Hahaha unisti ih momak, ima muda do poda
Nakon svakog dana vidi se da momak nema politicku pozadinu a i ako je bilo takvih grupa nesvjesno su mu pomogle da momak dodje do cilja kojeg je obecavao "Za bolje sutra"
Hahaha unisti ih momak, ima muda do poda
sta ovaj misli da je che gevara
Spusti loptu, budžetlijo. Gusinje ti je i dovela SDA stranka. A sad lagano razliguBeobachter wrote:A dobro šta bi ti? Da nana Hatidža iz Nahoreva izađe na izbore i glasa kako TI hoćeš? Ja demokrate sa gusinjskih visoravni! Nana Hatidža iz Nahoreva kao i svaka druga nana i đedo imaju pravo glasati po svojoj volji. E upravo toga se demokrate gusinjske škole boje k'o đavo križa. I neka se boje ...SMRT-SDASBBSDP wrote:Kad me ubijediš da nana Hatidža iz Nahoreva neće glasati za SDA, složit ću se sa tobom.
emmir1 wrote:ins wrote:Ovo je tragikomicno, da ostavku Vlade na necemu sto bi trebale biti opstenarodne demonstracije trazi mladjahna ambiciozna clanica populisticke stranke koja ima 10% glasova!emmir1 wrote:15:05 Predstavnica neformalne grupe građana, Amra Dulić, inače predsjednica MO SBB Dobrinja A, izašla je s pregovora u zgradi Vlade FBiH, na kojima je prisustvovao premijer Nermin Nikšić te nekoliko ministara. Prema njenim riječima, Nikšić je poručio da neće dati ostavku, te da će odstupiti samo ako 'na njegovo mjesto dođe neko bolji od njega'.
Iz Vlade FBiH su naložili hitne izmjene izbornog zakona, a u vezi s vanrednim izborima. Na reviziju je upućena i dokumentacija jednog dijela ratne privatizacije.
Demonstranti tvrde kako će istrajati u svojim zahtjevima i nastaviti proteste.
Znači od 3 pregovarača danas su nam na pregovorima bilo dvoje iz SBB..
E jebat ću joj majku majčinu sutra ako je vidim![]()
![]()
![]()
S tim, ja bi se ubio da sam na mjestu Niksica i cijele vlade, jer ocito tamo niko nije rekao "mlada damo, molimo da se predstavite ko ste i sta radite u zivotu", sto bi valjda trebalo biti prva stvar. Amateri!![]()
I za kraj, zaista bez namjere da uvrijedim nikoga, ali ja da sam danas bio tamo, i da je u moje ime usla pregovaracica iz Fahrine SBB, ja bi sada povracao po vlastitoj kuci od muke
Ja nisam znao , tek sam sad saznao.
Bujrum sutra pa da im stanemo u kraj

Janjicar wrote:Nece da se eksponiraju kao ni Samostalni Sindikat, kao ni Rudari itd. dobro im je cim nisu zeljeli da podrze, da daju saopstenje i zasto ih moliti ?strong69 wrote:Gdje su poljoprivrednici u ovoj prici? Ti su ljudi najebali i to je populacija koja je uz penzionere i rudare u najtezem polozaju. Niko od "gradanskih" aktivista nije ih zvao i ukljucio u rad a kamoli da ih pita za njihove zahtjeve. Oni su jedini i protestvovali zadnje 4 godine a mi smo ih pljuvali i nikad im niko od ovih Facebook udruzenja nije dao podrsku. Ne zaboravite da se u FBiH 50.000 domacinstava bavi poljoprivrednom i od toga zivi. To je 200.000 ljudi. A na margini su kako vlastodrscima tako i sadasnjim demonstrantima.
Ovo je iz avaza, ako ti se ne gadi...eto gdje je samostalni sindikat.Umjesto da javno podrži zahtjeve obespravljenih i opljačkanih radnika širom FBiH koji već danima traže pravdu na ulicama, Ismet Bajramović, predsjednika Saveza samostalnih sindikata BiH (SSSBiH) kako saznajemo već danima poziva predsjednike granskih Sindikata koji su pod njegovom ingerencijom, zahtijevajući od njih da javno iskažu podršku radu Vlade FBiH sa premijerom Nerminom Nikšićem (SDP) na čelu.
“Avazu” je ova informacija potvrđena iz više izvora. Pojedini Sindikalisti koji su pozvali našu redakciju tvrde da je Bajramović kao predsjednik Sindikata trebao pozvati sve radnike na demonstracije i na javno okupljanje u znak podrške svim obespravljenim građanima, a ne dijeliti lekcije iz udobne fotelje u koju su ga postavile vladajuće strukture.
Bajramoviću su inače mjesečna primanja 3.500 KM.
emmir1 wrote:„Ne dajem izjave ispolitiziranim, režimskim televizijama!“
ENVER KAZAZ ODBIO DA DA IZJAVU ZA RADONČIĆEVU TELEVIZIJU
kakavdanakneiskustvu wrote:to su činjenice,ne laž,ne vidim što bi to nekog plašilo
Ko o cemu,kurva o postenju....kakavdanakneiskustvu wrote:spinel_ wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
pišem,to se ne smije?[/b]
smije, ali svaki ti post o povrijedjenim i uvrijedjenim policajcima.. nema stvarno nikakve svrhe u tome... jer na ovoj temi onda zabusavas i plasis raju
to su činjenice,ne laž,ne vidim što bi to nekog plašilo
Podsjetimo, navijača Želje Anera Kasapovića, srčanog bolesnika, policija je pretukla nakon utakmice u Zenici 2005. godine. MUP je propustio osigurati navijačima Želje da napuste grad bez sukoba s navijačima Čelika, pa je Manijake odlučio požuriti pendrecima. Anera, koji se pobunio, policajci su oborili na tlo, te krvnički izudarali iako ih je upozorio da ima srčanih problema. Preminuo je na povratku u Sarajevu sa samo 26 godina, a za njegovu smrt nitko nije odgovarao

Zato sto nista od svega nije moguce dok se ne uradi boldirano...emmir1 wrote:Kada čovjek sabere dva i dva jasno je što su glavni zahtjevi postali smjena vlade Federacije.
Umjesto da mijenjamo zakone , smanjujemo plate direktorima u državnim kompanijama , povećavamo penzije , prodajemo službena vozila , smanjujemo primanja političarima.
Danas se samo priča o smjeni vlade.
Svi kantoni su imali dobre zahtjeve a kod nas samo ono što je Fahri bitno
Dobro kažeš.L u c i f e r wrote:nema potrebe za uvredamaPanzer_Daddy wrote:Mokri snovi balijskoga udbasa....L u c i f e r wrote: nek vam je sretno
rušite nasilno državu ako mislite da možete
ja ne želim da učestvujem u tome
upravo suprotno
bio bih jedan od onih koji bi je branili
i dobro došli u građanski rat![]()
to je realna opasnost nasilnog pristupa rješavanju problema
spinel_ wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:to su činjenice,ne laž,ne vidim što bi to nekog plašilo
pa plasis, jer tim "vjerujte mi na rijec" informacijama gradjane sprijecavas ( barem na ovom forumu ) da izadju na ulice..
zaista takvi ti postovi na ovoj temi ne trebaju, sve i da je to istina..
kakavdanakneiskustvu wrote:emmir1 wrote:„Ne dajem izjave ispolitiziranim, režimskim televizijama!“
ENVER KAZAZ ODBIO DA DA IZJAVU ZA RADONČIĆEVU TELEVIZIJU
ins wrote:Ovo je tragikomicno, da ostavku Vlade na necemu sto bi trebale biti opstenarodne demonstracije trazi mladjahna ambiciozna clanica populisticke stranke koja ima 10% glasova!emmir1 wrote:15:05 Predstavnica neformalne grupe građana, Amra Dulić, inače predsjednica MO SBB Dobrinja A, izašla je s pregovora u zgradi Vlade FBiH, na kojima je prisustvovao premijer Nermin Nikšić te nekoliko ministara. Prema njenim riječima, Nikšić je poručio da neće dati ostavku, te da će odstupiti samo ako 'na njegovo mjesto dođe neko bolji od njega'.
Iz Vlade FBiH su naložili hitne izmjene izbornog zakona, a u vezi s vanrednim izborima. Na reviziju je upućena i dokumentacija jednog dijela ratne privatizacije.
E jebat ću joj majku majčinu sutra ako je vidim![]()
![]()
![]()
S tim, ja bi se ubio da sam na mjestu Niksica i cijele vlade, jer ocito tamo niko nije rekao "mlada damo, molimo da se predstavite ko ste i sta radite u zivotu", sto bi valjda trebalo biti prva stvar. Amateri!![]()
I za kraj, zaista bez namjere da uvrijedim nikoga, ali ja da sam danas bio tamo, i da je u moje ime usla pregovaracica iz Fahrine SBB, ja bi sada povracao po vlastitoj kuci od muke
Nikšić: Očigledo neko diriguje, usmjerava i naređuje šta da rade demonstranti
Na temi je zabranjeno komentarisanje ako nemas minimalno 100 postova, zar nisi znao?nedim73m wrote:Dalje Beli nestranački daj ne nasmijavajte me bio član BPS-a, kad nije tamo ništa napravio onda osnovao svoju stranku (izgleda jedini cilj leći na budžet). Za onog drugog piše se da je radio u BHT (jedna verzija tražili mu novce da ostane manje vjerovanto, druga verzija napravio sranje slupao službeno vozilo pijan vjerovatnije)
Neformalne grupe skup uhljupa koji žele da se uhljebe. Večina se financira od transfera iz budžeta da bi onda srali u korist onih koji su im dali novce.
Ekspertna Vlada nestranačka nađte mi ko su ti i ko će ih izabrati tko je pošten ne pada mu na pamet da se bavi politikom.
Nek se malo protestanti ugledaju na BPK. Danas je Vlada dala šest mjera po meni nisu mogli donijeti bolje mjere
I ako bi eventualno ostao ko trebaju se plate političara na kantonalnim i federalnom nivou uskladiti sa dvije do tri prosječne plate. Upravni odbori i komisij na volonterskoj osnovi uz simboličnu nadoknadu od 1KM. Ukinuti bijeli hljeb...itd. Samo po đepu udarati i 99% ovih što su bili na vlasti u zadnjih 17. godina će samo otići.Dozer wrote:Zato sto nista od svega nije moguce dok se ne uradi boldirano...emmir1 wrote:Kada čovjek sabere dva i dva jasno je što su glavni zahtjevi postali smjena vlade Federacije.
Umjesto da mijenjamo zakone , smanjujemo plate direktorima u državnim kompanijama , povećavamo penzije , prodajemo službena vozila , smanjujemo primanja političarima.
Danas se samo priča o smjeni vlade.
Svi kantoni su imali dobre zahtjeve a kod nas samo ono što je Fahri bitno
Nazalost, ovdje je toliko stvari koje ne valjaju da je prakticno nemoguce sve ih i porbrojati, a kamoli sazeti i formulisati konkretne zahtjeve koima bi se se obuhvatilo.
Ja i dalje tvrdim da se inicijalno moraju iz vlasti udaljiti sve stranke koje su na njoj vec 20 godina. Sve ostalo je prdimahovina koja nece poluciti nikakve konkretne rezultate.
opstinu centar nisu zapalili oni koji su rodjeni u sarajevu vec oni sto rodni list vade u plavu, gusinju, priboju i itdemmir1 wrote:ins wrote:emmir1 wrote:15:05 Predstavnica neformalne grupe građana, Amra Dulić, inače predsjednica MO SBB Dobrinja A, izašla je s pregovora u zgradi Vlade FBiH, na kojima je prisustvovao premijer Nermin Nikšić te nekoliko ministara. Prema njenim riječima, Nikšić je poručio da neće dati ostavku, te da će odstupiti samo ako 'na njegovo mjesto dođe neko bolji od njega'.
E jebat ću joj majku majčinu sutra ako je vidim
Ovo je tragikomicno, da ostavku Vlade na necemu sto bi trebale biti opstenarodne demonstracije trazi mladjahna ambiciozna clanica populisticke stranke koja ima 10% glasova!![]()
![]()
![]()
Ja nisam znao , tek sam sad saznao.
Bujrum sutra pa da im stanemo u kraj
From: PRIBOJ
Pretpostavljam da nisi bio na protestima, uhljebljen negdje pa malo podjebajes?matematicar_teski wrote:sta ovaj misli da je che gevara![]()
![]()
![]()
trazili ste dobili ste fahru