REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
zforumas

#4901 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by zforumas »

Navodno su Mladenu podmetnuli fals kovertu! Naime, Mladen je istu lizao punih pola sata ne bi li ju nekako zalijepio, ali bezuspjesno. Prilikom pokusaja lijepljenja koverte Mladen je dehidrirao te mu je preporucena hitna konzumacija 1l Knjaza Milosa.

Vrhunac ponizenja se desio kada je Bake Mladenu poslao klip na kojem objasnjava kako zalijepiti Strip kovertu u 2 poteza
Sara03

#4902 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

spreca wrote:jel Ivanicev kochijas se javio i dokle je stigo :mrgreen: .....trebalo mu je reci da nemoze s traktorom u EU :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
spreca

#4903 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

zforumas wrote:Navodno su Mladenu podmetnuli fals kovertu! Naime, Mladen je istu lizao punih pola sata ne bi li ju nekako zalijepio, ali bezuspjesno. Prilikom pokusaja lijepljenja koverte Mladen je dehidrirao te mu je preporucena hitna konzumacija 1l Knjaza Milosa.

Vrhunac ponizenja se desio kada je Bake Mladenu poslao klip na kojem objasnjava kako zalijepiti Strip kovertu u 2 poteza
Ma Ivanic kad pljune pa zalijepi isto ona gumaleza za gumene opanke :lol:
zforumas

#4904 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by zforumas »

spreca wrote:
zforumas wrote:Navodno su Mladenu podmetnuli fals kovertu! Naime, Mladen je istu lizao punih pola sata ne bi li ju nekako zalijepio, ali bezuspjesno. Prilikom pokusaja lijepljenja koverte Mladen je dehidrirao te mu je preporucena hitna konzumacija 1l Knjaza Milosa.

Ma Ivanic kad pljune pa zalijepi isto ona gumaleza za gumene opanke :lol:
Prijatelji ga inace od milja zovu Kaucuk :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4905 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Tomahawk11 »

sherbett wrote:
Tomahawk11 wrote: :mrgreen:
Sta ces, tako ti je na poliKiti....nema milosti, okrutno i bRez pardona :|
Nema veze.. ja sam se na klixu celicila :mrgreen:

Samo vi...
Nista ja....
Ja sam ti ovdje proleter ko i ti :mrgreen:
I najaktivniji sam na PreCjednikovoj temi sto se tice politike :oops: :P
Ko i ti 8-)
animus

#4906 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

Karabaja wrote:Image
Slika sve govori.
Što ti je europljanin, kod njega sve u kompjuteru, nema papira sve e-government. Bakir samo papiru vjeruje, nije ni upalio laptop. Srbin opet nikome ne vjeruje upalio laptop ali i hrpu papira ponio. Ne dao Bog da mu sta zatraze iz one hrpe, nebi ga docekao do kraja mandata.
moa

#4907 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by moa »

Kad ce Sud donijeti odluku o reviziji????
Tomahawk11
Globalni moderator

#4908 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Tomahawk11 »

moa wrote:Kad ce Sud donijeti odluku o reviziji????
Koju, ovu vezanu za pisma clanova Predsjednistva ili o pokretanju/osporavanju iste?!
moa

#4909 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by moa »

Tomahawk11 wrote:
Koju, ovu vezanu za pisma clanova Predsjednistva ili o pokretanju/osporavanju iste?!
O pokretanju revizije.
Sara03

#4910 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

moa wrote:
Tomahawk11 wrote:
O pokretanju revizije.
Ako Sud uredno prihvati aplikaciju i izda saopćenje o istoj, pokreće se usmeni postupak/rasprava gdje će Sud raspravljati o opravdanosti zahtjeva i pozvati dvije strane da iznesu svoje argumente, a nakon toga donosi se presuda o odbijanju ili prihvatanju revizije.

Taj proces bi mogao trajati barem godinu dana, ako ne i više.
PM72

#4911 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Taman iza izbora.Svi se "borili" za svoje.Da nas zajašu i sljedeće 4 godine.
Maraschino

#4912 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Maraschino »

Sve ide po planu.
Bosanski_kralj

#4913 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Bosanski_kralj »

PM72 wrote:Taman iza izbora.Svi se "borili" za svoje.Da nas zajašu i sljedeće 4 godine.
U nas narod ima pamćenje zlatne ribice. Do izbora ovo će se zaboraviti. Loša strana toga je što će zaboraviti i nerad ove vlasti.
vivaldi

#4914 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by vivaldi »

Banksy wrote:
JoseMujica wrote:Don Neonko se nikome ne zamjera, čak i kad ga karaju brez vazelina

jebga, taka japija
Izvukao je sve odlučivanje iz institucija države,
izmaknuo ga u svoj lični kabinet,
zaklonio se poluprivatnim sjelom u Vijećnici,
sakrio od javnosti sve detalje i sav sadržaj zahtjeva za reviziju,
držao sve u neizvjesnosti i predao tužbu zadnjeg dana desetogodišnjeg roka (i dalje ne znamo šta je njen sadržaj),
sasvim nepripremljen i neosposobljen za posao, doveo se u situaciju da mu koalicioni partner zabije nož u leđa,
pa još ako odbiju tužbu ili ako se pokaže da posao nije obavljen kako treba, da za ovih 10 godina nisu prikupili relevantne dokaze,
e onda je u neobranom grožđu.

Javnost uglavnom šuti i ne propituje ova pitanja zbog višeg državnog interesa, kad je potrebno biti složno i jedinstveno, ali propadne li sve ovo, biće (opravdano) u vrlo, vrlo teškoj situaciji, a sigurna sam da ga politički protivnici (i Gačani i Fahro i opozicija) neće štedjeti.

edit: velika kocka i velika dobit ili gubitak...

fino slozeno, ali kad vidis ko mu je alternativa tek ti se onda smraci

ne zna covjek sta je nevjerovatnije, ona jucerasnja bakirova izjava 22 godine poslije rata
Izetbegović je izjavio da svijetla budućnost nije blizu našoj zemlji te da moramo voditi računa da ne ugrozimo ono što smo do sada postigli.
ili opozicija koja je nesposobna da i takvoj vlasti ponudi alternativu :-)
Sara03

#4915 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/47 ... lanik.html

Mladen Ivanić je ranije rekao će u dopisu Sudu navesti da Sakib Softić nema mandat da bude agent u reviziji presude, jer takva odluka nije donesena na Predsjedništvu BiH. :-)
spreca

#4916 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

Sara03 wrote:https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/47 ... lanik.html

Mladen Ivanić je ranije rekao će u dopisu Sudu navesti da Sakib Softić nema mandat da bude agent u reviziji presude, jer takva odluka nije donesena na Predsjedništvu BiH. :-)
Shupak covjek.....nema odluke o prestanku a ako je tako napisao onda to i nije lose jer to moze osporiti i moja susjeda Galjina :lol:
Sara03

#4917 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

spreca wrote:
Sara03 wrote:https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/47 ... lanik.html

Shupak covjek.....nema odluke o prestanku a ako je tako napisao onda to i nije lose jer to moze osporiti i moja susjeda Galjina :lol:
Fkt :-)

Ukoliko Sud prihvati aplikaciju, mislim da će mu oni opet slati pisma u kojima navode da je SS bivši agent. :lol:
spreca

#4918 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

Sara03 wrote:
Fkt :-)

Ukoliko Sud prihvati aplikaciju, mislim da će mu oni opet slati pisma u kojima navode da je SS bivši agent. :lol:
Ja mislim da sud to nece prihvatiti...jer niko nije opozvao SS kaao agenta pred sudom
mikasa

#4919 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by mikasa »

Image
Quaresma

#4920 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Quaresma »

upitao sam jednom, nisam dobio odgovor.

i dalje mi nije jasno, da li se ova revizija dotice i crne gore? kako se crnogorci oglasavaju na ovu reviziju, do sada nisam nista cuo od njih.
Sara03

#4921 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

Quaresma wrote:upitao sam jednom, nisam dobio odgovor.

i dalje mi nije jasno, da li se ova revizija dotice i crne gore? kako se crnogorci oglasavaju na ovu reviziju, do sada nisam nista cuo od njih.
Ne dotiče se Crne Gore, sada se slučaj vodi kao: Bosnia and Herzegovina v. Serbia.
Imperatore

#4922 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Imperatore »

Sara03 wrote:
Quaresma wrote:upitao sam jednom, nisam dobio odgovor.

Ne dotiče se Crne Gore, sada se slučaj vodi kao: Bosnia and Herzegovina v. Serbia.
Milo je 91 bio Slobin a danas je za EU iako i on podržava Šešelja ali dobro on je se ispričao, šema je u tome što je četnički Vojvoda Mandić(deklarirani) umalo pobjedio u Crnoj Gori, pa eto čisto da se zna...
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#4923 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Fudo387 wrote:U nedostatku pravnih i tehnickih argumenata cetnici od svega pokusavaju napraviti lakrdiju, sve u nadi da ce se ozbiljan svijet umoriti od njihovih budalastina i reci, mrs sve u pm, eto vas tamo. Stvar je jasna, zbog pisama onog majmuna od prosle godine, samoproglasenog suverena BiH :lol: , i ovog najnovijeg datuma od strane sasomange mvp, sud trazi pojasnjenje. Drugim rijecima, imate li dokument kojim mozete potvrditi da ovaj covjek nije vise agent BiH u tuzbi protiv srbije?
Nemaju.
Bezveze zamajavaju javnost.
:thumbup:

Dzaba crtati djikanima, oni vise vjeruju svojim lazima nego onome sto im oci vide. :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#4924 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

hAZNADAR wrote:Ovo me podsjeca mnogo na diskusije o nasem fudbalu prije par godina kada smo se borili za EP.
I sve selektori hebote, barem 10 strucnjaka na forumu koji su znali bolje od Susica kako treba postaviti odbranu i napad i naravno neizbjezno prozivanje sedmog koljena. Covjek jedini uspio da nas odvede na jace prvenstvo ali nas hebeni hahalski mentlitet zna samo reci "Ta ce on".

Jednostavno nemamo povjerenja u nase ljude u sopstveni narod. Niko ovdje ne proziva eminente strucnjake poput Schefera u cijim je rukama strucni dio - samo lovimo vjestice u nasem korpusu i tu trazimo krivce i anomalije.

Revizija - neka je pokrenuta makar imali losije karte u ruci, bilo ko od nasih politicara dao zeleno svjetlo,.. bitno je da je pokrenuto i da Bosnje ne podnose udarce i poraze sutke.
Sad pravni strucnjaci - nastavite. Al budite posteni pa napadajte pravnu ekipu koja ima odgovornost za ovo. Dokazite da ste pametniji od njih. Isto kao sto su mnogi bolji selektori od samog selektora. Hebem ti ovaj nas mahalski mentalitet. :roll: :)
:thumbup:
Ima Bosne_Bice Bosne

#4925 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

PM72 wrote:Trebaju sva tri magarca reći DA ali od toga nema ništa.
Spinujes li spinujes... :-)

Ne trazi se od njih da kazu "DA" ili "NE", vec da argumentima i dokazima dokazu ili ospore legitimitet SS kao opunomocenika za ovaj proces.

Jbga, to ti je ono kao " a gdje je pecat", a Bake kaze evo ga...

Ivanic i ostali djikani ne bi muda svoja grizli da ga imaju. :D :izet:
Post Reply