DON_eARL wrote:Nije, paket od 8Mbps.kakavdanakneiskustvu wrote:i kod tebe mala brzinaDON_eARL wrote:
kod mene je duo paket,zar ne bi trebala brzina biti oko 15 Mbps?
Moderator: Benq
DON_eARL wrote:Nije, paket od 8Mbps.kakavdanakneiskustvu wrote:i kod tebe mala brzinaDON_eARL wrote:
anonimnaosoba wrote:kod tebe bi, al' čovjek ima najobičniji internet od 22 KM, ne kontam šta nije jasno ?
Na poredjenje ne treba trositi puno vremena, kao sto si rekao, nidje veze. Da je barem spomenula rentanje tih skupih cokulica za kojim je balila mjesecima, pa hajd' i nekako, al' 'vako je samo pokusaj... humora.dječak sa šibicama wrote: Glupo poredjenje. I los pokusaj humora.
Mi nismo kupili cipele i izasli iz radnje, mi smo usli u radnju/firmu i punimo joj djepove svaki mjesec.
Razumijem politiku trzisne utakmice, primamljivanje novih korisnika, ali krajnje je bezobrazno od Telemacha davati tako drasticne pogodnosti ljudima koji jos uvijek nisu korisnici recimo TRIO paketa, a sve na racun ljudi koji su korisnici postali prije samo 15 dana, ili prije par mjeseci. Znaci, od mene ce puniti djepove, meni ce uzimati 50 km i dalje, i jos hiljade ovakvih kao ja, a da bi dobili par hiljada novih korisnika koji ce sve to sto ja placam vec mjesecima, imati skoro pa besplatno.
I jos trebamo klepiti usima i reci hajde, nema veze. Znaci, imaju racunicu u svemu tome jer ce imati hiljade korisnika koji ce imati 50% manju cijenu paketa, sto dovodi do samo dva moguca zakljucka: ili ce 1) gubitak namirivati na nama koji cemo placati punu cijenu i dalje, ili 2) mi koji placamo "punu cijenu" ustvari placamo preveliku cijenu.
U svakom slucaju, mi budale. Pa brate mili, kako se ugovor potpise, moze se i pocijepati.
Momak je sasvim u skladu s nickomDON_eARL wrote:@ kakavdanakneiskustvu
Kod mene je SuperMix paket, i radi sve regularno.
Za početak otiđi u Task Manager/Networking, pa vidi da li ima kakve aktivnosti, jer može biti da ti je aktivan neki program koji trenutno vuče 10Mbps. Ili možda imaš nekoliko računara spojenih? Možda ti komšija ti krade wi-fi i sl. Sam SpeedTest ti ne igra nikakvu ulogu, ako ne napišeš još kakvih detalja.
Tehnička podrška je uradila sinhronizaciju i reset modema, molimo Vas da uradite restart routera i računara.kakavdanakneiskustvu wrote:
O dje s' ba @korisnicki servis 1,Pozz, nisam znao da vam je sad ovo oficijelni forum, ja mislio vi jos anamotamoTelemach wrote:Tehnička podrška je uradila sinhronizaciju i reset modema, molimo Vas da uradite restart routera i računara.kakavdanakneiskustvu wrote:
Isti sam takiroki wrote:Šta ja trebam reći,korisnik Eloba od prvog dana,korisnik Telemacha od prvog. dana,nikad duga nisam imao,ni jedan jedini račun,sa plaćanjem nikad zakasnio. Mogu samo plakati nad gorkom sudbinom
Dobar je T-mach, za razliku one porodicne firmeAsiklar wrote:Na mena sta, Telemach je najbolji. Restart, sinhornizacija, restart, pukla optika, restart, virusi, NATO, NLO, zima, ljeto, pukla optika, zakazalo pojacalo, restart, restart,...
semirsar wrote:O dje s' ba @korisnicki servis 1,Pozz, nisam znao da vam je sad ovo oficijelni forum, ja mislio vi jos anamotamoTelemach wrote:Tehnička podrška je uradila sinhronizaciju i reset modema, molimo Vas da uradite restart routera i računara.kakavdanakneiskustvu wrote:
Ljudi, jedan savjet, ako ste nezadovoljni, mijenjajte ...semirsar wrote:Upravo tako, al' da osjete po djepu, mozda bi obratili paznju
Upravo tako, ovo je najbolja utakmica koja nas je mogla zadesiti, a u kojoj i mi korisnici profitiramoveljaca wrote:Ljudi, jedan savjet, ako ste nezadovoljni, mijenjajte ...semirsar wrote:Upravo tako, al' da osjete po djepu, mozda bi obratili paznju
Ja sam imao Logosoft, pa onda BHTelecom, pa sada Telemach ....
Nista nije Bogom dano ... Za svoje pare - trazite najbolju uslugu, nemojte da vas pojedini operateri prave budalama ... naravno ako je to tehnicki moguce ...
Lik je fenomen ,pluje po Eronetu,Telemachu ,Logosoftu... samo gle cuda ne po BHTsemirsar wrote:Dobar je T-mach, za razliku one porodicne firmeAsiklar wrote:Na mena sta, Telemach je najbolji. Restart, sinhornizacija, restart, pukla optika, restart, virusi, NATO, NLO, zima, ljeto, pukla optika, zakazalo pojacalo, restart, restart,...Kako vidim, ljudi dobili povecanje tacno u 00:00h onog dana kad je i trebalo startati, za razliku te idile u porodicnoj firmi