ludvig wrote:Propast1 wrote:Ludvig, cim li se ti bavis, pa si na takvom intelektualnom nivou da vjerujes da je je neko nekada davno, prije nego sto su ljudi saznali za pismo poceo graditi piramidu?
Propast, cime se ti bavis, pa si na takvom intelektualnom nivou da a priori odbacujes sve teze prije nego se zavrse dokazivanja?
Mora da si na nekom visokom polozaju u BH?
bruka i sramota, tvoj nick puno govori o tebi

Ja ne odbacujem nikakvu tvrdnju. Ja tvrdim da je Visocica brdo, a ne piramida. Vi (mislim na sve koji vjerujete Semu) tvrdite da Visocica nije brdo nego piramida. Ja nemam sta da dokazujem da Visocica nije brdo.
Vi tvrditre da je piramida i kopate brdo kao manijaci trazeci dokaze da ste u pravu. A dokaza nigdje. A dokaz nije kamen, nije suma, vec građevina u obliku piramide. A tog dokaza nema nigdje, niti ce ga biti.
Za mene su svi koji tvrde da je Visocica piramida obicni kreteni. Svi oni koji u to vjeruju su blago receno naivni lakovjernici.
Ali vi koji naglas supljirate s nekim 'argumentima' da je visocica piramida, ste obicni idioti (mislim u smislu glupi, a ne u smislu vrijeđanja)
i da vas uopste nene biti stid onog dana kad svakome bude jasno kako vas je zaludio osmanagic.
Al tad ja necu likovati od srece, jer nikad nisam ni mislio drugacije. Tad ce mi biti zao obicnog svijeta koji je ni kriv ni duzan upao u vašu manijakalnu propagandnu masineriju.
i zbog toga je bruka i sramota.
Obrazovanje služi kako bi covjek saznao istinu o sebi i svijetu oko sebe. Sama cinjenica da ti od obicnog brda vjerujes da je piramida, bez da imas ikakve dokaze govori o tvom obrazovanju. A ako mislis da je moje obrazovanje na osnovu kojeg govorim da je visocica brdo trivijanlno, ja sa tobom ne mogu diskutovati, vec samo zayebavati.
Jedan savjet: Odi na visocicu i pitaj nekog da ti pokaze neko brdo. Onda na list napira napisi sve slicnosti između brda i visocice. Onda pokusaj razmisliti kakva je razlika između tog brda (za kojeg ti vjerujes da je brdo) i keopsove piramide. Onda to uradi isto sa visocicom. Ako ti tad bude visocica bliza piramidi od brda, onda je rambo amadeus u pravu: Nje covjeku potrebna velika pamet da bi letio. Vrabac leti a mozga da i nema. E tako i vi.