Milorad Dodik ALL ABOUT
- mayab
-
almir90
#48852 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I onu nerotkinju Milorad je garant poslije emisije oplodio, išćerao sihire koje joj je Bake poturio kad je bio u Belome-gradu.

- House
#48853 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tipicoti wrote:
A jest ga ova voditeljica i3jeba ....
On sav sretan sto je dosao na RTS da pljuje po Bosni i Hercegovini, a ona mu postavlja pitanja kao da je dosao na Federalnu televiziju![]()
![]()
![]()
Covjek se sav pogubio, poceo pokazivati zivce, sta kaze ``Ja sam mislio da ce ovo biti ozbiljnije``, unervozio se, zamalo mu pala casa sa stola od mahanja..... u roku od 5 minuta glava mu se napirila kao balon, digle mu se dlake na vratu ozada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- arzuhal
#48854 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U jednoj rečenici kazano, da se ne peglamo tomovima knjiga bezzeseln wrote:Ma dzaba je, ne trazi srbin ni pametnog ni sposobnog, ali vozd mora biti laf i kurciti se, cak i ako je ocigledno da ce zbog njegovog kurcenja srpstvo dobiti popicci.![]()
-
Tipicoti
#48855 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
[/quote]
-
archi_a
#48856 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima još bolja slika (tokom razgovora), ako se nekom da da uradi screenshot (meni lijeno pravo)..... Kad mu je pravo dopiZdilo ( i kad je razdvojio ruke
), skupio je i napućio usnice. Tačno je izgledalo kao da će eksplodirati.

edit: ma ja ću. Ebite se vi
edit: ma ja ću. Ebite se vi
- čaika
#48857 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne serite, ovo je slika Guardiana kada ga je voditeljica pilećeg mozga pitala za izdajnike Bosnića, Čavića i Ivanića. Lice Guardiana odaje razočaranje pravog potomka kneza Lazara kada se spomene izdajnički nesoj Brankovića, Bosnića, Čavića i Ivanića. Guardian se razočarao i u voditeljicu koja misli da ima pravo da nasrće na Guardiana u slobodnom Beogradu, koji nije pod strahom terorizma samo zato jer je Šumska nepremostiva brana svakom islamisti.Tipicoti wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naš Guardian je razmišljao kako Bosnić po Šumskoj dijeli Islamsku deklaraciju novorođenčadi, Ivanić sastanči sa njegovim mentorima Britancima, Čavić ganja maloljetnice po sumnjivim lokalima, a on se brani od beogradske gospođe koja misli da se Šumska brani u Versaće gaćama i Armani odijelima.
E moja gospođo, Šumska se brani u teškim bitkama, raskrinkavanjem i procesuiranjem izdajnika, ustavnom oplodnjom nerotkinja, poštovanjem volje naroda, referendumima i plebiscitima, nema tu glamura ni svilenog donjeg rublja.
-
archi_a
#48858 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Početak razgovora. Uzemljenje je aktivirano. Smirenost je poprilična. Čak i onaj šeretski osmijeh baje kada pokušava da zavede beograđanku.

Bljesak u oku, pogled pun muževnosti, zaštitništva. Pokušaj šah-mat-a.

Prva škakljiva pitanja voditeljice. Blagi trnci u korijenu kose i hladan znoj niz leđa.

Ma čekajte malo. Šta priča ova žuja ?!? Nisam ja ovdje na optuženičkoj klupi. Nisam ja došo u beograd da me vi ispitujete !!!

Uzemljenje još drži. Prsti na rukama su još uvijek spojeni, ali je pitanje koliko još dugo mogu izdržati.

Pogrešno pitanje koje je prelilo čašu. Ruke su razdvojene i sve je otišlo u P.M.

Baja style

PI SI VJEČNO !!! BiH, RTS, ŽUJA, OHR, INCKO, ZAPAD, NATO DOK MORAJU.
Referendum o žutoj voditeljici je sljedeći. Čim završimo sa ovih 24 već najavljenih.

Bljesak u oku, pogled pun muževnosti, zaštitništva. Pokušaj šah-mat-a.

Prva škakljiva pitanja voditeljice. Blagi trnci u korijenu kose i hladan znoj niz leđa.

Ma čekajte malo. Šta priča ova žuja ?!? Nisam ja ovdje na optuženičkoj klupi. Nisam ja došo u beograd da me vi ispitujete !!!

Uzemljenje još drži. Prsti na rukama su još uvijek spojeni, ali je pitanje koliko još dugo mogu izdržati.

Pogrešno pitanje koje je prelilo čašu. Ruke su razdvojene i sve je otišlo u P.M.

Baja style

PI SI VJEČNO !!! BiH, RTS, ŽUJA, OHR, INCKO, ZAPAD, NATO DOK MORAJU.
Referendum o žutoj voditeljici je sljedeći. Čim završimo sa ovih 24 već najavljenih.
-
Mirza007
#48859 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Za RTS, relativno solidna pitanja - bolje nego sto sam ocekivao.
Mislio sam da ce malo vise insistirati na datumu kupovine kuce. Neda se Mile: ".......2007 ili 2008 nisam siguran ......", k'o da je kupio vrecu krompira a ne vilu u Beogradu (doduse to je njemu mozda I lakse kupiti nego prosjecnom gradjaninu PC-a vrecu krompira). To je kljucno.
Ali se dobro unervozio. Govor tijela klasicnog lazova-pijacara.
Mislio sam da ce malo vise insistirati na datumu kupovine kuce. Neda se Mile: ".......2007 ili 2008 nisam siguran ......", k'o da je kupio vrecu krompira a ne vilu u Beogradu (doduse to je njemu mozda I lakse kupiti nego prosjecnom gradjaninu PC-a vrecu krompira). To je kljucno.
-
Tipicoti
#48860 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
RTS = Postavljaju pitanja direktno, za njih je BiH drzava i tako se postavljaju.
RTRS = Dodik napise unaprijed pitanja, pa u emisiji sam sebi odgovara.
RTRS = Dodik napise unaprijed pitanja, pa u emisiji sam sebi odgovara.
-
megaman4
#48861 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile još malo pa ćeš u povijest. 
- bingov buraz
#48862 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pod hitno da zakaze gostovanje kod Mate Djakovica da se popravi 
-
mg
#48863 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Za kuću, prepisano od bivšeg nam premijera: PO ZAKONU!Mirza007 wrote:Za RTS, relativno solidna pitanja - bolje nego sto sam ocekivao.
- arzuhal
#48864 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bingov buraz wrote:Pod hitno da zakaze gostovanje kod Mate Djakovica da se popravi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48865 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PreCjednik cestitao dan Republjik tzv.Ustavnom sudu BiH i tzv. OHR-u.
Jos jednom je pokazao koliko je siroke ruke, pokazao je dobru volju.
Da li ce ovi tzv. pruziti ispruzenu PreCjednikovu ruku? Jer, pitanje je da li ce dobiti novu priliku
PreCjednik je mozda susretljiv, dobre duse, razuman, kompromisan
ali sve ima svoju granicu.
Ovaj briljantni potez PreCjednika su ispratili gradjani sirom RS, pa je tako 10.000 cestitki poslano na adrese tzv. suda i OHR-a.
V for Vendetta.....ili u prevodu: svi za PreCjednika!
Jos jednom je pokazao koliko je siroke ruke, pokazao je dobru volju.
Da li ce ovi tzv. pruziti ispruzenu PreCjednikovu ruku? Jer, pitanje je da li ce dobiti novu priliku
PreCjednik je mozda susretljiv, dobre duse, razuman, kompromisan
Ovaj briljantni potez PreCjednika su ispratili gradjani sirom RS, pa je tako 10.000 cestitki poslano na adrese tzv. suda i OHR-a.
V for Vendetta.....ili u prevodu: svi za PreCjednika!
- Point.
#48866 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Al ga ova plava gospoja izvoza isto da se zove Dzenita. Dobra prdara.
- seln
#48867 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ajde, idi lizi konjski rep za pravit gusle.breuer wrote:Ajde, idi u dvije bolnice pod istim krovom pa se lečiseln wrote:Ma dzaba je, ne trazi srbin ni pametnog ni sposobnog, ali vozd mora biti laf i kurciti se, cak i ako je ocigledno da ce zbog njegovog kurcenja srpstvo dobiti popicci.
Da neko ovog laktaskog primitivca moze smatrati lafom...
ma dobro, srbin moze.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48868 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Istinski stovaoci lika i djela PreCjednika u ovom momentu uglavnom sjede u Federaciji. Tako i na ovom forumu, ima nas znacajan broj koji odrzavamo ovu svetu temu, pojedinci koji upadaju iz RS (ima i onih iz Federacije, ali manje), oni samo pokusavaju destabilizovati temu, kao npr. ovaj breuer ili onaj junior sto je bio. Istina je da se oni nazor smiju, da je voda dosla do usiju, ali....u inat Federaciji, u inat Bakiru, Bosnicu i ostalim minderasima, oni se smiju....a duboko u sebi placu.
Mi, istinski stovaoci lika i djela PreCjednika, ne posustajemo. Mi smo svjesni njegovog znacaja za BiH, eto i Ivanic je spomenuo neke od korisnih stvari koje su uradjene na nivou BiH za PreCjednikova mandata (mada treba uzeti sa rezervom, ipak je on podli lazac i izdajnik
)
No, ono za sto ce se PreCjednik morati posebno nagraditi je dugogodisnja borba i rad na ekonomskom slomu RS. Predlazem prugasto odElo i apartman 2x2....bez prozora
Ali, nije jos gotovo, misija nije zavrsena, do tad....
P.S. peksinavi Hare je ocigledno na nekom tajnom zadatku, bice da je krupna stvar.....vjerovantno u koordinaciji sa Dzevadom. Sve se izvodi u velikoj tajnosti, ni traga ni glasa od navedenog. Hare javi se, jel to od PreCjednika direkt ferman, pa duboka ilegala

Mi, istinski stovaoci lika i djela PreCjednika, ne posustajemo. Mi smo svjesni njegovog znacaja za BiH, eto i Ivanic je spomenuo neke od korisnih stvari koje su uradjene na nivou BiH za PreCjednikova mandata (mada treba uzeti sa rezervom, ipak je on podli lazac i izdajnik
No, ono za sto ce se PreCjednik morati posebno nagraditi je dugogodisnja borba i rad na ekonomskom slomu RS. Predlazem prugasto odElo i apartman 2x2....bez prozora
Ali, nije jos gotovo, misija nije zavrsena, do tad....
P.S. peksinavi Hare je ocigledno na nekom tajnom zadatku, bice da je krupna stvar.....vjerovantno u koordinaciji sa Dzevadom. Sve se izvodi u velikoj tajnosti, ni traga ni glasa od navedenog. Hare javi se, jel to od PreCjednika direkt ferman, pa duboka ilegala
-
hhaarree
#48869 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hocel Vucic pokloniti preCedniku bar jedan od onih S-300 sistema sto ce im pobratim Putin dati? Ja mislim da bi svi mi obozavaoci gvardijana trebali uputiti otvoreno pismo Vucku jer zamislite nedoBog da se krenu ovi iz dzamahirije i teherana naoruzavati a bolji entitet onako goloruk 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48870 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa dobili su 500 pusAkahhaarree wrote:Hocel Vucic pokloniti preCedniku bar jedan od onih S-300 sistema sto ce im pobratim Putin dati? Ja mislim da bi svi mi obozavaoci gvardijana trebali uputiti otvoreno pismo Vucku jer zamislite nedoBog da se krenu ovi iz dzamahirije i teherana naoruzavati a bolji entitet onako goloruk
Joj, zamisljam PreCjednika poput onog Kim Jong nesto.....ima atomku i sepuri se po Laktasima
Drzi prekidac u ruci i pita: ima li ko jaci?
-
hhaarree
#48871 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
'ta ce puske protiv ovogaTomahawk11 wrote:Pa dobili su 500 pusAkahhaarree wrote:Hocel Vucic pokloniti preCedniku bar jedan od onih S-300 sistema sto ce im pobratim Putin dati? Ja mislim da bi svi mi obozavaoci gvardijana trebali uputiti otvoreno pismo Vucku jer zamislite nedoBog da se krenu ovi iz dzamahirije i teherana naoruzavati a bolji entitet onako goloruk![]()
Joj, zamisljam PreCjednika poput onog Kim Jong nesto.....ima atomku i sepuri se po Laktasima![]()
Drzi prekidac u ruci i pita: ima li ko jaci?![]()
![]()

(ovo u pozadini slike je dzamahirija, eno tamo sarajevo se nazire)
Ja mislim da je prijeka potreba instalirati jedan s-300 u banjaluci, moze i na kakvoj ledini oko laktasa doduse
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48872 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Plemenitost PreCjednika nema kraja: u RS se jos uvijek naplacuje naknada solidarnosti za poplave
Npr. prema platnoj listi RTRS uposlenika, na neto platu od 1.200,00 KM, na solidarnost ide cca 22,50 KM.
I onda narod kaze nema
kako nema

Npr. prema platnoj listi RTRS uposlenika, na neto platu od 1.200,00 KM, na solidarnost ide cca 22,50 KM.
I onda narod kaze nema
- Mr.Sojic
#48873 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nastavi niz "bogatog" riječnika našeg preCednika
За оне који не разумију ево и на Ћирилици
Настави низ "богатог" ријечника (речника
) нашег преЦедника
Остатак преводите себи
nacionalna izdaja pisi-ja
periferna ličnost
nedorastao
skorojević
prolazna karikatura u političkom životu
turbo izdajnik
haranga
kukavica
kalkulant.....
За оне који не разумију ево и на Ћирилици
Настави низ "богатог" ријечника (речника
Остатак преводите себи
nacionalna izdaja pisi-ja
periferna ličnost
nedorastao
skorojević
prolazna karikatura u političkom životu
turbo izdajnik
haranga
kukavica
kalkulant.....
-
hhaarree
#48874 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo u Srbiji se digla i kuka i motika da brani preCednika poslije onog debakla od izreziranog intervjua sve sa muslimankom koju su ubacile tajne sluzbe da izigrava neku tamo voditeljku.
Pa kazu preCednik je “bio izložen provokacijama i kanonadi pitanja koja su se bazirala isključivo na spekulacijama i pamfletima iz Sarajeva”. “Javnost je mogla da stekne utisak da predsednik Republike Srpske gostuje na nekoj sarajevskoj televiziji, a ne javnom servisu građana Srbije”.
"RTS se ovoga puta jasno stavio u službu Bakira Izetbegovića i svih onih koji žele da ukinu samostalnost Republike Srpske. Napadi na predsednika Dodika, su zapravo napadi na Republiku Srpsku" te je "predsjednik Dodik pokazao državnički i dostojanstven stav i time zaštitio ugled Republike Srpske”.
A mislili su guardiana omalovazit pred milionskim auditorijumom, evo vam tuki
Pa kazu preCednik je “bio izložen provokacijama i kanonadi pitanja koja su se bazirala isključivo na spekulacijama i pamfletima iz Sarajeva”. “Javnost je mogla da stekne utisak da predsednik Republike Srpske gostuje na nekoj sarajevskoj televiziji, a ne javnom servisu građana Srbije”.
"RTS se ovoga puta jasno stavio u službu Bakira Izetbegovića i svih onih koji žele da ukinu samostalnost Republike Srpske. Napadi na predsednika Dodika, su zapravo napadi na Republiku Srpsku" te je "predsjednik Dodik pokazao državnički i dostojanstven stav i time zaštitio ugled Republike Srpske”.
A mislili su guardiana omalovazit pred milionskim auditorijumom, evo vam tuki
-
smjesko071
#48875 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ali ko se nebi pogubio, pored onakve novinarke!pametna i lijepa