Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Glup je izgovor za poraz. Dobili ste City 4-0 bez Albe i Piquea i tad nisu falili.
Bogme su i tad falili itekako, ali eto
Nisu toliko koliko je Sergi Roberto odigrao očajno, kao i Busquets. Koga nema, bez njega se mora igrati na ovom nivou. Krivca za poraz i izgovor ne traži u onima kojih nema već u onima koji su igrali, a bilo ih je u Barsi večeras.
@leshkarenje
Da su takav gol dali Messi, Ronaldo, Neymar to bi bili postovi i postovi o tome. Ovako je to "samo" Oezil. Majstor
Glup je izgovor za poraz. Dobili ste City 4-0 bez Albe i Piquea i tad nisu falili.
Bogme su i tad falili itekako, ali eto
Nisu toliko koliko je Sergi Roberto odigrao očajno, kao i Busquets. Koga nema, bez njega se mora igrati na ovom nivou. Krivca za poraz i izgovor ne traži u onima kojih nema već u onima koji su igrali, a bilo ih je u Barsi večeras.
@leshkarenje
Da su takav gol dali Messi, Ronaldo, Neymar to bi bili postovi i postovi o tome. Ovako je to "samo" Oezil. Majstor
Ma u redu uglavno bezveze prica oko nicega
Sve što želim reci je da ne mogu prihvatiti tvoju tezu da su neki Gomes bolji igrac od Inieste, da je Mascherano bolji stoper od Piquea, da je onaj pokemon Digne bolji Albe...a upravo ti ljudi su falili veceras jbg, sve ostalo je šuplja prica i ŠBB-KBB .
Barca ce svakako završiti kao prva u grupi.... sad za vikend je mnogo bitnija utakmica za Barcu na vrucem gostovanju kod Sevilje.
entrenador uvijek pobijedi barcu u drugoj tekmi kad je nebitno. nego gdje su djakmic i bhf sto su mi hrakali entrenadora zadnju tekmu i da ja bunkercina atletika jedini nacin za dobit barcu a? cojk dobi barce fer end skver
omar little wrote:entrenador uvijek pobijedi barcu u drugoj tekmi kad je nebitno. nego gdje su djakmic i bhf sto su mi hrakali entrenadora zadnju tekmu i da ja bunkercina atletika jedini nacin za dobit barcu a? cojk dobi barce fer end skver
omar little wrote:entrenador uvijek pobijedi barcu u drugoj tekmi kad je nebitno. nego gdje su djakmic i bhf sto su mi hrakali entrenadora zadnju tekmu i da ja bunkercina atletika jedini nacin za dobit barcu a? cojk dobi barce fer end skver
Tu sam sefice. Nisam ja rek'o da je jedini nacin Atleticov, to je neko drugi. A da ja likujem kad celavac zijani kak'u tekmu, to stoji.
Zajebano je bilo sinoc.
Vidim neki nisu znali za koga da navijaju
Kramer protiv Kramera
Normala da ih je pustila Barca. Sta treba, da Gladbach izbaci City u EL
Kako Suarez uvali guz onome Otamendiju i poslije se valja ko picka kakva fatajuci se za guz. Uz Ronalda, najvece placipicke mozemo naci u Barci u vidu Suareza, Neymara i Alabe.
omar little wrote:buahaha likovi koji guardiolu ismijavaju na epl temi ili za prosli tekmu sad ovdje glumataju prognozere i znalce jer je barca s pola kurca usla u beznacajnuu tekmu. djizs
Ušli su ozbiljnije nego što se očekivalo, mislio sam da će odmarati pola tima. Mogli su razmontirati City do 40.minute.
Dobra utakmica Cityja, ali Pep nema odbranu po svom ukusu... ne vjerujem da će ove godine nešto posebno uraditi u LP. Titula u Engleskoj možda, ali bit će tijesno.
Point. wrote:Kako Suarez uvali guz onome Otamendiju i poslije se valja ko picka kakva fatajuci se za guz. Uz Ronalda, najvece placipicke mozemo naci u Barci u vidu Suareza, Neymara i Alabe.
Ovaj ti je u Bayernu. Nesto ne znam njegov status po tom pitanju.
Point. wrote:Kako Suarez uvali guz onome Otamendiju i poslije se valja ko picka kakva fatajuci se za guz. Uz Ronalda, najvece placipicke mozemo naci u Barci u vidu Suareza, Neymara i Alabe.
Neću reći da je ovo Barceloni bila beznačajna utakmica jer nije, ali reći ću u svoju odbranu da sam ja tvrdio da Pep nikad nema lijek za Messija, a to se potvrdilo i sinoć. Nisu mu baš defanzivci vrhunske inteligencije, trče svi istim tempom unazad a Leo svjestan da neko (Suarez ili ko već) na desnu stranu odvlači odbranu usporava i ostavlja ispred sebe brisani prostor od cca 15 metara u kojem može primiti loptu, namjestiti se i dati gol.
Ma zajeba se. Alba je. Koji padavicar.
Ne brukaj se sa tim svojim hejtanjem Barce, Alba nije uopšte sinoc igrao