Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#48976 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

megaman4 wrote: Ali me zanima da li se moze desiti da neko iz nizeg ranga uleti na mjesto Celika ako odustanu od igranja PL?
Ako može, uletit će onaj koji bude imao najjaču štelu. :D
Kinaski

#48977 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Logovan wrote:
megaman4 wrote: Ali me zanima da li se moze desiti da neko iz nizeg ranga uleti na mjesto Celika ako odustanu od igranja PL?
Ne moze se desiti da neko uleti, igralo bi se sa 11 klubova
lakilaka

#48978 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

zasto se pojedini toliko trude da pokazivanjem drugih pogresaka odbrane osobu koja vrsi funkciju direktora i trazi nekoga da joj napise diplomski. to je za najvecu osudu ali takvo nam je stanje, kupuje se i diplome, doktorati i po ovome koliko je brane ne bi me iznenadilo da, ako imaju diplome, i nihove su sumnjive. umjesto,da se svi borimo protiv toga, oni se nasli da je brane, a obavlja funkciju u klubu koji je clan plbih. zato nam je liga skoro na zadnjim mjestima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#48979 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Prvo ti nauci razliku izmedju diplomskog i magistarskog.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#48980 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

A vi se cudite sto neko drugi pise seminarske,diplomske,magistarske radove?
Kod mene je rodjak debilima naplatio para i para za to. Nece glupani jbn seminarski da napisu od 30 stranica,mrsko im. E kad ti je mrsko plati labude. Uzimao mjesecno platu ne bi je u telekomu imao :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#48981 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

mali_milojica wrote:A vi se cudite sto neko drugi pise seminarske,diplomske,magistarske radove?
Kod mene je rodjak debilima naplatio para i para za to. Nece glupani jbn seminarski da napisu od 30 stranica,mrsko im. E kad ti je mrsko plati labude. Uzimao mjesecno platu ne bi je u telekomu imao :D
Ne samo to, koliko se samo uzima za instrukcije i to gluposti, evo primjer, MIS predmet, znaci osnovne operacije u Excelu, tip objavio daje instrukcije, ne moze osvojiti koliko mu ih se javlja :-)
Ma placaju studenti sve, kvizove, seminarske, diplomske....
Meni je samo apsurd da neko sad od toga pravi neku vijest.
Cak i na nasoj temi tamo, ljudi poceli moralne vertikale praviti od, pazi, marketing pozicije i djevojke koja je tu zato sto je prije svega lijepa, pa tek onda ono ostalo sto treba biti.
Generalno nam je ustroj klubova po njemackom modelu, al eto se ovo nekako potkralo.
Meni sve ipak vise smrdi na pricu zavidnih mahalusa. Vidi je jes lijepa, a kupila diplomu, jebla sliku svoju.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#48982 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

sve to treba čekićem
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#48983 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Tomahawk11 wrote:
mali_milojica wrote:A vi se cudite sto neko drugi pise seminarske,diplomske,magistarske radove?
Ne samo to, koliko se samo uzima za instrukcije i to gluposti, evo primjer, MIS predmet, znaci osnovne operacije u Excelu, tip objavio daje instrukcije, ne moze osvojiti koliko mu ih se javlja :-)
Ma placaju studenti sve, kvizove, seminarske, diplomske....
Meni je samo apsurd da neko sad od toga pravi neku vijest.
Cak i na nasoj temi tamo, ljudi poceli moralne vertikale praviti od, pazi, marketing pozicije i djevojke koja je tu zato sto je prije svega lijepa, pa tek onda ono ostalo sto treba biti.
Generalno nam je ustroj klubova po njemackom modelu, al eto se ovo nekako potkralo.
Meni sve ipak vise smrdi na pricu zavidnih mahalusa. Vidi je jes lijepa, a kupila diplomu, jebla sliku svoju.
Kod mene se rodjak zeza,sta sam seminarskih,diplomskih i magistarskih radova uradio mogao sam magistrirati na 5 fakulteta :D
Uzimao po 150 KM za seminarski. Diplomski 300-400.
Kaze dodje momak/djevojka ta i ta tema,treba seminarski. Dodji za 7 dana. Govori,ma ne treba mi toliko,ali da oni misle da sam se ja to zadao. Uradim ga za jedan dan. I tako svima :lol:
Znala je dnevnica biti po 300 KM
lakilaka

#48984 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

Tomahawk11 wrote:Prvo ti nauci razliku izmedju diplomskog i magistarskog.
da znas sto ne znas, ne bi se ovako provaljivao. ali nije to toliko bitno, bitnije je da ti ne osudjujes taj nezakoniti cin. to je najveca tuga ovog drustva, gdje je sve degradirano, pa se onda cudimo sto nam je i plbih medju posljednjima. i u tome svemu su se izgubili normalni kriteriji vrednovanja. sto bi rekli neki iz jedne navijacke skupine: fuj.
Logovan

#48985 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Velkoski wrote:sve to treba čekićem
Šnjurom od usisivača.
Charuga
Globalni moderator

#48986 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Sarlo Akrobata wrote:Ma samo banuj, ne navijam za Zelju pa da ti bude zao. :thumbup:
Gdje je spomenuto banovanje? Popusti malo života ti, niko te ne dira, fakat nema potrebe za takvim komentarima.
ultima_palabra

#48987 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Sarlo Akrobata wrote:Kolega Todd_Smith :zzzz:

Koji ste EDIT: Nemoj, nema potrebe!, onaj Ultima visi na fksinfu i onda dodje ovdje i spominje neke komplekse.
Ko tebe za zdravlje pita, ja uopste nisam ucestvovao u prici danas?

Bio sam nekoliko puta prije par godina na famoznom infu i bilo je zabavno, u rangu sa EDIT: Nemoj, nema potrebe!.
Rilkoni

#48988 Re: Premijer liga BiH

Post by Rilkoni »

Charuga wrote:
Sarlo Akrobata wrote:Ma samo banuj, ne navijam za Zelju pa da ti bude zao. :thumbup:
Gdje je spomenuto banovanje? Popusti malo života ti, niko te ne dira, fakat nema potrebe za takvim komentarima.
Banuj ga zato sto ne navija za Zelju :D :smeker:
Kinaski

#48989 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Malo o excelu, malo o dipomama, malo o tome ko je kakav. Najmanje o fudbalu, kao i uvijek
megaman4

#48990 Re: Premijer liga BiH

Post by megaman4 »

Logovan wrote:
Nece trebati. Sloboda ce istim putem izgleda.

Otjerase Sisoju, a sada se mogu slikati bez para.
megaman4

#48991 Re: Premijer liga BiH

Post by megaman4 »

megaman4 wrote:
Logovan wrote:
Nece trebati. Sloboda ce istim putem izgleda.

Otjerase Sisoju, a sada se mogu slikati bez para.
EDIT: Sad smo trenutno na 1992 stranici, a taj broj je bio pocetak tragedije i svih nevolja na ovim prostorima.
Kinaski

#48992 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

hahah e sta frajer povezuje, ubio se za veznog reda :D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#48993 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

lakilaka wrote:
da znas sto ne znas, ne bi se ovako provaljivao. ali nije to toliko bitno, bitnije je da ti ne osudjujes taj nezakoniti cin. to je najveca tuga ovog drustva, gdje je sve degradirano, pa se onda cudimo sto nam je i plbih medju posljednjima. i u tome svemu su se izgubili normalni kriteriji vrednovanja. sto bi rekli neki iz jedne navijacke skupine: fuj.
Ma hajde, cuj da znam sto ne znam. Ocito da ni ti ne znas dovoljno, ali bitno je naci nesto u komsijinoj avliji i onda to tabiriti. Isto kakva tetka.
Cuj sto ne osudjujem, diskutujemo, ja ako sam ista slagao, eto bujrum. Hoces li da pricam kako jeste ili kako bi ti zelio? Jah, inace je kod nas sve kako treba. Bolan ne bio, ne znaju ljudi strani jezik, zavrse fakultet. Ne znaju osnove racunara. Osnovna nepismenost, ali imaju fakultet.
lakilaka

#48994 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

Tomahawk11 wrote:
lakilaka wrote:
Ma hajde, cuj da znam sto ne znam. Ocito da ni ti ne znas dovoljno, ali bitno je naci nesto u komsijinoj avliji i onda to tabiriti. Isto kakva tetka.
Cuj sto ne osudjujem, diskutujemo, ja ako sam ista slagao, eto bujrum. Hoces li da pricam kako jeste ili kako bi ti zelio? Jah, inace je kod nas sve kako treba. Bolan ne bio, ne znaju ljudi strani jezik, zavrse fakultet. Ne znaju osnove racunara. Osnovna nepismenost, ali imaju fakultet.
na zalost, opet ni rijeci osude za ovu nezakonitu radnju. po tvojim postovima, vidi se da si ozbiljan i pametan a na zalost ni rijeci osude za direktoricu marketinga i njen postupak.
Charuga
Globalni moderator

#48995 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Sarlo Akrobata wrote:Kolega Todd_Smith :zzzz:

Koji ste EDIT: Nemoj, nema potrebe!, onaj Ultima visi na fksinfu i onda dodje ovdje i spominje neke komplekse.
Ko tebe za zdravlje pita, ja uopste nisam ucestvovao u prici danas?

Bio sam nekoliko puta prije par godina na famoznom infu i bilo je zabavno, u rangu sa EDIT: Nemoj, nema potrebe!.
Samo sabura ljudi, nema potrebe da se šopate ...
Dr. Kuca

#48996 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

Ko da je bitno ko ce napisat diplomski/magistarski, bitno je naucit i odbranit.
Tomahawk11
Globalni moderator

#48997 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

lakilaka wrote: na zalost, opet ni rijeci osude za ovu nezakonitu radnju. po tvojim postovima, vidi se da si ozbiljan i pametan a na zalost ni rijeci osude za direktoricu marketinga i njen postupak.
Ne znam da li si procitao, ali to je masovna pojava, eto i kolega iz tvog tabora potvrdi da masa ljudi traze da im se pise seminarski, diplomski, magistarski. Sta mislis koliko je onih koji su na bitnim pozicijama u Elektroprivredu, Telekomima, drzavnim institucijama i sl. kojima je neko napisao neke od pomenutih radova?
Naravno da sam za to da se sankcionisu nelegalne radnje i da se pocnu izbacivati studenti koji imaju plagirane radove. Postajemo drzava (zapravo smo vec to, nazalost) lezihljeba.
Zakacio si se za glupost, pazi molim te, tamo neka direktorica marketinga kod komsija trazi ko ce joj magistarski uraditi :mrgreen: bezveze ti to. Ubjedjen sam da i kod Zelje ima onih kojima je neko napisao neki rad, pa nikom nista. Ovo je sport, ako imas s te strane, a batali lijepu marketing direktoricu :)
leškarenje

#48998 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Pola godine zatvora ( sad ide onaj udarac čekićem ),slučaj zatvoren.
Charuga
Globalni moderator

#48999 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Smoriste sa magistarskim, diplomskim, doktoratima i pisanjem radova za iste, a vala i o (ne)pismenosti. Vratite se temi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#49000 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kolega iz tabora ti je pokrenuo tu pricu. Ja mu kazem da je to mahalastinja, on i dalje nastavio.
O cemu sljedecem pricamo, Saidovoj tetki?
Locked