Vrijedilo je 6.000 KM
Milorad Dodik ALL ABOUT
- arzuhal
#48951 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vještak koji je potvrdio narušenost Dodikovog pshičkog zdrvalja i intenzitet duševne boli potvrdio je advokatu M. Bosića da je Dodik tokom razgovora skak'o s teme na temu, prekidao misao da započne drugu, gubio se, pričao nepovezano, dizao ton i sl. što su sve znakovi nervnog rastrojstva i 'sihičke labilnosti.
Vrijedilo je 6.000 KM
Da sam Bosić ja bih mu još dao od sebe 2.000 KM 'nako, samo zato što ću moći ubuduće argumentovano pričati o Dodikovoj psihičkoj labilnosti, potvrđenu i naučno dokazanu od stručnjaka iz Dodikovog tima, i pozivajući se na to stalno, do smrti 
Vrijedilo je 6.000 KM
- bh.tornjak
#48952 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
arzuhal wrote:Vještak koji je potvrdio narušenost Dodikovog pshičkog zdrvalja i intenzitet duševne boli potvrdio je advokatu M. Bosića da je Dodik tokom razgovora skak'o s teme na temu, prekidao misao da započne drugu, gubio se, pričao nepovezano, dizao ton i sl. što su sve znakovi nervnog rastrojstva i 'sihičke labilnosti.
Vrijedilo je 6.000 KMDa sam Bosić ja bih mu još dao od sebe 2.000 KM 'nako, samo zato što ću moći ubuduće argumentovano pričati o Dodikovoj psihičkoj labilnosti, potvrđenu i naučno dokazanu od stručnjaka iz Dodikovog tima, i pozivajući se na to stalno, do smrti
koji ste vi bezdusnici ....
svaka fukara koja pocne praviti poljski WC,da ne govorimo o gradnji garaze ili nekog veceg investiranja, nakon tri dana pocne pricati sam sa sobom....bunca....prica nepovezano....budi se sav mokar po noci i td...itd...
preCednik godinama planira i izgradjuje mega projekte: aVtoceste...aerodrome....koZmodrome...bolnicka krila (lijeva i desna)...junackim prsima zaustavlja vodene stihije prilikom poplava...ore...kosi...pjeva ...prodaje( ovo mu najbolje ide)....trazi kredite....trosi kredite (ovo mu ide bolje od prodaje)..nosi zlatne poluge ( a zlato je tesko u PM)....oplodjava (nekakvo cudo da je gVardijan rastresen, sledeca za oplodnju je D.Majkic pa se preCednik brine ko ce onog medjeda oborit)
sve u svemu...ovoliki teret se na pleca naseg gVardijana natovario...a on sve to junacki podnosi i podnosit ce...ono sto nece i ne moze da podnese to su niski udarci ( u jaja) tzv. SzP koji vode izdajnicku politiku na nivou tamo nekakve tzv BiH...
i to bi gvardijan oprostio....ali nece i ne moze da oprosti to sto ga niko nije branio od napada protagoniste Islamske deklaracije,onog Aljinog klempe,koji ga napade u sred Banja Luke....gvardijan se sam branio dok su izdajnici sutjeli ko pi*ke.
nisu rijeci prozborili...a i kako ce kad su im usta bila zatrpana hurmasicama...baklavama....tufahijama ( a prica se da je Dzevdo "provalio" pokusaj da se u drzavetinu prosverca i 10.000 tona cetenije koja je bila zapakovana kao brasno TIP 500 sve s ciljem da se izazove masovni pomor u drzavetini nad drzavama)
- Alfons Kauders
#48953 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote:arzuhal wrote:Vještak koji je potvrdio narušenost Dodikovog pshičkog zdrvalja i intenzitet duševne boli potvrdio je advokatu M. Bosića da je Dodik tokom razgovora skak'o s teme na temu, prekidao misao da započne drugu, gubio se, pričao nepovezano, dizao ton i sl. što su sve znakovi nervnog rastrojstva i 'sihičke labilnosti.
Vrijedilo je 6.000 KMDa sam Bosić ja bih mu još dao od sebe 2.000 KM 'nako, samo zato što ću moći ubuduće argumentovano pričati o Dodikovoj psihičkoj labilnosti, potvrđenu i naučno dokazanu od stručnjaka iz Dodikovog tima, i pozivajući se na to stalno, do smrti
koji ste vi bezdusnici ....
svaka fukara koja pocne praviti poljski WC,da ne govorimo o gradnji garaze ili nekog veceg investiranja, nakon tri dana pocne pricati sam sa sobom....bunca....prica nepovezano....budi se sav mokar po noci i td...itd...
preCednik godinama planira i izgradjuje mega projekte: aVtoceste...aerodrome....koZmodrome...bolnicka krila (lijeva i desna)...junackim prsima zaustavlja vodene stihije prilikom poplava...ore...kosi...pjeva ...prodaje( ovo mu najbolje ide)....trazi kredite....trosi kredite (ovo mu ide bolje od prodaje)..nosi zlatne poluge ( a zlato je tesko u PM)....oplodjava (nekakvo cudo da je gVardijan rastresen, sledeca za oplodnju je D.Majkic pa se preCednik brine ko ce onog medjeda oborit)
sve u svemu...ovoliki teret se na pleca naseg gVardijana natovario...a on sve to junacki podnosi i podnosit ce...ono sto nece i ne moze da podnese to su niski udarci ( u jaja) tzv. SzP koji vode izdajnicku politiku na nivou tamo nekakve tzv BiH...
i to bi gvardijan oprostio....ali nece i ne moze da oprosti to sto ga niko nije branio od napada protagoniste Islamske deklaracije,onog Aljinog klempe,koji ga napade u sred Banja Luke....gvardijan se sam branio dok su izdajnici sutjeli ko pi*ke.
nisu rijeci prozborili...a i kako ce kad su im usta bila zatrpana hurmasicama...baklavama....tufahijama ( a prica se da je Dzevdo "provalio" pokusaj da se u drzavetinu prosverca i 10.000 tona cetenije koja je bila zapakovana kao brasno TIP 500 sve s ciljem da se izazove masovni pomor u drzavetini nad drzavama)
ćetenAlva u borbi za Guardiana i blagostanje republike!
- bh.tornjak
#48954 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
almir90 wrote:
2:30
...ti si neki narodni poslanik...?
ja sam precednik.....alo, ja sam precednik,znas li to.....???
tako je precednice....podsjeti izdajnicke papkare ko je ko u stali....
- skupljac_zeljeza
#48955 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svi redom naši političari se ufurali u uloge osrednjih stand up komičara. Zaboravili su da ih narod plaća za nešto drugo.almir90 wrote:
- BHCluster
- General War
#48957 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Drastičan pad stranih investicija u Srpskoj
...Najveća ulaganja su, očekivano, stigla iz Srbije, ali svega 20 miliona maraka, skoro pa isto toliko iz Austrije i 15 – tak miliona maraka iz Rusije. Zanimljivo je da su njemački investitori uložili u Srpsku svega 100 hiljada maraka, što je vrijednost otprilike jednog automobila kojim se voze u Vladi Republike Srpske...
Merkelice, neces bit oplodjena!!!
http://www.rtvbn.com/372631/Drastican-p ... -u-Srpskoj
...Najveća ulaganja su, očekivano, stigla iz Srbije, ali svega 20 miliona maraka, skoro pa isto toliko iz Austrije i 15 – tak miliona maraka iz Rusije. Zanimljivo je da su njemački investitori uložili u Srpsku svega 100 hiljada maraka, što je vrijednost otprilike jednog automobila kojim se voze u Vladi Republike Srpske...
Merkelice, neces bit oplodjena!!!
http://www.rtvbn.com/372631/Drastican-p ... -u-Srpskoj
- Danguba
#48958 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mora neko i fashiste docekati ako jednog dana vaskrsnu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48959 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja ne znam sta bi pojedinci, cuj PreCjednik ima veci budzet 5 puta od onog izdajnika kad je vodio RepubLjik...pa normalno da ce imati, PreCjednik se borio za to
a i ovi iz Pederacije, jasan je pokazatelj da je Crpcka daleko ispred, oni nasli mjeriti budzet tamo nekog njihovog tzv. Predsjednika Pederacije
PreCjednik je poput onog zmaja iz Hobita, lezi u svojoj palaci na ogromnom blagu....i ovi sto nece da ulazu, ne moraju, cim malo odjuzi, cim zapjevaju prve ptice i potok zazubori, eto ruskih velikih (a i malih
), eto kineskih investicija, postoje indicije da je PreCjednik nesto dogovorio i a Sjevernom Korejom (neku gradnju nuklearne elektrane, vjerovatno, a ko zna - mozda i koju nuklearku kod Laktasa smjeste
)
Evo dokaz je i ovo sto se PreCjednik sprda sa izdajnicima, oni ga tuze, izgube (naravno
) i onda covjek kaze pravi festu od tih para
PreCjedniku ne treba sica, PreCjednik je milijarder 
PreCjednik je poput onog zmaja iz Hobita, lezi u svojoj palaci na ogromnom blagu....i ovi sto nece da ulazu, ne moraju, cim malo odjuzi, cim zapjevaju prve ptice i potok zazubori, eto ruskih velikih (a i malih
Evo dokaz je i ovo sto se PreCjednik sprda sa izdajnicima, oni ga tuze, izgube (naravno
- arzuhal
#48960 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prvo veze sa austrijskim FPO, potom Le Penov Nacionalni Front. Slijedi, valjda, talijanska Forza Nuova i Wildersova Partij voor de Vrijheid, uz ostvarivanje kontakta sa grčkom Zlatnom zorom 
Tako će Nacional-socijalistički Savez - Milorad Dodik postati zasvodni kamen novog političkog zamaha slobodne i novorođene Evrope!

Tako će Nacional-socijalistički Savez - Milorad Dodik postati zasvodni kamen novog političkog zamaha slobodne i novorođene Evrope!
- spreca
#48961 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gleda imal se sta i gore na nebebsima ukrasti

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48962 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zasvodni kamen nove Osovinearzuhal wrote:Prvo veze sa austrijskim FPO, potom Le Penov Nacionalni Front. Slijedi, valjda, talijanska Forza Nuova i Wildersova Partij voor de Vrijheid, uz ostvarivanje kontakta sa grčkom Zlatnom zorom
PreCjednik je prepoznao svoje istomisljenike i sad se utvrdjuje pazar
Ono sto su htjeli neki drugi borci za velikosrpsku drzavu, to je mala maca, to je nista. PreCjednik ima globalni plan, Cpbija do Lisabona
- spreca
#48963 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije to lijepo od Gurdijana......on nedje po evropi luta i trazi a ima i u komsiluku on istomisljenika .....Orban pa onaj iz rumunije zaboravio sam kako se zove....a sta fali Zmagi Jelincicu?....nije ni Zmago shugavTomahawk11 wrote:Zasvodni kamen nove Osovinearzuhal wrote:Prvo veze sa austrijskim FPO, potom Le Penov Nacionalni Front. Slijedi, valjda, talijanska Forza Nuova i Wildersova Partij voor de Vrijheid, uz ostvarivanje kontakta sa grčkom Zlatnom zorom
Tako će Nacional-socijalistički Savez - Milorad Dodik postati zasvodni kamen novog političkog zamaha slobodne i novorođene Evrope!![]()
PreCjednik je prepoznao svoje istomisljenike i sad se utvrdjuje pazar![]()
Ono sto su htjeli neki drugi borci za velikosrpsku drzavu, to je mala maca, to je nista. PreCjednik ima globalni plan, Cpbija do Lisabona
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48964 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ejs....pa sad, nece PreCjednik vise sa sitnim ribama. Uci i na greskama prethodnika, kad se igras s malim, onda nema ni velikog
Ta buranija ce ionako prici PreCjednikovim skutama kad ovaj bude harao Juropom
Ta buranija ce ionako prici PreCjednikovim skutama kad ovaj bude harao Juropom
-
aldinjo
#48965 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uhapsiše faraona ali zato krmka iz Laktaša ne smiju ni pomisliti da uhapse.
-
almir90
#48966 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako te nije sramota bacati hljagu na precednika svih precednika, nema naš Mile ni jedne crne tačke u svom radu. Čuj da ga hapse, pa nije on tamo neki kepec i smutljivac, alo on je precednik, alo razumiješ li ti to, on je precednik.aldinjo wrote:Uhapsiše faraona ali zato krmka iz Laktaša ne smiju ni pomisliti da uhapse.
-
aldinjo
#48967 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da je on ubijeđen da je "nedodirljiv".almir90 wrote:Kako te nije sramota bacati hljagu na precednika svih precednika, nema naš Mile ni jedne crne tačke u svom radu. Čuj da ga hapse, pa nije on tamo neki kepec i smutljivac, alo on je precednik, alo razumiješ li ti to, on je precednik.aldinjo wrote:Uhapsiše faraona ali zato krmka iz Laktaša ne smiju ni pomisliti da uhapse.
-
almir90
#48968 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemoj da i tebe precednik tuži za klevetu, pa da mu namiriš one 4000 KM što mu fale za feštu. 
- SkyLimit
#48969 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako te nije sramota tako oslovljavati precednika? Uostalom, iza njega stoji srpski narod svih srpskih zemalja, samo on ima pravo da mu sudi. Uz precednika do kraja, ima jedna zemlja u kojoj sunce uvijek sja, to je moja Republika!aldinjo wrote:Uhapsiše faraona ali zato krmka iz Laktaša ne smiju ni pomisliti da uhapse.
-
prog321
#48970 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Republika. .. Istočna Federacija ??

- jao_situacije
#48971 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ko si ti da ti našeg guardiana, na ovoj časnoj temi, prozivašaldinjo wrote:Mislim da je on ubijeđen da je "nedodirljiv".almir90 wrote:Kako te nije sramota bacati hljagu na precednika svih precednika, nema naš Mile ni jedne crne tačke u svom radu. Čuj da ga hapse, pa nije on tamo neki kepec i smutljivac, alo on je precednik, alo razumiješ li ti to, on je precednik.aldinjo wrote:Uhapsiše faraona ali zato krmka iz Laktaša ne smiju ni pomisliti da uhapse.
ustati pa spomenuti našeg guardiana labuda
on je oplodio više žena nego što ćeš ih ti vidjeti, on razgovara sa državnicima s kojima hoće, ide kod koga hoće i bez poziva
nije ti on tamo neki precednik federacije ili neki tu kepec sa tornjem da ga se hapsi, on je guardian
zapamti to
- mO k3
#48972 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zemalja??SkyLimit wrote:Kako te nije sramota tako oslovljavati precednika? Uostalom, iza njega stoji srpski narod svih srpskih zemalja, samo on ima pravo da mu sudi. Uz precednika do kraja, ima jedna zemlja u kojoj sunce uvijek sja, to je moja Republika!aldinjo wrote:Uhapsiše faraona ali zato krmka iz Laktaša ne smiju ni pomisliti da uhapse.
Molim lijepo poceli su manji entitet zvati drzava ... ne drzava nego drzavetina
- čaika
#48973 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GUARDIAN: ČIM DOBIJEMO PREVOD ODLUKE NA ĆIRILICU, RASPISUJEM REFERENDUM!
Pitanje je dana, mjeseca i godine kada će Guardian raspisati referendum i kada će se razići državna zajednica tzv. BiH. Samo da nije proklete latinice, Šumska bi već bila samostalna.
I sasvim je normalno da bi pošten čovjek kao Dragan Kalinić pomilovao čekićem po glavi izdajnike iz njegove bivše stranke, dok je on bio predsjednik za takve nije bio milosti.
Šokatno je šta rade otuđeni centri moći skoncentrisani u Ustavnom sudu BIH, i uopšte u institucijama tzv. BiH. Guardianu su poslali odluku na latinici, pisanu hrvatskim akcentom! Da su mu poslali na japanskom, Guardian bi bez po muke pročitao šta piše, jer je na obuci za samuraja u Bakincima savladao japanski jezik i pismo, kao obavezne predmete. Gdje sada Šumnjaci da nađu stručnjaka za latinicu sa hrvatskim akcentom, da prevede te hijeroglife što je poslao tzv. Ustavni sud BiH?Referenduma nema zbog ćirilice
25 January 2016, 18:53
Predsjednik Republike Milorad Dodik proslijediće Narodnoj skupštini inicijativu![]()
![]()
![]()
da se u narednim danima razmotri sve u vezi sa referendumom o radu Suda i Tužilaštva BiH. Na jednoj od narednih sjednica raspravljaće se o tome dokle se stiglo i gdje je zapelo
![]()
![]()
![]()
– od posebne sjednice Narodne skupštine sve do danas.
Poslanici bi i o referendumu o Danu Republike trebalo da raspravljaju na jednom od narednih zajedanja. Sve je pomjereno za još nekoliko dana zbog, ni manje ni više, nego ćirilice.![]()
![]()
![]()
“Ne znam da li ste dovoljno primijetili ponižavajuću stvar, a to je da Ustavni sud dostavio odluku Republici Srpskoj napisanu na latinici i sa hrvatskim akcentom. Mi smatramo da to nije, da je to urušavanje naših prava, ravnopravnosti i mnogo čega drugog”, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.![]()
![]()
![]()
![]()
Podršku oko održavanja referenduma o Danu Republike Dodik je dobio od svih bivših predsjednika Narodne skupštine. Uz aktuelna politička pitanja, na sastanku su se prisjećali vremena dok su oni kao predsjednici držali čekić u rukama. I tad i sad je, kažu, bio isti cilj – očuvati jedinstvo naroda i Republiku Srpsku.
“Da danas sjedite i da imate svoj čekić u rukama koliko bi vas bilo teško voditi Parlament?”, pitao je bivši predsjednik NSRS Dragan Kalinić, a Dodik je odgovorio “Udario bih nekoga “.![]()
![]()
![]()
![]()
“Ja sam siguran da je gospodin Čubrilović vrlo odlučan u vođenju Narodne skupštine i radi najbolje moguće, druga su to vremena bila”, nastavio je Kalinić.
Upravo bi za vrijeme provedeno tokom prvog saziva poslanici uskoro mogli da dobiju doživotnu naknadu. Predsjednik Republike kaže da nije zaboravio na zakon koji je povukao iz skupštinske procedure. Novo zakonsko rješenje čeka na konsenzus svih političkih partija, a rasprava o visini naknade, tvrdi predsjednik, još nije završena.
Pitanje je dana, mjeseca i godine kada će Guardian raspisati referendum i kada će se razići državna zajednica tzv. BiH. Samo da nije proklete latinice, Šumska bi već bila samostalna.
I sasvim je normalno da bi pošten čovjek kao Dragan Kalinić pomilovao čekićem po glavi izdajnike iz njegove bivše stranke, dok je on bio predsjednik za takve nije bio milosti.
- mO k3
#48974 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta bi tek bilo da je ustavni sud dostavio odluku na bosanskom jeziku
koji kako on kaze "ne postoji" ...
Ma dodik ko dodik uvijek jedno te isto trabunja
Ma dodik ko dodik uvijek jedno te isto trabunja
- Point.
#48975 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kad vidim kako neki pisu protiv naseg precednika, tacno me sramota bude. On je sunce koje sja, zapamtite.