Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvarno ne znam da su ikad mediji ovoliko otvoreno navijali za jednog kandidata.
Ja sam mišljenja da je Amar Osim kao selektor gotova stvar i da je sve samo formalnost.
Žao mi je samo što nikadanećemo saznati šta bi naši "mediji" i "sportski novinari" pisali da Žutio sjedne na klupu, kako bi se i da li bi se uopšte oprali poslije ovako prljave kampanje.
Amar će morati jedno 2 mjeseca džaba radit samo da poplaća ove silne novinare.
Ma vala sami ste krivi kad vam pakuju muda pod bubrege.
Fino upamtiš ime, a svaki tekst je imenim potpisan, pa tekstove tog autora ubuduće izbjegavaš
Potpisujem svaku Osimovu riječ.
Nisam nikad pročitao da je neko iz struke ovako objasnio šta valja, a šta ne.
Ko god od ove dvojice bude izabran meni dobrila al fakat mislim da bi Amar bio bolji izbor. Njegov stav je takav, nervira, ali covjek itekako razumije fudbal, nasu ligu zna uzduz i poprijeko, a nije mu se mrsko ni posvadjati sa nadredjenim (u Zelji je svojevremeno ekipu iz Bosnalijeka odyebao bez pardona iako su u tom vremenu zarili i pitali se haman za sve).
Dead Man Walking wrote:Ko god od ove dvojice bude izabran meni dobrila al fakat mislim da bi Amar bio bolji izbor. Njegov stav je takav, nervira, ali covjek itekako razumije fudbal, nasu ligu zna uzduz i poprijeko, a nije mu se mrsko ni posvadjati sa nadredjenim (u Zelji je svojevremeno ekipu iz Bosnalijeka odyebao bez pardona iako su u tom vremenu zarili i pitali se haman za sve).
Meni fakat ne smeta Osim kao Osim i ne mislim da je loš trener, ali mislim da nije normalna kampanja koja se vodila za njeg, kao da se takmiči sa Borčetom a ne sa stvarno solidnim trenerom poput Prosinečkog.
Stvarno ne znam da su ikad mediji ovoliko otvoreno navijali za jednog kandidata.
Ja sam mišljenja da je Amar Osim kao selektor gotova stvar i da je sve samo formalnost.
Žao mi je samo što nikadanećemo saznati šta bi naši "mediji" i "sportski novinari" pisali da Žutio sjedne na klupu, kako bi se i da li bi se uopšte oprali poslije ovako prljave kampanje.
Slazem se, kampanja je odurna i meni licno odvratna, ali hocemo li analizirati sta ja rek'o, sta je izvalio, je l' sta pametno rek'o, kako razmislja, kakva mu je vizija ili cemo samo jebati majku majcinu?!
kudrilo wrote:Amar je rekao dosta pametnih stvari ovdje.
Govorili su i drugi prije njega pa se pokazalo da i ne znaju provesti u djelo na terenu.
Ja se nadam da necemo propustiti priliku i postaviti selektora od milion eura za male pare jer nam se posrecilo.
Prosinecki je trener nove generacije, ima iskustvo i iz klupskog fudbala i kao selektor reprezentacije. Sto je najvaznije njegova filozofija je da treba igrati fudbal. Bio bi osvjezenje sigurno.
Volio bih Robija vidjeti na klupi reprezentacije BiH.
Bilićeva Hrvatska je itetako imala Robijev pečat i šmek..Zvezda je s njim igrala izuzuzetno lijep i smislen fudbal. Nije mu islo na ruku to sto je za protivnika imao i jak Partizan sa takodje odlicnim strucnjakom Stanojevićem..
Mislim da bi reprezentacija BiH s njim dobila dosta toga, na terenu, tako i van njega. Robi ima izuzetnu harizmu i autoritet, kako kod igraca, tako i navijaca!
PS izvinjavam se ako nije dozvoljeno staviti link na post, ako nije izbrisat ću.
Sinonim je za kontroverznost. Amara Osima ljudi ili vole ili mrze. Nema sredine. Oni koji ga vole to čine jer ih je usrećio na neki način, vežu ga za trenutke kad im je bilo lijepo. Ovi što ga mrze imaju svoje razloge. Vodeći Željezničar postao je mrzak svima onima koji ne simpatišu Željezničar, a najčešći "argument" ovih što ga ne vole je da "ništa nije zaslužio svojom sposobnošću, već isključivo zbog oca."
Oni koji ga vole i cijene su ortodoksni manijaci, oni koji ga mrze su ortodoksni hordaši, nas ostale kojih usput ima najviše boli qrac za njega.
Hajde onako al posteno napisi sta je to Amar objasnio a sto obicni navijac ne zna.To sto Dulja bolje igra jer bolje jede i spava.Pa ima je Amar sansu da nahrani i napoji i Viscu,Zebu,Bekrica,Sehica pa su fasovali od anonimusa.Bjez ba.Obicna suplja.Da stvar bude jasna .Ni Robi nista pametnije ne prica jer najbitnije za obojicu trenutno je uvaliti se na poziciju selektoar jer ljude NECE niko i NEMAJU nikakve ponude.
Stvarno ne znam da su ikad mediji ovoliko otvoreno navijali za jednog kandidata. Ja sam mišljenja da je Amar Osim kao selektor gotova stvar i da je sve samo formalnost.
Jeste kad bi se pojedini novinari iz Sarajeva pitali.
Ja se bas nadam da ce izazvati kontra efekat ovom promocijom i nametanjem misljenja. Uz to se nadam da ce rijec strucne komisije prije svih Misimovica koji je frisak iz svlacionice imati uticaja na one koji odlucuju.
Hajde onako al posteno napisi sta je to Amar objasnio a sto obicni navijac ne zna.To sto Dulja bolje igra jer bolje jede i spava.Pa ima je Amar sansu da nahrani i napoji i Viscu,Zebu,Bekrica,Sehica pa su fasovali od anonimusa.Bjez ba.Obicna suplja.Da stvar bude jasna .Ni Robi nista pametnije ne prica jer najbitnije za obojicu trenutno je uvaliti se na poziciju selektoar jer ljude NECE niko i NEMAJU nikakve ponude.
Eto sa ovim drugim cvjetale ruze, daj molim te. Obicni navijac pojma nema. Cuj imao Viscu, Sehica, Zebu i Bekrica pa sta ako ih je imao ? Sta to treba da znaci ? Prva dvojica igraju LP i u repci su.
Prica mu nije suplja i svaka mu je na mjestu.
Eto sa ovim drugim cvjetale ruze, daj molim te. Obicni navijac pojma nema. Cuj imao Viscu, Sehica, Zebu i Bekrica pa sta ako ih je imao ? Sta to treba da znaci ? Prva dvojica igraju LP i u repci su.
Prica mu nije suplja i svaka mu je na mjestu.
Covjece sve sto je rekao odavno je vec receno.Nista novo.Ne kontam sta mislis sa ovim drugim.I prvi Robi i drugi Amar su dva prosjecna strucnjaka koja nisu zasluzili reprezentaciju a nekoliko puta sam napisao kada bi licni birao izabrao bi Amara bar je nase gore list.Al jednostavno nema tu kvaliteta za vodju.Daj boze da me demantuje.
Jesu otegli sa izborom. Već je nekoliko forumaša pomenulo kako su obojica bolji izbor od prethodnog selektora i bar je to pozitivno. Pozitivno je i to što obojica kažu da je plasman na EP cilj i pod moranje, tako da smo odmah na početku načisto s tim. Koji je u ovom trenutku bolji izbor teško je reći. Koga god da se izabere neće se puno pogriješiti, nijanse su u pitanju.