Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hodža wrote:Toma ne kukaj...stavi sve to na BiH i imas milju
Kako da stavim, svi igraju na Austriju dabogda svi pali
Ma ne kukam, nije malo, ali kad skontam da me izvrnuo za jos 1200, a vec sam jednom rekao da necu igrati ovog debila...e onda ko je tu budala, sam sam sebe zaj....
Bio je jos jedan pokusaj sa sistemom 14/17, 5.500 dobitak, al sam ga tu pretjerao.
Valencia- Almería bar jedan gol u drugom pol i bar jedan žuti u prvom pol
Njukastl-s'ton vise od 8 kornera i vise od nekih pet kaznenih poena u prvom pol
Empoli-inter vise od 3 žuta i manje od 5 golova
Gent X2
Kvota 4,06
joj kako sam prespavao sve zivo danas nema sanse da cu pregledati da li bi pao ovako rahat bolje da mislim da sam ustedio nego da mi bude krivo sto nisam odigrao...
veceras nba opet cini mi se dobrih parova ima... sinoc vecina ocekivanih i proslo... a sto ne znam ubost ko ce dobiti to je haos... doduse obicno sam igrao na majami ili protiv majamija pa zato i nije cudno hahahah
ovako na prvu kemba under
west over
tele under
butler under
pau over
howard over
curry over
harden under
nurkic over
lilard over
colison under
PriNc_ba wrote:joj kako sam prespavao sve zivo danas nema sanse da cu pregledati da li bi pao ovako rahat bolje da mislim da sam ustedio nego da mi bude krivo sto nisam odigrao...
veceras nba opet cini mi se dobrih parova ima... sinoc vecina ocekivanih i proslo... a sto ne znam ubost ko ce dobiti to je haos... doduse obicno sam igrao na majami ili protiv majamija pa zato i nije cudno hahahah
ovako na prvu kemba under
west over
tele under
butler under
pau over
howard over
curry over
harden under
nurkic over
lilard over
colison under