Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#4901 Re: Sa-x liga, komentari
Derbi kola približava se lagano kraju. Domaćini su veoma ofanzivnom igrom ostvarili novu pobjedu ove sezone, i na taj način i dalje imaju 100%an učinak.
elSaik - danTe 2:0
- gostima ostao još par Monaco - PSG 1:1
- shalla
#4902 Re: Sa-x liga, komentari
Šta si pogodio osim bonus para???Admir_1984 wrote:Rutinska pobjeda na svom terenu![]()
![]()
![]()
P.S. Evo mojih prijedloga za bonus parove u sljedećem kolu:
Chelsea - Tottenham Hotspur
Bayer Leverkusen - Werder Bremen
Roma - Fiorentina
PSG - Olympique Lyon
Mislim da su ovo četiri najneizvjesnije tekme a eto, nek odluče postavljači parova...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4903 Re: Sa-x liga, komentari
Pa zato kazem rutinskashaqqa wrote:Šta si pogodio osim bonus para???Admir_1984 wrote:Rutinska pobjeda na svom terenu![]()
![]()
![]()
Roma - Fiorentina
PSG - Olympique Lyon
Mislim da su ovo četiri najneizvjesnije tekme a eto, nek odluče postavljači parova...
Sto se ovih bonusa tice, fino brate pogleda se sedmicna ponuda na premier-kaldionica.com i stavis 4 para gdje je najmanja kvota na jedan tip 2,1-2,2 i nema se sta izmisljat. Nadam se da ce tako biti ubuduce
- shalla
#4904 Re: Sa-x liga, komentari
Ako ti je remi protiv mene kao rutinska pobjeda onda mi to mnogo laskaAdmir_1984 wrote:Pa zato kazem rutinskashaqqa wrote:Šta si pogodio osim bonus para???Admir_1984 wrote:Rutinska pobjeda na svom terenu![]()
![]()
![]()
Roma - Fiorentina
PSG - Olympique Lyon
Mislim da su ovo četiri najneizvjesnije tekme a eto, nek odluče postavljači parova...![]()
Sto se ovih bonusa tice, fino brate pogleda se sedmicna ponuda na premier-kaldionica.com i stavis 4 para gdje je najmanja kvota na jedan tip 2,1-2,2 i nema se sta izmisljat. Nadam se da ce tako biti ubuduce
- Admir_1984
#4905 Re: Sa-x liga, komentari
Pa imao sam niz pogodnosti koje su se poklopile, pa zato kazem rutinska pobjeda
Gosti dugo putovali, zaboravili sve lopte pa se nisu dobro zagrijali, nisu im dosli navijaci, problemi prilikom dolaska sa avionom i tako dalje

- shalla
#4906 Re: Sa-x liga, komentari
Vidim da ti ni nakon moja 4 posta nije jasno, NISI ME POBIJEDIO, IGRALI SMO 1:1Admir_1984 wrote:Pa imao sam niz pogodnosti koje su se poklopile, pa zato kazem rutinska pobjedaGosti dugo putovali, zaboravili sve lopte pa se nisu dobro zagrijali, nisu im dosli navijaci, problemi prilikom dolaska sa avionom i tako dalje
![]()
- Admir_1984
#4907 Re: Sa-x liga, komentari
Ma koji si rez pogodio ba? Ja ne vidim da si ishta pogodioshaqqa wrote:Vidim da ti ni nakon moja 4 posta nije jasno, NISI ME POBIJEDIO, IGRALI SMO 1:1Admir_1984 wrote:Pa imao sam niz pogodnosti koje su se poklopile, pa zato kazem rutinska pobjedaGosti dugo putovali, zaboravili sve lopte pa se nisu dobro zagrijali, nisu im dosli navijaci, problemi prilikom dolaska sa avionom i tako dalje
![]()
- -danTe-
#4908 Re: Sa-x liga, komentari
cestitke na pobjedi saice...zasluzenoelSaik wrote:Derbi kola približava se lagano kraju. Domaćini su veoma ofanzivnom igrom ostvarili novu pobjedu ove sezone, i na taj način i dalje imaju 100%an učinak.
- shalla
#4909 Re: Sa-x liga, komentari
Inter-Parma 2:0Admir_1984 wrote:Ma koji si rez pogodio ba? Ja ne vidim da si ishta pogodioshaqqa wrote:Vidim da ti ni nakon moja 4 posta nije jasno, NISI ME POBIJEDIO, IGRALI SMO 1:1Admir_1984 wrote:Pa imao sam niz pogodnosti koje su se poklopile, pa zato kazem rutinska pobjedaGosti dugo putovali, zaboravili sve lopte pa se nisu dobro zagrijali, nisu im dosli navijaci, problemi prilikom dolaska sa avionom i tako dalje
![]()
- Admir_1984
#4910 Re: Sa-x liga, komentari
Upss, ja ubijedjen bio da je zavrseno 1-0

- shalla
- Admir_1984
#4912 Re: Sa-x liga, komentari
Samo sam 4 stative pogodio, a ti dvije 
- cyprus
- cyprus
#4914 Re: Sa-x liga, komentari
cikular - riko-ga 0:0
Objašnjenje: ova utakmica je registrovana ovim rezultatom jer je takmičar riko-ga prekršio ovo pravilo:
.
Također u skladu sa navedenom tačkom 31, takmičaru riko-ga se oduzima jedan bod na tabli.
Sad shvatam ja da to nije namjerno, nadam se da se riko neće naljutit, ali rekli smo pravila važe za sve. Idući put bolje pazit, a kazna ionako nije velika.
Objašnjenje: ova utakmica je registrovana ovim rezultatom jer je takmičar riko-ga prekršio ovo pravilo:
a takmičar cikular se nije pojavio31. Davanje prognoza je moguće samo za utakmice koje još nisu počele, dok editovanje nakon početka prve prognozirane utakmice nije dozovoljeno, a u slučaju kršenja ovog pravila slijedi kazna oduzimanja jednog boda i automatski poraz u dotičnom kolu
Također u skladu sa navedenom tačkom 31, takmičaru riko-ga se oduzima jedan bod na tabli.
Sad shvatam ja da to nije namjerno, nadam se da se riko neće naljutit, ali rekli smo pravila važe za sve. Idući put bolje pazit, a kazna ionako nije velika.
- cyprus
#4915 Re: Sa-x liga, komentari
Zbog neaktivnosti nekoliko takmičara u prva 3 kola, izvršene su zamjene tih takmičara novim:
tesla <---> hidrant
cikular <---> Hantraga
Le Lis d'Or <---> Magareće_godine
misolino <---> potrebna potvrda takmičara DobroJutroKolumbo (ili nekog drugog) da će ga zamjenit
tesla <---> hidrant
cikular <---> Hantraga
Le Lis d'Or <---> Magareće_godine
misolino <---> potrebna potvrda takmičara DobroJutroKolumbo (ili nekog drugog) da će ga zamjenit
-
riko-ga
#4916 Re: Sa-x liga, komentari
cyprus wrote:cikular - riko-ga 0:0
a takmičar cikular se nije pojavio31. Davanje prognoza je moguće samo za utakmice koje još nisu počele, dok editovanje nakon početka prve prognozirane utakmice nije dozovoljeno, a u slučaju kršenja ovog pravila slijedi kazna oduzimanja jednog boda i automatski poraz u dotičnom kolu.
Ok nema ljutnje do mene je.Samo neka je sve po propisima.
-
elSaik
#4917 Re: Sa-x liga, komentari
Fer i korektna igra. Kao i uvijek.-danTe- wrote:cestitke na pobjedi saice...zasluzenoelSaik wrote:Derbi kola približava se lagano kraju. Domaćini su veoma ofanzivnom igrom ostvarili novu pobjedu ove sezone, i na taj način i dalje imaju 100%an učinak.
- gostima ostao još par Monaco - PSG 1:1![]()
Next: abondanzieri.
PS Raspored mi je strašan - prvak, pa viceprvak, pa vodeći na tabeli...
- striker
#4918 Re: Sa-x liga, komentari
Samo mala ispravka kod para striker - Splinter, umjesto 1:2 staviti 0:2. Nisam pogodio nista!cyprus wrote:
Cestitam Splinteru na pobjedi i mogu reci da sam dobro prosao. Odigrao je prvi, a ja kad sam vidio prognozu, najradije bih sve ponovio sto je on odigrao.
Bio sam siguran da ce me dobiti.
Cestitke jos jednom!
- hidrant
#4919 Re: Sa-x liga, komentari
Evo derbija druge lige.
Splinter-hidrant, ekipe sa maksimalnim ucinkom u prva tri kola.
Splinteru, znaj da jos gola nisam primio i da dolazim maksimalno motivisano na tekmu.
Cilj su tri boda!
NWO,NWO,NWO..........
NWO,NWO,NWO..........
NWO,NWO,NWO..........
Splinteru, znaj da jos gola nisam primio i da dolazim maksimalno motivisano na tekmu.
Cilj su tri boda!
NWO,NWO,NWO..........
NWO,NWO,NWO..........
NWO,NWO,NWO..........
-
elSaik
#4920 Re: Sa-x liga, komentari
hidrant wrote:Evo derbija druge lige.
Cilj su tri boda!
NWO,NWO,NWO..........
NWO,NWO,NWO..........
NWO,NWO,NWO..........
- J.P.Montoya
#4921 Re: Sa-x liga, komentari
cestitke van bastenu na pobjedi u vjecitom derbiju .....
- van Basten
#4922 Re: Sa-x liga, komentari
hvala na čestitkama... ipak se osjetio manji pritisak u igri nakon dvije početne nule... sada se lakše diše...
nego, vidim zadao se opet tempo srijeda-subota... ne znam kome je to u interesu? Možda onima koji se nadaju da im se protivnik neće ni pojaviti (neće stići odigrati) pa da dobiju guzovače... uostalom zar LP nije ostajala za kup takmičenja?
nego, vidim zadao se opet tempo srijeda-subota... ne znam kome je to u interesu? Možda onima koji se nadaju da im se protivnik neće ni pojaviti (neće stići odigrati) pa da dobiju guzovače... uostalom zar LP nije ostajala za kup takmičenja?
- shalla
#4923 Re: Sa-x liga, komentari
Fakat smo ga pravo nabrzali, slažem se...van Basten wrote:hvala na čestitkama... ipak se osjetio manji pritisak u igri nakon dvije početne nule... sada se lakše diše...
- cyprus
#4924 Re: Sa-x liga, komentari
Prošle godine se dosta takmičara žalilo da Ligu Prvaka treba igrat u prvenstvu, pa sam eto stavio ovaj 1. krug da vidim kako će to izgledat (a i šteta da ne bude odigran - Kup još nije spreman, tj. organizovan). No, nije problem, grupna faza CL ima 6 kola, a naš Kup 5, zato od slijedećeg kola ide SA-X Kup za vrijeme CLvan Basten wrote:hvala na čestitkama... ipak se osjetio manji pritisak u igri nakon dvije početne nule... sada se lakše diše...
A i kad bi se igralo cijelo prvenstvo jednom sedmično, bojim se da nemamo 22 sedmice do kraja godine.
- cyprus
#4925 Re: Sa-x liga, komentari
riko-ga i striker svaka čast za fair-play
. Izvinjenje ide Splinteru, biće ispravljeno na tabeli sljedećeg kola.
hidrant pazi da ne promašiš teren
hidrant pazi da ne promašiš teren