Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Privatna poruka wrote:Formira se kolona aitomobila, kombija i ostalog od Zeljinog stadiona prema Socijalnom. Vjerujem da im treba vozila, ali to sam samo brzinski vidio dok sam prolazio. Ima i kombija i malih auta. Ako ko moze neka provjeri i neka se prikljuci. Sretno momcima!
Privatna poruka wrote:Formira se kolona aitomobila, kombija i ostalog od Zeljinog stadiona prema Socijalnom. Vjerujem da im treba vozila, ali to sam samo brzinski vidio dok sam prolazio. Ima i kombija i malih auta. Ako ko moze neka provjeri i neka se prikljuci. Sretno momcima!
Jeste ide se za Živinice,što više auta,kombija i kamiona to bolje
edit Raja ja idem,nek nam je Bog na pomoći,svi koji mozete dodjite na Grbavicu što prije,ne morate imati auto negdje ćemo vas strpati
Last edited by MOSALJOZE on 17/05/2014 16:27, edited 1 time in total.
evo ja pratim hit televiziju iz brckog ....gradonacelnik kaze da u vucilovcu brana nije ugrozena ...popusta voda negdje ali ispumpavaju oni to opet u korito save .... znaci nije voda presla nasip ...po njegovom ...
a ljudi sto rade na nasipu kazu da je se odvalio jedan komad i da nemogu tu vise nista ....
ovo sa informacijama je zalosno, jedan vako drugi nako pa ebem ti ...
MOSALJOZE wrote:Jeste ide se za Živinice,što više auta,kombija i kamiona to bolje
edit Raja ja idem,nek nam je Bog na pomoći,svi koji mozete dodjite na Grbavicu što prije,ne morate imati auto negdje ćemo vas strpati
kojim putem idete?
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 17/05/2014 16:29, edited 1 time in total.
Vratio sam se na Grbavicu, ima momaka skupljaju se, ima automobila, jedan autobus, Daytonovi kombiji. Razmjenismo par rijeci, treba automobila, kombija, pa ako ko moze.
MOSALJOZE wrote:Jeste ide se za Živinice,što više auta,kombija i kamiona to bolje
Kad se polazi? Sta treba prijevoz ili ako treba raje da vidim ko je slobodan, a ako je prijevoz da nadjem auto
Fabrika za punjenje negazirane vode "Vivija", koja posluje u sastavu kompanije "Vitinka" iz Kozluka, već četiri dana odsječena je od svijeta zbog prekida putne komunikacije, saopšteno je danas iz ove kompanije.
Fabrika Vivija odsječena od svijeta U saopštenju se dodaje da je srušen most na rijeci Jadar, te da se od Kušlata do Raševa, gdje se fabrika nalazi, pojavilo dvadesetak odrona.
"Ukoliko se danas i sutra završi sanacija puta, fabrika će u ponedjeljak početi sa proizvodnjom", saopšteno je iz "Vitinke".
Kad se polazi? Sta treba prijevoz ili ako treba raje da vidim ko je slobodan, a ako je prijevoz da nadjem auto
Sent directly from hell!
Prije 10tak minuta rekose da krecu za 15-20. Cekali su policiju da dodje.
Na jednom forummu sam pronašao ovu informaciju " Ako je neko zainteresovan, korisna informacija- Sutra u 9 ujutru se kreće ispred SPUSa u pomoć ugroženim područjima, svi su dobrodošli. Potrebno je nazvati na 033 205 937 i prijaviti se. " Da li neko može potvrditi ?