AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Drvosjeca iz Dejcica
#4901 Re: AS Roma
Ahahaha
Trpaaaj
-
last mohicans
#4902 Re: AS Roma
Loptu kao rukom spusti.Odlican je veceras, dvije tri dobre asistencije je imao, pored gola.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4903 Re: AS Roma
Vala je mogao i asistenciju upisati i da zvanično bude igrač utakmice. 
- luckylaka
#4904 Re: AS Roma
Ovakvu Romu ceka potop protiv Reala
-
senturk
#4905 Re: AS Roma
ovakvi golovi mogu pasti samo kad igra Roma i na pes-u 6. nigdje vise

- BarbaDue
#4906 Re: AS Roma
Niko u Romi ne zna centaršuta uputiti, pa ni Miralem. Il' su lopte niske jedva do prve stative il' su nekakve glupe visinske pa dok dođe u 16 prođe decenija. 
- Romanista 101%
#4907 Re: AS Roma
Ne sjecam se kad me neki igrac Rome vise iznervirao kao ovaj Florenzi. Hodajuca katastrofa, on je u Romi samo zato sto je Rimljanin, a ne zbog kvalitete.
Salah & Dzeko prelomili utakmicu. Vazna pobjeda za 3. mjesto. Sad slijedi malo laksa tekma
gotov je Real 
Salah & Dzeko prelomili utakmicu. Vazna pobjeda za 3. mjesto. Sad slijedi malo laksa tekma
- shake69
#4908 Re: AS Roma
Gori je Rudiger! Koja nesigurnost i losa postavljanja iz utakmice u utakmicu i jos lazu neki da se otimaju veliki za njega i nude 40 miliona! Bolji Zeljin Kosoric!Romanista 101% wrote:Ne sjecam se kad me neki igrac Rome vise iznervirao kao ovaj Florenzi. Hodajuca katastrofa, on je u Romi samo zato sto je Rimljanin, a ne zbog kvalitete.
Salah & Dzeko prelomili utakmicu. Vazna pobjeda za 3. mjesto. Sad slijedi malo laksa tekmagotov je Real
- ganjeta
#4909 Re: AS Roma
Oni su bez Pjanića karina, ovako su prosjek sa njim. Trebaju im oba beka i oba stopera, pa recimo da Manolas može proći kao rezerva. Onaj Digne, kako se već zove, za 90. minuta nije ubacio centaršut da valja. Florenzi isto tako, šatro kapiten
. Peroti ja zanimljiv igrač, dok je Salah glupko pravi, rang Gervinja.
- Romanista 101%
#4910 Re: AS Roma
Dobar je Salah kakvi su ostali. Popravio se otkad ih je Spalletti preuzeo. Vise dodaje, manje je sebican. 4 pobjede u nizu, uprkos ne tako dobroj igri. Bice ovo dovoljno za trece mjesto, inter i viola su odron, jedino milan moze nesto napraviti. Spalletti spasava sezonu, a od ljeta opet se napada scudetto 
- Bianconeri1988
#4911 Re: AS Roma
Florenzi je izuzetno dobar igrač da igra na svojoj prirodnoj poziciji, on je veznjak, ali Garcija ga počeo forsirati na beku, Spaletti nastavio, samo ga uništavaju.
- Saian
#4912 Re: AS Roma
Kako se ovaj Rudiger proda meni nije jasno, na sta
- Point.
#4913 Re: AS Roma
Roma napada scudetto odkako je Gabriel Omar Batistuta otisao.Romanista 101% wrote:Dobar je Salah kakvi su ostali. Popravio se otkad ih je Spalletti preuzeo. Vise dodaje, manje je sebican. 4 pobjede u nizu, uprkos ne tako dobroj igri. Bice ovo dovoljno za trece mjesto, inter i viola su odron, jedino milan moze nesto napraviti. Spalletti spasava sezonu, a od ljeta opet se napada scudetto
- Romanista 101%
#4914 Re: AS Roma
Neko cilja visoko i ima ambicije, a nekome je plafon liga evropePoint. wrote:Roma napada scudetto odkako je Gabriel Omar Batistuta otisao.Romanista 101% wrote:Dobar je Salah kakvi su ostali. Popravio se otkad ih je Spalletti preuzeo. Vise dodaje, manje je sebican. 4 pobjede u nizu, uprkos ne tako dobroj igri. Bice ovo dovoljno za trece mjesto, inter i viola su odron, jedino milan moze nesto napraviti. Spalletti spasava sezonu, a od ljeta opet se napada scudetto
- Point.
#4915 Re: AS Roma
Neko se proda jenkijima, ima pripreme po Diznilendu i glavni stozer prebaci u Miami a neko jos uvijek drzi do Rima. I onda opet ovi sto se nisu prodali imaju vise titula u zadnjih 10-ak godina.Romanista 101% wrote:Neko cilja visoko i ima ambicije, a nekome je plafon liga evropePoint. wrote:Roma napada scudetto odkako je Gabriel Omar Batistuta otisao.Romanista 101% wrote:Dobar je Salah kakvi su ostali. Popravio se otkad ih je Spalletti preuzeo. Vise dodaje, manje je sebican. 4 pobjede u nizu, uprkos ne tako dobroj igri. Bice ovo dovoljno za trece mjesto, inter i viola su odron, jedino milan moze nesto napraviti. Spalletti spasava sezonu, a od ljeta opet se napada scudetto
- Romanista 101%
#4916 Re: AS Roma
Ko je laziu kriv sto ne moze da nadje dobre vlasnike da ga izvade iz blata. Ipak je Romi lakse jer je poznatija i ima puno vise navijaca. Roma se nije prodala, vec je samo promjenila vlasnika sto je dobro i za seriu A da ima sto vise konkurentnijih klubova.
- Point.
#4917 Re: AS Roma
Da je Lotito imalo normalan Lazio bi se prodo. Cojek ne da, stas mu.
Kako se Roma nije prodala, kad im predsjednik zivi u USA, dodje na derbi mozda i to je to a igracu setaju sa Siljom i Miki Mausom za vrijeme priprema. Pa Spaletti je isao u Miami da potpise kontrakt. Ako to ne znaci da se Roma prodala za saku dolara, onda ne znam sta je
Kako se Roma nije prodala, kad im predsjednik zivi u USA, dodje na derbi mozda i to je to a igracu setaju sa Siljom i Miki Mausom za vrijeme priprema. Pa Spaletti je isao u Miami da potpise kontrakt. Ako to ne znaci da se Roma prodala za saku dolara, onda ne znam sta je
- Romanista 101%
#4918 Re: AS Roma
Kakve to veze ima gdje predsjednik sjedi? Covjek nema samo Romu pod vlasnistvom, vec i ostale firme. Znaci po tebi i Liverpool se prodao Amerima jer im vlasnici sjede na drugom kraju svijeta. Roma je sve zadrzala sto je imala i prije ovih vlasnika. Plus sto je ojacala financijski, smanjila dug za 70%, i ono sto je najvaznije dobice jedan od najmodernijih stadiona koji ce biti u vlasnistvu kluba. Tribina Curve Sud bice iz jednog dijela, a ne iz dva kako je na pocetku planirano.
- Point.
#4919 Re: AS Roma
Naravno da se i Liverpool prodao. Zato danas imamo proteste navijaca jer ameri ne razumiju tradiciju tog klub pa sastavljaju nekakve tranfer komitete i od takvog kluba hoce da naprave feeder klib sve zarad profita Slicno radi i Roma.
Sto se tice stadiona, mislim da ce dosta vode proci Tiberom prije nego ugledamo novi stadion u Rimu.
Sto se tice stadiona, mislim da ce dosta vode proci Tiberom prije nego ugledamo novi stadion u Rimu.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4920 Re: AS Roma
Ovaj Špageti izvadi Romu
Steta pa nije ranije dosao...
Mada i ovo je dobro, barem se nece obrugati u ligi prvaka.
Garsija se ponasao sa Romom kao da je vodio Barcu...igrao za gol vise. Toga nema kod Italijana, glavno je ne primiti gol a Špageti to zna
Steta pa nije ranije dosao...
Mada i ovo je dobro, barem se nece obrugati u ligi prvaka.
Garsija se ponasao sa Romom kao da je vodio Barcu...igrao za gol vise. Toga nema kod Italijana, glavno je ne primiti gol a Špageti to zna
- BarbaDue
#4921 Re: AS Roma
Špageti...hihi...dobar si
- noiserr
#4922 Re: AS Roma
Zna Maicon, ali on je ostario nazalost. Ja bih prije Zukanovica igrao nego Digne-a. Nije sto je nas, ali barem nekad zna centarsut izvesti. Digne-a jedino vadi sto je mlad pa se mozda popravi.BarbaDue wrote:Niko u Romi ne zna centaršuta uputiti, pa ni Miralem. Il' su lopte niske jedva do prve stative il' su nekakve glupe visinske pa dok dođe u 16 prođe decenija.
- BarbaDue
#4923 Re: AS Roma
To sam i ja primjetio, Zuka je uradio 2-3 vrhunska ubačaja sa strane.
- Thorgerson
#4924 Re: AS Roma
Jedna zanimljivost za večerašnji okršaj.
Ako sam dobro izračunao, prema posljednjoj postavi Reala i ako budu igrali Pjana, Dzeko i Zuka u Romi...
...zemlja sa najvise reprezentativaca i igraca na terennu biti?
Onda slijede Španija, Hrvatska, Francuska, Italija...

Ako sam dobro izračunao, prema posljednjoj postavi Reala i ako budu igrali Pjana, Dzeko i Zuka u Romi...
...zemlja sa najvise reprezentativaca i igraca na terennu biti?
- shake69
#4925 Re: AS Roma
Digne je bio vrlo dobar posljednju utakmicu pa mozda Zuka bude na stoperskoj ispred Manolasa. Bilo bi ih lijepo vidjeti sve trojicu na terenu.Thorgerson wrote:Jedna zanimljivost za večerašnji okršaj.
...zemlja sa najvise reprezentativaca i igraca na terennu biti?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()