Jes i ti osjetio ono nesto u postu LcD-ajust principe wrote:jes nekima krivo
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Tesori
#4901 Re: Sarajevski derbi
- KPNCTNJAH
#4902 Re: Sarajevski derbi
Aj tinks, ju nou vat ju vontRicken wrote:HZ su danas jedino pokazali da su guy grupa sa onim napjevima što su ih izvodili skupa sa Mirzom Šoljaninom. Ja navijača. Ultraguy, but it is ok. Fakat bruka.
-
LSD
#4903 Re: Sarajevski derbi
hajd sad nabacajte malo sličica i klipova da zajedno onanišemo i da se divimo divovima...to vam ide od ruke, ono tradicionalno.....sjooo jesmo dobri i kul, kako smo i šuknuli ocamTesori wrote:Jes i ti osjetio ono nesto u postu LcD-ajust principe wrote:jes nekima krivo
- Baltazar_khan
#4904 Re: Sarajevski derbi
evo baš gledam ovo na sport sport oko osima juniora. jako komično kopira mourinha. jose je bar majstorski prepotentan, a ovaj ispada pred novinarima ko neka seoska lola 
-
Tesori
#4905 Re: Sarajevski derbi
Vidis kako ti znas.uzeli vam 3 boda,uzeli vam transove a do narednog derbija dusu na slamku
- Logovan
#4906 Re: Sarajevski derbi
Što nam je neko planuo zbog poraza.LSD wrote: hajd sad nabacajte malo sličica i klipova da zajedno onanišemo i da se divimo divovima...to vam ide od ruke, ono tradicionalno.....sjooo jesmo dobri i kul, kako smo i šuknuli ocam
Onaj Osim vam je pravi gospodin.
-
LSD
#4907 Re: Sarajevski derbi
ta "seoska lola" kako mu tepate, sama osvojila više titula i trofeja nego FCS za citavu svoju historiju....jbg tako je- kako jeBaltazar_khan wrote:evo baš gledam ovo na sport sport oko osima juniora. jako komično kopira mourinha. jose je bar majstorski prepotentan, a ovaj ispada pred novinarima ko neka seoska lola
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4908 Re: Sarajevski derbi
Pa drugar, sjeti se derbija i vase pobjede, nije li ista ovakva atmosfera na ovom forumu bila sa vase strane?LSD wrote:hajd sad nabacajte malo sličica i klipova da zajedno onanišemo i da se divimo divovima...to vam ide od ruke, ono tradicionalno.....sjooo jesmo dobri i kul, kako smo i šuknuli ocamTesori wrote:Jes i ti osjetio ono nesto u postu LcD-ajust principe wrote:jes nekima krivo![]()
Sve je to ok, sve je to sarajevski derbi
-
Tesori
#4909 Re: Sarajevski derbi
Svaka mu cast kao treneru ev diram se ispod deke i mislim na njega al ima kucnog odgoja ko ker lutalicaLSD wrote:ta "seoska lola" kako mu tepate, sama osvojila više titula i trofeja nego FCS za citavu svoju historiju....jbg tako je- kako jeBaltazar_khan wrote:evo baš gledam ovo na sport sport oko osima juniora. jako komično kopira mourinha. jose je bar majstorski prepotentan, a ovaj ispada pred novinarima ko neka seoska lola
- Baltazar_khan
#4910 Re: Sarajevski derbi
vjerujem da se i ovaj novinar pojede živ kao pojedini forumaši
Code: Select all
http://www.index.hr/sport/clanak/sarajevo-u-100-derbiju-srusilo-zelju/644928.aspx- just principe
#4911 Re: Sarajevski derbi
cojek zabranio kako veli "onanisanje" na rumfo

-
Tesori
#4912 Re: Sarajevski derbi
Jeymo ultra guy il smo ultra gay ili smo ultra gej?
-
LSD
#4913 Re: Sarajevski derbi
pa dobro, ne može svak biti world class dingospo ko travnicki sir čika Jova Zmaj....jbt poceh blatiti njihove trenereTesori wrote:Svaka mu cast kao treneru ev diram se ispod deke i mislim na njega al ima kucnog odgoja ko ker lutalicaLSD wrote:ta "seoska lola" kako mu tepate, sama osvojila više titula i trofeja nego FCS za citavu svoju historiju....jbg tako je- kako jeBaltazar_khan wrote:evo baš gledam ovo na sport sport oko osima juniora. jako komično kopira mourinha. jose je bar majstorski prepotentan, a ovaj ispada pred novinarima ko neka seoska lola
e necete me spusitit na taj nivo
- Kemal Malovčić
#4914 Re: Sarajevski derbi
amar amar osim osim

-
Tesori
#4915 Re: Sarajevski derbi
Pa sta se ljutis?ja hocu samo da se druzim,budi mi drug.
Jebo ga sta covjek djon obraz i sta sad.nije on kriv sto je takav,genetika je cudo.
Al ipak je ruzno od trenera najbolje ekipe u drzavi,duplog sampiona,najtrofejnijeg tima i sve naj naj da trener onako prica. Budi dasa i reci jebi ga ja sam zaribo do mene je
Jebo ga sta covjek djon obraz i sta sad.nije on kriv sto je takav,genetika je cudo.
Al ipak je ruzno od trenera najbolje ekipe u drzavi,duplog sampiona,najtrofejnijeg tima i sve naj naj da trener onako prica. Budi dasa i reci jebi ga ja sam zaribo do mene je
- Kemal Malovčić
#4916 Re: Sarajevski derbi
kako se odmah brže igra i brže IZDAJE lopta kad se primi gol 
- Ricken
#4917 Re: Sarajevski derbi
Šta se ima pravdat novinaru. Da je trebao igrati igrao bi.Tesori wrote:Pa sta se ljutis?ja hocu samo da se druzim,budi mi drug.
-
LSD
#4918 Re: Sarajevski derbi
ko se ljuti - uvalimo mu labaviTesori wrote:Pa sta se ljutis?ja hocu samo da se druzim,budi mi drug.
Last edited by LSD on 04/11/2012 02:38, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4919 Re: Sarajevski derbi
Je li ovo najbolje što možeš smisliti nakon poraza ili ?Ricken wrote:Ultra fags. Nego je li ti se svidjelo kako pjeva Šoljanin?Tesori wrote:Jeymo ultra guy il smo ultra gay ili smo ultra gej?
- Kemal Malovčić
#4920 Re: Sarajevski derbi
paranoičeLSD wrote:ko se ljuti - uvalimo mu labaviTesori wrote:Pa sta se ljutis?ja hocu samo da se druzim,budi mi drug.
Al ipak je ruzno od trenera najbolje ekipe u drzavi,duplog sampiona,najtrofejnijeg tima i sve naj naj da trener onako prica. Budi dasa i reci jebi ga ja sam zaribo do mene jekakva ba ljutnja....vec covjek vam fino cestitao i to još "od srca"
i opet je neki pas lutalica, seoska lola, hu ha prica...e jbg više...a uopšte o vama niti o vašem klubu nije ništa odgovorao
, vec nekoj budali koja zapitkuje gdje Bekrića, gdje ovaj, onaj....ko je on da njemu Amar javno objašnjava i polaže racune....takav lik, odmah ga sikterisao i skinuo sa spolovila i vozdra....boli ga neka stvar kakav je umjetnicki dojam ostavio kod forumaša Klixa i šta ce oni reci na to...uozbiljite se malo jbg
nego, šta/ko je kriv za poraz?
il vam je svejedno što ste izgubili?
-
Tesori
#4921 Re: Sarajevski derbi
Soljanin pjeva lose al zato horde deru guzove.
Jos neko pitanje?
A on je novinar a ono je press bio.1+1=?
Mogao je rec povrijedjen je,nije mi dao baklave za bajram ili bilo sta al onako,fuj kaka
Jos neko pitanje?
A on je novinar a ono je press bio.1+1=?
Mogao je rec povrijedjen je,nije mi dao baklave za bajram ili bilo sta al onako,fuj kaka
- al_neri
#4922 Re: Sarajevski derbi
Ja volim Zelju i Soljanina 
- Muhamed Đakmić
#4923 Re: Sarajevski derbi
Čuo sam ih par, komentarišu nešto na fazon: ''Nije Džeko, nije Kaka, on je Muamer Svraka.'' 
-
Tesori
#4924 Re: Sarajevski derbi
Ja volim Saida i krompirusu
- Ricken
#4925 Re: Sarajevski derbi
A vidim tebi se svidjeli jedinstveni momenti sa Mirzom Šoljaninom. Najzahebanija grupa u državi.leet wrote:Je li ovo najbolje što možeš smisliti nakon poraza ili ?Ricken wrote:Ultra fags. Nego je li ti se svidjelo kako pjeva Šoljanin?Tesori wrote:Jeymo ultra guy il smo ultra gay ili smo ultra gej?