Ako može, uletit će onaj koji bude imao najjaču štelu.megaman4 wrote: Ali me zanima da li se moze desiti da neko iz nizeg ranga uleti na mjesto Celika ako odustanu od igranja PL?
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#48976 Re: Premijer liga BiH
- Kinaski
#48977 Re: Premijer liga BiH
Ne moze se desiti da neko uleti, igralo bi se sa 11 klubovaLogovan wrote:Ako može, uletit će onaj koji bude imao najjaču štelu.megaman4 wrote: Ali me zanima da li se moze desiti da neko iz nizeg ranga uleti na mjesto Celika ako odustanu od igranja PL?
-
lakilaka
#48978 Re: Premijer liga BiH
zasto se pojedini toliko trude da pokazivanjem drugih pogresaka odbrane osobu koja vrsi funkciju direktora i trazi nekoga da joj napise diplomski. to je za najvecu osudu ali takvo nam je stanje, kupuje se i diplome, doktorati i po ovome koliko je brane ne bi me iznenadilo da, ako imaju diplome, i nihove su sumnjive. umjesto,da se svi borimo protiv toga, oni se nasli da je brane, a obavlja funkciju u klubu koji je clan plbih. zato nam je liga skoro na zadnjim mjestima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48979 Re: Premijer liga BiH
Prvo ti nauci razliku izmedju diplomskog i magistarskog.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#48980 Re: Premijer liga BiH
A vi se cudite sto neko drugi pise seminarske,diplomske,magistarske radove?
Kod mene je rodjak debilima naplatio para i para za to. Nece glupani jbn seminarski da napisu od 30 stranica,mrsko im. E kad ti je mrsko plati labude. Uzimao mjesecno platu ne bi je u telekomu imao
Kod mene je rodjak debilima naplatio para i para za to. Nece glupani jbn seminarski da napisu od 30 stranica,mrsko im. E kad ti je mrsko plati labude. Uzimao mjesecno platu ne bi je u telekomu imao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48981 Re: Premijer liga BiH
Ne samo to, koliko se samo uzima za instrukcije i to gluposti, evo primjer, MIS predmet, znaci osnovne operacije u Excelu, tip objavio daje instrukcije, ne moze osvojiti koliko mu ih se javljamali_milojica wrote:A vi se cudite sto neko drugi pise seminarske,diplomske,magistarske radove?
Ma placaju studenti sve, kvizove, seminarske, diplomske....
Meni je samo apsurd da neko sad od toga pravi neku vijest.
Cak i na nasoj temi tamo, ljudi poceli moralne vertikale praviti od, pazi, marketing pozicije i djevojke koja je tu zato sto je prije svega lijepa, pa tek onda ono ostalo sto treba biti.
Generalno nam je ustroj klubova po njemackom modelu, al eto se ovo nekako potkralo.
Meni sve ipak vise smrdi na pricu zavidnih mahalusa. Vidi je jes lijepa, a kupila diplomu, jebla sliku svoju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#48982 Re: Premijer liga BiH
sve to treba čekićem
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#48983 Re: Premijer liga BiH
Kod mene se rodjak zeza,sta sam seminarskih,diplomskih i magistarskih radova uradio mogao sam magistrirati na 5 fakultetaTomahawk11 wrote:Ne samo to, koliko se samo uzima za instrukcije i to gluposti, evo primjer, MIS predmet, znaci osnovne operacije u Excelu, tip objavio daje instrukcije, ne moze osvojiti koliko mu ih se javljamali_milojica wrote:A vi se cudite sto neko drugi pise seminarske,diplomske,magistarske radove?
Kod mene je rodjak debilima naplatio para i para za to. Nece glupani jbn seminarski da napisu od 30 stranica,mrsko im. E kad ti je mrsko plati labude. Uzimao mjesecno platu ne bi je u telekomu imao![]()
Ma placaju studenti sve, kvizove, seminarske, diplomske....
Meni je samo apsurd da neko sad od toga pravi neku vijest.
Cak i na nasoj temi tamo, ljudi poceli moralne vertikale praviti od, pazi, marketing pozicije i djevojke koja je tu zato sto je prije svega lijepa, pa tek onda ono ostalo sto treba biti.
Generalno nam je ustroj klubova po njemackom modelu, al eto se ovo nekako potkralo.
Meni sve ipak vise smrdi na pricu zavidnih mahalusa. Vidi je jes lijepa, a kupila diplomu, jebla sliku svoju.
Uzimao po 150 KM za seminarski. Diplomski 300-400.
Kaze dodje momak/djevojka ta i ta tema,treba seminarski. Dodji za 7 dana. Govori,ma ne treba mi toliko,ali da oni misle da sam se ja to zadao. Uradim ga za jedan dan. I tako svima
Znala je dnevnica biti po 300 KM
-
lakilaka
#48984 Re: Premijer liga BiH
da znas sto ne znas, ne bi se ovako provaljivao. ali nije to toliko bitno, bitnije je da ti ne osudjujes taj nezakoniti cin. to je najveca tuga ovog drustva, gdje je sve degradirano, pa se onda cudimo sto nam je i plbih medju posljednjima. i u tome svemu su se izgubili normalni kriteriji vrednovanja. sto bi rekli neki iz jedne navijacke skupine: fuj.Tomahawk11 wrote:Prvo ti nauci razliku izmedju diplomskog i magistarskog.
- Logovan
#48985 Re: Premijer liga BiH
Šnjurom od usisivača.Velkoski wrote:sve to treba čekićem
- Charuga
- Globalni moderator
#48986 Re: Premijer liga BiH
Gdje je spomenuto banovanje? Popusti malo života ti, niko te ne dira, fakat nema potrebe za takvim komentarima.Sarlo Akrobata wrote:Ma samo banuj, ne navijam za Zelju pa da ti bude zao.
- ultima_palabra
#48987 Re: Premijer liga BiH
Ko tebe za zdravlje pita, ja uopste nisam ucestvovao u prici danas?Sarlo Akrobata wrote:Kolega Todd_Smith![]()
Koji ste EDIT: Nemoj, nema potrebe!, onaj Ultima visi na fksinfu i onda dodje ovdje i spominje neke komplekse.
Bio sam nekoliko puta prije par godina na famoznom infu i bilo je zabavno, u rangu sa EDIT: Nemoj, nema potrebe!.
-
Rilkoni
#48988 Re: Premijer liga BiH
Banuj ga zato sto ne navija za ZeljuCharuga wrote:Gdje je spomenuto banovanje? Popusti malo života ti, niko te ne dira, fakat nema potrebe za takvim komentarima.Sarlo Akrobata wrote:Ma samo banuj, ne navijam za Zelju pa da ti bude zao.
- Kinaski
#48989 Re: Premijer liga BiH
Malo o excelu, malo o dipomama, malo o tome ko je kakav. Najmanje o fudbalu, kao i uvijek
-
megaman4
#48990 Re: Premijer liga BiH
Nece trebati. Sloboda ce istim putem izgleda.Logovan wrote:Ako može, uletit će onaj koji bude imao najjaču štelu.megaman4 wrote: Ali me zanima da li se moze desiti da neko iz nizeg ranga uleti na mjesto Celika ako odustanu od igranja PL?
Otjerase Sisoju, a sada se mogu slikati bez para.
-
megaman4
#48991 Re: Premijer liga BiH
EDIT: Sad smo trenutno na 1992 stranici, a taj broj je bio pocetak tragedije i svih nevolja na ovim prostorima.megaman4 wrote:Nece trebati. Sloboda ce istim putem izgleda.Logovan wrote:Ako može, uletit će onaj koji bude imao najjaču štelu.megaman4 wrote: Ali me zanima da li se moze desiti da neko iz nizeg ranga uleti na mjesto Celika ako odustanu od igranja PL?
Otjerase Sisoju, a sada se mogu slikati bez para.
- Kinaski
#48992 Re: Premijer liga BiH
hahah e sta frajer povezuje, ubio se za veznog reda

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48993 Re: Premijer liga BiH
Ma hajde, cuj da znam sto ne znam. Ocito da ni ti ne znas dovoljno, ali bitno je naci nesto u komsijinoj avliji i onda to tabiriti. Isto kakva tetka.lakilaka wrote:da znas sto ne znas, ne bi se ovako provaljivao. ali nije to toliko bitno, bitnije je da ti ne osudjujes taj nezakoniti cin. to je najveca tuga ovog drustva, gdje je sve degradirano, pa se onda cudimo sto nam je i plbih medju posljednjima. i u tome svemu su se izgubili normalni kriteriji vrednovanja. sto bi rekli neki iz jedne navijacke skupine: fuj.Tomahawk11 wrote:Prvo ti nauci razliku izmedju diplomskog i magistarskog.
Cuj sto ne osudjujem, diskutujemo, ja ako sam ista slagao, eto bujrum. Hoces li da pricam kako jeste ili kako bi ti zelio? Jah, inace je kod nas sve kako treba. Bolan ne bio, ne znaju ljudi strani jezik, zavrse fakultet. Ne znaju osnove racunara. Osnovna nepismenost, ali imaju fakultet.
-
lakilaka
#48994 Re: Premijer liga BiH
na zalost, opet ni rijeci osude za ovu nezakonitu radnju. po tvojim postovima, vidi se da si ozbiljan i pametan a na zalost ni rijeci osude za direktoricu marketinga i njen postupak.Tomahawk11 wrote:Ma hajde, cuj da znam sto ne znam. Ocito da ni ti ne znas dovoljno, ali bitno je naci nesto u komsijinoj avliji i onda to tabiriti. Isto kakva tetka.lakilaka wrote:da znas sto ne znas, ne bi se ovako provaljivao. ali nije to toliko bitno, bitnije je da ti ne osudjujes taj nezakoniti cin. to je najveca tuga ovog drustva, gdje je sve degradirano, pa se onda cudimo sto nam je i plbih medju posljednjima. i u tome svemu su se izgubili normalni kriteriji vrednovanja. sto bi rekli neki iz jedne navijacke skupine: fuj.Tomahawk11 wrote:Prvo ti nauci razliku izmedju diplomskog i magistarskog.
Cuj sto ne osudjujem, diskutujemo, ja ako sam ista slagao, eto bujrum. Hoces li da pricam kako jeste ili kako bi ti zelio? Jah, inace je kod nas sve kako treba. Bolan ne bio, ne znaju ljudi strani jezik, zavrse fakultet. Ne znaju osnove racunara. Osnovna nepismenost, ali imaju fakultet.
- Charuga
- Globalni moderator
#48995 Re: Premijer liga BiH
Samo sabura ljudi, nema potrebe da se šopate ...ultima_palabra wrote:Ko tebe za zdravlje pita, ja uopste nisam ucestvovao u prici danas?Sarlo Akrobata wrote:Kolega Todd_Smith![]()
Koji ste EDIT: Nemoj, nema potrebe!, onaj Ultima visi na fksinfu i onda dodje ovdje i spominje neke komplekse.
Bio sam nekoliko puta prije par godina na famoznom infu i bilo je zabavno, u rangu sa EDIT: Nemoj, nema potrebe!.
- Dr. Kuca
#48996 Re: Premijer liga BiH
Ko da je bitno ko ce napisat diplomski/magistarski, bitno je naucit i odbranit.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48997 Re: Premijer liga BiH
Ne znam da li si procitao, ali to je masovna pojava, eto i kolega iz tvog tabora potvrdi da masa ljudi traze da im se pise seminarski, diplomski, magistarski. Sta mislis koliko je onih koji su na bitnim pozicijama u Elektroprivredu, Telekomima, drzavnim institucijama i sl. kojima je neko napisao neke od pomenutih radova?lakilaka wrote: na zalost, opet ni rijeci osude za ovu nezakonitu radnju. po tvojim postovima, vidi se da si ozbiljan i pametan a na zalost ni rijeci osude za direktoricu marketinga i njen postupak.
Naravno da sam za to da se sankcionisu nelegalne radnje i da se pocnu izbacivati studenti koji imaju plagirane radove. Postajemo drzava (zapravo smo vec to, nazalost) lezihljeba.
Zakacio si se za glupost, pazi molim te, tamo neka direktorica marketinga kod komsija trazi ko ce joj magistarski uraditi
- leškarenje
#48998 Re: Premijer liga BiH
Pola godine zatvora ( sad ide onaj udarac čekićem ),slučaj zatvoren.
- Charuga
- Globalni moderator
#48999 Re: Premijer liga BiH
Smoriste sa magistarskim, diplomskim, doktoratima i pisanjem radova za iste, a vala i o (ne)pismenosti. Vratite se temi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49000 Re: Premijer liga BiH
Kolega iz tabora ti je pokrenuo tu pricu. Ja mu kazem da je to mahalastinja, on i dalje nastavio.
O cemu sljedecem pricamo, Saidovoj tetki?
O cemu sljedecem pricamo, Saidovoj tetki?