formalno da, al dsovci sami ne mogu nistaJohny wrote:Gde se pojave nasi mirovnjaci tu bi izbio rat, zato nas i ne zovu u NATO![]()
Realno, koji je sastav policije danas u Srbiji...bar 50% je bilo na Kosovu 99. godine...uzimajuci u obzira da je jos vise njih istrenirano u Slobinom rezimu ne mozes ocekivati mnogo. Dacic tesko da moze biti odgovoran sto neka budala poteze pistolj na lika koji je prosao na crveno, to je sistemska greska koja ce tek posle dosta vremena popraviti. NIje to cak nastalo u vreme Slobe, jos u Titovo vreme policija je bila nevidjeno agresivna, nikad na Balkanu nisi ni imao civilizovanu policiju...
Ovo oko price da je Dacic zeznuo Tadica... strasno ga je zeznuo, omogucio mu je da ima premijera, ministra odbrane i jos 10 ministara u vladi, omogucio mu je da sefuje Beogradom koji je drzava u drzavi sto se tice prihoda i potencijala... da ga nije zeznuo Dacic sve to bi drzali radikali i Kostunica...
Sto mene tako neko ne zajebe?!
Dešavanja u Srbiji
-
dallton
#4901 Re: Desavanja u Srbiji
-
behavac
#4902 Re: Desavanja u Srbiji
Johny wrote:Posto je ovo moj atar ajde da razjasnimo stvari malo oko ovih lokalnih izbora...
Prvo, ovo su bili ponovljeni lokalni izbori u samo 3 opstine koje nisu uspele da uspostave regularnu vlast.... Zemun, Vozdovac i Kosjeric.
Mala izlaznost, samo trecina glasaca govori da u principu ljude boli uvo ko ce biti u kancelariji kad podnosis zalbu sto komsija pravi ogradu u tvom dvoristu, sto kanalizacija izliva, koji papiri trebaju da legalizujes kafic... nadleznost samih opstina u Gradu Beogradu je dosta manja jer imaju gradsku strukturu iznad sebe koja regulise i urbanisticki plan, i naplatu poreza, saobacajne sluzbe, policija...
Kampanja nije bila vidljiva do samo par dana pred izbornu cutnju jer je vaznost ovakvih izbora u globalnom smislu minimalna, ali moze pokazati neke trendove.
Zemun je uvek bio specifican, nekad gradic izdvojen od Beograda, naseljen sa dosta Hrvata(1941-1945 NDH je imala i Zemun u svom sastavu, moj teca je krenuo u skolu po nastavnom planu programu cika Pavelica), od 90-ih najace uporiste Seseljevih radikala, tamo im je i centrala... ciljano su naseljavali izbeglice u prigradska naselja Zemuna, davali im besplatno zemlju, zidali su citava naselja bez bilo kakve dozvole i stvorili jezgro koje im na svakim izborima poklanja vlast. Kad pogledas rezultate izbora tako vidis da podrska demokratama koja je ogromna u samom centru rapidno opada kako asfalt zamenjuje makadam, cipelu opanak... postoji jos i efekat siromasnih radnickih naselja na obodu Zemuna koji su ispusili zbog privatizacije i glasaju iz revolta..
Znacajna stvar je sto Seseljevi radikali stoje na 11% sto je mizeran rezultat u odnosu na skorasnju dominaciju, ojacao je Toma Nikolic koji je skinuo Seseljev bedz, odrekao se ideje Velike Srbije, britanski ambasador je rekao da je on prihvatljiv za saradnju, i u buducnosti ce predstavljati umerenu desnicu, na sta je juce u intevju sam ciljao... trebace mu jos nekoliko godina da opere EU odelo od radikalskih govana ali na dugi rok bas on ce ubediti bivse radikale da je EU najbolje resenje...
Demokrate su u Zemunu prosle ocekivano, ubio ih je mali izlazak na izbore jer su njihovi glasaci obicno najizbirljiviji, i lako ostanu kod kuce ako nije vaznost izbora velika...
Vozdovac je slicna prica, urbani deo drzi DS, ali prigradska naselja oko Avale koja su samo nominalno Beograd a u sustini sela...daju podrsku desnim opcijama, tamo ce ipak DS zadrzati vlast.
U Kosjericu, varosici izmedju Valjeva i Uzica, "tripizdini" civilizacije ipak suvereno pobedjuju demokrate, oni uvek glasaju za vlast, cuvena logika seljaka koji je rekao nekom opozicionom politicaru "kad dodjes na vlast i ja cu za tebe da glasam"![]()
Ne treba izvoditi ozbiljne analize jer je uzorak premali, a izbori nevazni, ali ja procenjujem da je uspeh Tome Nikolica pozitivna stvar, eliminise Seselja iz igre, pravi korpus desnice koja ce ipak glasati za uclanjenje u EU, a nikakvo bratstvo sa Rusijom i zemljama treceg sveta...
Johny wrote:Zivi bili pa videli sledece izbore, ja tipujem na koaliciju Tome i Tadica uz obrazlozenje "ovi ostali su protiv EU"...
Moze da ne bude tako samo ako Tadic sa manjinama i SPS-om ima vecinu, ali bilo kakav povratak Seselja i Kostunice je nemoguce, tocak istorije nikad se vise nece vratiti na mracne face.
Navodis neke primere agresivnih pandura...slazem se da mnogo jos ima mongoloida u uniformi, ali to se sporo menja, dobar deo njihovog sastava je ucestvovao u ratovima, tako da samaranje i pendrecenje im je lagana razonoda...
A to sto su lesili protestante na skupu podrske Karadzicu, i one maloumnike sto sebe nazivaju vatrenim navijacima... znas kolko sam se potresaoda se ja pitam bilo bi jos zesce, dosta vise huligana na ulicama!
A ne vrijedi ti puno ovo objasnjavati dalltonu i zavrzlami...dallton pesimista po prirodi i sve mu crno u zivotu...a zavrzlama ce tu da vidi neku zavjeru kao sto ovaj vlajko lupa...itd ...a zivot tece dalje...
- kiky
#4903 Re: Desavanja u Srbiji
zašto srbija neda vojvodini da proglasi statut ...

-
dallton
#4904 Re: Desavanja u Srbiji
a jos pogotovo zasto izmislja zilkica i narkomane kao "islamsku zajednicu", to je sigurno zato sto dallton i zavrzlama izmisljaju zavjere i sve vide crno ...ili otkud milosevices covjek ministar policije, mora da sam ja sanjao...kiky wrote:zašto srbija neda vojvodini da proglasi statut ...
-
Johny
#4905 Re: Desavanja u Srbiji
Gde si kikykiky wrote:zašto srbija neda vojvodini da proglasi statut ...
Fale mi tvoje 3-4 recenice, jedna ispod druge
-
dallton
#4906 Re: Desavanja u Srbiji
posto se ono @johny kao stalno cudi sto ja kao "neopravdano" spominjem albaniju i albance generalno kao bitne za BiH u buducem razvoju dogadjaja, evo samo mali primjer
a na kojem cete vi moru vjezbati @johny? na balatonu u madjarskoj?Albania Heads NATO Naval War Games
Tirana | 08 June 2009 |
Albania is heading a series of NATO led naval exercises in the Adriatic Sea, a first for the newly promoted member of the alliance.
The war games which include thousands of marines and officers from Albania, Croatia, Slovenia, Greece, Italy and Montenegro, aim to strengthen cooperation between naval forces in the region in an eventual crisis.
The naval exercise, code-named “Adrion Liveks 09”, has been held in recent years in Italy, Greece and Montenegro.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Johny
#4908 Re: Desavanja u Srbiji
Pricas mi o albanskoj mornarici?!dallton wrote:posto se ono @johny kao stalno cudi sto ja kao "neopravdano" spominjem albaniju i albance generalno kao bitne za BiH u buducem razvoju dogadjaja, evo samo mali primjer
a na kojem cete vi moru vjezbati @johny? na balatonu u madjarskoj?Albania Heads NATO Naval War Games
Tirana | 08 June 2009 |
Albania is heading a series of NATO led naval exercises in the Adriatic Sea, a first for the newly promoted member of the alliance.
The war games which include thousands of marines and officers from Albania, Croatia, Slovenia, Greece, Italy and Montenegro, aim to strengthen cooperation between naval forces in the region in an eventual crisis.
The naval exercise, code-named “Adrion Liveks 09”, has been held in recent years in Italy, Greece and Montenegro.
Idu malo u ribolov, udica, harpun, mreza...
Ja vezbam samo u priobalju, kad se smrkne, na plazi, ispod palme... sut ba romaNtka
-
Johny
- KIA
#4910 Re: Desavanja u Srbiji
Ma , odvratna je , sva je ko cackalica : bljuv :

- KIA
#4911 Re: Desavanja u Srbiji
a ima i konjske zube , to sam zaboravila 
-
ekvivalent
#4912 Re: Desavanja u Srbiji
jedno pitanje za dobre poznavaoce stanja u srbiji
koliko je prosjecno star gradjanin srbije?
hvala
hvala
- KIA
#4913 Re: Desavanja u Srbiji
Od kad su Kinezi oceli masovno da dolaze , sve smo mladji i mladjiekvivalent wrote:jedno pitanje za dobre poznavaoce stanja u srbiji
hvala
- karanana
#4914 Re: Desavanja u Srbiji
ko je ova zenska gore? nisam pratio temu. meni super izgleda.
- KIA
#4915 Re: Desavanja u Srbiji
Neka drolja iz brazila ... ciganka ...karanana wrote:ko je ova zenska gore? nisam pratio temu. meni super izgleda.
- karanana
#4916 Re: Desavanja u Srbiji
kakve ona veze ima sa desavanjima u srbiji? izvinite sto postavljam pitanja na koja mozda postoji odgovor na zadnjih par stranica ali nisam mogao da to pohvatam.
ma ne znamm na prvi pogled mi onako dobro izgleda, nemam pojma.
- KIA
#4917 Re: Desavanja u Srbiji
Zena Marka Jarica , trazila i dobila po kratkom postupku srpski pasosh od ministra Gljivice Dachica ...karanana wrote:kakve ona veze ima sa desavanjima u srbiji? izvinite sto postavljam pitanja na koja mozda postoji odgovor na zadnjih par stranica ali nisam mogao da to pohvatam.
Inace , devojka je jako poznata manekenka ... Adriana Lima ...
- karanana
#4918 Re: Desavanja u Srbiji
aha, joj jesam glup, a cuo sam da dolaze.
ma ne mogu znati svaku shushu cija se slika pojavi ovdje ili na tv-u. slatka je ali nisam ljubitelj manekenki niti nekih poznatih licnosti i zenskih tako da je necu zaganjati. drolja.
ma ne mogu znati svaku shushu cija se slika pojavi ovdje ili na tv-u. slatka je ali nisam ljubitelj manekenki niti nekih poznatih licnosti i zenskih tako da je necu zaganjati. drolja.
- KIA
#4919 Re: Desavanja u Srbiji
Salim se ja , devojka fantasticno izgleda , samo mi smesno sto joj ismevaju " noge ko cackalice " i " konjsku vilicu " , a devojka je model Victoria's Secretkaranana wrote:aha, joj jesam glup, a cuo sam da dolaze.
-
bosna123
#4920 Re: Desavanja u Srbiji
Iju, sto to imas visoke kriterije, meni je bas prelijepa...Johny wrote: Pici, nije neka macka ova brazilka, noge su joj ko cackalice![]()
mada...kad je Jaric uspeo da je zbari, a Ivica sarmira...mogli bi i mi da zabacimo udicu...
- kiky
#4921 Re: Desavanja u Srbiji
ma tu sam, đony ....
ubacim pokoju, kad stignem .....
inače, bio sam ti, poslom, u begišu ...
uletili smo u begiš baš kad je ona špica, kad se ljudi vračaju s posla ....
a morali smo od pančevačkog prema gazeli .... pa dalje na izlaz ....
ludilo ....
al begiš je begiš ...
slago bih kad bih reko da mi nije drag ...

ludilo ....
al begiš je begiš ...
- KIA
#4922 Re: Desavanja u Srbiji
Jel su ti busili gume ? Skidali tablice ? Gadjali te kamenjem ? Cupali ti nokte ?kiky wrote:ma tu sam, đony ....
ludilo ....
al begiš je begiš ...
Reci da jesu nesto od toga , Daljton ce se razocarati
Jesi morao da cutis sve vreme , da ne provale da si Bosanac
- Edin H.
#4923 Re: Desavanja u Srbiji
KIA wrote:Jel su ti busili gume ? Skidali tablice ? Gadjali te kamenjem ? Cupali ti nokte ?kiky wrote:ma tu sam, đony ....
ludilo ....
al begiš je begiš ...
Reci da jesu nesto od toga , Daljton ce se razocarati![]()
Jesi morao da cutis sve vreme , da ne provale da si Bosanac?
Ma Bosanaca ima koliko hoces, nista nije neobicno cuti nas akcent.
Ali zackoljica je kada npr. udjes u taksi i pitaju te odakle si.
Odgovoris Sarajevo, ali bez predznaka....
Ups...
- KIA
#4924 Re: Desavanja u Srbiji
Jel , i sta onda bude ? ups ?Edin H. wrote: Ma Bosanaca ima koliko hoces, nista nije neobicno cuti nas akcent.
Ali zackoljica je kada npr. udjes u taksi i pitaju te odakle si.
Odgovoris Sarajevo, ali bez predznaka....![]()
Ups...
edit : i sta mislish koliko je taksista uopste culo za taj predznak " istocno "
Dvojica u vr' glave
Last edited by KIA on 08/06/2009 22:44, edited 1 time in total.
-
bosna123
#4925 Re: Desavanja u Srbiji
Evo citam o ovim strankama u Srbiji i sada vidim ima DS i DSS, koja je koja (mislim Tadic, Kostunica), i je li to u korijenu, mislim na historijat i tradiciju, ista politicka stranka?
Znaci Demokratska stranka i Demokratska stranka Srbije, tako im je naziv...
Znaci Demokratska stranka i Demokratska stranka Srbije, tako im je naziv...