možemo sjetiti nekih legendarnih utakmica u kojima je pokazao ko je. Meni je ovo više smiješno nego ružno... Lik se za!ebaje ako niste primjetili :D .
Ma jašta...to je Mourinho, navikli smo na njega i njemu je sve dozvoljeno, jelde...cak i da pljuje po FIFI i UEFI...pa ja, može mu se...to da neki drugi trener uradi sad bi se svi zgražavali.

A ovo je klasika od Pepea, udri ga mehmede nije ti ga majka rodila... fino cova udari bodiček ko u hokeju.

http://www.youtube.com/watch?v=splGBXsS ... re=related

A onda Marcelo ovjeri Fabregasa, covjek tek dobi loptu i ovaj ga odmah satra :-)

http://www.youtube.com/watch?v=gvCwZnWjzJc
al_akhisari

#4924 Re: Real Madrid C.F.

Post by al_akhisari »

...real ima kompleks od barce, to je sada vec ocigledno; na klupi im sjedi, neko rece coban; nazvao bih ga ja i gorim imenom, ali mi pristojnost ne dozvoljava :D u svakom slucaju, jedan veliki klub, kao sto je real madrid, zasluzuje nesto bolje na klupi ( neko ce reci da je arogantni primitivac veliki trener - to do sada u realu nicim nije dokazao; bas naprotiv)
ultima_palabra

#4925 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

al_akhisari wrote:...real ima kompleks od barce, to je sada vec ocigledno; na klupi im sjedi, neko rece coban; nazvao bih ga ja i gorim imenom, ali mi pristojnost ne dozvoljava :D u svakom slucaju, jedan veliki klub, kao sto je real madrid, zasluzuje nesto bolje na klupi ( neko ce reci da je arogantni primitivac veliki trener - to do sada u realu nicim nije dokazao; bas naprotiv)
Misliš? Da nije njega, Barceloni bi već sada mogli dodjeliti sve tri titule za ovu sezonu... ovako opet ima neizvjesnosti.
Razbio je i mit da se ne može nadigravati sa Barcelonom... može i to, uzeo im posjed u prvoj utakmici, imao i više šansi ukupno u dvije utakmice.

Rezultat je ovaj put izostao... vidjećemo šta nosi sezona.
Post Reply