Ma kad se predomisle pise ispod da je edited , ovako samo tacka. Ali dobro ostaviti cemo i tu mogucnostannoy wrote:Možda napišu post pa se predomislebhnapoleon1 wrote:Ne kontam sta znaci kad neko ostavi samo tacku na temi
Popularne stvari koje ne kontam
-
Juliuscezar
#4901 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- supercali
#4902 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kad se brzo predomislis ne ostaje edited
- annoy
#4903 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Onda je možda to skraćena verzija onoga "pratim"bhnapoleon1 wrote: Ma kad se predomisle pise ispod da je edited , ovako samo tacka. Ali dobro ostaviti cemo i tu mogucnost.
- ljevoruki
#4904 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ili znak odobravanja prethodnog posta.
to je to i tacka.
to je to i tacka.
-
shandrprcSA
#4905 Re: Popularne stvari koje ne kontam
@Entropio je doktorirao tacku 
- supercali
#4906 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ima jos neko sa tom tackom ne mogu se sjettiti
i to mi je najgori post koji vidim
koji klinac onda pises ako ne smijes ili neces da se vidi ono sto mislis
jel to strah od bana?
jel to strah od bana?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4907 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kakav danaksupercali wrote:ima jos neko sa tom tackom ne mogu se sjettiti
jel to strah od bana?
-
Nokija
#4908 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zasto vozaci ne pale zmigavac? To je valjda stvar koja se radi po automatizmu, nema se tu sta misliti. Isto kao sto se u WC pusta voda po automatizmu. Valjda kod nas ima previse idiota na cesti pa im je to intelektualna zagonetka kad upaliti zmigavac.
-
vade_mecum
#4909 Re: Popularne stvari koje ne kontam
stede struju i sijaliceNokija wrote:Ne kontam zasto vozaci ne pale zmigavac? To je valjda stvar koja se radi po automatizmu, nema se tu sta misliti. Isto kao sto se u WC pusta voda po automatizmu. Valjda kod nas ima previse idiota na cesti pa im je to intelektualna zagonetka kad upaliti zmigavac.
- Cherry-Cherry
#4910 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Buckethead wrote:... kad jedna drugoj na svakoj slici na FB pišu: "lijepa, prelijepa, najljepša i sl"... a ono prosjek
JThomas wrote:pa samo će to i napisati onoj koju ne doživljavaju kao konkurenciju...
Gledam neki izbor za miss i sad i pored ovih, što ih žiri izabere i one same dodjeljuju lentu jednoj od njih, znači biraju nešto kao miss učesnica
- Cherry-Cherry
#4911 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Al meni je najbolje, kad neka pjevačica obuče TPP (tek preko p.) suknju i onda cijelo vrijeme dok je na sceni nešto je povlači dole, jednom rukom drži mikrofon, a drugom nateže suknju ili haljinu. Pa što si je obukla..._BataZiv_0809 wrote:Ko god je izmislio mini suknju hvala mu. Ko god je smislio ovu puf verziju, hvala mu.Tabhana wrote:Dodatak prehrani, svugdje se preporučuje![]()
Miniće, neki ih nazivaju do.ičnjake. Isto one uske, what the hell is happening. Sjedne na stolicu, ispadne joj kilo znate već čega, kao da sam u mesari, samo treba staviti cijene.
Uz to je nezaobilazna činjenica je da su "muškarci" perverzni jer gledaju na izloženo "meso", a ona je sva fina, kulturna i odgojena
- Cherry-Cherry
#4912 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Strah od osude od strane forumaša, do čijeg mu je mišljenja stalo. I samim tim strah od izbacivanja iz zajednice.supercali wrote:ima jos neko sa tom tackom ne mogu se sjettiti
jel to strah od bana?
- supercali
#4913 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sto znaci da nema svoje ja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4915 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa moja Visnjice, uvijek je izazovnije dok je satro skriveno, a ne na izvolte. Tako da ako koji put gacice i sjevnu ispod minica, to je ekstra, Da pjeva u kupacem kostimu, ne bi bilo te magijeCherry-Cherry wrote:e]
Al meni je najbolje, kad neka pjevačica obuče TPP (tek preko p.) suknju i onda cijelo vrijeme dok je na sceni nešto je povlači dole, jednom rukom drži mikrofon, a drugom nateže suknju ili haljinu. Pa što si je obukla...![]()
Meni je tako sexy kad na plazi vidim djevojku u onom pareo preko kostima, a noge i guza se lagano naziru dok hoda, puno vise nego kad je sve otvoreno
- Dr Kova
#4916 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Aferim momčino_BataZiv_0809 wrote:
Meni je tako sexy kad na plazi vidim djevojku u onom pareo preko kostima, a noge i guza se lagano naziru dok hoda, puno vise nego kad je sve otvoreno![]()
- Cherry-Cherry
#4917 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Što jest jest.

-
prog321
#4918 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dopicak je uvijek in.
Ne mogu vjerovati da to nekome smeta ? Svijet ne bi imao puno smisla bez njega.
Ne mogu vjerovati da to nekome smeta ? Svijet ne bi imao puno smisla bez njega.
- Logovan
#4919 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma dobro to, nekad budeš lijen, naleti taj period, svakom se desi, ali govorim za one koji su uvijek lijeni.supercali wrote:joj ja sam nekad toliko lijen da ne bipodigao ruku a ne tijeloLogovan wrote:Ne kontam kada je neko lijen, neaktivan, sve mu mrsko, samo sjedi kod kuće...
jbg jednostavno tako naleti period kojeg mrzim al valjda navika ili sta vec jednostavno ne znam preko toga
i srecom kratko traje
- Raigor Stonehoof
#4920 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ljude koji odu na more da bi se kupali u bazenu
-
Bodkin
#4921 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Evo da se vise ne mucite. Stave tacku da mogu pratiti temu. Kasnije nadju svoj post i nastave. Nije da napisu post i onda ga preprave u tacku...Cherry-Cherry wrote:Strah od osude od strane forumaša, do čijeg mu je mišljenja stalo. I samim tim strah od izbacivanja iz zajednice.supercali wrote:ima jos neko sa tom tackom ne mogu se sjettiti
jel to strah od bana?
- supercali
#4922 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Evo da se ni oni ne muce nek stave bookmark ili nek odgovore jer ih ocito tema zanima pa ce naci temuBodkin wrote:Evo da se vise ne mucite. Stave tacku da mogu pratiti temu. Kasnije nadju svoj post i nastave. Nije da napisu post i onda ga preprave u tacku...Cherry-Cherry wrote:Strah od osude od strane forumaša, do čijeg mu je mišljenja stalo. I samim tim strah od izbacivanja iz zajednice.supercali wrote:ima jos neko sa tom tackom ne mogu se sjettiti
jel to strah od bana?
- Laertes
#4923 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eeee, tačka vamo, tačka tamo, 11000 postovaBodkin wrote:Evo da se vise ne mucite. Stave tacku da mogu pratiti temu. Kasnije nadju svoj post i nastave. Nije da napisu post i onda ga preprave u tacku...Cherry-Cherry wrote:Strah od osude od strane forumaša, do čijeg mu je mišljenja stalo. I samim tim strah od izbacivanja iz zajednice.supercali wrote:ima jos neko sa tom tackom ne mogu se sjettiti
jel to strah od bana?
- JThomas
#4924 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma tačku ljudi stavljaju kad hoće da im samo ostane u praćenim temama.
bila je tačka i na ginisu al' to je druga priča...
-
Bodkin
#4925 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kazu neki to je tako jer ne smiju ljudi da izraze misljenjeJThomas wrote:ma tačku ljudi stavljaju kad hoće da im samo ostane u praćenim temama.