Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa sunce im *ebem nafakasko debilno. prvo ovima iz graza pa onda ovim fol purgerima sjeme im se zatrlo
bih x2,wolfsburg konacni pobjednik 1,vienna konacni pobjednik 1,eisbaren konacni pobjednik 1 i padnem konacni pobjednik graz 1 protiv medvescaka majku im jebem. 3-0 vode i ovi izjednace i pobjede na produzetke. a stavim konacni pobjednik pa obrisem i stavim 1x bio 1.15 a kp 1 bio 1.2 xD i opet prepravim reko hajd nek bude malo veca kvota
e daBogda ispali sad u seriji mater im. gube 2-3 i zadnju igraju u zagrebu i daBogda ih ovi bogalji od medvjeda izbacili. majku im spomenem svima redom ,debili glupi
cekao bih jos brazil azijski hendikep 2 za 170 km
e sto se ne da usranom do potoka jebo ga kladionica i majka vala vise
odoh sad napraviti sebi cokolino i gledati kakav fin film da se opustim
Ja uplatih danas na karticu neke sice cekam da mi legne pa da uplatim na online kladionicu .. i onda lagano ocekujem milione (daj boze da kraj dana docekam sa pozitivnom nulom) Igro bih na nas al suhveli mi .. a ima na live kladjenju bit ce .. pa cu tu probat nesto skinut
Globus wrote:Ja uplatih danas na karticu neke sice cekam da mi legne pa da uplatim na online kladionicu .. i onda lagano ocekujem milione (daj boze da kraj dana docekam sa pozitivnom nulom) Igro bih na nas al suhveli mi .. a ima na live kladjenju bit ce .. pa cu tu probat nesto skinut
Boga mi imam ja dva havera,burazeri od decembra krenuli s 10 eura na bwinu i eno ih 860 eura imaju na racunu tj skinuli su sad za vikend 500 eura na karticu al igraju 3-4 puta sedmicno na manje kvote do 10 najvise i udri i eno nakupilo se vala to fkt moze. a dobro je imati para na racunu tom pa ovako tipa kad se desi olimpik prije nego ga skinu odigrati protiv modrice
helem ev odigrao neki bogaljski listic 21 km dobitak xD za sad pogodjena makedonija oba daju gol. grcku igrao manje golova i osmijeh na licu se pojavio kad sam vidio udarni napadacki tandem kod grka samaras i karisteas ako njih dvojica zabiju makar jedan gol ja cu se raniti ev gledam ih i meda ne mogu obojica bas su robusni onako ubili se za nase lige sviju mi
maxim2000 wrote:Zasto imam osjecaj da je partizan juce igrao za kladionicu!!!
ma ja, panatenaikos levati gdje mogu evropski sampioni mlatnut partizana, pa jos u bgd...
zezam se, al' uvjek nakon kontre od sigurice, ista prica, igrali za kladionicu...koliko bi trebali dobit' od kladionica, da budu bolji od onoga sto bi dobili za odlazak medj' 8 najboljih???
karanana wrote:pa trebalo je pao-u ko za hljeba. morali su dobiti za sanse za dalji prolaz.
jeli tako?
Ma nije njima nizasta trebalo, nemaju nikakvih sansi. Al kako obicno bude kad im ne treba dobice i zeznuti kladionicare. Ja sam ih fulio protiv Marousija kada im je ko hljeb trebalo
Realno, kladionice su pretjerale sinocnjom kvotom na Partizanu. Senzacija u Euroligi, dobro igraju, ali dati 1.65 ili 1.75 protiv evropskog prvaka je bilo klasichno navlachenje raje. A druga stvar, Partizan ide dalje i ako izgubi obje tekme do kraja, uz uslov da i Marusi izgubi obje.
Posto izgleda da je ova hefta bila tamo vamo hajde da postavimo prijedloge sta bi se moglo igrati za vikend, sto u singlu sto u dublu ili tiketu, pa da vidimo ima li sta pametno???
rodio me dedo kako ubadam jos da sam ja uplatio
dva jarana se haman u isto vrijeme javljaju na msnu danas i naravno isto pitanje "Imal kakav danas listic do 5 parova maksimalno"
i ja ko iz pi*ke ova 4 para kvota oko 11 i nesto cini mi se jedan onaj sto je hajrovao i neki dan haman milju na moj racun uplatio stoju i opet mlatno milju gospodin a ovaj drugi kao nesigurno mu to da ulaze cenera i dodao jos 2 neka para na 3 km i naravno pao
maxim2000 wrote:Posto izgleda da je ova hefta bila tamo vamo hajde da postavimo prijedloge sta bi se moglo igrati za vikend, sto u singlu sto u dublu ili tiketu, pa da vidimo ima li sta pametno???
ev od mene
kavala x
southampton 2
fiorentina x
hsv 1 hendikep
freiburg 1
basel,real,barca preko 2,5 gola
sivaspor oba daju gol
bursaspor 2
i eventualno mozda jos trabzonspor 1
et od mene dosta ne bih trebao fuliti vise od 2 ja cu sigurno igrati hsv frajburg ove golove i sivaspor oba daju gol